2018 DACIA LOGAN MCV STEPWAY | TEST DRIVE eblogAUTO

  Рет қаралды 114,995

eblogauto.ro

eblogauto.ro

5 жыл бұрын

Logan MCV Stepway își poate dovedi utilitatea in mai multe moduri, toate fiind la fel de valoroase. Dacă v-am stârnit curiozitatea, vă invităm să vedeți cum se descurcă mașina testată de noi
DACIA LOGAN MCV STEPWAY: bit.ly/Dacia_Logan_MCV_Stepway
NU UITA SA DAI SHARE!
Website: eblogauto.ro
Instagram: / eblogauto.ro
Facebook: / eblogauto
Când ai în test o mașină practică, singurul lucru logic pe care îl poți face pentru a o pune în valoare este… ceva practic! Dacia Logan MCV Stepway este un model cu o echipare specială ce merită să fie pus în lumina reflectoarelor exact așa cum ar vrea să fie privit de cumpărători: făcând ceva practic și aplicat! Fie că e vorba de a încărca mașina cu numărul maxim de ocupanți și bagajele lor și a călători la munte, fie că e vorba de a rabata scaunele și de a căra toate bagajele juniorului la facultate sau fie că e vorba de a căra un frigider prin București, Logan MCV Stepway își poate dovedi utilitatea in mai multe moduri, toate fiind la fel de valoroase.
Echipa:
ADI DIMA
IONUT ENACHE
ROBERT DRILEA
Multumim DACIA ROMANIA
Daca vrei sa ne sustii, poti face o donatie prin PAYPAL: PayPal.Me/eblogAUTO!
Contact: eblogauto.ro/contact
Reproducerea acestor materiale fara acordul scris al autorului este strict interzisa!
Stay Cool [From The Archive] Joakim Karud
DOWNLOAD FREE: fanlink.to/staycool

Пікірлер: 116
@aig0039
@aig0039 4 жыл бұрын
Am un Logan MCV STEPWAY 2018 ca masina de serviciu. Pot face urmatoarele recomandari: 1. Nu murdariti "mocheta" cu noroi. Se curata greu si fiind de foarta slaba calitate se vor duce firele din ea. Este mai mult un carton. 2. Nu depasiti 110km/h. Masina este foarte instabila, are tangaj mare, iar la viteze peste 100km/h este foarte greu de evitat un obstacol in conditii de singuranta. 3. Dupa ce desprindeti centura, nu o lasati sa se duca singura inapoi, va lovi panoul usii care este din plastic si va capata semne de lovire. Duceti capatul metalic al centurii usor, cu mana spre stalp. 4. Raportul de marsarier este nesincronizat, intra mai greu si exista riscul sa caraiti cutia. Dupa ce apasati ambreiajul la podea, ridicati un cm pedala si va intra usor in marsarier. 5. Cand spalati masina la spalatorie cu presiune mare, nu apropiati duza de chederele geamurilor. Jetul de apa va juli cauciucul de la marginea geamurilor. 6. Chiar daca mergeti incet si nu franati mult, masina are tendinta sa manance placutele cam repede. Puneti placute de calitate. 7. Aveti grija cand puneti obiecte grele in portbagaj, podeaua lui este din OSB destul de subtire. Pot spune ca masina este foarte economica(1.5dci) Am un consum mixt de 5.2, dar extraurban scot lejer 4-4.2. Reviziile la reprezentanta sunt foarte scumpe, aprox 800 lei. Prin constructia simpla castiga fiabilitate si reparatii mai ieftine, dar facute in regim de reprezentanta sunt costisitoare. O sa dureze o vreme pana va obisnuiti cu pozitia la volan(foarte inalta, pe scaune stai ca pe banca de la poarta), interiorul de plastic 100%. Ca masina personala am un Golf4 care intrece de departe Loganul la materiale si stabilitate. Fiind vechi, sufera la fiabilitate. Cel mai mare atuu al Loganului nou este fiabilitatea, te sui, dai cheie si pleci fara griji.
@eblogAUTO
@eblogAUTO 4 жыл бұрын
Mulțumim pentru feedback. Robert D.
@Widiach
@Widiach 5 жыл бұрын
Felicitari pentru videoclip! Ai dictie buna si exista multe cadre superbe. Tine-o tot asa!
@eblogAUTO
@eblogAUTO 5 жыл бұрын
Mulțumim mult pentru încurajări! Încercăm tot timpul să fim mai buni și să facem lucruri mai interesante și ne bucură când le apreciați. :) Adi Dima.
@andoroctavian1003
@andoroctavian1003 5 жыл бұрын
Chiar m-ati facut curios! O sa merg sa o vad la reprezentanta!
@eblogAUTO
@eblogAUTO 5 жыл бұрын
Pentru asta facem ceea ce facem: să ne asigurăm că sunteți informați. :) Mulțumim că ești un user activ! Adi Dima.
@gygykent3358
@gygykent3358 5 жыл бұрын
Super misto cum prezinti, masinile pe acest canal al tau. Le dai viată, chiar dacă unele par anoste!!! Bravo!!!
@eblogAUTO
@eblogAUTO 5 жыл бұрын
Mă bucur că există unii din voi care apreciază. Înseamnă foarte mult! Mulțumim că ești un user activ! Adi Dima.
@TITANICO41
@TITANICO41 5 жыл бұрын
Mișto mașina... Această marcă își a câștigat încrederea tuturor europenilor. Pe lângă asta a esta mașina va fii un superventas
@MrVasilicus
@MrVasilicus 3 жыл бұрын
Bine! Frigiderul acela mic incape si in portbagajul unui Logan sedan simplu, pe lungime. Intr-un Logan MCV incape un frigider cu inaltimea de doua ori mai mare. Da, Dacia stie pentru cine si pentru ce face Logan-urile (MCV), in special pentru mesteri si pentru carat aproape orice. Un vecin de-al meu a pus in portbagajul unui Logan mai vechi o betoniera si a incaput (doar rotile i-au ramas afara). Felicitari, Dacia, pentru ca ne faceti spatii mari, in habitaclu si portbagaj, chiar daca nu are toate optiunile de confort!
@P1Ram1da1
@P1Ram1da1 4 жыл бұрын
Era buna o versiune de Logan MCV Stepway putin supra-inaltat cu 4x4 si un motor de 130cp. Si nu pentru curse cum gresit zic multi habarnisti ci pentru atunci cand ai greutate mare 5 persoane si portbagajul plin, atunci se vad calutii in plus necesari! Un 4x4 gen auto cum are si Duster-ul!
@claudelu92
@claudelu92 5 жыл бұрын
E diferența între logan simplu diesel și MCV stepway la suspensi, mă refer la antisocuri sau e același lucru ?
@traianarsene6952
@traianarsene6952 5 жыл бұрын
The best car from Europe,price and consum
@Disturber_Ro
@Disturber_Ro 4 жыл бұрын
Ce parere ai de TCe 100 GPL? Ai ceva idee despre aceasta motorizare? Am comandat si eu un MCV Stepway cu acest motor si astept sa ajunga. :)
@iuliuantoniofilip8140
@iuliuantoniofilip8140 5 жыл бұрын
E greu de comparat MCV Stepway cu Duster, precum spuneai si tu în clip, deoarece ambele mașini oferă complet altceva (pe lângă evidentul: merg și te duc unde ai nevoie). MCV Stepway pare orientată înspre practicalitatea unui portbagaj încăpător, util și pe distanțe mari, din orașul X în orașul Y, iar echiparea Stepway, poate înlocui orașul Y cu satul Z... utilă și în orașele românești, pline de denivelări, borduri puse aiurea (sau pentru a parca ilegal pe trotuar, deoarece altundeva nu ai unde), ori străzi neasfaltate (există cu sutele în orașele patriei). Aceași utilitate vis-a-vis de treaba asta o oferă și un Duster, dar dacă vorbim de versiunea 2WD, atunci pierzi portbagajul avantajos, iar la aceași bani doar de 2WD poate fi vorba... 4WD la un Duster Diesel te duce sensibil înspre 20.000 de Euro, iar banii aceștia nu sunt tocmai puțini. Cei mai mulți oameni care comentează despre Duster cum că ar fi o mașină “ieftină” din câte îi văd în viața de zi cu zi, conduc Golf-uri și Seria 3 second, cumpărate cu până-n 15.000 maxim, deși media lor de preț atunci când vorbim despre distinșii comentatori ar fi un 6-7.000. Este adevărat ca atunci când cumperi un Duster nou, cu toate echipamentele pe el, dai cu un 4-5.000 de Euro mai puțin ca la firmele concurente, pe modele similare, dar 4WD pe Duster este cel puțin la fel de bun ca la rivalii mai scumpi. Fiecare își cunoaște bugetul personal și după caz, nevoia de a urca dealuri pe noroi/gheață și dacă merită diferența de bani dintre MCV Stepway și Duster, atunci când vorbim de 2WD vs 4WD. Foarte bun clipul! Big Thumbs Up!
@cristinaantoanetacristescu3946
@cristinaantoanetacristescu3946 3 жыл бұрын
Am o întrebare la dumneavoastră? La ce viteza pot baga viteza 5
@robinzoncruzoe7777
@robinzoncruzoe7777 4 ай бұрын
Buna ziua! Ce ulei folositi pentru un astfel de model?
@mitreasorin8693
@mitreasorin8693 5 жыл бұрын
În general sunt bune pentru banii pe care îi dai pe ele, păcat ca nu au niște suspensii mai de actualitate totuși câteodată mai trebuie să conduci puțin mai sportiv și evident trebuie să ramai pe sosea
@MrInstalator
@MrInstalator 5 жыл бұрын
Locuiesc peste Ocean, am cumparat Sprinter pt munca mea de 70k + si dupa 18 000km a picat motorul care a trebuit inlocuit. Dacia e o marca buna,motoarele Renault sunt de calitate. Romanii sunt prea carcotasi.
@MrInstalator
@MrInstalator 5 жыл бұрын
@Razvan J eu am cumparat pentru munca mea nu masina de lux. Am si un Dodge care e printre cele mai ieftine masini de aici si am ajuns la 200k km si merge struna. Numai snobii dau bani pe masini luxoase si lucreaza aici pana sambata tarziu in noapte pt ele.
@MrInstalator
@MrInstalator 5 жыл бұрын
@Razvan J e bine sa iti iei ce iti place. Unii oameni neavand altceva cu care sa iasa in evidenta incearca cu o masina considerand ca le creste valoarea daca isi iau una mai scumpa iar daca nu detii asa ceva nu ai valoare.
@ax85114
@ax85114 4 жыл бұрын
@Razvan J sau bou
@ax85114
@ax85114 4 жыл бұрын
@Razvan J s-a ajuns f repede de la.Logan la nevasta presedintelui din Singapore
@mariusmunteanu4879
@mariusmunteanu4879 4 жыл бұрын
Vreau si eu niste pareri de la posesori de logan 2020.dci 90cp..
@valentinpaun5998
@valentinpaun5998 3 жыл бұрын
Utilizat 99% extraurban ( 2km intrare/ieșire ) cu motor 1.5 dci 95 cp , prevăzut cu sistem adblue , am ajuns la peste 30000km fără să completez cu adblue , consum 3,5/3,7 numai pe drumuri naționale și naționale europene, pot să spun că sunt extrem de mulțumit. Viteza medie fiind de 58-60km/h
@florintudorache6120
@florintudorache6120 4 жыл бұрын
ce face butonul start stop
@florintudorache6120
@florintudorache6120 4 жыл бұрын
vă mulțumesc în 2 săptamîni vine mașina.Eu sunt Țaran ajută mult.
@eddiemichael4333
@eddiemichael4333 5 жыл бұрын
Lăsând la o parte de o mie de ori😄
@eblogAUTO
@eblogAUTO 5 жыл бұрын
Dar în rest review-ul nu e rău, nu? :)) Mulțumim că ești un user activ! Adi Dima.
@atymsd502
@atymsd502 5 жыл бұрын
Salut vreau sa stiu o parere, ce poti sa-mi spui de masina asta dar cu motor de 0,9? E la fel de dinamic precum loganul?
@eblogAUTO
@eblogAUTO 5 жыл бұрын
Sincer, nu știu, dar dacă mai aștepți puțin apare motorul de 1.3 și pe Logan MCV. Tocmai ce am condus Duster cu aceasta motorizare și este foarte tare :) Mulțumim că ești un user activ! Adi Dima.
@Schwarze_Sheep
@Schwarze_Sheep 5 жыл бұрын
Daca mergi la consum cu 1.5 dci doar extraurban scoti consum de nu iti vine sa crezi, eu a facut cu masina de munca 1150 km cu 46 litri de motorina. Ca si costuri este masina corecta pentru Romani cu venituri medi.
@mihaiclaudiulastun4604
@mihaiclaudiulastun4604 4 жыл бұрын
Ce servodirectie are dacă nu te superi? Este electrica total se mișcă foarte ușor sau de care este. As fi înțeles ca pe versiunile scumpe gen prestige ar fi electrica
@marcelpopa347
@marcelpopa347 4 жыл бұрын
Hidraulica
@boxerbull1003
@boxerbull1003 5 жыл бұрын
e mai stabila pentru ca garda la sol e mai joasa decat la duster, iar lungimea e mai mare decat la loganul obisnuit.
@ismailerdin7962
@ismailerdin7962 4 жыл бұрын
Ador aceasta masina eftine, cosum etc.e o masina care scoti bani te scutește de bani adica de cat sa stai la hotel dormi an masina & VANCANTE KEMPING. Străini d-aia o ador ..
@eddievalentinos9623
@eddievalentinos9623 5 жыл бұрын
11:00 wow, mama, dar de distanta dintre puntea fata si puntea spate ce spui ? Nu e suficient de mare sa-i dea stabilitate ? Bingo, E Combi, duh😂
@ionutionut8343
@ionutionut8343 4 жыл бұрын
Exista si Diesel pe McV Stepway cu easy R? am tot cautat dar nu gasesc nimic
@eblogAUTO
@eblogAUTO 4 жыл бұрын
Easy R este disponibil doar pe motorul pe benzina. Robert D.
@danuttodoran9138
@danuttodoran9138 5 жыл бұрын
Apropo de drum întins, cum sunt sau cât sunt de confortabile scaunele? Mulțumesc.
@eblogAUTO
@eblogAUTO 5 жыл бұрын
După 2 ore - 2ore și jumătate de condus, trebuie sa faci o mică pauză sa te dezmorțești, in rest e în regulă. :) Mulțumim că ești un user activ! Adi Dima.
@MihaiVH
@MihaiVH 5 жыл бұрын
Mergea un 1,2 tce pe MCV stepway
@noname199209
@noname199209 5 жыл бұрын
salut nu stiu cand e facut acest video dar si eu am achizitionat acest model acum la sf lui octombrie si 1.5dci are 95 cp nu 90cp
@ionutena
@ionutena 5 жыл бұрын
Odata cu introducerea catalizatorului SCR si injectiei cu Adblue, a fost crescuta si puterea motorului la 95 cp. Modelul testat era din generatia veche.
@mateipopescu4853
@mateipopescu4853 5 жыл бұрын
Când apare Sandero stepway 2019?
@eblogAUTO
@eblogAUTO 5 жыл бұрын
In 2019 ;) Robert D.
@georgeparpala8681
@georgeparpala8681 5 жыл бұрын
@@eblogAUTO mor =)))))
@marianpaun1784
@marianpaun1784 5 жыл бұрын
stabila pentru ca are arcurile mai tari pe spate...
@canalulmeu2747
@canalulmeu2747 5 жыл бұрын
nu va mai certati comparand o dacia noua cu sh mai misto. pur si simplu e chestie de gust. cam ca la femei. unii prefera sa le ia de noi (chiar daca nu sunt perfecte), altii la mana a doua, a treia, etc pentru ca sunt mai bune. si se mandresc cu ele pe strada. depinde de gust repet
@ax85114
@ax85114 4 жыл бұрын
Buna observatia. Si daca sunt putin descsentrate de la uzura sau de la incarcatura prea voluminoasa se pot repara cu atentie si iubire.
@mihaitzza93
@mihaitzza93 4 жыл бұрын
5:24 inca mai exista springtime
@entropy_of_principles
@entropy_of_principles 5 жыл бұрын
sunt bune spre excelente Dacia, si noile modele chiar le-au imbunatatit spre foarte bine, problema Dacia e una foarte mare, brandul putin cunoscut de aia trebuie sa mentina un anumit pret, bizonii cu SH o urasc deoarece merge bine si mereu stau in fata lor pe sosea ..hi hih
@vladleonard86
@vladleonard86 5 жыл бұрын
Tin sa te corectez. Brand putin cunoscut? Din ce povesti vorbesti tu? Ai scos nasul din tara vreodata? Am vazut Dacia 1300 in Maroc, Logan in Mexic..despre tarile Europene nu mai vb. Peste tot e plin de "Dacii". :))) Auzi tu..brand putin cunoscut. Cand Dacia facea masini si trimitea la export in toata lumea, altii in alte tari inca o ardeau voinici calare pe magar.
@emy0207
@emy0207 4 жыл бұрын
Cum vi se pare insonorizarea? Eu am un Renault Symbol din 2009, credeți ca acest Logan este superior?!
@78sdm
@78sdm 5 жыл бұрын
🤫
@vd1261
@vd1261 5 жыл бұрын
Cutie 5 trepte? De ce nu 6?
@eblogAUTO
@eblogAUTO 5 жыл бұрын
Sincer, nici nu simți nevoia de 6 trepte, cutia cu 5 fiind bine etajată. Mulțumim că ești un user activ! Adi Dima.
@CosgroveNotts
@CosgroveNotts 5 жыл бұрын
When you've been used to driving Lada and Trabant the Dacia is like a Roller lol
@driftking6900
@driftking6900 5 жыл бұрын
Ce bun ar fi cu motor de 1,9 dci si 120-180 cp 6 viteze ...
@0016Victor
@0016Victor 5 жыл бұрын
Ar fi superb,dar cine crezi ca ar plati intre 15 si 18mii de euro pe ea daca o vor echipa cu asa ceva cam atat ar fii pretul.
@sonicblast19
@sonicblast19 5 жыл бұрын
@@0016Victor Exact asta e problema. Toata lumea are pretentii de la Dacia sa faca o masina cu nu stiu ce motor, nu stiu ce dotari dar si la aceeasi bani. Nu poti sa ai dotari de Audi de 60 de mii de euro pe masina de 8-9 mii.
@sworstjessik
@sworstjessik 5 жыл бұрын
Pacat ca nu are semnalizare.
@MihaiVH
@MihaiVH 4 жыл бұрын
s-a molipsit de la BMW 😂😂
@cornelcon5267
@cornelcon5267 5 жыл бұрын
Nu cred că-ți poți lua Duster 4x4 la banii ăia, oricum io consider că e mai ok Duster chiar și 4x2 decât break ul ăsta. Am condus toate modelele Dacia iar Duster2 are cele mai bune scaune , interiorul mai calitativ și f important direcție electrică 😉
@alterateawful6709
@alterateawful6709 5 жыл бұрын
E facuta pentru drumuri Romanesti
@dyaanton8397
@dyaanton8397 5 жыл бұрын
buna ! am o rugaminte va rog sa ma ajutati va rog mult!! am o dilema in a achizitiona o masina nu stiu ce sa aleg intre o mazda cx5 2.0 benzina si un audi q 3 1.5 tsi. in sensul ce credeti ca ar fi mai bun ca si motor care este mai putin problematic si ca fiabilitate in general .mentionez caci vreau sa iau ceva din 2016 chiar 2017 cu putin km. va multumesc
@eblogAUTO
@eblogAUTO 5 жыл бұрын
Problema la mașinile mai sus amintite nu este neapărat de motor, cat mai mult de cutie. Ambele opțiuni dispun de cutii automate? Mulțumim că ești un user activ! Adi Dima.
@dyaanton8397
@dyaanton8397 5 жыл бұрын
va multumesc si eu. nu cutie manuala prefer eu
@dyaanton8397
@dyaanton8397 5 жыл бұрын
dar ma gindeam ca mazda are motor aspirat iar audi turbo ...
@eblogAUTO
@eblogAUTO 5 жыл бұрын
Dacă opțiunea este cutia manuala, atunci CX5 s-ar putea sa fie decizia cea mai buna. Motoarele atmosferice Mazda sunt fiabile, iar mașina e mai practica din simplul fapt că e mai voluminoasa, mai încăpătoare. Un motor atmosferic va fi mai suferitor in timp decât un motor turbo, dar depinde foarte mult și de unde se cumpără mașina. Mulțumim că ești un user activ! Adi Dima.
@silviupan
@silviupan 5 жыл бұрын
In bugetul ala, personal m-as orienta spre ceva nou (Suzuki Vitara/Dacia Duster). In cazul spus mai sus, as alege CX-5, Mazda fiind superioara cand vorbim de fiabilitate, este mai mare, mai spatioasa, si are un interior mai fain decat Q3-ul.
@brabusmathew5388
@brabusmathew5388 4 жыл бұрын
Ala e mai mult racitor sau minibar
@cristianradea
@cristianradea 5 жыл бұрын
Daca ar pune 4x4 pe ea ar fi super tare
@eblogAUTO
@eblogAUTO 5 жыл бұрын
Da, de acord :) Mulțumim că ești un user activ! Adi Dima.
@B3Fr3esh
@B3Fr3esh 4 жыл бұрын
Frigiderul ala intra lejer si in matiz. :)
@eblogAUTO
@eblogAUTO 4 жыл бұрын
Sigur că intră în Matiz. Dacă scoți toate scaunele. :)) Adi Dima.
@dvid183
@dvid183 5 жыл бұрын
Voce placuta, dar... lipsa notiuni, teremeni etc. din zona auto. Roaga pe cineva sa-ti scrie textul si citeste-l peste video. Nu oferi informatii in plus, doar banalitati si clisee deja binecunoscute.
@eblogAUTO
@eblogAUTO 5 жыл бұрын
Chiar sunt curios ce noțiuni și termeni din zona auto ați fi vrut în plus să fie în acest video. Nu vi s-a părut destul de practic acest test? Ce ați fi schimbat? Bănuiesc că înțelegeți că trebuie să fie pe înțelesul unui public cat mai larg, nu? Mulțumim că ești un user activ! Adi Dima.
@secretbog
@secretbog 5 жыл бұрын
Se vede că s au luat ceva gropi cu ea 🤣. Sta volanu puțin în dreapta,dar nu i problemă 😂.
@marianpaun1784
@marianpaun1784 5 жыл бұрын
dar 09 Tce///
@adia5229
@adia5229 5 жыл бұрын
Frumoasa prezentare,dar mergi frate si la frizer sau nu mai filma abia trezit din somn:))
@marius_carapcea_1974
@marius_carapcea_1974 5 жыл бұрын
Cati bani v-au dat cei de la Dacia sa prezentati aceasta masina?
@eblogAUTO
@eblogAUTO 5 жыл бұрын
145.600 Ron.
@florinnyc6371
@florinnyc6371 5 жыл бұрын
Suzuki Vitara benzina CUTIE AUTOMATA , la 18000. Peste duster big time
@alupocica8743
@alupocica8743 5 жыл бұрын
Florine tu vad ca esti fan Mitsubishi,dar recomanzi Suzuki,aceea vitara este noua la banii aceia,nu de alta,dar nu ma uit pe site la firma respectiva???
@victord8013
@victord8013 5 жыл бұрын
da , e 4x4? nu e , Vitara e mai mizera la interior fata de duster
@florinnyc6371
@florinnyc6371 5 жыл бұрын
Alu Pocica este FOARTE noua
@florinnyc6371
@florinnyc6371 5 жыл бұрын
Victor D nu e 4x4 dar Vb de cutia automata. La Duster oricum e numai pe 4x2 si e tot 18k. La interior mie îmi place mult mai mult Vitara. Asta e. Gusturile sunt subiective
@victord8013
@victord8013 5 жыл бұрын
diferent e ca duster are edc ceea ce este o cutie cu dublu ambreiaj . Categoric gusturile nu se discuta , fiecare isi alege ce ii place .
@vladleonard86
@vladleonard86 5 жыл бұрын
Renault este unul dintre cei mai mari producatori din industria auto! Ar putea sa faca ceva f.misto cu Dacia. Dar nu se vrea. Un exemplu f.bun este Genesis facut din alianta Hiunday-Kia. Deci...au pornit din nimic si acum au niste masini beton. Pt cine nu cunoaste, sa caute G70, G80 si G90. Masini potente cu foarte foarte multe optiuni care se bat cu branduri de top dar la jumatate de In pret. Daca tot ceri pretul de 15.000€ pe o masina..macar ofera-i ceva cumparatorului... Plastic tare/tabla de conserva/ 4 roti si un motor destul de bun. Oare atat merita un om care da 15.000€ pe o Dacia noua? Mi se pare absurd. Cu totii ne dormi masini noi...dar sa dai atatia bani pe "nimic" e prostie curata. Se merita doar Loganul ala chel..la 5000€. Macar stii cace nou. In rest..."optiunile" pfff :))) pui vopsea metalizata, cd player si boxe in usi..deja ajungi la 9000€ :))))
@victord8013
@victord8013 5 жыл бұрын
Nu vor sa si faca concurenta , pentru ca daca pun ceva mai "misto" pe dacia , distruge vanzarile renault
@vladleonard86
@vladleonard86 5 жыл бұрын
Sincer..sunt cam scumpe. Iar la banii astia nu ofera mare lucru. Asta-i si motivul pt care multi se orienteaza catre masinile sh. In loc sa dea 18 - 20.000€ pe un amarat de Duster cu echiparea lui de top, mai bn dai banii pe un Audi Q7 sh care este 20 de nivele peste Duster.
@budaimihaimv
@budaimihaimv 5 жыл бұрын
Incerc sa te luminez. Problema nu este sa cumperi masina, ci sa iti permiti sa o intretii. Ambreiaj q7, 1000 euro, duster 200 euro. Cauciucuri q7, 1200 lei bucata, duster 500. Am avut loganuri, apoi masini scumpe. Si ma gandesc serios sa ma intorc la logan. Ca sa intelegi, trebuie sa fii responsabil financiar de o familie. Altfel nu ai cum. Succes iti doresc.
@romanul4976
@romanul4976 5 жыл бұрын
Daca te gandesti la putere si ...liniute...si altele....audi este fain....daca vrei offroad....sigur....capacitatea de a inota prin noroaie si...namati....Daster.ul este Solutia....si un...p.s...Nimeni nu te obliga sa cumperi varianta de top...si mai salvezi....vreo 3000€.... Si da....piesele de schimb sunt radical mai ieftine decat la audi....insa daca vb de la nivelul....fara masina....deja esti gelos pe...Daster....Deci?????
@sofiad9775
@sofiad9775 5 жыл бұрын
Revino cu picioarele pe pamant ....auzi”mai bine Q7”😫
@victoruntila4498
@victoruntila4498 5 жыл бұрын
asta am vrut sa spun si eu daca ai 20000 de mii de euro in buzunar nu inseamna ca trebuie sati cumperi de toti banii masina,eu am 21 de ani am avut 10000 de euro dar miam cumparat un peugeot 307sw 2 diesel din 2006 cu 4500 de euro masina e faina,si arata foarte bine o utilizez de 1 jumatate si practic nu am avut probleme cu ea,miam permis masina si mai scumpa dar pe viitor numi voi permite sa o intretin deoarece ma duce unde imi trebuie mie numi trebuie viteza si putere imi trebuie simplu sa ma duca si sa nu ma lase in drumu si nu ma ploua sau ninge
@alupocica8743
@alupocica8743 5 жыл бұрын
Budai Mihai In familie aduce banuti si nevasta 500-1000 euro!!
@romanul4976
@romanul4976 5 жыл бұрын
Prietene....4x4 este mai sigur pe mazga....polei....zapada si ghiata....dat pe...auto....nu Doar pt offroad....asa ca ....
@esocida
@esocida 5 жыл бұрын
Comic 90 HP. Păi in Canada nu există așa ceva. si vechea micuța mea honda civic din 1996 avea 120 HP. Acum am o honda CRV de 189 HP și îi slăbuță când te gândești că honda a scos civicul type R de 306 HP și suta în 6,2 secunde......dar mai bine așa pentru România că nu există o cultură sănătoasă în trafic. Romanul în general nu-i pregătit pentru următorul pas. O mașină bună pentru România, per ansamblu.
@crisancalin3376
@crisancalin3376 5 жыл бұрын
Ce bine ca ai emigrat.
@MrSssyyttrryy
@MrSssyyttrryy 4 жыл бұрын
Când vreodată vom compara drumurile și numărul autostrăzilor din Canada cu cel din România?
@alexandrumihaineagu2500
@alexandrumihaineagu2500 5 жыл бұрын
Who the f... You are? 😁😁😁
@eblogAUTO
@eblogAUTO 5 жыл бұрын
Salut, eu sunt Adi! Tu? :) Mulțumim că ești un user activ! Adi Dima.
@adiadrian7146
@adiadrian7146 5 жыл бұрын
Cu toate că sunt fan Dacia dar masina asta seamănă cu o conservă pe roți.
@eblogAUTO
@eblogAUTO 5 жыл бұрын
Dacă îți plac conservele asta nu este o problema așa mare, nu? :)) Mulțumim că ești un user activ! Adi Dima.
@victoruntila4498
@victoruntila4498 5 жыл бұрын
logan mcv cu o generatie mai veche arata mult mai fain la exterior iar generatia noua de mcv arata mai fain la interior
@dinpasiunepentrumodificari9504
@dinpasiunepentrumodificari9504 5 жыл бұрын
loganul oricum e jaf , nu ne pasa daca se zgarie
@EvilPasarin
@EvilPasarin 5 жыл бұрын
Trecand peste plasticele ieftine din habitaclu si peste motorizarile mult prea mici la gabaritul ei care vor ceda mult mai repede decat un motor aspirat natural, nu pot trece peste 3 stele euroncap cu protectie de 57% pasager, comparativ cu media de 85-90% la aproape toate celelalte masini concurente. Nu uitati ca asta inseamna aproape 50-50 sanse sa scapi cu viata dintr-un accident. De aia prefer personal ca in bugetul unui logan mcv stepway nou sa caut altceva second, de 3-4 ani vechime, mult mai bine echipat si cu tehnologii active si pasive de siguranta moderne a soferului si a pasagerilor.
@dinpasiunepentrumodificari9504
@dinpasiunepentrumodificari9504 5 жыл бұрын
@@EvilPasarin de exemplu passat b7
Dacia Logan MCV Easy -R - Cutie automată (2016) - Cavaleria.ro
12:19
Hyundai INSTER - rival pentru DACIA!
0:55
eblogAUTO.ro
Рет қаралды 5 М.
Pleased the disabled person! #shorts
00:43
Dimon Markov
Рет қаралды 27 МЛН
Jumping off balcony pulls her tooth! 🫣🦷
01:00
Justin Flom
Рет қаралды 13 МЛН
Heartwarming Unity at School Event #shorts
00:19
Fabiosa Stories
Рет қаралды 23 МЛН
Женская драка в Кызылорде
00:53
AIRAN
Рет қаралды 488 М.
TEST: Dacia Logan Stepway 0.9 TCe 90 CP
6:52
Super SPEED la Pro TV
Рет қаралды 103 М.
Dacia Duster Adventure - pachet de 5000 EURO!
13:26
eblogAUTO.ro
Рет қаралды 3 М.
Test Drive noua Dacia Spring 2024
4:03
AUTOpro Romania
Рет қаралды 967
Poți să FUGI de aceste mașini SH și în 2024...
17:48
99Vehicles Shorts
Рет қаралды 156 М.
Dacia Dokker drive test si review (www.buhnici.ro)
28:56
George Buhnici
Рет қаралды 222 М.
Crossing the Most Dangerous Crosswalk
0:24
Zach King
Рет қаралды 14 МЛН
Que destreza al volante 🤭 #todos #seguidores #destacar #autos
0:13
Велосипед с квадратными колесами 🤣
0:44
СПОРУ НЕТ!
Рет қаралды 285 М.