2018 Ford Fiesta Active Plus, 4K POV TEST (Czech)

  Рет қаралды 15,306

roadblog.cz

roadblog.cz

Күн бұрын

Test: www.roadblog.cz/test-ford-fiesta-active-plus-2018-video/
PayPal: www.paypal.me/...
Facebook: / roadblog.cz
Instagram: / roadblog.cz

Пікірлер: 94
@Woodeq
@Woodeq 6 жыл бұрын
Komentáře nepíšu, ale tvůj styl vyjadřování je super osobitej a skvěle se poslouchá :)
@roadblogcz
@roadblogcz 6 жыл бұрын
Ty jo, díky moc za pochvalu, udělala mi fakt radost. Nejdřív jsem viděl jen náhled toho komentáře a říkal jsem si “a jéjé, můj komentář”, ale nakonec je to pozitivní! Díky moc! 😉
@petrkanecka
@petrkanecka 6 жыл бұрын
Pěkně udělané video, stačí to k tomu, aby si člověk udělal o tom autě základní představu. Tenhle formát může takto zůstat, není třeba snažit se to dělat "profesionální" s dronem, hudbou a mnoha efektními střihy, o to se snaží ostatní a sice to vypadá jako produkt hezky, ale ne vždy o to my diváci stojíme, zaniká v tom pak obsah. Prosím pokračujte takhle dál.
@roadblogcz
@roadblogcz 6 жыл бұрын
Děkuju mockrát za pochvalu a podporu v současném formátu! Já upřímně ani větší ambice moc nemám, protože s videem neumím. Takže bych rád zachoval formát, jen bych ho v rámci mých možností zdokonaloval, ale to spíše technicky. Tady mě třeba vypekl zvuk, protože jsem si špatně umístil mikrofon a musel jsem jet na záložní... Má myšlenka je, že to auto chci lidem představit, jako by v něm seděli. Je mi jasné, že to nikdy nebude žádná show do televize. A to ani nikdy nebyl cíl. Takže takhle mi to vyhovuje a jsem moc rád, že vám taky. :-)
@pichus144
@pichus144 6 жыл бұрын
roadblog.cz souhlasím. Formátu videí není co vytknout. Do tv by to bylo informačně mnohem bohatší než pořady co tam jsou nebo byly v minulosti... bohužel o to běžný tv divák ani nestojí.
@vojtechschreier7431
@vojtechschreier7431 6 жыл бұрын
Musím říct, že ty světla jsem měl možnost taky vyzkoušet a ve videu se moje poznatky potvrdily. Až překvapivě silně svítí potkávací, ale i dálkové. On ten jejich "pomalý" nástup klame, ale jinak svítí dost dobře. Za mě jedna s nejlepších věcí na Fiestě, jinak video parádní. Doufám, že se této strategie natáčení budete držet dál 😉 protože je to prostě úplně jiné jak všechny jiné testy, člověk si dokáže toho daleko víc uvědomit (hluk, uspořádí palubky atd.) Takže díky moc a budu se těšit na BRZko 😅
@roadblogcz
@roadblogcz 6 жыл бұрын
Děkuju za pochvalu! Já si teď nejsem jistý, jestli jsem to ve videu nechal, nebo vystřihl, ale právě to, že ten pomalý nástup klame, jsem tam říkal. Jen nevím, jestli se to dostalo do finální verze. :-) Jak vždy říkám, snažím se to točit tak, aby měl člověk pocit, že tam sedí. Nedělám z toho show, kde je ten hlavní moderátor, tady je to hlavní auto. No a BRZ... zrovna jsem na něj teď myslel. Jak se bude těžko vracet. A že ho možná zkusím nevrátit. Je to malé auto. Toho si nikdo nevšimne...
@vojtechschreier7431
@vojtechschreier7431 6 жыл бұрын
roadblog.cz taky si myslím, že se to na tam parkovišti ztratí 😅 ono auto je to parádní, jenomže člověk taky potřebuje odvést, kočár, psa, odtáhnout občas přívěs a na to je jaksi BRZ nevyhovující 😏 a druhá strana jsou finance. Proto jsem rád, že u Subaru ještě pořád nabízí hrdiny všedního dne jako je Forester a Outback, kde kdesi v hloubi je i trochu těch řidičských zážitků 😅 a navíc má univerzálního pomocníka, ale to jsem zas odbočil. Věřím, že BRZ dokáže naplnit džbán řidičských zážitků až po okraj a že se opravdu těžce vrací 😅 hold nevýhoda testerů aut 😂
@roadblogcz
@roadblogcz 6 жыл бұрын
No to s tím, že by se nějaké auto vracelo těžko, už se mi ani tak často nestává. Ale zrovna BRZ... když vím, že se vždy testuje jen jednou, takže už pak zase nic. A jasně, je to totálně nepraktické auto. Hrozně nízké, špatně se do něj nastupuje, vystupuje a není z něj nic vidět. Zadní místa jsou pro smích, kufr také legrační, spotřeba když se člověk snaží 9 na sto a minimum 98 oktanů. Ale má kouzlo. A to je prostě hodně silné. Jinak ale Outback jsem už měl a test vyjde, Forester bude také. A pak ještě nový Levorg. Beru to komplet. :-)
@vojtechschreier7431
@vojtechschreier7431 6 жыл бұрын
roadblog.cz super budu se těšit na testy 😉
@Jaros-wv7pt
@Jaros-wv7pt 5 жыл бұрын
Pěkné video , slušný test Fordu Fiesta Active , jen tak dál :-)
@roadblogcz
@roadblogcz 5 жыл бұрын
Mockrát děkuju za pochvalu! 😉
6 жыл бұрын
Hrozně hezká :)
@roadblogcz
@roadblogcz 6 жыл бұрын
Taky se mi líbila. Ale na tu barvu jsem občas zaslechl i negativní reakce. Ale tak to je na každém. :-)
@witchteam8696
@witchteam8696 6 жыл бұрын
jojo
@tomasliberte-cz6365
@tomasliberte-cz6365 6 жыл бұрын
Skvělý video jako vždy doufám že se od tebe dočkáme i recenze na novej Wolksvagen Arteon. :)
@roadblogcz
@roadblogcz 6 жыл бұрын
Děkuju mockrát za pochvalu! Zrovna jsem si říkal, že za pokus nic nedám. Takže si o něj zkusím říct. Maximálně to nevyjde. Nic horšího se snad nestane. :-)
@xmenx201
@xmenx201 6 жыл бұрын
Doufam ze to vyjde,zajimalo by mne srovnani komfortu podvozku na spatnych cestach Arteon vs Audi A4.
@stepantesinsky5676
@stepantesinsky5676 6 жыл бұрын
Super video jako pokaždé. :) Co je malý to je hezký ! Fiesto ! :D vnitřek je zajímavý.. zaujalo mě jak je to zbarvené do černo žluté. Pokračuj :)
@roadblogcz
@roadblogcz 6 жыл бұрын
Díky moc za pochvalu, určitě budu pokračovat, mám tu už celkem zásobu dalších materiálů, takže vlastně rovnou začínám pracovat na dalším. :-)
@stepantesinsky5676
@stepantesinsky5676 6 жыл бұрын
roadblog.cz to je dobře ! :) Těším se na další, i kdyby to byl Fiat Multipla ! :D
@smoooker1000
@smoooker1000 6 жыл бұрын
Veselá Fiesta a opět peckový video 🎥 👌
@roadblogcz
@roadblogcz 6 жыл бұрын
Díky moc! :-)
@MmANCZ
@MmANCZ 6 жыл бұрын
Super video. Dost pěkné auto. 👍
@roadblogcz
@roadblogcz 6 жыл бұрын
Děkuju za pochvalu! :-)
@jankoky999
@jankoky999 6 жыл бұрын
super jako vzdy palec nahoru👍
@roadblogcz
@roadblogcz 6 жыл бұрын
Mockrát děkuju!
@witchteam8696
@witchteam8696 6 жыл бұрын
už jsem se bál že nevíde video! :D
@roadblogcz
@roadblogcz 6 жыл бұрын
Psal jsem to na Facebooku, tenhle týden je náročný, tak se to trochu posunulo. Ale je tu! 😉 Bylo hotové už v pondělí, ale byly problémy se zvukem, tak jsem musel použít “nouzovou” stopu z druhého mikrofonu a celé to přestříhat. To tomu také moc časově nepomohlo. Ale nebojte, budou další, bude jich plno a budou brzy! 😉
@lubovavidea2832
@lubovavidea2832 6 жыл бұрын
Zase skvělý video, děkuju za něj :) ale jak se dívám do toho "taháku" od Fordu, dost mě tam zaujala jedna věc - hodnota točivýho momentu 450 Nm, bylo mi to divný, tak jsem se podíval na jejich stránky, tam píšou 170 Nm, to už je rozumnější. Asi u nich pracuje šotek :D
@roadblogcz
@roadblogcz 6 жыл бұрын
Děkuju za pochvalu! Tak toho točivého momentu jsem si ani nevšiml. 😉
@medojedcz5394
@medojedcz5394 6 жыл бұрын
Další super video jen tak dál :-D
@roadblogcz
@roadblogcz 6 жыл бұрын
Díky moc za pochvalu!
@robinbauer2988
@robinbauer2988 6 жыл бұрын
Ještě by to chtělo Focuse ..nejlíp ST nebo RS To by byl teprve nářez :) jinak super!
@roadblogcz
@roadblogcz 6 жыл бұрын
Děkuju za pochvalu! Jo, to by chtělo. Jak já bych rád! A Mustang klidně také vyzkouším! No, uvidíme, co na to Ford. 😉
@salava34
@salava34 6 жыл бұрын
Krásné video jako vždy. Fordy jsou dle mého názoru krásná a kvalitní auta, jedno taky vlastníme, takže mluvím ze svých zkušeností. Docela zajímavé bylo to postupné rozsvěcení těch dálkových světel, líbí se mi to. Malá otázečka na konec: Je zde možnost, že by jsi měl někdy do testu Ford S-Max ? Obrovský palec nahoru!
@roadblogcz
@roadblogcz 6 жыл бұрын
Mockrát děkuju za pochvalu! Všechno je možné! Takže i S-Max se tu třeba objeví. Já mám tahle větší auta rád, navíc S-Max vždy platil za jedno z aut, které je jak velké, tak je radost ho řídit. Rád bych si to ověřil. :-)
@salava34
@salava34 6 жыл бұрын
Je to přesně jak říkáš, jedno vlastníme, rok 2007 a ten prostor je MEGA, a to pohodlí je taky něco fantastického, vážně vřele doporučuji vyzkoušet.
@roadblogcz
@roadblogcz 6 жыл бұрын
OK, tak uvidíme. Takový „problém“ je ten, že Ford má plno dobrých aut, takže bych je rád otestoval všechny. :-)
@salava34
@salava34 6 жыл бұрын
To věřím :D
@pepajodhe9662
@pepajodhe9662 6 жыл бұрын
Moc rád se dívám na Vaše videa. Líbí se mi, že tam nehraje nějaká přiblblá hudba, která zakryje zvuky při jízdě. Za mě bych prosil ještě delší pasáže i bez komentáře... Rozjezd, hrboly, prahy a pod. Ne, že by byl špatný komentář, ale rád si poslechnu i auto motor a taky jak to v autě vrže, mlátí apod (provedení, odhlučnění). Což drtivá většina testů ignoruje a ještě tam řve nějaká hudba.. Jinak palec nahoru... Ať se daří.
@roadblogcz
@roadblogcz 6 жыл бұрын
Díky moc za pochvalu! No se zvukem to zrovna zde bylo složité. Já to video měl sestříhané už jednou se stopou z hlavního mikrofonu. Jenže, jelikož jsem prostě amatér, jsem mikrofon dal moc daleko od pusy. Takže to znělo, že je v autě hrozný hluk. Což se nehodí, když zrovna říkám, jak je to tiché auto. :-) Je tedy použitý zvuk z druhého mikforonu, který je méně kvalitní, občas je tam motor slyšet, ale není to moc vypovídající. Ale beru si to k srdci. Ono pasáží, kde nemluvím, je plno, jen je vystřihuji, aby to nebylo moc dlouhé. Snažím se teď nově alespoň na konci dát kus bez řečí, jen jízdu.
@94martab
@94martab 6 жыл бұрын
Opět super video, jen tak dále. Ohledně toho aerodinamického hluku, možná jsem to přeslech, ale bylo by možné jej nějak "stručně" porovnat s konkurenty jako je Fabia, Micra, vzhledem k ceně klidně i s Jazzem, Rapidem, Leonem, a podobnými které jsi měl možnost testovat?
@roadblogcz
@roadblogcz 6 жыл бұрын
Děkuju za pochvalu! Ten hluk se takhle zpětně hrozně těžko porovnává, není to přímé srovnání, ale řekl bych, že Fiesta byla možná i nejtišší.
@94martab
@94martab 6 жыл бұрын
Děkuji za odpověď.
@kedar700
@kedar700 6 жыл бұрын
Rád bych videl Mazdu mx-5. Jinak tve videa jsou super a divám se uplně na každé a kdybych se rozhodoval o koupí auta tak podle tvých recenzí
@roadblogcz
@roadblogcz 6 жыл бұрын
To jsem moc rád, že se ti videa líbí! Mazda MX-5 bude, už se nemůžu dočkat! 😉
@witchteam8696
@witchteam8696 6 жыл бұрын
Vypadá sportovně a je jiná od normalní fiesty takže bych si řekl kdybych neznal auta že to je nějaký namakaný SUV.Fiesty jsou pro ženy jsou malé ale tohle je prostě i pro kluky! :)
@roadblogcz
@roadblogcz 6 жыл бұрын
Ano, je i trošku jiná, pomáhají tomu ty plasty a ta kola, takže se trochu odliší. Do terénu bych se s ní nepouštěl, ale to není její určení, překvapilo mě spíš, jak výborně funguje na silnici. :-) A určitě je i pro kluky, tohle je normální dospělé auto. :-)
@jkcz3962
@jkcz3962 6 жыл бұрын
super video:-)
@roadblogcz
@roadblogcz 6 жыл бұрын
Děkuju za pochvalu!
@jakubhrasko4073
@jakubhrasko4073 5 жыл бұрын
Súper videoklip význam sa
@tomek1644
@tomek1644 6 жыл бұрын
Dá se koupit i v automatu? 🤨
@roadblogcz
@roadblogcz 6 жыл бұрын
Active jsou vždy jen v manuálu.
@xmenx201
@xmenx201 6 жыл бұрын
Za ty prachy je hezkej Tuscon a to je kara o levly jinde:), cekal jsem cenu 350 za max vybavu no co uz:)
@jozi99
@jozi99 3 жыл бұрын
Koľko to točí pri 130 km/h ?
@nextus7172
@nextus7172 6 жыл бұрын
Ahooj mohl bys udělat reakci například na Audi Q7 ?
@witchteam8696
@witchteam8696 6 жыл бұрын
mě se hodně líbí s-max nebo galaxy ale tahle fiesta se povedla.Ten zadek se podobá fordu kuga ale jinak dobrý auto.Za mě 1
@tomasberky3379
@tomasberky3379 6 жыл бұрын
Ta Fiesta ST by byla fajn, zajímalo by mě dost tvé video s ní :)
@roadblogcz
@roadblogcz 6 жыл бұрын
Ta by byla super! Tak uvidíme. 😉
@Baskervil
@Baskervil 6 жыл бұрын
Verze Active je podle mě moderní nesmysl, ale jinak mě Fiesta baví. Moje máti měla minulou generaci a tak jsem měl možnost porovnat. Na videu nebylo možné poznat jestli jsou u výhřevu skla použity drátky nebo fólie. Minulá generace měla drátky a to je více otravné než užitečné. Díky (nechystáte novou A6?) :-)
@roadblogcz
@roadblogcz 6 жыл бұрын
Ona ta Active je alespoň o něco vyšší, je tam trochu plastu navíc... je to prostě jedna z výbav, ostatní ale zůstávají, takže si vybere každý dle své chuti. :-) Bavila mě moc, sice je právě o pár cm vyšší, ale vůbec mi nepřijde, že by byla v zatáčkách horší. V čelním skle jsou drátky. Které upřímně nesnáším. A tady mi nijak nevadily. Buď byly opravdu hodně tenké, nebo je sklo daleko. Ale většinou mě ruší a bolí mě z nich hlava. Tady ne. No, novou A6 (a A7) bych moc rád, to ale bude v rukou Audi, takže můžu jen doufat. :-)
@Baskervil
@Baskervil 6 жыл бұрын
Přeji hodně štěsti v souboji s Audi molochem :-)
@roadblogcz
@roadblogcz 6 жыл бұрын
On to není souboj, naopak, já myslím, že máme dobré vztahy. Jen jsem prostě malý a priority mají jiní, což ale úplně chápu, tak to prostě je. To chce čas. :-)
@Baskervil
@Baskervil 6 жыл бұрын
To se poddá. Už je nás 7000 ;-)
@roadblogcz
@roadblogcz 6 жыл бұрын
A to je neuvěřitelné! Pořád tomu nemůžu uvěřit. Jste super. Díky moc! :-)
@migrena5024
@migrena5024 5 жыл бұрын
Ale tá spotreba na ten motor je nenormálne velká 7,5 l/ 100 km to je des :( to akože za čo dostáva to ocenenie za tú obrovskú spotrebu ? :( sú motory takého obsahu a spotreba tak okolo 5 l .
@bambus8252
@bambus8252 6 жыл бұрын
Ahoj nechtěl bys banner pro svůj channel dyštak napiš
@Northwish
@Northwish 6 жыл бұрын
Doufám že někdy bude Focus RS :D
@roadblogcz
@roadblogcz 6 жыл бұрын
Focus bude. Ale RS ne. Tady alespoň zatím.
@Northwish
@Northwish 6 жыл бұрын
takový moje trochu dream car :D tak snad bude :D
@rcpcz3169
@rcpcz3169 6 жыл бұрын
Bude test Fiesty ST nebo ST line prosim?
@roadblogcz
@roadblogcz 6 жыл бұрын
Teď byla tahle Fiesta, takže teď zase jiný model. Ale Fiesta ST je jedno z mých hodně oblíbených aut, tak snad někdy vyjde!
@Darkness87Kerberos
@Darkness87Kerberos 6 жыл бұрын
Mám Ford Mondeo Titanium MK4 2.2 147kw a jsem opravdu spokojený 🙂
@roadblogcz
@roadblogcz 6 жыл бұрын
Tak to je super! Doufám, že postupně vyzkouším celou modelovou řadu. 😉
@cayenne124
@cayenne124 6 жыл бұрын
Taky mám nějakých 186cm a v citigu mám úplně stejně místa na nohy :D
@roadblogcz
@roadblogcz 6 жыл бұрын
Citigo si prostě musím vyzkoušet, to mě hrozně láká. :-)
@cayenne124
@cayenne124 6 жыл бұрын
stačí říct až zas budeš někde drandit u líbeznic :D
@honziik21_6
@honziik21_6 6 жыл бұрын
Jaký máte vysněný auto
@witchteam8696
@witchteam8696 6 жыл бұрын
Audi q7
@witchteam8696
@witchteam8696 6 жыл бұрын
nebo A7
@Baskervil
@Baskervil 6 жыл бұрын
Jaguar XF Sportbrake
@roadblogcz
@roadblogcz 6 жыл бұрын
Hmm, to je těžká otázka! Asi by jich bylo více pro více účelů. A upřímně myslím, že by mezi nimi byl i Ford. Vždy jsem měl totiž moc rád Fiestu ST, přišla mi „tak akorát“. :-) Ale třeba aktuálně mám už podruhé na test Subaru BRZ a jsem z něj zase nadšený...
@vladkakopecka2304
@vladkakopecka2304 5 жыл бұрын
St!
@budiik7088
@budiik7088 6 жыл бұрын
Nevím proč ale proč mi to auto ze předu připomíná Teslu.
@roadblogcz
@roadblogcz 6 жыл бұрын
To dělají asi ta světla. Ale přiznám se, že Tesla mě nenapadla. Když na to ale teď koukám...
@Jakub_Paul
@Jakub_Paul 6 жыл бұрын
Ja mam ford s-max☺
@roadblogcz
@roadblogcz 6 жыл бұрын
Já s ním nikdy nejel, ale doufám, že se na něj taky dostane. :-)
@jurajlovich1234
@jurajlovich1234 6 жыл бұрын
Nazdar, čím viac takýchto áut, tým lepšie. Čiže áut pre ľudí a nie horných 10 000.
@roadblogcz
@roadblogcz 6 жыл бұрын
Můj plán je mít od každé cenové hladiny něco, ať si každý přijde na své. Tak snad to vyjde. 😉
@petrapaskova2556
@petrapaskova2556 6 жыл бұрын
Fordem tam busem spatky
Vyzkoušel jsem, jak (ne)bourají škodovky
23:22
roadblog.cz
Рет қаралды 6 М.
Audi SQ8: Velikost, styl a osmiválec
38:04
roadblog.cz
Рет қаралды 16 М.
Пришёл к другу на ночёвку 😂
01:00
Cadrol&Fatich
Рет қаралды 6 МЛН
王子原来是假正经#艾莎
00:39
在逃的公主
Рет қаралды 27 МЛН
Шок. Никокадо Авокадо похудел на 110 кг
00:44
МЕБЕЛЬ ВЫДАСТ СОТРУДНИКАМ ПОЛИЦИИ ТАБЕЛЬНУЮ МЕБЕЛЬ
00:20
Prejav Michala Šimečka na jeho odvolávanie z postu podpredsedu NR SR
19:29
Progresívne Slovensko
Рет қаралды 11 М.
Ford S-MAX 2.0 TDCi VIGNALE ,Kůže,Blis
0:59
Auto-vyhybka s.r.o.
Рет қаралды 35
2024 Acura TLX Type S Review - Shockingly Impressive
9:22
Vehicle Virgins
Рет қаралды 3,4 М.
BMW 750e: V davu se rozhodně neztratí
34:15
roadblog.cz
Рет қаралды 6 М.
Mercedes GL 420 CDI
3:06
fiflus
Рет қаралды 606
Škoda Fabia 1.0 TSI 81 kW: Dospělé auto s klidem na palubě
39:17
BMW M4 Competition Cabrio (4K 60 FPS POV TEST)
29:03
roadblog.cz
Рет қаралды 7 М.
Škoda Fabia 1.5 TSI Monte Carlo: To nejlepší
30:28
roadblog.cz
Рет қаралды 79 М.
Пришёл к другу на ночёвку 😂
01:00
Cadrol&Fatich
Рет қаралды 6 МЛН