2024.10.08. Vészesen fogy a MÁV-HÉV hadrafogható járműállománya. Még 4db. MIX/a közlekedik Csepelen

  Рет қаралды 6,309

Becsky András

Becsky András

Күн бұрын

RePont támogatási QR-kód linkje:
/ c28hahgtf1xgha2b
Kommentált, FULL HD-re felinterpolált videó!
Mondhatnám hogy semmi meglepő nincs ebben, ez sajnos várható volt! A jelenlegi tervezet nem is annyira a ritkításra, sokkal inkább a kapacitáscsökkentésre apellál. Azaz magyarán 6 helyett csak 3 kocsis hévek, fele kapacitással dupla tömeggel, ez a pedig heringjárat definíciója a reggeli csúcsban. Mivel folyamatosan nő a csúszás a HÉV-szerelvények fővizsgáinál, lassan az összes vonalon elfogynak a tartalékjárművek, a csúcsidőszakban üresen konganak a tárolóvágányok. Azaz mégsem, mert telis-tele vannak lejárt fővizsgás szerelvényekkel, melyek csak a helyet foglalják, de természetesen forgalomba nem adhatók. Csak a ráckevei több MX-es szerelvény áll vizsgára várva, eközben a 7db. MIX/a szerelvényből 3 úgy tűnik már soha többé nem szállít utasokat, szép lassan elfogynak. Az MX/a vonatokból is sok áll hasonló okok miatt, azaz lassan tényleg nincs mit a forgalomba adni. Ilyen körülmények között ez az intézkedés sajnos várható volt, és bár a minisztérium heveny tiltakozással kommentálta az infókat, tudjuk hogy ez valójában egy beismerés, ahogy az idén január 8.-i ritkítási csomag esetében is történt. A HÉV a legsötétebb korszakát éli és nem látszik a fény az alagút végén, vagy ha mégis az közeledik és kürtöl. Itt jelenleg csak a csodában lehet bízni, mert szöveg nagyon sok van, tettek annál kevésbé a cselekvésre fordítható idő pedig lényegében elfogyott! BecsVision 2024
SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY!!
Ez egy FULL HD 1080p-re felinterpolált videó. Érdemes a minőséget beállítani a fogaskeréknél!!
Amennyiben támogatnád a munkámat, illetve a régi 8mm-es némafilmek digitalizálását: www.paypal.com...
Új és jóval egyszerűbb módja pedig a RePont támogatás! Kódom a linkben, így nekem küldöd a visszaváltott palackok betétdíját:
/ c28hahgtf1xgha2b
Winyókra és külső boxokra mindig szükség van, a videók jó minőségben és duplikáltan való tárolása iszonyat tárhelyet kíván! Ez egy ilyen bringa.
Köszönettel:
Becs

Пікірлер: 113
@csonthy1
@csonthy1 2 күн бұрын
A rendszerváltoztatás óta senki nem gondolt,nem foglalkozott a hév vonalakkal,ezt ne feletsük el!ha jól tudom ezek a járművek az NDK ból származnak.jól szét lett osztva az állami vagyon annó!ez sajnálatos!
@attiwise
@attiwise 2 күн бұрын
Én egy olyan műszaki/informatikai szakterületen dolgozom, ami szintén nagyrészt állami pénzből működik. Természetesen egyre kevesebb eszközzel, szakemberrel, hatékonysággal és egyre tarthatatlanabb határidőkkel sújtva, de ígéretekkel és nagy lózungokkal persze nálunk is tele van a padlás. Nyilván a szolgáltatást igénybe vevő polgárok szívnak és bosszankodnak - kb mindenki, akinek bármilyen ingatlana/lakása/földtulajdona van. Jó lenne már kipucolni a szervezett bűnözést az állam vezetéséből.
@adamsteiger3479
@adamsteiger3479 2 күн бұрын
Szia Andris ! Örülök hogy ismét készítettél videót a Csepeli Hévről . Amit még 2023 ban készítettél az m9 hévekről akkor ugye arról, szóltak a hírek hogy ezeket a hév típusokat végleg kivonják a forgalomból , de csak 3 darab egységet vontak ki a flótából . Én mint Csepeli lakos remélem hogy lesz valami megoldás és nem hagyják teljesen lepusztulni a hévet . Andris köszönet neked a videóért amit a Csepeli hévről készítettél régi de nagy becsben tarot kameráddal . 🙂
@bodnar10261
@bodnar10261 3 күн бұрын
Sajnálom hogy így elhanyagolják a hévet😢
@banatibor2183
@banatibor2183 3 күн бұрын
Ez a járműhiány ugye köszönhető annak, hogy amikor rohamlépésben vagdosták széjjelfele még a friss fővizsgás egységeket, mert valami okosság elterjedt hogy lesznek vadonatúj járművek. Azok persze nem lettek, ellenben ma ezek az egységek, melyek már nem léteznek, nagyon hasznosak lennének...
@becskyandras
@becskyandras 3 күн бұрын
Az MIX/a-k-ra gondolsz itt?
@banatibor2183
@banatibor2183 3 күн бұрын
@@becskyandras igen, azokra.
@becskyandras
@becskyandras 3 күн бұрын
Volt abból friss fővizsgás S?? 839-840 ?
@banatibor2183
@banatibor2183 3 күн бұрын
@@becskyandras sajnos arra a korszakra még jellemző volt hogy ha valami nem kellett, akkor ment láng alá, és máshol is ugyanezt a "szokást" követték (például Dorogi Homokvasút. Megszünt a vasút, a múzeális Ganz TC tíousú (28 tonnás) mozdonyokat pedig fölaprították majd ócskavasként értékesítették...sic transit gloria mundi...
@danielhidvegi882
@danielhidvegi882 3 күн бұрын
Lehet, hogy kevesebb stadiont kellene építeni!
@GergelyKiss-m4e
@GergelyKiss-m4e 3 күн бұрын
De az fontosabb...
@Adani12345
@Adani12345 2 күн бұрын
ÉS kevesebb autópályát, az már van elég, jöhet a kötöttpálya.
2 күн бұрын
Ezt a faszságot mikor hagyjátok abba? Egy stadion ára kb annyi, mintha vasútfejlesztésre szánnál 10 milliót...
@79nzoli13
@79nzoli13 2 күн бұрын
A cuccialistáék nem épitettek egyet sem.Mondjuk hévet sem vettek egy darabot sem. Se ez,se az?
@martongergely2164
@martongergely2164 3 күн бұрын
3 egység áll Ráckevén, 2 meg felújítás alatt van (egy Harasztin, egy Cinkotán)
@Gellert74
@Gellert74 2 күн бұрын
Erről a HÉV fejetlenségről ami ott a fővárosban zajlik, Hofi Géza egyik eladása jutott eszembe. " Ha a diliházban valaki valamit el akar rontani, ahhoz pecsétes diliflepni kell. Ellenben mindehhez kint az életben, elég egy vezető beosztás íróasztallal. '
2 күн бұрын
El sem hinnéd mennyire igazad van....
@sirezs
@sirezs 9 сағат бұрын
.... már megint nem a zsemle kicsi ,hanem a pofánk túl nagy ..... édes drága béláim !!!4
@publictransporthungary
@publictransporthungary 3 күн бұрын
Hát nem biztos h a kevei ritkitva lesz csak valószínű. Ugye van A és B terv. A gödöllői mind2be benne van az szopta. DE az A-ban a kevei kapacitáscsökkentése (nem ritkitasa) B-ben viszont a Csepeli ritkitasa van. Ugyhogy ha netalántán a B lenne akkor mi itt végre nem szopjuk meg - bárcsak.
@becskyandras
@becskyandras 3 күн бұрын
Igazából Ráckevéhez most már nagyon nem kellene hozzányúlni. Amig nincs 150-es, addig tuti nem!🤔🤔🤔
@publictransporthungary
@publictransporthungary 3 күн бұрын
@@becskyandras Hát szerintem is. Csepeliek el vannak kényelmesedve nem halnak bele 1,5 perccel több várakozásba. De ami Pest felé folyik harasztin 6-8 között az brutális. Nagyegység se elég lassan basszus! Még szerencse hogy én a csúcsban mindig a kevésbé terhelt irányba járok (reggel kifelé, délután befelé) naponta azért ott egy fokkal jobb a helyzet. De így is van egy MX sőt 2 is amin már lassan festék sincs úgy futnak.
@boyrezy6524
@boyrezy6524 3 күн бұрын
​@@becskyandras köszönöm tőled ==>> egy Csepel-Szigeti ..........
@Adani12345
@Adani12345 2 күн бұрын
Ha így megy tovább akkor a csömöri vonal az, aho la sötét felhők gyülekeznek idő kérdése. Onnan két járművet kb. ki lehet szedni és azt megmagyarázzák majd, hogy oda elég a busz, aztán majd jól rátolják a Weekendbus-ra ami jár ott amúgy is, hogy majd ők elviszi kaz utasokat. Ja, hogy heringparty lesz majd ha kiesik a hév? Oldják meg. a kormány mossa kezeit. Nem érvényes rá a BKV/ország bérlet? Csömöriek baja.
@79nzoli13
@79nzoli13 2 күн бұрын
@@Adani12345 Jó a 419-esre a vm meg az országbérlet.
@ZoltánBebtó
@ZoltánBebtó 3 күн бұрын
rég óta magyar szerelvényeket kellene gyártani
@HUNCurtis
@HUNCurtis 3 күн бұрын
Adom azet a "régi kamerás" megközelítést. Az ilyen témákhoz különösen passzol.
@Huntech_
@Huntech_ 3 күн бұрын
Hév BZ kapacitása túl kicsi hévnek.
@Adani12345
@Adani12345 2 күн бұрын
@@Huntech_ semminél viszont több.
@Huntech_
@Huntech_ 2 күн бұрын
@@Adani12345 Azért a 44 fő a semminél nem sokkal több főleg, hogy azok is fővizsga nélkül rohadnak valahol.
@Adani12345
@Adani12345 2 күн бұрын
@@Huntech_ kettő van belőle az már 88
@Huntech_
@Huntech_ 2 күн бұрын
@@Adani12345 A lényegen nem változtat, a kapacitásuk kevesebb, mint tizede egy hév nagyegységnek és azokon sincs fővizsga. Inkább akkor a HÉV szerelvényeket fővizsgáztassák, annak a 2db BZ-nek meg a MÁV sokkal nagyobb hasznát venné.
2 күн бұрын
A MX-ek amit ott rohadnak 1 éve már, azok sem fognak futni... Fixen nincs már bennük használható cucc csak vizuálisan egyben vannak.... Gödöllő is tartalék nélkül megy szerintem fél éve és nemsoká lehet, hogy egy járat csökkentéssel fog menni.
@molnibalage83
@molnibalage83 Күн бұрын
A fővizsgás állás oka pénzhiány, emberhiány vagy az, hogy simán a janika központosítása miatt meg se engedik rendelni a szükséges dolgokat?
@andrasandras5738
@andrasandras5738 Күн бұрын
Ezen infrastruktúrűra lehetne villamost is rakni vagy áramhálózati átaakítás is szükséges lenne ?
@mymarklinworld
@mymarklinworld 3 күн бұрын
Csak kérdezem. Annak idején, mikor még létezett a budaörsi, vagy milyen HÉV, a mai 41-es villamos elődje, ott a HÉV szerelvények a villamos pályán mentek egy szakaszon. Vagyis az 1100 voltos gépek 500 voltról. Nem lehetne szükségmegoldásként 1500 voltos gépeket beszerezni? Tekintettel a HÉV vonalak 60-as 70-es sebességhatárára, esetleg azok a gépek tudnák a fenti tempót produkálni. Hogy homogénebb legyen a vonalak jármű állománya, pl. pont a csepeli vonalat lehetne ellátni ilyen 1500 voltos gépekkel, onnan a régi NDK gépeket pedig szétdobni a többi vonalra.
@erikatanazbene4052
@erikatanazbene4052 3 күн бұрын
tw6000 sekböl kéne pottolni a hévett hogy ne keljen szét vágni selejteket átt lehetne aklakitani őket . A héves bzvel mi van azt is kénne járatni ?
@zoltansimorka91
@zoltansimorka91 3 күн бұрын
Lehet, hogy a csepeli vonalból végül mégis villamos lesz? És ha igen, honnan adják ki a járműveket? Hogyan kötik be a hálózatba?
@M44439
@M44439 3 күн бұрын
Ha az egész villamossá lenne alakítva akkor a csepeli telephelyen lennének a villamosok a hévek helyén
@M44439
@M44439 3 күн бұрын
Mondjuk én nem sokat változtatnék akkor sem a vonalon csak annyit hogy 600V ra csökkenteném a feszültséget és hannoveri villamosokat járatnák rajta 3-as és 4-es csatolásban
@name_no_available
@name_no_available 3 күн бұрын
Mivel a villamosvonalak a bkv-hoz a hévek pedig a máv-hoz tartoznak, egy ilyen változás legfontosabb feltétele cirkuszt produkálni a népnek és lefolytatni egy több felvonásos lázár-karácsony szappanoperát
@becskyandras
@becskyandras 3 күн бұрын
Sajnos kb. igen, ez lenne belőle. Ezért mondom én mindig, hogy a politikusok az emberiség legnagyobb rákfenéje!!
@Adani12345
@Adani12345 2 күн бұрын
Legalább akokr jármű lenne csak a működőképes TeWéket nem kéne szétvágni, ide jók lennének.
@pontcsak1totoo
@pontcsak1totoo 23 сағат бұрын
Oké, ritkítják a járatokat, mert nincs elég jármű. Akkor miért nem “festik” át a Desirokat és küldik le a hévek helyére, úgy mint pár éve?! 🤔
@dorysTS
@dorysTS 17 сағат бұрын
Mert az állomány fele a fehérvári fűtőház kerítéseként funkcionál.
@nicola.c4798
@nicola.c4798 2 күн бұрын
és ha esetleg egy pár FLIRT vonatok be lehet tenni a Hév vonalokra?
@attilapataki8030
@attilapataki8030 2 күн бұрын
A HÉV egyenáramú, csak dízel vonat jöhet szóba.
@harpauerjozsef5009
@harpauerjozsef5009 2 күн бұрын
@@attilapataki8030 A MÁV-Startnak sincs elegendő dízel motorvonata, mert Szentesen a nem működő orosz motorvonatokból, Székesfehérváron pedig a rossz Desirókból van kerítés. Így fordul elő, hogy egy-egy hajnali vonat pótlás nélkül egyszerűen elmarad. Ezt nyújtja az "udvari főlovász" vezette társulat.
@metrotransport2611
@metrotransport2611 2 күн бұрын
@@harpauerjozsef5009 Studenkáinkról pedig ne is beszéljünk...
2 күн бұрын
@@attilapataki8030 flirtből van 1300 volt egyenáramra készült verzió. Egy ideig szó is volt róla, hogy a piros flirtöket átalakítják és szentendrén fognak futni. Csak a peronok nem megfelelőek, így bukott is.
@attilapataki8030
@attilapataki8030 18 сағат бұрын
@@harpauerjozsef5009 Mármint Lézer Jani?
@babo1982410
@babo1982410 3 күн бұрын
De jó, hasonló volt nekünk is. Kár, hogy nem vittem magammal videózni. Pedig mennyit utazgattam annó! Mi olyan '98-2000 körül vettük. És miért nem fog járatritkítás lenni? Mert tavaly is nagy felháborodás lett belőle. Jövőre meg választási év lesz, majd valakire rákenik, hogy kitalálta. Vitézy pont jó lesz. Lehetne egyébként Dízel vagy aksis vonatokat venni. Szerintem. Habár az aksis vonatok jó drágák lennének.
@piroskagaspar9739
@piroskagaspar9739 Күн бұрын
Kedves Andris, az a kamera SONY! Bocsika! Miért szent és sérthetetlen a szentendrei HÉV? Lézerjani meg a kastélyokkal foglalkozik!
@becskyandras
@becskyandras Күн бұрын
Azt is mondtam!
@lacziknorbert1276
@lacziknorbert1276 3 күн бұрын
Mi fog közlekedni a csapeli héven ha januárban leáltiják az összes M9A szerelvényt András szerinted?🤔
@Levi950602
@Levi950602 3 күн бұрын
@@lacziknorbert1276 1 éve is ezzel riogatta a népet aztán mégse lettek leállítva
@szandrabasa-ori6877
@szandrabasa-ori6877 3 күн бұрын
Én mondjuk nem András vagyok, 2 opció van...SEMMI és kölcsönszerelvény másik vonalról ahol szintén nincs
@gaborkecse4872
@gaborkecse4872 3 күн бұрын
@@szandrabasa-ori6877 Csepel eddig is kölcsönszerelvényből oldotta meg a járműkiadásait, szóval ez így elég necces lesz.
@becskyandras
@becskyandras 3 күн бұрын
3 leállt! Nem volt riogatás, megtörtént! Hogy a maradék valóban leáll-e most, azt majd eldöntik! A józan ész nem ezt diktálná, no de hol van az már Orbanisztánban!!
@szandrabasa-ori6877
@szandrabasa-ori6877 3 күн бұрын
@@becskyandras az élettartam dupláját mentek... Ma is alapafuncio halt meg az egyiken
@szf72
@szf72 2 күн бұрын
Nincs pénz,de a legfontosabb az,hogy a máv-start és máv-hév egy cég legyen.A járműbeszerzés magában nem elég,faltól falig át kellene építeni az összes vonalat.Ami nem kevés anyagiakat igenyelne.Mondjuk a bkv se annyira törte össze magát a fejlesztésekkel.
@leventedesi1672
@leventedesi1672 3 күн бұрын
Kéne, ismétlem kéne, az a járműbeszerzés új hévekre vagy csinálni héveket, érdekes régen tudtak ilyet készíteni ma már elképzelhetetlen, pedig csak egy felújítás kell neki, de az sem lesz, ebben az Országban semmi sem működik normálisan.
@danielhidvegi882
@danielhidvegi882 3 күн бұрын
De igen: a hazudozás, az igérgetés, a korrupció...
@metrotransport2611
@metrotransport2611 2 күн бұрын
Ugye a 16 egység M 10-es 16 nagy (csatolt) egységet jelent?
2 күн бұрын
1 egység 3 kocsi. 16 egység az 8 nagy.
@dorysTS
@dorysTS Күн бұрын
Egy háromkocsis motorvonat (kisegység) csúcsidőben egy másikkal csatolva együtt közlekedik (nagyegység).
@Wenseron
@Wenseron 3 күн бұрын
Megfigyeltem mostanság a H8/H9es vonalon is hétvégenként szokták nyomatni ezt a "vágányzárosdit". Gondolom ilyenkor tákolgatják az állományt a jövő hétre.
@nomotmo
@nomotmo 3 күн бұрын
Nagyon rosszul gondolod.
@Adani12345
@Adani12345 2 күн бұрын
Egylőre még nincs, de majd idővel még az is lehet, hogy kellenek a kamu vágányzárak
2 күн бұрын
Nincs miből. :D A vágányzár a pályára vonatkozik.
@danielhidvegi882
@danielhidvegi882 3 күн бұрын
Kerekeken guruló múzeum!
@lallerkiraly
@lallerkiraly Күн бұрын
Nem merik, világháború lenne!!!
@KommentElek-vm4co
@KommentElek-vm4co 3 күн бұрын
Minőség megint a béka seggbe alatt.... 2024 van Mr repont!
@krisztianjuhasz4011
@krisztianjuhasz4011 2 күн бұрын
Milyen érdekes, hogy amikor Andrisunk valami fejlesztésről számol be, akkor kínosan igyekszik kerülni minden olyan megjegyzést, mondatot ami arra utalna hogy ez a fejlesztés bizony nem jött volna létre ha nincs az Orbán kormány... :) Ellenben ha szidni kell őket, abban messze földön élen jár...
@vatizs2
@vatizs2 2 күн бұрын
Ez lehet azért van, mert nem jött létre semmi
@ami9675
@ami9675 2 күн бұрын
Nem a Közlekedési miniszetrt, hanem a MÁV vezetőségét kell szidni, és azt a bunó főpolgármestert, aki nem törődik a fővárosiak közlekedésével sem!. Andris bemutatta, hogy a Gubacsi vasúti híd és katasztrófális állapotban van, most azon CSAK 5km/h-val lehet közlekedni. Nos ezért sem a Közlekedési miniszter a felelős, hanem a MÁV , aki NEM végzi el a híd főjavítását, cseréjét. Ahogy a BUBE (150-es vonal) felújítása is a 20-40 lapátos emberrel is katasztrofálisan lassan halad. Itt is megígértek Soroksárnak egy közúti vasúti aluljárót, amiből semmi nem lett. Foltozgatták a Soroksári úti vasúti felüljárót, szép új szürkére lefestették, holott alatta a soroksári út forgalma CSAK 2x2 sávon halad. V-Híd két darab vadonat új alépítmény cserélő, felújító szerelvényt vásárolt - valamelyik nap volt a hírekben - és mégis átgondolatlanul zajlik a felújítás. Andris bemutatta, hogy Komáromban áll a gyomírtó szerelvény. Miért áll? Miért nem végzi a feladatát? Valamelyik nap Hatvanból salgótarjáb felé mentem egy olyan gazos pályán, azt hiztem a mezőn vágok keresztül. Csodálatos BB39000 mozdonyokat mutat Andris, de pálya híján, hol fognak ezen haladni? Ezért van , hogy mindenki a közútra szerelkezik fel, tele vannak az utak 12 kerekű kamionokkal, mennek mint állatok. No ez a környezet védelem! Főleg a román és bolgár kamionokat érdemes lenne a határon műszaki vizsgáztatni! Miért a közút a fontosabb?
@molnibalage83
@molnibalage83 Күн бұрын
Van néhány fejlesztés, közben meg az alapfunkciók esnek szét. Téged sem az éles eszedért szerethetnek.
@Levi950602
@Levi950602 3 күн бұрын
Pöcsky úr! Nem azt mondtad 1 éve hogy kivonják a MIXakat 24 januártól? Bejött ahogy a vonalbezárás szeptember 1től 😅😂
@babo1982410
@babo1982410 3 күн бұрын
Okoska ki is vontak 3 darabot végérvényesen a forgalomból. Pont Becskynek köszönheted okoska, hogy lett egy népfelháborodás, ami miatt maradtak még MIXA-k. És a vonalbezárást, meg ezt a mostani ritkítást meg nem ő találta ki. Reklamálj Vitézynél!
@Levi950602
@Levi950602 3 күн бұрын
@@babo1982410 ja persze... Pöcsky inkább csak a lájkot meg a palackot gyűjti ezzel. 3 egység pedig fővizsga miatt van leállítva pont úgy ahogy jópár mxa amiből szintén több áll már mint kellene. Akkor azokat is kivonták?? A 963 5 évig állt amíg idén elkezdték a fővizsgáját. Lényeg hogy a lájk és a donét meglegyen a valóság már úgyse számít...
@becskyandras
@becskyandras 3 күн бұрын
Levike! A 950602 gondolom a születési dátumod!! Tojáshéj nem nyom nagyon?
@Levi950602
@Levi950602 3 күн бұрын
@@becskyandras pöcsky uraság hol vannak a bezárt vonalak és a teljesen leállított mixa sorozat? Sehol? Ja hát igen mert sikerült ismét hazudod. Lényeg hogy jöjjön a donét meg a lájk..
@babo1982410
@babo1982410 3 күн бұрын
@@Levi950602 Te totál ostoba vagy. Téve sinformációt mondott, és? Te még sose tévedtél? Andris gondolom ezt az információt nem a kisujjából szopta ki. És egyébként gyanítom, ha nincs pont az ő információi általi népharag, ki is vonták volna a MIXA héveket a forgalomból. A MÁV meg el is ismerte most, hogy nem lesz más lehetőség, csak a ritkítás. Erre fel ma Lázár ki is akadt Vitézyre, és leküldte a fenébe türhetetlen stílusban, mondván az a kis libsi hazudozik. Majd kiderül.
@nicola.c4798
@nicola.c4798 3 күн бұрын
és ha esetleg egy pár FLIRT vonatok be lehet tenni a Hév vonalokra?
@Adani12345
@Adani12345 2 күн бұрын
csak ha áramnemet is váltunk. Stadlernek van 3000V DC üzemre tervezett flirthez haosnló vonata, ill. ilyet lehet gyártani. HÉV-eknél ez lenne a kiút valami szabvány feszütlségre áttérni és úgy vonatokat vásárolni rá.
@Adani12345
@Adani12345 2 күн бұрын
Desirokat raktak be korábban, de mivel hála Lézer jai féle ámokfutásnak, már a Startnak is jármű hiánya van, Desirok lassan fele áll, mert nincs alkatrész. Ők se tudnak járművet adni. Max a HÉV-es Bz-ket tudják bevetni Csömör felé, de azzal talán ha két szerelvényt spórolnak meg.
@eduaxaveriakardos496
@eduaxaveriakardos496 Күн бұрын
🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Flipping Robot vs Heavier And Heavier Objects
00:34
Mark Rober
Рет қаралды 19 МЛН
Я сделала самое маленькое в мире мороженое!
00:43
Кушать Хочу
Рет қаралды 3,3 МЛН
РОДИТЕЛИ НА ШКОЛЬНОМ ПРАЗДНИКЕ
01:00
SIDELNIKOVVV
Рет қаралды 3,7 МЛН
Kamionos szopóroller - Hibáztam ?!
44:01
ST22
Рет қаралды 51 М.
Speedzone műhely: Euro 6 - jó ez nekünk?
22:08
speedzone.hu
Рет қаралды 42 М.
A NAGY DILEMMA - Puzsér Róbert és Zacher Gábor
49:25
Kadarkai Endre
Рет қаралды 122 М.
Orbán kontra Magyar - ilyen volt a strasbourgi EP-vita
14:14
Telex․hu
Рет қаралды 408 М.
Flipping Robot vs Heavier And Heavier Objects
00:34
Mark Rober
Рет қаралды 19 МЛН