🔴 2200 ГРИВЕНЬ КОЖНОМУ✔ ОТРИМАЙ ГРОШОВУ ДОПОМОГУ від ООН Важливі зміни програми допомоги українцям!

  Рет қаралды 8,935

Yarko Coins

Yarko Coins

Күн бұрын

🔴 Важлива новина для України Як отримати грошову домомогу від ООН в 2022 році? ₴2200 на кожного члена сім'ї: Кабмін з ООН запускає дві програми виплат які стосуються кожного українця хто цього реально потребує! В кінці липня 2022 року в програму допомоги від ООН внесені зміни! Значно розширений перелік осіб які мають право отримати грошову допомогу від світових благодійних організацій!
Е допомога пенсіонерам від ООН, грошова допомога від Червоного Хреста України, матеріальна допомога від ЮНІСЕФ
ЗАЯВКУ НА ОТРИМАННЯ ГРОШОВОЇ ДОПОМОГИ ПОТРІБНО ЗАПОВНЮВАТИ на офіційній урядовій платформі єДопомога за посиланням aid.edopomoga....
Уряд ухвалив розроблене Міністерством соціальної політики рішення, яке забезпечує можливість поширити додаткові виплати від міжнародних організацій на мешканців територій, які тимчасово окуповані, деокуповані або знаходяться в зоні активних бойових дій.
Проєкт реалізовано Міністерством соціальної політики України за підтримки Міністерства цифрової трансформації України та Програми розвитку ООН в Україні, відповідно до завдань меморандумів Міністерства соціальної політики України з Місією Міжнародного Комітету Червоного Хреста в Україні та Товариством Червоного Хреста України, ЮНІСЕФ, Всесвітньої продовольчої програми ООН та Управління Верховного комісара ООН у справах біженців.
Відповідно до постанови КМУ №457 від 16 квітня 2022 р. «Про підтримку окремих категорій населення, яке постраждало у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України», передбачається можливість надання підтримки у вигляді грошових виплат, шляхом надання допомоги міжнародними організаціями.
УВАГА! 2200 гривень отримали внутрішньо переміщені особи, які перебувають в Єдиній інформаційній базі даних про внутрішньо переміщених осіб; особи, які проживають/перебувають на тимчасово окупованих, деокупованих територіях або таких, що знаходяться в зоні активних бойових дій України. Яка сума виплат від ООН буде пенсіонерам України та іншим громадянам поки що не відомо!
Больше информации с различных тем коллекционирования нумизматики, бонистики, фалеристики, филателии, милитарии читайте в БЛОГЕ «Мир коллекционера» yarkocoins.blo...
ஜ════════ஜ۩ МИР КОЛЛЕКЦИОНЕРА۩ஜ════════ஜ
║◆✔ Не забудь подписаться - ║ / yarkocoinsworld
║◆✔ Не забудь про палец вверх!
║◆✔ Не забудь оставить свое мнение в комментариях!
▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰
║Присоединяйся в соцсетях !!!
║◆►Группа в Facebook / worldcollector
║◆►Twitter - / yarkoworldcoins
║◆► / yarko_coins
▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰
║★Ссылка на видео для публикации на ваших сайтах и блогах Важлива новина для України! ОТРИМАЙ ГРОШОВУ ДОПОМОГУ від ООН Важливі зміни програми допомоги українцям! • 🔴 2200 ГРИВЕНЬ КОЖНОМУ... #україна #допомогаоон #допомога #грошовадопомога #новини

Пікірлер: 93
@YarkoCoins
@YarkoCoins 2 жыл бұрын
*ПРОСИМО МАКСИМАЛЬНИЙ РЕПОСТ ПІДТРИМАЙТЕ ВІДЕО ЛАЙКОМ та ПІДПИСКОЮ!* - Дізнайтесь хто може отримати допомогу від ООН - Які документи потрібні для заповнення анкети на допомогу! 🔴ЗАЯВКУ НА ОТРИМАННЯ ГРОШОВОЇ ДОПОМОГИ ПОТРІБНО ЗАПОВНЮВАТИ на офіційній урядовій платформі єДопомога за посиланням aid.edopomoga.gov.ua/ В наступному відео ми детально розберемо всі 7 кроків заповнення анкети! БЕРЕЖІТЬ СЕБЕ та СВОЇ БЛИЗЬКИХ!kzbin.infogaming/emoji/7ff574f2/emoji_u1f534.png
@TOP-10-STAR
@TOP-10-STAR 2 жыл бұрын
МАКСИМАЛЬНЫЙ РЕПОСТ! Поможем видео набрать больше просмотров!
@YarkoCoins
@YarkoCoins 2 жыл бұрын
Уряд України залучає нові і нові фонди! Зараз долучається до дополмоги Норвезька рада у справах біженців (NRC) напрацьовує меморандум про надання цього виду допомоги. Благодійна організація "Людина в біді" Категорії яким будуть допомогати на пілотній стадії тож треба зачекати!
@numismatics9507
@numismatics9507 2 жыл бұрын
@@YarkoCoins УВАГА Згідно з постановою №457, до травня гроші могли отримати всі переселенці після травня лише вказані дві групи. У серпні гроші отримуватимуть:- 2 тис. грн для осіб віком від 18 років; - 3 тис. грн. для дітей та осіб з інвалідністю. щомісяця
@GameThieff
@GameThieff 2 жыл бұрын
КОРУПЦІЯ В КРИВОМ РОЗІ - kzbin.info/www/bejne/fpy2m4uvpqd-pZo&ab_channel=%D0%9A%D0%94%D0%9A
@МиколаРобик
@МиколаРобик 2 жыл бұрын
@@YarkoCoins скажіть пожалуста Мени 23 года если я не песеленец не инвалид не пенсионер жоден з вище вказаних як пише в заяви Мени можно подать заяву и не позно если я з харьковской обл
@YarkoCoins
@YarkoCoins 2 жыл бұрын
*ПОДІЛІТЬСЯ ІНФОРМАЦІЄЮ В МЕРЕЖІ! Люди просто не знають що такі програми допомоги існують!* НЕ ПОТРІБНО СТОЯТИ В ЧЕРГАХ! ВСЕ МОЖНА ЗРОБИТИ на САЙТІ платформі єДопомога за 5 хвилин!
@ukrainerss7104
@ukrainerss7104 2 жыл бұрын
ЦЕ ПРАВДА! Не вірте русотролям! *2 місяці поспіль допомоги вже нам виплачено!*
@numismatics9507
@numismatics9507 2 жыл бұрын
ПриватБанк у відповідь на скаргу клієнта про затримку виплат переселенцям озвучив механізм та термін нарахування допомоги. Так, Мінсоцполітики щомісяця переказує кошти до 3, 13 та 23 числа включно (залежно від строків подання заяви).
@TVCollection
@TVCollection 2 жыл бұрын
Проєкт реалізовано Міністерством соціальної політики України за підтримки Міністерства цифрової трансформації України та Програми розвитку ООН в Україні, відповідно до завдань меморандумів Міністерства соціальної політики України з Місією Міжнародного Комітету Червоного Хреста в Україні та Товариством Червоного Хреста України, ЮНІСЕФ, Всесвітньої продовольчої програми ООН
@ukraine8327
@ukraine8327 2 жыл бұрын
*СЛУШНЕ РІШЕННЯ УКРАЇНСЬКОГО УРЯДУ* Переселенці вже отримали по цій програмі 6600 грн (2200 гривень протягом 3 міс) тепер черга інших категорій громадян! ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!
@TOP-10-STAR
@TOP-10-STAR 2 жыл бұрын
ЭТО ПРАВДА! Пенсионеры со всей Украины ТЕПЕРЬ могут подаваться на эту помощь! ООН сейчас выделяет дополнительные деньги на эту категорию!
@YarkoCoins
@YarkoCoins 2 жыл бұрын
податися значить зареєструватися
@besttv7841
@besttv7841 2 жыл бұрын
ДЯКУЄМО ЗА ІНФОРМАЦІЮ! Вже заповнили запит! Чекаємо на допомогу!
@numismatics9507
@numismatics9507 2 жыл бұрын
Раніше ПриватБанк у відповідь на скаргу клієнта про затримку виплат переселенцям озвучив механізм та термін нарахування допомоги. *Мінсоцполітики щомісяця переказує кошти до 3, 13 та 23 числа включно* (залежно від строків подання заяви).
@TOP_SHORTS_VIDEO_
@TOP_SHORTS_VIDEO_ 2 жыл бұрын
*ПТН ПНХ! СЛАВА УКРАЇНІ*
@TOP-10-STAR
@TOP-10-STAR 2 жыл бұрын
*МАКСИМАЛЬНЫЙ РЕПОСТ! Поможем видео набрать больше просмотров! *
@FACTS-COMMENTS
@FACTS-COMMENTS 2 жыл бұрын
++++++
@numismatics9507
@numismatics9507 2 жыл бұрын
*ПРИТЧА о Правде* // Шёл странник по городу и смотрит стоит памятник накрытый покрывалом, а на памятнике написано «Правда». Возле памятника стоит часовой и сторожит памятник. Прохожий спрашивает у часового, - можно я посмотрю , как выглядит ПРАВДА? А часовой говорит, -Зачем тебе это. Она страшная. -Всё равно покажи, я хочу её видеть». - Ну ладно, если хочешь. И снимает покрывало. А странник испугался и говорит, - Я знал, что она страшная, но не так сильно. Кого зацепит эта притча (обращаюсь к разумным...) ПОСТАВЬ ЛАЙК и ЗАДУМАЙСЯ !!!!!
@ЛораЛора-э4ю
@ЛораЛора-э4ю 2 жыл бұрын
Аби більше затягнути а сіті ЕЕЕЕЕЕЕ ДОПОМОГУ СОМНИТЕЛЬНО!!!!!
@YarkoCoins
@YarkoCoins 2 жыл бұрын
в державі всі дані і так є на кожного.
@ЛораЛора-э4ю
@ЛораЛора-э4ю 2 жыл бұрын
@@YarkoCoins не сумніваюсь, Але в ДІЇ все в кучі! Це вирок собі, що повністю дозволяєш іспользовать свої дані для УСЬОГО!
@YarkoCoins
@YarkoCoins 2 жыл бұрын
головне щоб ці дані не вкрали хакери. Державі вони і так всі відомі
@ЛораЛора-э4ю
@ЛораЛора-э4ю 2 жыл бұрын
@@YarkoCoins ото ж і воно Мені не раз звонили Шахраї, требували виплатити недійсний борг! Питала де взяли дані---казали все МОЖНА купити!
@НУМИЗМАТ-х7п
@НУМИЗМАТ-х7п 2 жыл бұрын
*Вже все заповнили на сайті це зробити дуже легко* Нашим сусідам вже виплатили кошти, ми чекаємо! Yarko дякуємо Вам за інфорування! Ви справді робите гарну справу що інформаєте українців!
@PuteshestvuemVmeste2016
@PuteshestvuemVmeste2016 2 жыл бұрын
Работающие пенсионеры тоже попадают под эту категорию или только неработающие?
@YarkoCoins
@YarkoCoins 2 жыл бұрын
покищо я не чув розяснення від мінсоцполітики. Анкету точно можете заповнити ви нічого не втрачаєте. Можливо виплата буде менша або в останню чергу поки не відомо як будуть нараховувати
@PuteshestvuemVmeste2016
@PuteshestvuemVmeste2016 2 жыл бұрын
@@YarkoCoins Спасибо за ответ!
@YarkoCoins
@YarkoCoins 2 жыл бұрын
Не має за що )))) Підпишіться на канал будуть якісь новини буду розповідати. Спробую знайти час і зробити коротеньке відо по тим 7 пунктам анкети
@yanakasyanova2649
@yanakasyanova2649 2 жыл бұрын
Дякую
@YarkoCoins
@YarkoCoins 2 жыл бұрын
Не має за що )))) Підпишіться на канал будуть якісь новини по цих програмах буду розповідати. Спробую знайти час і зробити коротеньке відео як без помилок заповнити анкету
@vovakvm8533
@vovakvm8533 2 жыл бұрын
Нічого не отримав, гум допомоги не було, вітання з Харкова!
@YarkoCoins
@YarkoCoins 2 жыл бұрын
перевіряли статус вашої заявки на сайті ?
@vovakvm8533
@vovakvm8533 2 жыл бұрын
@@YarkoCoins може ви ще порадити війти в дію? До якої не можу ще до війни попасти! Не хоче вона товаріщувати з Ощадбанком, ну ні як!
@YarkoCoins
@YarkoCoins 2 жыл бұрын
навіщо вам зараз дія? заявка оформлюється на сайті едомомога а не дія.
@ЛораЛора-э4ю
@ЛораЛора-э4ю 2 жыл бұрын
Выплаты ооочень выборочны
@YarkoCoins
@YarkoCoins 2 жыл бұрын
вони і мають бути вибірковими бо багато хто з тих же пенсіонерів досить заможний і виплачувати всім не має потреби ))) пенсіонеру депутату така допомога не потрібна ))))
@numismatics9507
@numismatics9507 2 жыл бұрын
*УВАГА Згідно з постановою №457, до травня гроші могли отримати всі переселенці* після травня лише вказані дві групи. У серпні гроші отримуватимуть:- 2 тис. грн для осіб віком від 18 років; - 3 тис. грн. для дітей та осіб з інвалідністю.
@АнастасияАнастасия-ц4ч
@АнастасияАнастасия-ц4ч 2 жыл бұрын
Я уже месяц назад заполнила заявку,, заявка принята,, и не чего не изменилось, я с Одесской области, инвалид 3 группы, интересно деньги придут или нужно забить.
@YarkoCoins
@YarkoCoins 2 жыл бұрын
осталось только ждать. я не из минсоцполитики по этому не скажу по срокам
@ДаниилПопивщий
@ДаниилПопивщий 2 жыл бұрын
Я ничего против не имею данного видео,и помощи Всем Украинцам в данное тяжёлое время. .. но название ролика,я бы рекомендовал изменить..... Так как написано прям Всем.... Не всем,Украинцам... Согласитесь??. А так,желаю быстрейшей нашей победы!!!. Слава Зсу
@YarkoCoins
@YarkoCoins 2 жыл бұрын
Данил, всім хто реально потребує допомогу. Заповнити анкету можуть всі там є пункт *не відноситься до жодної пільгової категорії. Але виплати якщо уряд такі призначить буде в останню чергу і певно куди меншого розміру.
@ЛораЛора-э4ю
@ЛораЛора-э4ю 2 жыл бұрын
А якщо не зарегистрирована в ДІЇ і не хочу, то як. Тю тю?
@YarkoCoins
@YarkoCoins 2 жыл бұрын
дія не потрібна. анкету заповнити можна на сайті aid.edopomoga.gov.ua/ або зверніться до установ що надають підтримку там взагалі заповнять за вас всю інформацію але там черги з пенсіонерів довжилезні
@besttv7841
@besttv7841 2 жыл бұрын
сходіть в приватбанк там допоможуть заповнити
@besttv7841
@besttv7841 2 жыл бұрын
але готуйтеся стояти в довжилезні черзі бо пенсіонерів там дуже багато
@ЛораЛора-э4ю
@ЛораЛора-э4ю 2 жыл бұрын
@@besttv7841 а чому іменно в приват банк! Для мене це шахрайська банда. Скільки скарг на них , та і сама попадалась!
@YarkoCoins
@YarkoCoins 2 жыл бұрын
то вас ніхто робити нічого не заставляє )))) Вам розповіли про можливість можете нею не користуватися ))))))
@ГалинаПылева-э5ъ
@ГалинаПылева-э5ъ 2 жыл бұрын
Заповнили давно, але нічого не отримали
@YarkoCoins
@YarkoCoins 2 жыл бұрын
А до якої категорії Ви відноситесь? Звернень дуже багато.
@ВасилийПанченко-г7й
@ВасилийПанченко-г7й 2 жыл бұрын
нет не получил ни копейки одни разговори и брехня уже прошло больше месяца ни гу-гу
@YarkoCoins
@YarkoCoins 2 жыл бұрын
це ще не термін. Я уявляю скільки всього заявок подано.
@ЛюдмилаЧабаненко-ш9к
@ЛюдмилаЧабаненко-ш9к 2 жыл бұрын
После проверки мою заявку не нашли и больше заполнить не разрешают!!!!.???выходит-брехня.
@YarkoCoins
@YarkoCoins 2 жыл бұрын
уряд відповів що потрібно заповнити ще раз. напишіть їм в підтримку
@ukrainerss7104
@ukrainerss7104 2 жыл бұрын
можно заполнить повторно!
@veronikamitrik908
@veronikamitrik908 2 жыл бұрын
Ĺp
@ЛюдмилаАлисименко-ъ9х
@ЛюдмилаАлисименко-ъ9х 2 жыл бұрын
Ні Не отримували
@YarkoCoins
@YarkoCoins 2 жыл бұрын
ну може вона вам і не потрібна ))))) перевірте статус заявки якщо ви подавали
@ЛюдмилаАлисименко-ъ9х
@ЛюдмилаАлисименко-ъ9х 2 жыл бұрын
Нет не отримували
@YarkoCoins
@YarkoCoins 2 жыл бұрын
а подавали заявку? яка ви категорія? ВПО ?
@ЗанаидаЖук
@ЗанаидаЖук 2 жыл бұрын
От ООН и больше не принимают заявку
@YarkoCoins
@YarkoCoins 2 жыл бұрын
сейчас все принимают на одном сайте минсоцполитики в едином окне по всем видам помощи ссылка в описании есть к видео
@КаЯкер
@КаЯкер 2 жыл бұрын
Мне одному кажется что это бред?
@YarkoCoins
@YarkoCoins 2 жыл бұрын
Це офіційна урядова програма України і міжнародних організацій aid.edopomoga.gov.ua/
@user-Casey_Ryback
@user-Casey_Ryback 2 жыл бұрын
это не бред, но пенсы подали месяц назад. и тишина...
@ukraine8327
@ukraine8327 2 жыл бұрын
сам ти бред! Перейди по посиланню та перевірь !
@ukraine8327
@ukraine8327 2 жыл бұрын
@@user-Casey_Ryback думаю що щось виплатять можливо і не по 6600 як переселенцям, але виплатять
@БудулайАбдурахманов
@БудулайАбдурахманов 2 жыл бұрын
Ну если у тебя нет 10 минут свободного времени,то для тебя это бред.
@SergeiTkachuk1973
@SergeiTkachuk1973 2 жыл бұрын
Дешёвый сыр только в мышеловке
@YarkoCoins
@YarkoCoins 2 жыл бұрын
тобі не пропонують нічого купляти! Не хочеш або не потребуєш допомоги іди далі.. багато кому значить вона потрібніша ніж тобі!
@SergeiTkachuk1973
@SergeiTkachuk1973 2 жыл бұрын
@@YarkoCoins ты готов ответить за свои слова потом?
@ukrainerss7104
@ukrainerss7104 2 жыл бұрын
чё ты к Ярко приебался??? Он не министр социальной политики Украины! Если тебе что то не нравиться пиши письма мелким почерком в министерство!
@ukrainerss7104
@ukrainerss7104 2 жыл бұрын
мне выплатили почти всё! А ты либо тролль либо дебил!
@ЛюдмилаАлисименко-ъ9х
@ЛюдмилаАлисименко-ъ9х 2 жыл бұрын
Які кошти ? Де ви бачите що я получала гроші ?
@YarkoCoins
@YarkoCoins 2 жыл бұрын
що ви за маячню пишите? я не бачу і не збираюся бачити отримали ви допомогу чи ні
@VLADIMIR-zk9ry
@VLADIMIR-zk9ry 2 жыл бұрын
Ничего не понял!
@YarkoCoins
@YarkoCoins 2 жыл бұрын
смотрите еще раз если с первого раза не понятно!
@ukrainerss7104
@ukrainerss7104 2 жыл бұрын
вчи українську і зрозумієш!
@besttv7841
@besttv7841 2 жыл бұрын
Путін це ти? Я тебе впізнав!!!!
Шок. Никокадо Авокадо похудел на 110 кг
00:44
when you have plan B 😂
00:11
Andrey Grechka
Рет қаралды 63 МЛН
Эти ЗАВТРАКИ убивают ваше ЗДОРОВЬЕ! //#тибетскаямедицина #докторжимба
13:49
Доктор Жимба (Чжуд-Ши клиника)
Рет қаралды 2,4 МЛН
Мифы о гражданстве и жизни в Румынии опровержение юриста
4:51
Второй паспорт Евросоюза — Trust Group
Рет қаралды 11 М.
СЕНСАЦІЙНА монета УКРАЇНИ, 1 коп 2000 року!
1:52
КРАСА МОНЕТ
Рет қаралды 10 М.
Шок. Никокадо Авокадо похудел на 110 кг
00:44