5000 KM cu TESLA în mijlocul iernii? Nicio problemă!

  Рет қаралды 84,070

George Buhnici

George Buhnici

Жыл бұрын

#tesla #europa #roadtrip
Am lansat gb.ro/! Aici găsești gadget-urile noastre preferate și pentru prima dată, MERCH personalizat, discret, și de cea mai bună calitate!
Hai pe Canalul Nostru de Telegram: t.me/s/buhnici
Stochează-ți crypto pe un portofel sigur, la cel mai bun preț (Cold Wallet): gb.ro/ledger-nano-s-plus/
Vrei cel mai rapid website? Aruncă o privire pe kemo.ro/
Vrei să îți faci casa inteligentă? - green-electric.ro -office@green-electric.ro, 0742 568 369
Devino membru în comunitatea noastră și susține-ne - / @gbuhnici
Urmărește-mă cu @gbuhnici pe Instagram, Facebook, Twitter, TikTok-@georgebuhnici
Producție: Sorin Tănase - @sorintanase1 pe Instagram
Radu Neagu - @radu.neagu pe Instagram
Montaj: Daniel Ivan - @danielivanm1 pe Instagram

Пікірлер: 231
@gizmoeu
@gizmoeu Жыл бұрын
George te admir pentru perseverenta. Si daca se schimba putin gandirea la 1% din cei care au vizionat clipul e un mare castig.
@gbuhnici
@gbuhnici Жыл бұрын
Așa este. Cine poate cumpăra mașina electrică pentru oraș, e mare lucru dacă alege asta.
@silviusubota2821
@silviusubota2821 Жыл бұрын
Bravo,felicitări! Vizionând clipurile tale cu mașini am cumpărat un BMW 530 GT, acum 5 ani, acum am comandat o tesla Model y Long Range .Mai am de așteptat 2 săptămâni, Mulțumim ptr videoclipurile interesante care le faci pentru noi.
@victorc.979
@victorc.979 Жыл бұрын
24:47 eu tot nu înțeleg de ce Spuneti toți ca e mai scump, când defapt e mai ieftin sa iei un ev in aceasta clasa😂 I4 e mai ieftin decât seria 4 termic(și asta fără sa luam in considerare rabla plus) Model Y este mult mult mai ieftin decât noul GLC sau X4, iar model Y este și mult mai spațios și mai puternic Model 3 tot așa; e mai ieftin și decât C, A4 sau seria 3, care in versiuni similare de putere și dotari și dacă iei in considerare rabla plus, ajung sa fie de doua ori mai scumpe decât o Tesla…. Mi a placut la final ca ați amintit și de transportul in comun, defapt acesta e mai eco decât toate, și bicicleta si trotineta
@sergiustelian5035
@sergiustelian5035 Жыл бұрын
Pentru oraș e masina perfectă, mai ales dacă ai și panouri foto-voltaice. Pentru călătorii in exterior si familie la 60-70.000 de euro e mai confortabil un V class. Zermatt e frumos si ceva mai ieftin in extrasezon: toamna și poate prin luna mai înainte de vacantele de vara. Pe ghețar la 3800m este zăpadă și in Septembrie ca să te poți da cu placa/ski. Important e că v-ați simțit bine iar Europa e încă un loc sigur, poate cel mai sigur din lume, civilizat unde știi la ce să te aștepți ca și mâncare, cazare și comportamentul oamenilor.
@dann_icola
@dann_icola Жыл бұрын
Salutare. Frumoasă reacția Lorenei, de acord cu ea din ce m-am documentat. Locuiesc în Franța din 2008, ... recent am descoperit videourile tale. Nu am încă o mașină electrică ... in viitorul apropiat cu siguranță Merci pentru informațiile de calitate ☀️🙏🏻
@istratetm
@istratetm Жыл бұрын
Faina excursie. Ce ma bucur ca ai facut toata prezentarea in detaliu. Cel putin pentru mine, deocamdata, masina electrica nu are sens decat in oras. Nu am rabdarea necesara pentru toate opririle si toata logistica pe care o cere o excursie de asa anvergura. Eu is mai tzaran de felul meu...prefer un motor de 3 litri, diesel. Evident sa fie din zilele noastre. Multumim pentru informatii si detalii. De mare folos. Numa' bine!
@CatalinAdrian55
@CatalinAdrian55 Жыл бұрын
Bravo Domnule George Că Ați Făcut Clipul Acesta Și Mil Arăți E Interesant , Like Acolo 🥰👍
@krOOkedist
@krOOkedist Жыл бұрын
Salutare George, Ce aplicație folosești pentru găsirea bornelor electrice? Eu am chargemap, ionity... mulțumesc anticipat
@CodrinMateiTheodor25
@CodrinMateiTheodor25 Жыл бұрын
Într-adevăr alta lume ,alta educație , alt nivel de trai 😊
@nitadorianstefan8547
@nitadorianstefan8547 Жыл бұрын
Foarte frumos trip-ul si bune detaliile primite. In curand si noi vom fi proprietari de Tesla M3 LR si sotia deja a propus un trip in Italia la vara 😊
@gbuhnici
@gbuhnici Жыл бұрын
Pont: iarna, frunk-ul e un frigider bun pentru aprovizionarea cu delicatese :))
@Bogdan-bb4you
@Bogdan-bb4you Жыл бұрын
Buna! Intrebare as avea! La superchargere acum pot incarca și non Tesla? Ca in unele tari știu ca se poate !
@MrRadeanu
@MrRadeanu Жыл бұрын
Mulțumim pentru documentare, a fost excelentă 🤗. Una peste alta, cei de la #Tesla ar trebui să îți mulțumească si ei, pentru încă o demonstrație clară că acesta este viitorul si că vorbim totusi despre o superioritate clară a tehnologiei lor în fața celorlalti competitori. Clipul acesta nu ar fi avut acelasi traseu cu orice altă mașină electrică. Și nu, nu este hate, ci pur si simplu o constatare. Mult succes în continuare și drumuri frumoase împreună cu familia! Sănătate maximă și fericire corporală!
@gbuhnici
@gbuhnici Жыл бұрын
Total de acord. Cu o Tesla nu deviezi de la autostrăzi atât de mult pentru încărcări iar opririle sunt cele mai scurte. Dar apar alternative, momentan scumpe ca Ionity.
@MrRadeanu
@MrRadeanu Жыл бұрын
@@gbuhnici Îndrăznesc să te întreb dacă ai o opinie legată de Model Y Standard Range. Am pornit de la gîndul unul Model 3, din cauza ta am ajuns acum la momentul Model Y, iar pînă rezolv cu actele nu îmi dă pace gîndul legat de standard vs long range. Nu cel de autonomie, care e evident. Știi ceva de suspensii, confort, performantă? O fi asa de mare diferenta intre 6,9 si 5 secunde? Cu siguranta nu am cum sa aflu in urma unui drive test românesc cale de o plimbare, iar clipurile despre problema mea sînt aproape inexistente. Te rog si scuze de îndrăzneală.
@ingmatuss4163
@ingmatuss4163 Жыл бұрын
Respect pentru tot ceea ce faci
@fitadorin581
@fitadorin581 Жыл бұрын
Va salut. Am citit toate comentariile si am ajuns la o concluzie...Noi ca și popor suntem extrem de invidioși și răi...in acest clip George Buhnici a arătat și a descris cu lux de amănunte ce inseamna o electrică Tesla și nu numai,la drum lung.Insa la noi i prea adevărat proverbul"vulpea care nu ajunge la struguri,spune ca is acri" Este adevărat Tesla nu este pentru oricine, Insa la ora actuală in 22 februarie 2023 masina la 43.000 euro cat costa un model y long range(cu tichetul rabla+),nu are rival. Masinile pe combustie s-au scumpit extrem de mult,chiar nu m-ai te poti apropia de o mașină nouă premium la bani aceștia (Mercedes,Bmw,Audi) Totuși sa nu fim absurzii si sa comparăm tesla cu un pasat,care oricum e mai scump de 43.000 de euro. George ai un mare like de la mine,ptr.videoclip, și mai ales că ai răspuns la comentariile relevante
@green-art
@green-art Жыл бұрын
Salut, Ma intereseaza cum se poate intretine tapiteria si cat de repede se murdareste, cred ca e un topic foarte bun la Tesla cu tapiterie alba, ce zici?
@CristiCristi-wr3qw
@CristiCristi-wr3qw Жыл бұрын
Salut George! Ce recomanzi ca si anvelope de iarna? Dar all season? As vrea sa circul doar cu un set tot anul. Mult succes!
@5atoru
@5atoru Жыл бұрын
Anul trecut am fost cu loganul 0.9 tce pana in Creta si inapoi, poate scaunele nu au fost atat de confortabile, dar suntem tineri, am rezistat. Am facut vreo 3500km, consum mediu 6.5l, circa 2000 Ron pe benzina, zic eu ca destul de ok. Inca nu cred ca am ajuns la tipping pointul sa merite sa dau 60k eur pe o masina (cat timp am cumparat loganul cu 10k eur noua) sa economisesc 1-2 sute de euro, ca nu fac mai mult de 12k de km intr-un an. Material informatim totusi, misto road trippul.
@gbuhnici
@gbuhnici Жыл бұрын
Ai dreptate. Mașina ta e mai potrivită pentru cineva cu un buget limitat la pragul unui Logan. Și lui tata i-am luat acum câțiva ani un MCV benzină. Nu trebuie să ne luăm toti electrice. Cei care pot însă, sunt de apreciat dacă aleg ceva care nu scoate fum in orașe.
@CodrinMateiTheodor25
@CodrinMateiTheodor25 Жыл бұрын
O întrebare , cât a costat tot tripul din punct de vedere încărcare mașina electrică ?? Mulțumesc anticipat 😊
@valentinjipa9094
@valentinjipa9094 Жыл бұрын
Un mare "like" pentru cea mică, care ne face cu mâna! :)
@petrupetru596
@petrupetru596 Жыл бұрын
Cum.vine aia ,platesti si apoi incarci ? Nu invers ?
@alexaex1146
@alexaex1146 Жыл бұрын
Foarte tare, bravo !
@bbogdanmircea
@bbogdanmircea Жыл бұрын
Vrem mai multe date cât au durat etapele, consum și costuri cu electricitatea. Dar felicitări, pare într-adevăr o alegere foarte bună ca mașină de familie. Asta cu Italia ieftină, depinde cu ce compari până la urmă, dar într-adevăr Italia și Franța au un loc special pentru turiști.
@gbuhnici
@gbuhnici Жыл бұрын
Nu îmi propusesem inițial să documentez călătoria până nu am ajuns in Elveția. Eram cu mintea la vacanță. Italia are mâncare bună și cafea la cele mai bune prețuri din tot Vestul.
@emil10139
@emil10139 Жыл бұрын
@@gbuhnici Păi atunci hai și pe la noi prin Spania să vezi prețuri și o să zici că aici sunt cele mai bune... 😊
@CmanUdyRO
@CmanUdyRO Жыл бұрын
"mai bine pe sofer" 🤣🤣 👍 toate cele bune!
@user-li7yf4fm2t
@user-li7yf4fm2t 6 ай бұрын
Recomanzi o tesla model Y, pt oras ??? Mers în oraș, sa zicem, cam 85%, comparativ cu mers la drum lung... Mulțumesc!!!
@bogy82b
@bogy82b Жыл бұрын
Felicitări pentru clip, a foarte util pentru mine locuind in Italia cu familia și doi copiii, in vacanțe mergem cu mașina(diesel) dar suntem aproape hotărâți să luăm o Tesla Y LR ...oare cum ar fi un drum până în România cu model Y Întrebare, in toate tarile traversate ai avut același tarif la super charger? Ai vreun abonament special pentru încărcări? Mulțumesc.
@andreistirnes0503
@andreistirnes0503 Жыл бұрын
Ce părere ai despre plata autostradei în italia în comparație cu calitatea iei?
@dangradinescu8042
@dangradinescu8042 Жыл бұрын
Mi-ar place sa faceți o excursie cu electrica și prin România! Sa vedem cum e! Cred ca ar fi probleme prin Bucovina și Maramureș cu încărcarea mai ales iarna. Vad ca se ocolește zona indicata! Și e super frumoasa! Toată lumea arata ce ok e cu electrica, dar prin Italia, Franța, Germania Nu am vazut pe la Putna, Sucevița, Moldovita, Valea Bistriței, Mestecanis, Colibita etc! Aici as dori sa vad! Și zonele astea trebuie protejate de poluare! Păcat
@RupOase
@RupOase Жыл бұрын
In primul rand, ar trebui sa faceti ceva in zona aia sa starpiti TIR-istii care-si iau echipamentele cu ei si pe masini, ca merg ca animalele scapate de la circ in zonele acelea indicate de Dvs. Apoi, eu am fost cu electrica acolo si a fost chiar lejer cu incarcarea, atat timp cat planificai inainte. Dar cine nu ajunge la struguri, zice ca sunt acri.
@danielpuscasu6683
@danielpuscasu6683 Жыл бұрын
Într-adevăr Italia e o tara frumoasă.
@astro.sergiu
@astro.sergiu Жыл бұрын
​ @George Buhnici totusi George, am facut cam acelasi drum de cateva ori (locuiesc in Elvetia si sunt din CT) si costul cu 2 EUR / l a fost pentru mine 100 EUR / 1000 km deci 500 EUR costuri de combustibil. Insa am putut sa merg continuu si mereu la sau putin peste limita de viteza legala. Am un un 420d cabrio. E foarte fain video-ul ca arati ca se poate insa cea mai buna smecherie pentru drumuri prin Europa este cred ca este o Tesla din 2017 sau mai veche, cu free supercharging. Din pacate fiabilitatea Tesla nu a fost ce ar fi trebuit sa fie :)
@gbuhnici
@gbuhnici Жыл бұрын
Hai să comparăm și valorile de revânzare că prețul de achiziție e similar. Să comparăm sunetul de diesel cu orele în urechi. Să facem și un efort de sustenabilitate. Da, era fain când era free peste tot dar mașinile electrice rămân și la prețuri record pentru energie o variantă mai bună over-all pentru mine.
@marinizo1
@marinizo1 Жыл бұрын
@@gbuhnici de ce sa fi sustenabil ca cetatean, cand producatorii de masini electrice, baterii, fotovoltaice si tot ce poate ajuta la sutenabilitate si un aer respirabil mult mai curat, au vazut in conceptul asta oportunitatea de a isi creste cifra de afacere mai usor ? pe marii producatori ii doare in cot de sustenabilitate, pentru ca in realitate costurile de productie la ce am enumerat mai sus nu reflecta realitatea cu cea ce se declara , ca sa fim sustenabili trebuie sa vrem cu totii lucrul asta , asa cum un om de rand face sacrificii pentru sustenabilitate si renunta la poluare si cauta sa-si cumpere o electrica si cauta sa-si monteze panouri solare , la fel si producatorii ar trebuii sa vina cu preturi decente in piata sa mai faca sacrificiu la profitul lor pentru sustenabilitate
@Marius.Florea
@Marius.Florea Жыл бұрын
Si eu vin de pe un Seria 5..cu 70l rezervor puteam parcurge lejer 800-900km la viteze de autostrada..dar..oare puteam merge așă..iți spun eu ca e foarte obositor..după 500km luam forma scaunului. Detaliez VARA 7:30 Arad Ro.->21:30 Mulhouse Fr.(BMW) exclusiv prin Germania...același drum cu Tesla doar că prin Elvetia Model Y LR IARNA 6:30 Arad Ro.->23:30 Mulhouse Fr. Diferentă este semnificativă Elvetia limită de 110 pe Germania zone cu No Speed Limit..diferența de timp ar fi fost mult mai mică..dar așa s-a nimerit..plus ca aceste ultime drumuri lungi au fost facute in sezoane diferite..acum fă-ți tu niște socoteli..
@gabrielioanes5336
@gabrielioanes5336 6 ай бұрын
Mda. Încă mai aștept, măcar vreo 5 ani. După aia, electrica 🥰
@bogdisa
@bogdisa Жыл бұрын
geaca aia canada goose e din obor sau e vero?
@florincormos170
@florincormos170 Жыл бұрын
Nu afectează sănătatea bateriei, încărcarea lor foarte rapidă de la superchareger? Frumoasă plimbarea făcută, iti recomand să repeți traseul și vara, este spectaculos. Multimim pentru prezentare, te apreciez pentru contentul care îl faci și pe tine ca om. Țin sa menționez că de obicei nu scriu comentarii, dar trebuie lăudați oamenii care fac o treabă excelentă.
@gbuhnici
@gbuhnici Жыл бұрын
Așa am crezut și eu, apoi am vorbit cu Sandy Munro într-un IGDLCC fix despre asta.
@Marius.Florea
@Marius.Florea Жыл бұрын
Tesla Model S și X cu free charge for life sunt incarcate de proprietarii lor de mai bine de 8-10ani... numai prin superchargere..si sunt mașini care au depăsit peste 350-500.000km- cu bateria originală..și multe dintre acele mașini au o degradare a bateriei de până in 20%..Tesla acorda o garanție de peste 8 ani pentru baterie..in situatia in care aceasta se degradeaza 30%..oare dece!?
@alexandruilea915
@alexandruilea915 Жыл бұрын
La modelele mai vechi care au fost incarcate doar la supercharger s-au degradat putin mai repede bateriile dar la astea mai noi teoretic sunt racite mai bine si nu ar trebui sa conteze.
@netrox1345
@netrox1345 Жыл бұрын
Bateriile noi nu mai au deja problema asta in trecut era adevarat dar chiar si asa un german a reusit sa strabata 1 milion de km cu o tesla modep S din 2012 cu baterie originala. Iar bateriile noi in comparatie cu cele de acum 10-11 ani pot tine si 15 ani daca nu conduci des agresiv. In viitorul apropriat o sa apara si bateriile pe sodium care vor juca un rol important dar pana atunci mai dureaza.
@Ecobiolife95
@Ecobiolife95 Жыл бұрын
Salut George, felicitari pt. Eurotrip! In cat timp crezi ca scade performanta bateriei la tesla, gen ca la iphone sanatatea bateriei? Cu cauciucurile de vara se simte consum semnificativ mai mic? Succes in continuare !
@gbuhnici
@gbuhnici Жыл бұрын
După 8 ani ar trebui să ai încă minim 80% capacitate. Pe anvelope de vară consumul e mai mic cu vreo 40% la temperaturi 14-28 grade. Aerul condiționat crește consumul vreo 10% dar tot e mult mai mic decât iarna când consumul mare e de la pompa de căldură pentru încălzire și aderența mai mare a anvelopelor.
@yourmommasmilk
@yourmommasmilk Жыл бұрын
Geaca Canada Goose ai luat-o din Ro?
@alindumi89
@alindumi89 Жыл бұрын
Nici să mă plătești nu as pleca la un drum prin Europa cu o electrică. Înțeleg utilitatea, înțeleg că asta este viitorul, dar la un drum așa de lung nu as suporta un stres in plus. Când viteza de încărcare va fi sub 15 minute abia atunci cred că se va merita. Bineînțeles tehnologia se va dezvolta treptat , o data cu adopția, și mă bucur că ușor ușor toate companiile dezvolta asemenea mașini. Dar mai este până departe...
@bogdanrotaru3845
@bogdanrotaru3845 Жыл бұрын
Salut! In ăștia 3 ani de când ai mașina, nu simți o scădere a sănătății bateriei ? Ca la iphone...in fiecare an sa scadă 10-20 procente din acel 100%
@mitzamihaif.8755
@mitzamihaif.8755 Жыл бұрын
Da,e frumos sentimentul eco,high-tech,insa sunt destule hibe inca cu incarcatoarele. Majoritatea producatorilor declara ca se incarca la 150-200kw,dar nu prea gasesti sa incarci atat de repede,asa ajungi sa stai 4-5h "la pompa". Asta daca n-ai bani de Tesla,cu retea adecvata de super-chargere. Sa plec in vacanta si sa stau cu orele pe la incarcatoare...pai pierd minim o zi-doua de vacanta prin parcari. Ca sa n-ai stresul incarcarii la drum lung,si ca sa poluezi mult mai putin in oras,exista compromisul numit Hybrid. Cel putin pana la bateria de 1000km+
@gbuhnici
@gbuhnici Жыл бұрын
Aș completa că, în realitate, aproape nimeni nu conduce 1000 km. Cei care o fac, fără oprire, ajung la destinație într-o stare care nu merită timpul... câștigat.
@mitzamihaif.8755
@mitzamihaif.8755 Жыл бұрын
@@gbuhnici sunt soferi si soferi. Pentru unul capabil,cu anduranta e destul de frustrant sa opresti la fiecare 500km sa stai 1-5h la incarcat. Eu spre exemplu,nu vreau sa ma dau...nu-stiu-cum (dar sunt fapte),am venit de la Madrid pana la Timisoara fara oprire,am facut Bucuresti-Amsterdam fara oprire,Stockholm-Bucuresti cu somn pe ferry-boat,iar din N Germaniei pana acasa glont (adica doar toaleta,benzina,cafea si etc,fara dormit). Stiu ca vei spune ca e periculos,ca etc,dar cand pasiunea ta e sa conduci nu simti oboseala,sau oricum intr-o masura mult mai mica decat un sofer de conjunctura sau nevoie. Pt astfel de soferi EV scoate peri albi :)) Nu sunt hater electrice sau ceva,doar ca deocamdata mai are "de mancat" tehnologia. As prefera o infrastructura pe hidrogen mai degraba.
@alexandruradu655
@alexandruradu655 Жыл бұрын
Salut, De la minutul 10 (în parcare) cu ce telefon ai filmat?
@gbuhnici
@gbuhnici Жыл бұрын
iPhone 13 ProMax
@cornelcatalingrigoras518
@cornelcatalingrigoras518 Жыл бұрын
Am condus model y LR (nouă 100km) pe o distanță de 1000km și la viteză de peste 130 km/h volanul era imprecis (avea un joc enervant). Vreau să știu dacă este normal ? Este prima mașină electrică condusă de mine. Așteptăm un astfel de clip!🫡
@cotelasisu
@cotelasisu Жыл бұрын
Frumos video.. Și nu baga în seama ce zic unii oameni și chiar dacă ai pierdut sponsori pentru ca ai spus ce gândești sa nu îți para rău.Tu ai îndrumat lumea sa facă sport dar ca deobicei lumea se agata de orice sa arunce cu noroi. Dacă o spunea Alex Bodi devenea viral. Și puya când a vorbit de familia tradiționala tot asa a pățit.
@Bodu93
@Bodu93 Жыл бұрын
Salut, Tocmai ce am fost si eu acum o luna in Venetia , ar fi fost o supriza placuta sa te intalnesc. Recomand transportul cu trenul in Italia.
@valentinlaurentiudecenco3373
@valentinlaurentiudecenco3373 Жыл бұрын
Da domnuu Buhnici aveți dreptate ... Eu unul nu îmi pot permite o tesla și o instalație de panouri solare cu le aveți dvs pe casa ....poate ne dați și un clip cu costurile ...casei teslei și panourile solare
@gbuhnici
@gbuhnici Жыл бұрын
Avem unul nou pe canalul CaseBune fix despre asta
@valentinlaurentiudecenco3373
@valentinlaurentiudecenco3373 Жыл бұрын
@@gbuhnici super ... Mulțumesc frumos
@Rafawmw
@Rafawmw Жыл бұрын
Mi-a placut. Multumim de insight, înclin tot mai mult spre o electrica, dar astept sa imi permit o Tesla, eficienta deocamdata e de top. Cum e cu preincalzirea George ? Cat la % din baterie iti consuma ? In medie….
@gbuhnici
@gbuhnici Жыл бұрын
Nu am observat cât consumă. Estimez 1-2% procente înainte de Supercharger dar depinde de factori ca vremea, cât de caldă e mașina etc.
@vltin.11valentin86
@vltin.11valentin86 Жыл бұрын
Pronunția corecta la Palmanova este cu gândul la traducerea in italiana de la "palma noua"
@andreescuandrei7256
@andreescuandrei7256 Жыл бұрын
George pentru oraș sunt pro electrica,dar la drum lung cred ca încă mai e loc de îmbunătățiri pentru chargere.Eu unul sunt o persoana căreia ii place sa conducă pe noapte mult ,în general sunt mai greu la picior, de aici și lipsa mea de neîncredere în electrice de moment și da dețin un diesel de moment.Ultima mea escapada cu mașina a fost tot de sărbători Munchen-Madrid(aprox 2000 km ) făcuți în 20 de ore,timp ce nu l-as putea scoate cu o electrica.
@gbuhnici
@gbuhnici Жыл бұрын
Așa este. Pentru drum lung, mașina diesel pe care o ai deja e ce trebuie. Doar să aibă reviziile la zi și să nu fie Copșa Mică în spatele tău.
@andreescuandrei7256
@andreescuandrei7256 Жыл бұрын
@@gbuhnici euro 6 de moment.Pentru viitor cel puțin de moment plănuiesc sa iau o benzinara, dar cu motor peste 2l .
@cos_marc
@cos_marc Жыл бұрын
Romanii inca mai au de invatat ca daca scopul e sa ajungi repede, atunci nu mergi cu masina. Sa conduci 20 de ore in continu e foarte periculos si pentru tine si pentru ceilalti participanti la trafic... nu mai zic de spatele si oasele tale. Ideal e sa conduci 400-500 de km si sa te opresti sa dormi undeva, nu sa iti ia 3 zile sa iti revii din oboseala si apoi sa trebuiasca sa conduci inapoi... Da' na, e mai scump.
@Marius.Florea
@Marius.Florea Жыл бұрын
Vezi tu..cei mai mulți dintre noi facem 2-3 drumuri foarte lungi pe an..iar alții și mai puține..o mașină îsi petrece aproximativ 90% din durata de viața in oraș..consider ca pentru atât de puțin poți face o excepție..eu am avut un diesel parcurgeam 40000km/an, iar din aceștia doar 10-15000km in afara orașelor iar pentru drumurile lungi pe care le faceam cu diesel-ul acum mai adaug aprox. 2-2.5ore pentru încărcări timp in care imi scot scaunul din dos..😁..mă relaxez..mănânc..mă joc cu copilul..etc..lucruri pe care nu le faceam cănd mergeam cu fosila..
@gordonnorris4202
@gordonnorris4202 Жыл бұрын
Poti merge cu electrica la drum lung...daca ai timp :))
@paulachim5466
@paulachim5466 Жыл бұрын
Care a fost consumul în acest "trip ", ma refer la kwh/100km? Mulțumesc
@gbuhnici
@gbuhnici Жыл бұрын
Se vede pe video la final. 220Wh/1Km. Destul de mult dat fiind vremea și mersul pe autostradă. Vara e pe la 170-180.
@paulachim5466
@paulachim5466 Жыл бұрын
@@gbuhnici mie mi se pare rezonabil pt consum de iarna la viteze legale pe autostrada
@RasTVCanaldeComedie
@RasTVCanaldeComedie Жыл бұрын
Un video cu invitatul Vlad Micsunescu as vrea sa va vad împreună, ori sa prezentați o mașină ori la un podcast 👍
@cosminilie9
@cosminilie9 Жыл бұрын
Ideea de drum lung si foarte lung cu masina electrica e pusa in practica doar daca ai tesla. Ai fast charge, ai autonomie buna si calculezi un drum de 1000 km pe care in mod normal sa zicem ca il faci in medie in 9h, cu electrica il faci in 12h. Plus ca statiile fiind relativ putine (in comparatie cu benzinariile) daca pleci la drum lung cu copil mic in masina, poti sa mai iei teapa cu incarcarile, ori sa fie pline si sa astepti extra, ori sa fie ceva probleme si sa nu poti incarca.
@alexandruilea915
@alexandruilea915 Жыл бұрын
Ca sa faci 1000 km in 9 ore inseamna sa mananci in masina si sa faci maxim 1-2 pauze pentru relaxare. Am facut drumuri de genul de cateva ori si m-am lamurit. Daca este posibil iau avion sau daca nu pot lua avion imi planific mai multe opriri voluntare prin ceva orase din drum sa mananc la masa (nu din mers) si sa imi intind picioarele si indrept spatele de cateva ori. Prefer sa ma limitez in maxim 500 de km intr-o zi. Sunt din Salaj si pana la Constanta fac o pauza de o noapte pe drum desi as putea sa ajung intr-o zi (plecare la 6 si ajung acolo seara tarziu) dar nu sunt curier rapid si nu ma grabeste nimeni asa ca de ce sa ma obosesc intr-o zi cat pentru 3 zile...
@stefantrofin516
@stefantrofin516 Жыл бұрын
foarte tare
@luciteck
@luciteck Жыл бұрын
sunt curios ce vor anunta pe 1 martie. Toata gama lor de masini are o mare nevoie de un update vizual. In rest e aingura electrica pe care as lua-o in considerare. E pur si aimplu frustrant sa ai 100 de aplicatii in telefon ca sa incarci la 100 de retele diferite la viteze de incarcare mult prea mici. Iar Ionity (si EA in America) sunt o gluma fata de superchargere.
@gbuhnici
@gbuhnici Жыл бұрын
Așa este.
@gabrielioanes5336
@gabrielioanes5336 6 ай бұрын
misto geaca de la canada goose
@adriannicolas8763
@adriannicolas8763 Жыл бұрын
Eu intentionez să fac un concediu de vreo lună prin Europa cu o tesla model 3, cu plecare din Islanda - România și retur și oprire prin mai toate tarile tranzitate 🤔😎
@danielvasilepop1261
@danielvasilepop1261 Жыл бұрын
Salut !!! Cum procedezi,daca ramai fara baterie....?Ce implica lucrul asta....suni la asigurare,chemi o platforma...ce faci ??? In spania,daca ramai fara combustibil pe carosabil ,esti sanctionat cu amenda...!!!
@victorc.979
@victorc.979 Жыл бұрын
4:00 de atunci când va fi cu plata nu veți mai pierde timpul sa mergeți pana in Timișoara sa încercați(faci 30 min dus din autostrada, 30 min din TM pana înapoi in autostrada) acum sunt stații de 100-150-300 kw peste tot pe A1(cam din 20 in 20km) 7:30 acela este sport turismo, nu cross turismo
@gbuhnici
@gbuhnici Жыл бұрын
Așa este. Sunt dornic să văd stații rapide cu prețuri mai mici decât Tesla.
@Marius.Florea
@Marius.Florea Жыл бұрын
​@@gbuhnici Prețuri mai mici decât gratis cum sunt acum la Tesla nu cred că vom vedea la altii..😁..probabil doar dacă ne vor plăti ei să încărcam la stațiile lor..🤣
@dragulinageorge7518
@dragulinageorge7518 Жыл бұрын
Te as ruga George buhnici , sa îmi spui dacă se poate cât ai plătit în Elveția pentru stația de incarcare? 🤔 mulțumesc!
@gbuhnici
@gbuhnici Жыл бұрын
La Supercharger 0,67EUR/1Kwh. Cred că a fost record. La parcare am plătit 0,4EUR
@dkkrisz671
@dkkrisz671 Жыл бұрын
Pe mine ma iau toti nervii cand intalnesc un PlugInHybrid sau mai multe in locuri de parcare pentru masini electrice in anumite situatii. :)
@bisuoz
@bisuoz Жыл бұрын
Salut, pai la chargerele din reteaua Tesla nu esta incarcarea gratuita peste tot?
@adrianady92
@adrianady92 Жыл бұрын
Ba da ,e moca peste tot😁 Doar în România și Ungaria, în restul Europei plătești . Doar și el a spus asta . În restul Europei, e cam același lucru electrice vs termice la preturi
@uti79
@uti79 Жыл бұрын
nu ,este doar in cateva tari din Europa : Romania,Ungaria,Bulgaria,Grecia si Lituania parca
@dany77d
@dany77d Жыл бұрын
Ar fi mai interesant ce inseamna la tine in mijlocul iernii si anume cam cate grade cu minus? Ca banuiesc ca nu au fost -20 din ce ai filmat. Apoi ar mai fi interesant si cam cat au durat per total toate opririle pt incarcare, asa in minute. Daca totul iese pe plus, atunci nu mai conteaza atat de mult stres-ul ca poate un loc de incarcare e ocupat, sau poate nu functioneaza sau poate dai de trafic etc.
@gbuhnici
@gbuhnici Жыл бұрын
Temperaturi negative in Austria și Elveția. Am avut și -15. In rest spre 10 grade.
@dany77d
@dany77d Жыл бұрын
@@gbuhnici ok, dar banuiesc ca se simte cand sunt -15 la consum. Eu te intreb pt ca locuiesc in Canada si aici sub -10 cam rar.
@lariss7891
@lariss7891 Жыл бұрын
Super EuroTrip!
@PAdi-wk2iu
@PAdi-wk2iu 5 ай бұрын
S-a rezolvat drumul la Giarmata- Timisoara - 4 benzi !
@TubMove
@TubMove Жыл бұрын
Am făcut Venezia Stuttgart dus și întors, de mai multe ori (și iarna, și vara), cu un VW e-up, cine zice ca nu sa poate nu știe ce zice 😂 In 3 ani i-am făcut 106K de km 🚀
@gbuhnici
@gbuhnici Жыл бұрын
Real Hero
@nicolaejianu7847
@nicolaejianu7847 Жыл бұрын
6400 de km facuti in August cu al meu e-tron sportback 55, prima si ultima calatorie cu masina electrica, prea multe aplicatii, prea multe conturi, pentru a incarca, intr-adevar cu Tesla este mai mult usor, dar esti limitat doar la cateva modele…
@ZEFElectric
@ZEFElectric Жыл бұрын
Instaleaza Mobility+ de La EnBW. Are acoperire foarte buna la tot ce este după Ungaria si prețuri decente ;)
@TeslaFSDStudent
@TeslaFSDStudent Жыл бұрын
George nu glumi cu introduceri din astea, caci te mai crede si lumea, mai ales de cei care nu înțeleg tehnologia sau se documentează după geniile de pe Facebook.
@maneadanielaurel4119
@maneadanielaurel4119 Жыл бұрын
Pentru cat timp va mai fi gratis curentul în România, Ungaria?
@gbuhnici
@gbuhnici Жыл бұрын
Probabil anul acesta. Piețele sunt în curs de dezvoltare dar supercharger-ul de la București este deja saturat aproape tot timpul.
@travelerexperience84
@travelerexperience84 Жыл бұрын
Zici ca nu este mult transport in comun si multi merg cu masina in Timisoara cand chiar unde erai tu, ba pe o parte era o oprire de mai multe autobuze, ba pe alta de tramavie (care is faine si moderne, nu ca in Bucuresti). Pe langa asta, ai fost in zona peatonala? Unde esti tu is strazi pentru circultia masinilor, ce vrei, sa ii vezi pe toti pe jos?
@mihaistoian_
@mihaistoian_ Жыл бұрын
Super!
@gbuhnici
@gbuhnici Жыл бұрын
Thank you! Cheers!
@eugenticu650
@eugenticu650 Жыл бұрын
Am citit undeva ca daca mergi cu peste 200 la ora, in 45 min este goala bateria, e adevarat?
@gbuhnici
@gbuhnici Жыл бұрын
Probabil într-o oră o golești, da. Aerodinamica este mult mai importantă la o electrică decât la o mașină pe combustie.
@liviusuciu309
@liviusuciu309 Жыл бұрын
Felicitări George ! Nu știu dacă ai auzit de mașina electrică LUCID AIR care se construiește în SCOTTSDALE , AZ ? Mașina are portbagajele foarte mari , interior pentru 5 oameni Uriași de peste 6,3’ 183 cm și care cu un plin parcurgi ușor 517 mile = 827 Km . O nimica toată pentru buzunarul tău ! May God Bless you and your beautiful family !!!
@gbuhnici
@gbuhnici Жыл бұрын
Avem un clip despre ea filmat la CES 2023. O găsești aici, pe canal.
@radurazvan653
@radurazvan653 Жыл бұрын
Buhnici presedinte 🎉
@cristian_c
@cristian_c Жыл бұрын
Eu vad doua probleme la mașinile electrice: - Timpul de încărcare, oamenii sunt pe fugă, nu pot sta mult să încarce, faza cu încărcare in timp ce mergi la supermarke nu prea este valida, mai ales azi, se bat cei de la Uber pe locul de încărcare. Pe langa acest lucru, nu toată lumea își permite ceva electric de top (încărcare rapidă), plus că foarte puțini oameni locuiesc la casă (pentru încărcare peste noapte). - Comparativ cu ceva pe combustie la aceleași preț, este o diferență mare, da, mașina electrică este mult mai prietenoasă cu mediul, dar nu cred că este suficient (decomandată). Din acest motiv acuma un an am decis sa iau o mașină aproape noua pe benzina 2.0, chiar daca mașinile electrice par o soluție bună pentru viitor. Mașinile electrice sigur fac parte din viitor, dar deocamdată le vad ca pe a doua mașină, sau dacă faci taxi/uber. Eu personal, merg cu mașina la câteva zile, și poate unu, doua concedii pe an, deci nu știu ce amprenta de carbon las in spate.... Cred că guvernul trebuie sa modifice metoda de impozitare, după fiecare ITP sa fie calculat cat trebuie să plătești, degeaba ai motor de 3 lintri daca faci 1000KM într-un an, și altul cu 1.6 face 50.000. Până la momentul la care mașins electrica sa fie mainstream, cred că trebuie să rezolvăm cat mai mult din probleme actuale, care se pot face prin legislație. (Asta este doar in exemplu) Ce am scris mai sus este strict părere mea.
@CodrinMateiTheodor25
@CodrinMateiTheodor25 Жыл бұрын
Clar Electricele sunt viitorul
@mariusselar
@mariusselar Жыл бұрын
Salutare. Singurul lucru fain ce mi-a plăcut in clipul tău, a fost Alfa Romeu Giulia căruia sa vazut că ți-a cam făcut cu ochiul.
@gbuhnici
@gbuhnici Жыл бұрын
Îmi place Giulia. Așa este.
@o.a2782
@o.a2782 Жыл бұрын
Măi George, ai ales greşit destinația... Trebuia să vii la Tiraspol, sau de ce nu până in Tirana prin BiH... Asta da calatorie si test pt. o bibică electrică...
@alexdulan2394
@alexdulan2394 Жыл бұрын
Stai înzăpezit sa vedem cât mai lauzi tesla
@danielbucur3144
@danielbucur3144 Жыл бұрын
Din pacate majoritatea suntem prea săraci pentru vremurile pe care le trăim. Si eu vreau electrica si o casa apropiată de a ta ca si eficienta,dar este doar un vis. Lucrez in diaspora cu un salariu destul de bun,dar si asa e foarte greu. Nu toti avem finanțele tale.
@gbuhnici
@gbuhnici Жыл бұрын
Din păcate nici pentru mine nu a fost ușor, dar muncesc de pe la 16 ani așa că am construit pas cu pas. Încerc să inspir prin munca mea. Nu trebuie să facă nimeni ca mine decât dacă vrea și poate.
@anduAlex10
@anduAlex10 Жыл бұрын
Salut,dar in Elveția nu era ca s au interzis mașinile electrice?
@luciantotan4805
@luciantotan4805 Жыл бұрын
Sa îți permiți o masina electrica și tu sa iei una pe combustibili fosili în ziua de azi e 🤯 se justifica numai dacă ai neapărată nevoie de a merge continuu și mult . Eu am optat spre hibrid (mneah)dar în curând spre o electrica
@razvan1990
@razvan1990 Жыл бұрын
da clar imi permit o electrica decenta,doar ca urmatoare o sa fie un v8 clar !
@denisiorga7368
@denisiorga7368 Жыл бұрын
Am un Audi A6 deci nu sunt ceva milionar dar va spun sincer ca nu mi-ar trebuii Tesla nici gratis daca ar fi sa fie unica mea masina... CUM sa stai in secolul vitezei 40-50 minute sa-ti faci "plinul"? pur si simplu as inebunii in cateva saptamani.... Nu mai pun la socoteala daca ar trebuii sa mai astept dupa cineva 40-50 minute APOI sa incep sa incarc eu... Imi pare rau nu sunt pt mine electricile...
@walkwalking5208
@walkwalking5208 Жыл бұрын
Mi se pare mie,sau pare ca citești de pe un prompter?! De cand cu scandalul din vara ai inceput sa fii destul de nenatural in prezentarile tale...Subiectele sunt foarte interesante si bine documentate, doar a inceput sa ma supere modul in care prezinti. Fara supărare, o zi faina!
@gbuhnici
@gbuhnici Жыл бұрын
Știi că fac asta de vreo 25 de ani? Nu confunda rigoarea și pregătirea cu ceva nenatural. Ce este nepotrivit, e să vorbești lălăit și după ureche.
@adrian25_bav24
@adrian25_bav24 Жыл бұрын
Sa speram ca data viitoare cand mai vi in Timisoara va fi gata descarcarea de pe autostrada din poc. Sanandrei care te va aduce pe 2 benzi pe sens pana in oras, este adevarat ca acel drum de la autostrada prin Giarmata este o rusine…
@Marius.Florea
@Marius.Florea Жыл бұрын
Chiar și așa..mult prea departe..stațiile acelea nu aveau ce căuta in centrul orașului..nici celelalte nu sunt prea smart amplasate(Sibiu,Pitești,București,Constanța).. având in vedere recomandările Tesla de a utiliza superchargerele doar pentru încărcari rapide pentru distanțe lungi..ori in acest caz in România te abați foarte mult de la ruta rapidă.
@l.e.i.4111
@l.e.i.4111 Жыл бұрын
1. Designul e o chestie de gust iar designul Tesla nu e pe gustul meu. Trecem peste asta. 2 Costurile de exploatare sunt mai mici dar asa cum ai zis investiția inițială e semnificativă. 3. Cat e pe garanție e ok. Nu ma gândesc la drobul de sare ci pur și simplu ce faci dacă e expirat acea perioada de garanție și intervine o defecțiune fie a motorului fie a bateriei? 4. Service-ul e necesar. Daca nu sunt service-uri în fiecare județ ar fi bine sa fie măcar zonale. Aici Tesla are de lucru în România. 5. Nu îmi place sa ma abat de la drum pentru a încărca. 6. Curentul chiar nu ar trebui sa coste mult. Nu intru în discuție dar prețurile sunt clar speculative. 7. Sormás se pronunță Șormaș.
@gbuhnici
@gbuhnici Жыл бұрын
Ai dreptate. Service-ul Tesla din Bucuresti e deja depășit. Curentul a fost la prețuri exagerate in decembrie și a coborât semnificativ de atunci. E sub jumătate deja in multe locuri.
@Marius.Florea
@Marius.Florea Жыл бұрын
1.Așa este..gusturile nu se discută. 2.Chiar daca nu au avea costuri mai mici de exploatare, nu ti-ai mai lua mașină?Investiția inițială este mare la orice model nu numai la electrice.(A ajuns să se ceară peste 20000€ pentru o Dacia). 3.Bateriile și motoarele au o garanție de peste 8 ani.Ce marcă de mașina iți oferă atâta garanție la motor!?Ce faci dacă ți se strica motorul la o mașină termică!? Eu am facut un calcul pentru fosta mea mașina premium diesel și m-am șocat singur, numai pe întreținere(în reprezentanța) și câteva mici probleme am cheltuit 15000€ in 4.5ani(dovedit pe facturi) la care mai adaug 15000€ pe carburant. Poți trage singur concluziile, dar pe scurt,am mai plătit odată mașina. Acum regret ca nu am luat la acel moment o Tesla. 4.Referitor la service ai dreptate. 5.In România te abați de la drum pentru incărcare in rețeaua Tesla..dar ai și alte opțiuni..in afara României nu exista această problemă, superchargerele sunt lăngă rutele rapide. 6.Ai dreptate in privintă energiei electrice,dar dacă ai posibilitatea să incarci acasă sau la o priza publică cu pret decent vei fi foarte mulțumit.
@fhshsjx
@fhshsjx Жыл бұрын
Nu as renunta la suv full hibrid pt full electric inca pana prin 2040. Probabil in 2040 va fi infrastructura pt electrice. De altfel, mie imi da in aplicatia toyota ca merg in medie wltp oras+autostrada 55% full electric din distanta in salturi mici cand benzina cand electric. Totusi 55% e ceva. In oras e 80% si pe autostrada 30%. Plus nu am range anxiety si a fost mult mai ieftina decat tesla.
@raulalin2370
@raulalin2370 Жыл бұрын
Tot video o fost despre cum stai si încarci electric.... Ca si cum ar face cineva un Tutorial despre cum sa alimentezi la o benzinarie. Poate era mai interesant daca filmai excursia in sine.
@gbuhnici
@gbuhnici Жыл бұрын
Sunt ceva mai puțin dornic să arăt ce fac în timpul liber.
@alexcilnicean9492
@alexcilnicean9492 Жыл бұрын
Deci ai stat 17 ore in Slovenia doar sa incarci la hotelul acela? La min 12:50
@gbuhnici
@gbuhnici Жыл бұрын
E de fapt o sincopă din montaj. Acolo era hotelul de la Siena din Italia. La Ljubljana am încărcat la un Supercharger.
@alinsirca6090
@alinsirca6090 Жыл бұрын
Noi trăim în evul mediu fata de Elveția
@Schumy1684
@Schumy1684 Жыл бұрын
Apreciez ce vrei sa încurajezi George, dar astfel de mașini sunt bune doar pentru cei care au bani și care au și o casa tehnologica cum ai tu, altfel petreci mai mult timp prin stațiile de încărcare....
@andrutconstantin3560
@andrutconstantin3560 Жыл бұрын
Si mie îmi plac ev urile. Dar am impresia ca o sa trebuiască sa mi fac vacanța căutând super chargere
@gbuhnici
@gbuhnici Жыл бұрын
Nu trebuie să le cauți. Sunt peste tot.
@krakendetailingauto
@krakendetailingauto Жыл бұрын
Este tot video-ul sau trebuie sa devin membru? 🤔
@adriangilmeanubike
@adriangilmeanubike Жыл бұрын
In tunel este cald deoarece datorita presiunii exercitate de intreg acel munte peste terenul de sub el, se creeaza caldura.. de fapt energie termica. Orice lucru frecat sau presat, se incalzeste si asa avem energia geotermala
@dinutepes
@dinutepes Жыл бұрын
Cate comentarii am citit si tot nu am aflat de ce sunt 20 de grade in tunel...
@JeanBartt
@JeanBartt Жыл бұрын
Pentru că în pămînt este cald, chiar dacă deasupra munților este zăpadă. De pildă în minele de cărbune de adîncime erau și 30 de grade.
@DaniD25
@DaniD25 Жыл бұрын
20:01 badum tss
@Dracones101
@Dracones101 Жыл бұрын
Iarna nu-i ca vara.
@Deizideriu
@Deizideriu Жыл бұрын
Ok
@sergent008
@sergent008 Жыл бұрын
Crezi ca cu Dacia Spring ar fi fost posibila excursia ta?
@gbuhnici
@gbuhnici Жыл бұрын
Posibilă dar mult mai complexă, cu mai multe opriri. Cred însă că are șanse să fie mult mai interesantă dacă vrei cu adevărat să te plimbi și mergi pe drumuri naționale, ceva mai lent dar cu priveliști mult mai interesante. Italia și Franța au orașele și sate superbe. Important e să planifici bine dar vei găsi prize peste tot.
@GabrielButan
@GabrielButan Жыл бұрын
George....Salut! Da. E corect ce spui. insa trebuie sa te gandesti cator membri din familie le trebuie musai masina. Asta in primul rand. Parsonal am doua: sotia si pricinuitul. O benzinara si un diesel. O fiesta si un S Max. Daca mergem pe ideea de MASINI electrice....da, mergi pe Tesla....ca aia e. Nu te arunci la Spring sau alte brelocuri de chei. Dar Tesla are un pret si in general masinile electrice au un pret prohibitiv fata de ce ofera. Ca da....sunt mai ...si mai...Da. Dar cand e vorba de banuti...NU VEI SCHIMBA MENTALITATEA. Aici nu poti. Oamenii nu au bani pentru asa ceva. Cei mai multi au credite la apartamente de doua camere si poate si doi copii. Nu mai spui de tinerii casatoriti. E bun clipul si constructiv. Inca nu e cazul....cred asta. Am vrut sa trec pe electrica. Sa dau cele doua masini si sa pun mana pe o electrica. Cat mi s-a cerut si cate inconveniente de cucatarie interna....offfff....Se intorceau icoanele cu spatele la mine in biserica. Plus de asta, un SMAX...asa diesel cum e el, cu doi copii in ea si bagaje cat sa te muti, nu sa calatoresti, cu un rezervor cat sa te duci si sa te intorci din Italia...mai rar. Acum daca as pune problema pe real, as lua un RAM. Clar nu elerctrica. Inca nu acum....Maerge si un Ranger.....Zic asa pe modestie....:) Zi faina
@gbuhnici
@gbuhnici Жыл бұрын
Aș citi mai mult despre Ranger înainte. Truck-urile sunt mașini utile dar e un motiv pentru care Rivian nu face față cu producția.
@GabrielButan
@GabrielButan Жыл бұрын
@@gbuhnici Da...Inteleg si stiu ca daca vrei o masina noua cam trebuie sa astepti. Cu toate astea, ce voiam sa spun este ca ai un motor maricel ce-i drept dar caruia ii dai de maicare si te duce. E facuta sa mearga...si sa mearga mult fara sa iti dea batai de cap. Primul meu Ranger a mers 600.000 km si l-am vandut sa iau altceva. Merge si acum si se gaseste prin Moinesti, Bacau...Asta zic. Cand e de mers, pentru mine nu e cazul de electrica. Ca mi-ar placea...Oooooo daaaaaa...Frumoasa, supla, cu toate la vedere pe display....dar stii cum e. Gusturile....si utilitatea. Salutari la voi in redactie
@schurrle2836
@schurrle2836 Жыл бұрын
Deja exista toate dovezile din lume ca se pot face drumuri lungi cu mașina electrica cu un minim de efort ... Cu toate astea puține dintre cunoștințele mele vor sa accepte asta..
@gbuhnici
@gbuhnici Жыл бұрын
Trecerea nu se face rapid către nicio tehnologie nouă. Comentariile ne confirmă asta. Dacă faci o plimbare însă prin nordul Bucureștiului însă, vei observa ceva foarte diferit.
@tommy3410
@tommy3410 Жыл бұрын
Vezi că timpul trece iute. Țara are nevoie de un om ca tine, vizionar dar puțin mai "activ", înțelegi ce vreau să zic?!
@gbuhnici
@gbuhnici Жыл бұрын
Cred că am înțeles parțial...
@tzintzi02
@tzintzi02 Жыл бұрын
M-am uitat la tot clipul... Vrei sa para ca nu e trist, dar e foarte trist! P.S. Am masina electrica
@gbuhnici
@gbuhnici Жыл бұрын
Habar nu ai ce vreau eu.
@netrox1345
@netrox1345 Жыл бұрын
De parca cineva te crede pe tine! Asa pot sa scot si eu ceva din "burta" si sa spun ca am sau ca detin un anume lucru cand in realitate nu e asa. 😅
@Holiman1989able
@Holiman1989able Жыл бұрын
Cine stie ce masina electrica ai :)))
@radaalexandru6512
@radaalexandru6512 Жыл бұрын
@@gbuhnici momentan dacă ne raportăm la media salariilor noastre, tot "hibrida" pe GPL rămâne sfântă :) Consum de 39 de lei la suta de km cu mașina încărcată si nelipsitul 🐖 in portbagaj Videoclipurile tale George, le vom înțelege peste câțiva ani, mai dă-ne ceva timp să ne dumerim exact cum stă treaba :)
@lucaciarnold-vasile9022
@lucaciarnold-vasile9022 Жыл бұрын
Și eu două bicle electrice cu trailer cu panou solar deloc trist nu plătesc nimik
@abraham520
@abraham520 Жыл бұрын
Cu cat a scazut autonomia iarna...
@gbuhnici
@gbuhnici Жыл бұрын
30% aproximativ
IMBATABILĂ DAR... - TESLA MODEL 3 (HIGHLAND) REVIEW
44:19
George Buhnici
Рет қаралды 97 М.
București - Berlin cu mașina electrică
27:34
ECO DRIVE
Рет қаралды 26 М.
😱СНЯЛ СУПЕР КОТА НА КАМЕРУ⁉
00:37
OMG DEN
Рет қаралды 1,8 МЛН
顔面水槽がブサイク過ぎるwwwww
00:58
はじめしゃちょー(hajime)
Рет қаралды 92 МЛН
Roadtrip la Tesla Austria pentru parbriz nou - #ELECTRIP2
33:41
George Buhnici
Рет қаралды 185 М.
Un an de Tesla Model 3. Ce NU îmi place la ea!
23:23
George Buhnici
Рет қаралды 360 М.
#ELECTRIP 3 - CU TESLA LA VIENA - NEVER AGAIN!
36:54
George Buhnici
Рет қаралды 141 М.
Tesla Model Y RWD LFP 2023 Dupa 6 Luni si 18.000 Km
19:06
SDA Dan Cars Romania
Рет қаралды 6 М.
MAȘINĂ ELECTRICĂ DE 25.000 EURO!
23:42
George Buhnici
Рет қаралды 40 М.
Mai merită să ne luăm o mașină electrică în 2024?
14:48
99Vehicles
Рет қаралды 35 М.
EA AR PUTEA FI URMĂTOAREA! O LISTĂ DE MOTIVE
36:41
George Buhnici
Рет қаралды 72 М.
Un an de Tesla Model 3. Ce îmi place la ea!
25:07
George Buhnici
Рет қаралды 210 М.
Cea mai rapidă mașină lentă - Tesla Model 3 dual motor - long range
50:42
Auto Master Chef By Mihai Popescu
Рет қаралды 20 М.
How much charging is in your phone right now? 📱➡️ 🔋VS 🪫
0:11
What % of charge do you have on phone?🔋
0:11
Diana Belitskay
Рет қаралды 299 М.
Рекламная уловка Apple 😏
0:59
Яблык
Рет қаралды 804 М.
What % of charge do you have on phone?🔋
0:11
Diana Belitskay
Рет қаралды 299 М.