BEKER | Samenvatting PSV O18 - VITESSE O18 26 augustus 2023

Рет қаралды 4,006

Peter van den Berg

9 ай бұрын

Samenvatting van de bekerwedstrijd tussen PSV O18 en Vitesse O18 van zaterdag 26 augustus 2023.
De start van het nieuwe voetbalseizoen wordt in Nederland altijd geopend met een bekerronde. PSV lootte tegen Vitesse en dat was meteen een topper en voor Joël een snel weerzien met z'n voormalige ploeggenoten van de afgelopen 2 seizoenen. Vitesse was de 1e helft de veel betere ploeg, met beter voetbal, meer balbezit en ook de betere kansen. Ze kwamen ook verdiend op een 0-1 voorsprong door Bas Huisman. Vitesse hield PSV in het leven en het bleef lang 0-1 totdat vlak voor rust een penalty gescoord door Elvic Jager voor de gelijkmaker zorgde. Na rust en wat wissels aan de kant van PSV groeide PSV langzaam in de wedstrijd en kwam halverwege de 2e helft op een 2-1 voorsprong door opnieuw Elvic Jager. Beiden ploegen kregen nog grote kansen om een doelpunt te maken, maar beiden teams miste en daardoor eindigde de wedstrijd in een 2-1 overwinning voor PSV en bekeren ze door naar de volgende ronde.
#psv #psvacademy #PSVO18 #vitesse #vitesseAcademy #VitesseO18

Пікірлер: 5
@dirkb9788
@dirkb9788 9 ай бұрын
Het gebrek aan scorend vermogen begint blijkbaar al in de jeugd bij Vitesse.
@user-kw1mp1pd4q
@user-kw1mp1pd4q 8 ай бұрын
I have my son, a very talented player. He was born in 2006. He is 17 years old. He is currently playing with Shabab Naft Al-Basra in the Iraqi Youth League. I want an agent for him to be professional in Europe. There are videos and goals for the talented player Nazir Murtada
@gustaaf1892
@gustaaf1892 9 ай бұрын
Deze hadden ze gewoon moeten winnen. Speelt de keeper van de onder 16 van vorig seizoen nog steeds bij Vitesse? Ik dacht dat het een Bulgaar is. Joel vd Berg zit nu bij PSV op de bank. Jammer dat hij Vitesse heeft verlaten.
@ThePetervandenberg
@ThePetervandenberg 9 ай бұрын
Zekers. Martin Tsankov zat op de bank omdat Tom Bramel (O21) keeper 1 vd dispensatie spelers was bij Vitesse die meespeelde.
@@ThePetervandenberg Bedankt. Hopelijk zal het niet lang duren voordat Joel bij PSV in de basis staat.