Hocam sohbetiniz Gömülü sistemlerin anlaşılmasında yeni başlayan ve bilgi edinecek arkadaşlara ışık olmuşsunuz. Çok teşekkür ederiz :)
@cemilerdem56944 жыл бұрын
Çok bilgilendirici olmuş, Caner kardeşimizdende çok tüyo aldık başarılar ve teşekkürler hocam böyle videolarında devamını bekleriz.
@gulpasaozdemir92854 жыл бұрын
Çok kıymetli ve faydalı bir sohbet olmuş. Emeğinize sağlık, teşekkür ederiz.
@kadirbesiktepe4 жыл бұрын
Değerli bilgileriniz için teşekkürler. Diğer videoları merakla bekliyoruz.:)
@ersinsezer54384 жыл бұрын
Paylaşım için teşekkürler.
@sefty5433 жыл бұрын
Teşekkürler, güzel, farklı bir sohbet olmuş. Tebrikler...
@unlue4 жыл бұрын
Sektörden tecrübeleri aktardığınız bu format çok faydalı hocam. İhsan Kehribar'ı da görmek isteriz bu formatta.
4 жыл бұрын
Daha önceden de talebim olmuştu İnşallah onuda görürüz
@coskuntasdemirYoutube4 жыл бұрын
Talebi kendisine iletin o zaman ben ikna edemedim :)
@onurkarakaya954 жыл бұрын
Muhteşem bir sohbet olmuş
@selinalagoz3655 Жыл бұрын
Benim anlamadığım şey 19.22 de alıcı ve vericiyi kodlarken mikrocontroller veya haberleşme protokolünün taşıdığı component olsun , sizin seçtiğiniz protokol olsun bilinip kodlanıyor. Yani şematikte bile çoğu zaman bu biliniyor , yazılımcılar ona göre kodluyor. Spı ya da ı2c zaten seri haberlesme , büyük güç isteyen fabrika tarzı cihazlar hariç paralel çok kullanılmıyor ki , bu hatayı nasıl yapıyor olabilirler?
@transisthor38064 жыл бұрын
çok teşekkürler diskort gurubuna nasıl ulaşa biliriz
@coskuntasdemirYoutube4 жыл бұрын
Video açıklamasında linki paylaştım.
@mucahithamarat20522 жыл бұрын
register düzeyinde kod yazabilmek için örneğin assembly mi bilmek gerekiyor?
@coskuntasdemirYoutube2 жыл бұрын
C diliyle de register seviyesinde yazılabilir, bu konuda çektiğim videolara bakabilirsin. Assembly artık programlamada çok az kullanılsa da temel seviyede öğrenmek işlemcinin nasıl çalıştığını anlamada yardımcı olabilir.
@sezermemis59504 жыл бұрын
The art of electronics'in üçüncü baskısı 2015. Gayet yeni sayılabilir aslında. Palme kitabevinde 595 TL, Amazonda 90 $, Hollanda'da ikinci elleri 40 € civarı. Kadıköy ve Beyazıt'taki tüm sahafları dolaştım ancak talep olmadığı için orjinali, korsanı yok. Alamayınca da kendim evde basmayı denedim 600. sayfada kartuşu bozdum. Elimde yarım kitap, bozuk yazıcıyla kaldım. Elektroniğin kutsal kitabına ulaşmak bir elektrik-elektronik mühendisi için bu kadar zor olmamalı.
@coskuntasdemirYoutube4 жыл бұрын
Ben öğrenci iken şu kitabın İngilizcesinden faydalanmıştım. Türkçesi de var artık ve 2. elcilerde daha uygun fiyatlarada bulunabilir sanırım: www.kitapyurdu.com/kitap/elektronik-cihazlar-ve-devre-teorisi/257700.html
@sezermemis59504 жыл бұрын
@@coskuntasdemirKZbin Bu kitap bende var hocam. Ben art of electronics'i çok beğendm. Pdf halini biraz okudum dili içeriği çok güzel. Teorinin yanında gerçek komponentleri marka model fiyat vererek anlatıyor. Başucu kitabı olabilir diye düşünmüştüm. Ancak edinmek zor.
@transisthor38064 жыл бұрын
Sezer Memiş dostum letgoda 200 tl ye görmüştüm bir bak istersen 2.el
@sercansaglam26083 жыл бұрын
ben nerden izledim bu videoyu ya
@coskuntasdemirYoutube3 жыл бұрын
Noldu dokundu mu? :)
@sercansaglam26083 жыл бұрын
@@coskuntasdemirKZbin Bu alana isteğim vardı, isteğimi biraz kaçırdı. Özellikle Türkiye'de bu alandaki işsizlik durumu vs. beni bitirdi yani.
@coskuntasdemirYoutube3 жыл бұрын
@@sercansaglam2608 Bu sohbeti yapalı bayağı oldu, anlamadım, işsizliğin yüksek olmasından mı bahsetmişiz? Bu alanda kendini yetiştirebilenlerin pek işsiz kalacağını sanmıyorum.
@sercansaglam26083 жыл бұрын
@@coskuntasdemirKZbin ya hocam ben şöyle söyliyim. Bu alan ile alakalı Altium olsun Psim olsun proteus oldun birçok proje yaptım. Lakin şuanda iş ilanlarına baktığımda devre hataları algilayabilen emc bilrn tarzı seyler görüyorum ve ayni zamanda tecrübe isteniyor. Biz bu alanda nasıl ilerlicez orasını bir türlü çözemedim.