Degradatiederby GOMOS - FC Assen onbeslist

Рет қаралды 2,309

RTV Drenthe

RTV Drenthe

VOETBAL - In de derde klasse B is het degradatieduel tussen Gomos en FC Assen geëindigd in een 1-1 gelijkspel. Opvallendste man van het veld was Guido Koolen, die scoorde, opgelegde kansen miste en na de wedstrijd een rode kaart kreeg.
In de zeventiende minuut rondde Koolen een aanval over vele schijven af door de bal vanaf randje zestien meter in de rechterhoek te schieten. In het restant van de eerste helft kreeg Koolen nog drie opgelegde kansen, maar hij wist niet opnieuw het net te vinden.
In de rust bracht Gomos good old Reint Jan Auwema binnen de lijnen. Zijn rentree in Norg duurde precies 37 minuten, want na twee gele kaarten kon hij voortijdig weer inrukken. Op dat moment stond het al 1-1, door een treffer in de 49e minuut van Milan Wieringa. Na zijn treffer ontspon zich een open wedstrijd, waarin beide ploegen niet meer tot scoren kwamen.
Na de wedstrijd ontving doelpuntenmaker Koolen zijn tweede gele kaart, vanwege vermeend commentaar op de leiding. Koolen zijn reactie: "Ik zei: goede reis scheids."