Domnule dr.Mihail Pautov vă sunt foarte recunoscatoare pentru acest video bine explicat, fata mea care nu reusea sa rămână insarcinata de vreo 2 ani, a urmat intocmai toti pasii pe care i ați explicat si s a întâmplat minunea 😊. Sa vă dea Dumnezeu sănătate și familiei dumneavoastră că mult bine mai faceți, am mare incredere in tot ce spuneti. Mulțumesc că existați!!!❤🙏
@izabellademeter5577 Жыл бұрын
Explicație foarte clară, pe întelesul tuturor! 😊👏🏻 Singurul lucru pe care mi-ar fi plăcut să puneți mai mult accent este cum afectează stresul ovulatia la femei. Ovulatia poate sa întârzie în cazul unui nivel ridicat de stres, iar ca să poată fi detectat acest lucru, femeia trebuie să urmărească diferitele simptome prin care corpul în sugerează apropierea ovulației, unul dintre acestea fiind ridicarea temperaturii. Un alt aspect despre care ar trebui vorbit mai mult este faptul că ciclul nu este de 28 de zile la multe femei, și astfel nici ovulatia nu cade exact pe ziua 14. În general ovulatia se întâmpla undeva în jurul zilelor 13-15, dar nu este o regulă că ovulația cade exact pe ziua 14, pot fi excepții când acesta să se întâmple chiar și mai târziu. Concluzia: e foarte important ca fiecare femeie să-și cunoască propriul ciclu, ca să poată determina cât mai exact ziua ovulației. 🙂 (Mai multe detalii în cartea autoarei Toni Weschler “Taking Charge of your Fertility”)
@cristina.s2021 Жыл бұрын
Despre faptul ca unele femei au ciclul de alta durata decat 28 de zile a vorbit dl Doctor, a spus ca ovulatia poate fi si in alte zile, in functie de durata ciclului, de exemplu a spus ca la un ciclu de 24 de zile, ovulatia poate fi undeva in a 12-13-a zi, etc.
@IUBESTEAZI Жыл бұрын
E tare nenea. Se pricepe.😂😂
@calinburduja6794 Жыл бұрын
Tehnic și la subiect. Frumos explicat. Și dacă ești un bărbat responsabil pentru sănătatea soției și a copilului ce va veni sunt binevenite niste analize medicale înainte de a concepe copilul chiar dacă părinții sunt sănătoși. Cel puțin eu așa am procedat . Și am făcut bine.
@elenaconstantin7971 Жыл бұрын
Mulțumesc cu mult respect pt deosebitele informațiide specialitate ....sănătate echipei si soției dmv
@ghinetghinet33772 ай бұрын
Bună.Bunul D-zeu a dat minți înțelepți și inteligente ca D-stra să vă dea bunul D-zeu sănătate și mult succes în carieră și,tot ce vă doriți fiindcă sunteți un fenomen rar de întâlnit în această Epoca fiindcă Nu toți Medicii spun toate aceste detalii intime în profunzime pentr-u a creia un copil.!
@BloodyMary1998 Жыл бұрын
Mulțumim pentru munca depusă , cel mai bun exemplu , cea mai buna explicație , pe întelesul tuturor ❤❤ am avut câteva momente de emoție, ca sa spun asa ‘ cu povestea de dragoste 🙈☺️
@floringheorghe5101 Жыл бұрын
Faina povestire✍️🏼 Multumim pentru claritate❤
@alexandrasimion_ Жыл бұрын
Multumim!!! Foarte utile informatiile!! Poate faceti un video si despre sarcina si nastere😊
@DoctorMihail Жыл бұрын
Hello; buna idee; okey
@mirelamoldovan3631 Жыл бұрын
Foarte bun vídeo 🙏
@Claudiu-Cohen Жыл бұрын
interesant ! Toti oamenii treuie sa inteleaga ca ambele sexe sunt complementare unul fata de celalat si la fel de importante !
@TheCârtiță Жыл бұрын
Mi-ai deschis ochii
@DoctorMihail Жыл бұрын
Multumesc, ma bucur
@DianaTerapii11 ай бұрын
O poveste de dragoste are anatomia corpului uman, oamenii se i dragostea și nu prea știu ce factori participă la fenomen.😊
@akaruitsuki8096 Жыл бұрын
Ați putea face un videoclip despre contracepție? Despre diferite metode și riscuri?
@elizabethamh7242 Жыл бұрын
Iti super multumim! Pe intelesul tuturor 😎 Se va tine cont de sfaturi 🫣
@DoctorMihail Жыл бұрын
👍🏼🙏🏼👍🏼
@mariamuntean1283 Жыл бұрын
Cand eram tanara am avut copii fix in lunile in care mi-am dorit. Acuma, la batranete, cu multe tratamente si nu mai reusesc.
@ionescho Жыл бұрын
Noi incercam de peste un an si momentan nimic. Suntem amandoi teoretic sanatosi( greutate normala, facem sport in cantitate rezonabila, nu bem, nu fumam, mancam ok). Am facut toate analizele(si eu si ea) spermograma, halosperm, permeabilitate trompe, hormoni in ziua x y z, etc . Totul a iesit in parametri deci e ne-explicat. Fmm viatza
@mariamuntean1283 Жыл бұрын
Din cate stiu se fac si teste imunologice pentru soti, daca nu respinge femeia spermatozoizii.
@cristina.s2021 Жыл бұрын
Poate nu va incadrati la ovulatie 🤷🏼♀️
@mariamuntean1283 Жыл бұрын
Bănuiesc ca ei știu când e fereastra fertila, sunt atâtea metode de a o determina, toți care vor sa conceapă se informează si știu sa determine când e, asa încât sa obțină ce-și doresc.
@ionescho Жыл бұрын
@@cristina.s2021 e ok, s-a lipit. Il așteptăm in Februarie. S-a intamplat fix dupa ce ne-am căsătorit... interesant
@cristina.s2021 Жыл бұрын
@@ioneschofelicitari!!
@georgianaiacob91819 ай бұрын
Despre terapia Bowen ce parere aveti? Am inteles ca si asta ar ajuta pentru a obtine o sarcina.
@radurdu1156 Жыл бұрын
Apreciez continutul dumneavoastra dar v-as sugera sa dati putin microfonul mai tare. Va auziti destul de incet .
@DoctorMihail Жыл бұрын
Multumesc, asa fac!
@oanamardare279 ай бұрын
O mica remarca referitor la ovulatie: aceasta nu are loc la jumatatea ciclului mentrual, ci cu 12-14 zile inainte de urmatoarea mentruatie. Faza foliculara este variabila, dar faza luteala nu este variabila deoarece copul luteal nu poate trai mai mult de 14 zile.
@AnaMaria-yc4cb Жыл бұрын
Aplicațiile cu ajutorul cărora se calculează ovulația sunt ok pt o persoana medie/sănătoasă și sunt niște estimări. Folosiți teste OPK pentru a afla data ovulației.
@ralucaparau7752 ай бұрын
Ce înseamnă mai exact expunerea la frig pe lângă dușurile reci de dimineață ? Poți fi mai explicit ? ❤
@DoctorMihail2 ай бұрын
Avem un podcast despre asta, cu Dr. Susanna Soberg. Averti acolo informatiile complete.
@andreiioanchiriac Жыл бұрын
cat poate afecta mersul pe bicicleta organele barbatesti?
@DoctorMihail Жыл бұрын
Mult
@andreiioanchiriac Жыл бұрын
@@DoctorMihail atunci 90 de zile ar trebui să nu mergem pe bicicletă deloc?
@crinacrina57487 ай бұрын
Daca sunt amandoi sanatosi nu dureaza 6 luni, Se rezolva in prima luna.
@cristinazanardellibuclis5127 Жыл бұрын
❤
@DoctorMihail Жыл бұрын
🙏🏼
@ionutzaharia7449 Жыл бұрын
Cum explicati faptul ca alti medici romani si probabil si straini , nu stiu daca e ok sa dau nume(probabil ca nu) au pareri diametral opuse despre:postul intermitent , corpi cetonici, anumite alimente, etc etc.....Nu vi se pare ca e o bulversare prea mare pentru omul de rand ,cand vede ca nici medicii intre ei nu cad de acord?Si nu e vorba ca nu cad de acord, dar in timp ce unii zic ca "postul intermitent" face "minuni " altii sustin ca de fapt e o condamnare la moarte/imbolnavire...
@DoctorMihail Жыл бұрын
Datele in literatura sunt clare
@aseidinfo Жыл бұрын
Ce e gratis si nu poate fi legat de un produs de vandut (farmaceutic) fireste ca va fi mai diabolizat.
@Albasteica13 Жыл бұрын
Apoi eu nu oi avea copil… ca barbatu meu ii Dacia logan fara baterie …
@ionutstanoae8136 Жыл бұрын
Atunci luați un Logan pe acumulatori😊
@harnagiagen5957 Жыл бұрын
🙏🫀🫀🫀🫀
@AlexAlex-hq6gi Жыл бұрын
Eu care credeam ca o mare smecherie e sa faci sex fara sa faci copii
@DoctorMihail Жыл бұрын
Dezvoltato va rog
@mariamuntean1283 Жыл бұрын
În tinerețe da, pare mare șmecherie, femeia fiind fertila, dar cu trecerea timpului nu mai prea este, de aceea sunt atâtea cupluri infertile, ca vor copii tot mai târziu și sunt poate și forțați de societate. Cu trecerea anilor, femeile dobândesc tot felul de probleme ginecologice și nu numai iar calitatea ovocitelor scade. Cu mult timp inainte am citit ca fertilitatea femeii începe sa scadă după vârsta de 27 de ani. De aceea o fata deșteaptă își va planifica viata și nu va aștepta un partener nehotărât în privința unui viitor comun.
@SirGipsy Жыл бұрын
La mine spermatozoizi merg nu alearga. Cunoscatori inteleg.