پست مدرن ها اعتقادی به یک تعریف مشخص و معین از موضوعات ندارند. اونها میگن هرکسی بنابر اینکه چه فرهنگ و موقعیتی داره دیدش به مسایل فرق میکنه. پس یک حقیقت مشترک وجود نداره. اون چیزی که برای من خوبه از نظر کس دیگری خیلی هم بده. برای همین برای نزدیک شدن به یک درک عمیق تر باید اون موضوع رو از جوانب مختلف باز کنیم تا قضیه روشنتر بشه. پست مدرن ها به این اعتقادی ندارن که انسانها زمانی با یک اشتراک فکری میرسن برای همین بجای اینکه سعی کنیم یکی بشیم و اختلافات رو پنهان کنیم یا کنار بذاریم بهتره با فرهنگ های همدیگه آشنا بشیم و متوجه بشیم که حقیقت پهلوی همه ست نه فقط پیش من.
@nasrinvahidi55152 жыл бұрын
ببخشید پیشرفت و پسرفت
@ebrahimghoroubi49795 ай бұрын
نیچه همان فیلسوفی است که آخرش دیوانه شد مرد درسته
@kamranjouleh601611 ай бұрын
سوالی که مطرح میشه اینه که نقدی که پست مدرنیسم ازش حرف میزنم دقیقاً چیه؟ آیا نقد بی مبنا و بدون چارچوبه ؟ یا یک عقلانیتی پشتش هست، نقد خالی و بی مبنا یعنی هیچی، اما اگر بگیم عقلانیت هم یه مفهوم مدرنه و ما نبایستی نقد رو بر مبنای عقلانیت مدرن داشته باشیم چون باز نقد پست مدرنیسم از منظر مدرنیسم میشه ؟! یعنی وقتی مفهوم نقد و عقلانیت از محتوای مدرن خودش خارج میشه پس وقتی میگیم پست مدرنیسم رسالت اصلیش نقدگرایی هست این یعنی چی؟!
@Abassi2A Жыл бұрын
کسانی که علاقه به پست مدرنیسم که به آن فرنچ تئوری هم گفته میشود بهتر به کتابهای کلود لویس استروس مردم شناس از دهه ۳۰ تا ۸۰ روج کنند به ابعاد غیر تانژیبل انسان و جامعه برسند