Highlights Vitesse O15 - AJAX O15 zaterdag 12 november 2022

Рет қаралды 7,795

Peter van den Berg

Жыл бұрын

Samenvatting van de competitie wedstrijd tussen Vitesse O15 en Ajax O15 van zaterdag 12 november 2022.
Onze zomerse temperaturen speelde de O15 tegen Ajax O15. Nadat Ajax de eerste paar minuten rustig aan deed, ging vervolgens het tempo omhoog bij de Amsterdammers. De toeschouwers op Sportcentrum Papendal werden getracteerd op een staaltje tikkie takka voetbal waar de ene aanval nog mooier was dan de andere. Vitesse keek machteloos toe hoe Ajax makkelijk uitliep naar een 0-5 ruststand door doelpunten van Pharell Nash (2x), Luka Vieillevoye, Jaydion Polonius en Miguel Joao da Silva.
In de 2e helft viel Ajax sterk terug en scoorde de Amsterdammers niet meer, mede door goed keeperswerk van Benjamin Wouters. Vitesse scoorde wel 1x, door een vrije trap van Dylan Eleonora. Eindstand 1-5.