Рет қаралды 6,113

Peter van den Berg

3 ай бұрын

Samenvatting van de competitiewedstrijd tussen Feyenoord O18 en PSV O18 van zaterdag 17 februari 2024.
Feynoord is de koploper en nog zonder puntverlies bij aanvang van deze wedstrijd.Bij PSV keerde Joël van den Berg na een kleine maand afwezigheid weer terug in de selectie en startte meteen in de basis.
PSV kwam na een kleine 10 minuten op een 0-1 voorsprong. Vanuit een aanval legde Joël van den Berg de bal terug op Fabio Kluit die de bal via de paal erin schoot. Halverwege de 1e helft kwam Feyenoord op gelijke hoogte toen een hoekschop verlengd werd en voor de voeten van Jan Plug kwam. Hij nam de bal vol op de slof en die ging in de verre hoek het doel in: 1-1. Dit was tevens de rust stand.
De 2e helft was PSV de sterkere ploeg. De wedstrijd leek op een gelijkspel af te stevenen. Echter het was de sterk invallende Ayodele Thomas die de winnende goal maakte. Een voorzet van Renzo Tytens werd door de Feyenoord verdediger niet goed verwerkt en de bal kwam voor de voeten van Ayodele Thomas die niet aarzelde en meteen uithaalde. De bal verdween precies in de hoek en daarmee werd het 1-2 voor PSV. Feyenoord probeerde het nog maar tot een echt slot offensief kwam het niet meer. Daardoor leed de koploper z'n eerste puntverlies.