"Door gezond eten wordt je gelukkig". Ooh en als je je dan niet even "gelukkig" voelt ga je weer ongezond eten Gedrag veranderen doe je door eerlijk en open te zijn tegen jezelf. Waardoor je jezelf leert kennen Hierdoor bouw je zelfvertrouwen op, het woord zegt het al: zelf vertrouwen, en je uiteindelijk tevreden wordt met jezelf. Krijgt inzicht in je eigen gedrag waardoor je dit gedrag weer kan veranderen Ipv gedrag te veranderen om gelukkiger te worden. Dan blijf je liegen waardoor je angstig wordt om gedrag te veranderen . En bestrijdt zodoende je angst met angst in de volksmond genoemd, de vicieuze cirkel Waarheid is liefde en liefde is waarheid. Hoe kan je iemand anders vertrouwen als je nog geen eens jezelf kan vertrouwen?! Hoe kan je op iemand anders bouwen als je nog geen eens op je zelf kan bouwen?! hoe kan je van iemand anders houden als je nog geen eens van je zelf mag/kan houden?!
@johanneszandvliet817810 ай бұрын
Dank.u zeer
@mukjepukje57014 жыл бұрын
Vind je echt dat de technologie ons moet helpen met dit soort zaken? Het kan tijdelijk een steun in de rug zijn, maar is het niet zo dat onze eigen wilskracht, zelfs onze eigen wil op een gegeven moment in het gedrang komt. De mens wordt een slap aftreksel van zichzelf. Kijk wat een ontbering de voorgaande generaties heeft ondergaan en men wordt hier alleen maar sterker van. Ik weet niet of ik deze 'nieuwe wereld' wel zo leuk vindt.
@DrukMax4 жыл бұрын
Denk niet dat het een kwestie van vinden is? Stel je eens voor dat er computer is die je gedrag continu monitored, analyseert en dan de wijze van monitoren en analyseren verbetert o.b.v de resultaten. De computer kijkt naar welke resultaten het beste overeenkomen met de realiteit. Houdt goed voor ogen dat dit de resultaten zijn van miljoenen analyses waarin de computer gebruik maakt van zo'n beetje alle gedragsveranderingsmodellen uit alle theorieën van de afgelopen 50 jaar. Deze data wordt vervolgens combineert met die van 2 miljard mensen om te kijken hoe mensen nog beter kunnen worden beïnvloed. De computer maakt hierin uiteraard geen fouten vanwege 'wishfull thinking', leesfouten, vermoeidheid of een slechte dag en is hiermee al ruim 7 jaar bezig. Klinkt dit ongelooflijk, maak dan eens account op facebook aan en hou je eigen gedrag bij de komende 4 maanden. Vervolgens vergelijk je je gedrag van de eerste 2 maanden met die van de laatste 2 en wat vindt je nu van deze 'nieuwe wereld'? Ben je dan blij met de moeite die mw Ludden doet om het leven in te 'verbeteren' of heb je liever facebook? Je kan ook lezen over waarom in Myanmar de bevolking polariseert -> www.nytimes.com/2018/11/06/technology/myanmar-facebook.html
@mukjepukje57014 жыл бұрын
@@DrukMax Jazeker...Facebook is ook erg... Door dit hele volgsysteem wordt je m.i. ook in een 'vorm' geperst naar aanleiding van allerlei zoekresultaten. Waar blijft de spontaniteit uiteindelijk? De meest creatieve ideeën komen juist door 'anders denken'... door diverse computermatige aanpassingen krijg je bepaalde dingen wel of niet te zien. Ook niet goed denk ik.
@studentgaming31074 жыл бұрын
Lui worden
@vytautaskuklys38294 жыл бұрын
We are constantly manipulated throughout our waking hours anyway. Why not, then, to be guided by the combined powers of social and technological engineering for our own benefit? Be it health, well-being or what not