ÖNEMLİ NOT: Abone olan kullanıcıların soruları öncelikle yanıtlanacaktır.
@adnanozturk4264Күн бұрын
Bir çok konuda Vatandaşın yarasına söylemek isteyipte dile getiremediği duygularına tercuman oluyorsunuz çok teşekkür ederim.❤
@avseyfettinaratКүн бұрын
Üstat, sayenizde gelişmeleri takip edebiliyoruz. Yoksa bu kadar çok değişimi takip etmek de zor.
@HaticeHafez-zo1jiКүн бұрын
Sizin emeğinize sağol
@memnunn27676 сағат бұрын
Bugün Resmi Gazatede yayımlanarak yürürlüğe giren İmar Hakkı Aktarımı ile ilgili bir video paylaşır mısınız?
@velitezel55969 сағат бұрын
hocam merhabalar..1983 sonrası için dediniz bu kararlar için..Bizim arsamız 1981 de kamulaştırılmış durumda.Bu konuda bizi kapsayan kurallar nelerdir..kolay gelsin şimdiden teşekkürler hocam..
@nevtan637Күн бұрын
Kararın sadece taksitlendirmeye yönelik olması büyük haksızlık.
@beyzaturgut9606Күн бұрын
Üstadım öncelikle anlatımlarınız için çok teşekkür ederim. Sormak istediğim bir husus var. Bahse konu AYM kararına kadar dava dilekçelerimizde yasal faiz talep ediyor idik. Bildiğim kadarıyla dava tarihinden kesinleşme tarihine kadar yasal faiz, kesinleşme tarihinden sonra ise amme alcakları için öngörülen en yüksek faiz işliyordu. Ancak bahse konu karardan sonra dava dilekçelerimizde dava tarihinden itibaren işlemek üzere amme alacakları için öngörülen yasal faiz mi talep etmeliyiz? Yoksa bahse konu karar yalnızca taksite bağlı işlemler açısından mı sonuç doğurur? Şimdiden cevaplarınız ve vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim.
@AvMuratTezcanКүн бұрын
Karar taksitlendirmeye ilişkin. Yine kesinleşme sonrası en yüksek faiz.
@halleytrafik9326Күн бұрын
MERHABA MURAT BEY, BASİT BİR SORU Bir parselde birden çok bina var ve her bina ayrı yapı ruhsatına tabidir. Buna göre 3194 sayılı İmar Kanunun 21 maddesine istinaden Ruhsat Verilen Binanın, Yapı Ruhsatiyesine kayıtlı otopark yeri sadece Ruhsat verilen o Binaya mı aittir? Sadece O Binaya ait ise yasal dayanak nedir?
@metinkindar2520Күн бұрын
Bahçeli:Aym ne yapmak istemektedir. KAPATIN GİTSİN 😂😂