Korku ve Titreme kitabının tanıtım videosu için şuraya bakabilirsiniz: kzbin.info/www/bejne/mXXafpd9lLZgaZI&si=ID6ncNO317vWJ-0U
@dante.alighieri4 күн бұрын
Yavuz Bey hayırlı akşamlar, Ismet Özel ikinci kırk yaşına da girdi ama sizden şu gök kubbede belki son 100 yilin en iyi siiri olan MÜNACAAT'in sairi icin bu sürgün yerinde, bu pıtraklı diyar'da hoş bir seda videosu bekledim ama goremedim. Ozel bir nedeni var mi?
@halone69962 күн бұрын
Çok başarılı olmuş hocam, elinize sağlık, bu kitabı bir de sizin ağızınızdan dinlemek çok güzel oldu
@ayhantoraman40225 күн бұрын
Başarılar dilerim selim bey
@serhatoz5 күн бұрын
Teşekkürler.
@yavuzselimtoraman5 күн бұрын
Teşekkürler sevgili arkadaşım📚🤠💰🤣🙃
@serhatoz5 күн бұрын
@yavuzselimtoraman Rica ederim😄❤️🙏
@cebrailakn65463 күн бұрын
Merhabalar, Kirkegard Hristiyanlıktaki (Teslis inancını) tanrının oğlunu insanlığa kurban etme gerekçesini İbrahim ve oğlu üzerinden meşrulaştırma girişimi olarak okunamaz mı acaba? Aynı olay neredeyse.
@yavuzselimtoraman3 күн бұрын
@@cebrailakn6546 meşrulaştırmak ifadesi ne kadar geçerli bilmiyorum ancak Hristiyanlıktaki baba oğul hikayesi elbette filozofu çok etkilemiş gibi gözüküyor. Selam
@cebrailakn65463 күн бұрын
@@yavuzselimtoraman Teşekkür ederim cevabınız için. dikkatimi çeken bir konu da; anlatılan kıssaların çoğunda (özellikle de peygamber ve aileleriyle ilgili kıssalar) neredeyse durum aynı. Allah'ın buyruğu her şeyin ve doğrunun üzerinde yer alıyor peygamberlere göre. Bence de bu öncelik-sonralıklar(dünyevi-uhrevi) peygamberleri farklı ve büyük yapıyor. Hz. Musa ve Allah'ın elçisi birlikteliği, Hz. Nuh ve oğlu hikayesi, Hz. İbrahim ve oğlu, Hz. Lut ve eşi, Hz. Muhammed ve sahabeler arasındaki ilişki çok benzer. Fakat tasavvuf ve tarikatler bu konuyu suistimal ederek kendilerine alan açabiliyorlar. Özellikle de şey-mürid ilişkisi bağlamında.
@guc9ugjvobovov5265 күн бұрын
20:15 kaldım
@guc9ugjvobovov5264 күн бұрын
30:12 absürt meselesi ni sevmedim
@yavuzselimtoraman4 күн бұрын
İyi izlemeler sevgili kardeşim🤠👍
@yusufsarac61175 күн бұрын
Halbuki mesele bambaska... Bu kissa, bir adanma olarak anlatiliyor, halbuki mesele bambaska.