Ik als moeder hartritme storing en dat is ook mijn kind ook 😢
@juitgan46263 жыл бұрын
Misschien een belangrijkere vraag. 0:43 waarom? lijden steeds meer mensen aan hartritmestoornissen??
@dMr44 Жыл бұрын
Graag recent nieuws…
@JaapKoer2 жыл бұрын
Is er een leeftijd criterium voor een ablatie?
@bertvandervorst55853 жыл бұрын
Luister goed ! Wereldleider in onderzoek . Niet op het verhelpen . Ik heb het zelf . Het meest vervelende is dat ik het ook constant hoor . Gelukkig werken mijn medicijnen wel . In ieder geval hoor ik het niet meer .
@sjannywirkenАй бұрын
Ik heb de cardioloog dokter schalla maastricht fijne dokter
@deuxbois31967 жыл бұрын
Beste An, dr. Pison is een van de beste artsen op het gebied van allerlei ritmestoornissen ter wereld. (Dit is de arts uit de film). Hij leidt artsen uit de hele wereld op en is verbonden aan het Maastricht UMC +. Vraag een second opinion bij hem aan zodat je antwoord krijgt op al je vragen en verder geholpen kan worden. Want dat kan echt! Vr. groet!
@Maranatha-Shalom6 жыл бұрын
God zijn dank, voor dr. Pison! Vind hem vriendelijk en ervaren specialist!
@riaw10665 жыл бұрын
Deux Bois nu.nl
@nelis63654 жыл бұрын
Deux Bois Ik ben momenteel bezig met de studie van cardioloog/chirurg. Het is heel bemoeiend om zulk vak te doen. Makkelijk is het niet, maar wel leuk!
@mariadavis74323 жыл бұрын
Dr pison heeft mij man en mezelf geholpen met de operatie geen bloeddunners meer voor altijd dankbaar alleen jammer hij is nou in België in ziekenhuis veel geluk dokter Pison fam davis
@nelspaans23293 жыл бұрын
Kan dit ook in het lumc in leiden. De bundel van his. Is dat het zelfde. Ik 74 jaar durft dit niet meer aan ik moet het wel
@nelspaans23293 жыл бұрын
Beste dokter. Ik krijg eerst een peesmeker. In het westeinde in. Den haag. En daar na. In het. L u m c. Maar als ik u ze hoort wil ik eigenlijk bij u dan. Ze hebben het over de bundel van his.
@nelis63652 жыл бұрын
Ik weet niet of u nog beschikt over een werkend paar hersenen, maar KZbin is geen platform voor in contact te komen met artsen, is het ook nooit geweest. Ook zal een doktor via zulke domme vragen bij u terecht komen of andersom. Ik stel voor dat u op de website kijkt van MUMC+ (Maastricht Universitair Medisch Centrum+) en u zich daar laat informeren. Ook raad ik u aan naar een huisarts te gaan om hier over te praten, want als u een beetje nadenkt, weet u dat dit geen zin heeft natuurlijk.
@heikeodermatt82197 жыл бұрын
Het verhaal vind ik een beetje misleidend, omdat nu het woord hartritmestoornis voor mijn gevoel gelijk gesteld wordt met boezemfibrilleren, maar het woord hartritmestoornis is een bovenbegrip voor veel verschillende soorten hartritmestoornissen ook al is boezemfibrilleren een soort ritmestoornis die wel het meest in de bevolking voorkomt. Ik zou het daarom beter vinden om duidelijker te maken dat zoveel mensen last hebben van een bepaalde hartritmestoornis namelijk boezemfibrilleren. Bij andere soorten ritmestoornissen zijn ook de ablaties anders, en ook de resultaten. Ik zou dus voor meer duidelijkheid kiezen. Buiten dit is deze video een hele goede uitleg en vind ik het geweldig, dat er weer verbetering in ablatietechniek is door deze robot.
@anvanbergen98907 жыл бұрын
Ik heb ritmestoring en boezemfibreren rn 2 lekke hartkleppen , ik heb pas een behandeling met een shock gehad, wat kan ik nog verwachten als het niet mèer werkt,
@anvanbergen98907 жыл бұрын
Er blijkt een stoornis te zitten tussen het ritme die er niet hoort, en kan het ritme weer verstoren is gezegd.
@anvanbergen98907 жыл бұрын
Heike Odermatt graag een antoord
@onslaand53765 жыл бұрын
Mijn lieve vrouw heeft sinds haar 17e jaar last van ritmestroornissen (1958 geboren). Het is volgens de artsen ongevaarlijk maar wel erg lastig. Ze voelt elke misslag en is met grote regelmaat zeer onrustig ook tijdens het slapen. Ze is inmiddels twee keer geableerd maar is daar nagenoeg niets mee opgeschoten. Haar leven bestaat uit onrust met heel veel gevolgens bijvoorbeeld alleen de stress die zij daardoor ervaart. De arts die haar ook 2 keer geableerd heeft zegt dat er nog wel wat anders is maar dat hij vindt dat mijn vrouw daar nog te jong voor is. Hoe oud moet je zijn om weer normaal te kunnen leven zonder deze enorme ritmestoornissen. Ik ben erg gegrepen door deze reportage en zeg Help. Albert Heidema Appingedam, Groningen.
@nelis63654 жыл бұрын
Ons Laand Ik denk dat u moet gaan informeren bij uw huisarts. U moet er ook achteraan gaan, dat ze zeker een goede behandeling krijgt.
@deuxbois31964 жыл бұрын
Ons Laand, Wat een nare toestand! Niet te doen. Ik raad u aan een second opinion aan te vragen. Waarom niet bij deze dr. Pison? Een van de beste ter wereld op dit gebied. Mijn man en ik zijn beide door hem geholpen en allebei al jaren gelukkig zonder boezemfibrilleren en/ of hartritmestoornissen. Dr. Pison werkt tegenwoordig in België in het ziekenhuis in Genk. Hartcentrum Genk/ Ziekenhuis Oost -Limburg. Tel nr. 0032 89 32 50 50. Voor afspraken cardiologie.En vraag naar dr. Pison!. Dat is net over de grens bij Maastricht. Dus echt te doen. Vraag uw verzekering of ze dit willen vergoeden. Meestal wel. En neem anders een consult bij hem. Kan hij i.e.g. advies geven en wellicht doorverwijzen naar een goede collega in Nederland. Ook een vriend van ons in Nederland is door hem geholpen. Hij gaat ook op controle daar in Genk. Dus dat kan allemaal. Ook vanuit Nederland! Ik hoop echt dat uw vrouw geholpen kan worden door deze fijne arts. Ga ervoor! Veel sterkte en succes! En doen! Groet, Deux Bois