OBS: Jeg underviser ikke i naturfag, men har bare en hobbylidenskap for kunnskap i mange fagfelt. Eventuelle spørsmål om mer informasjon bør derfor heller stilles til din naturfagslærer, men jeg kan oppklare ting jeg selv har sagt i videoen hvis noe var uklart formulert.
@Daniela30303 жыл бұрын
Veldig til å forklare naturfag i så fall. Jeg er lektor i Realfag.
@slvesamuelsen62485 жыл бұрын
Tusen takk, hjalp meg å få en bedre forståelse av redoksreaksjoner
@alberitakullashi3353 жыл бұрын
Tusen takk!
@Martin-id5hd5 жыл бұрын
❤️❤️❤️
@theleery5 жыл бұрын
Noen tips til å skjønne dette når du har prøvd og prøvd og prøvd men helt ikke klarer å forstå sammenhengen med noe?
@profnick5 жыл бұрын
Jeg er ikke den rette til å spørre, men det som kanskje er minst intuitivt er dette med at atomet som får elektroner blir redusert, mens den som mister blir oksidert. Bare husk at elektroner har negativ ladning, så hvis man har flere elektroner enn protoner så blir man negativ (derfor redusert). Poenget er at du starter med to nøytrale atomer, og så bytter noen av elektronene plass så den ene blir positiv (oksidert) og den andre negativ (redusert). Og det er atomet med få elektroner i ytterste skall som lettere gir fra seg sine.
@Daniela30303 жыл бұрын
Jeg tenner at du mangler forkunnskaper Henrik
@oosman8773 жыл бұрын
Hei,jeg skal ha eksamen i naturfag påbygg som privatist nå i mai ca. Er det noe spesielt kapitel eller temaer som jeg burde kunne om og kommer ofte på eksamen? naturfag er vanskelig stoff og vet ikke hva jeg hvertfall burde kunne litt mer om enn de andre.
@profnick3 жыл бұрын
Det kan jeg ikke svare på siden jeg ikke underviser i naturfag og har ingen erfaring med naturfageksamen. Du må bare forholde deg til kompetansemålene.
@Daniela30303 жыл бұрын
Osman Se på Udir de kompetansemålene, det er faktisk mye Jeg undervise i naturfag påbygg