„Ничия земя“ - За домашното насилие (14.12.2019)

  Рет қаралды 218,665

Ничия земя

Ничия земя

3 жыл бұрын

Абонирай се за профила на "Ничия земя":
/ @user-uv3uo5dc5z
Посети официалния сайт: novatv.bg/shows/view/229/%D0%9...
Гледай "Ничия земя" в ефира на Nova: novatv.bg/live/
Гледайте епизодите на "Ничия земя": play.novatv.bg/programi/nichiy...
Още интересни и ексклузивни клипове може да гледате и в: vbox7.com/user:novinitenanova
Обикновените истории по необикновен начин представя предаването на Нова и продуцентска къща „Телеман” „Ничия земя”. Това не е стандартно предаване, а разказ за ничиите места, ничиите спомени, ничиите съдби и ничиите хора, принудени да разчитат единствено на себе си, защото институциите отдавна са им обърнали гръб.

Пікірлер
Йоанна Иванова
Йоанна Иванова 3 жыл бұрын
Браво!Дано с това интервю повече жени да съберат кураж и да напуснат ада,в когото са. Наистина няма нищо непреодолимо,винаги има изход дори и от такива ситуации. Надявам се тази година случаите на домашно насилие да си минимални 🙏🏻
Desislava Gagova
Desislava Gagova 3 жыл бұрын
Поздравявам ви за темата! Трябва да се говори много за това в България! У нас още няма психологическа култура по темата и институциите не могат да помагат, нямат компетентност! Поздравявам ви за психологическата култура по въпроса! Която я нямат даже полицаи и съдии у нас! Поздравявам ви за правилните изводи: да, тези жени оцеляват при невероятни условия! Те не са слаби, те знаят, че всяко тяхно действие или дума може да е последното! А обществото ни, вместо да ги подкрепи, ги закопава с липса на закрила, на подкрепа и материална помощ. Най-тежко е за жени, които са от бедно семейство и мъжът знае, че тя няма къде да отиде! Ако бедността на българите е страшна, представете си как се отразява на жена тормозена от мъжа си! Тя няма как да избяга, защото няма къде!
Vilina Svetoslavova
Vilina Svetoslavova 3 жыл бұрын
Въпреки че е трудо, Диана може да си прости и трябва. Не е нейна вината и отговорността не трябва да се прехвърля изцяло на жертвата. Тук става въпрос за психически тормоз и манипулация и всеки, ама всеки, човек може да попадне в такава ситуация. Таке че тези, които не са преживявали нещо подобно, да не лаят много.
Krash Z
Krash Z 3 жыл бұрын
Не всеки човек може да попадне в тази ситуация. Ако някой и беше казал (родители, книги, разум) да не се занимава с женени мъже, и че не се забременява от въздуха, и че принцове няма, но психопати се срещат, можеше и да има нормално семейство.
Petya Dimitrova
Petya Dimitrova 9 ай бұрын
Преживяла съм домашно насилие. Слава на Бог- жива съм! Слушайки историите на тези момичета, ми става изключително тъжно за тях и за техните житейски преживявания!
Iv St
Iv St 3 жыл бұрын
Класически случай. Насилника си избира жена която има нужда от помощ. Печели й доверието с малка услуга. Прекъсва всичките й контакти за да засили собственита си власт над нея. От време на време прави малки жестове на внимание....
Dessy Z.
Dessy Z. 3 жыл бұрын
Като гледам коментарите ми става лошо. Станали сме толкова озлобени и безчувствени към чуждата болка и сочим с пръст обвинително към всеки с основание и без такова. С всяка обида към тази жена подкрепяте насилието. Няма нищо, което може да оправдае насилието. Обикновено, най - разумният начин, когато на някого не му допада един човек, е да се раздели с него, вместо да му съсипва психиката. Насилниците са слаби личности, които прехвърлят своите черти, които ненавиждат и страховете си върху другите, с които живеят чрез обвинения, че те са такива. Така фокусът на жертвите се измества в "Той ме бие, защото ме обича", "Той е добър, а аз го карам да се съмнява" и пр., докато насилникът прави всичко, в което обвинява жертвата си. Така жертвите започват да се чувстват слаби и зависими и това кара насилникът да се чувства силен, а реалността е, че всъщност насилниците зависят от жертвите си. Проблемът е глобален. Като цяло рядко в нашето общество хората са научени на любов в семействата си и преобладават токсичните отношения във връзките на хората. Трябва да се работи с този проблем много отрано. Темата е дълга, но в коментарите виждам нулевата подкрепа и свързаност в обществото ни, а това е ужасно.....
Cvetan Simeonov
Cvetan Simeonov 3 жыл бұрын
Ако това, че е глупава е обида, и ти го мислиш сериозно, просто нямам думи за теб. Сама си е избрала този мъ, сама го е пуснала в леглото си, сама го е търпяла 14 години да я прави на боксова круша, сама не е потърсила помощ. Не подкрепям насилието даже съм против него, но няма как да помогнеш на човек който не иска да му се помогне.
Narbipol Bitchistic
Narbipol Bitchistic 9 ай бұрын
Абсолютно никой в коментарите не казва нищо подобно
K P
K P Ай бұрын
Точно, картината на насилника има характерни белези и тук са показани ясно, лошото е, че много пъти в началото се прикриват умело. Много внимавайте мили момичета и при първи прояви на насилие бягайте, развеждайте се и т.н., дори да не е лесно...
Преслава Георгиева
Преслава Георгиева 3 жыл бұрын
Смело, красиво момиче, не се предавай! Граби от своя втори живот с пълни шепи! Успех във всичко! 🌹
g gp
g gp 3 жыл бұрын
Жени и мъже, НЯМАТЕ егоистичното право да подлагате децата си на такъв АД, през какъвто е минало детето на тази жена! Ако имате съмнения за себе си, че след поредната подобна ситуация все пак бихте могли да го превъзмогнете и да простите на насилника, отново НЯМАТЕ правото да правите детето си свидетел на подобни извращения! Камо ли това нещо да продължава 14 години... БЯГАЙТЕ! Насилниците (независимо от пола) са изключително фини и опитни манипулатори, „вкарват” ви във филма толкова умело, че дълго време не бихте имали дори и малкото съмнение, че са прави в думите и действията си и, че грешката е ваша, вие сте поредния боклук и не бихте получили любов от никъде другаде! Това са само едни идеално изиграни манипулации. От вас зависи да ви „светне лампичката”. БЯГАЙТЕ! Колкото и да сте зависими, трудно е, тежко е, но е временно и е милиони пъти по-добре да преглъщате само хляб и сол, отколкото кръвта от разбитата си уста и жалките остатъци от отдавна пребитото си достойнство.
saturnine
saturnine 3 жыл бұрын
че "нямат право", така е - но сам казвате, това е типична за тези случаи, идеално обмислена безжалостна манипулация от страна на насилника, която в 9/10 от случаите за съжаление е много ефективна и работи... когато светне лампичката и дойде самоосъзнаването, обикновено вече е минало немалко време, през което детето така или иначе е съпреживяло насилието, ставайки свидетел най-малко на жестоките вербални сблъсъци и т.н... тъй че е неизбежно, малко хора имат волята и смелостта да реагират бързо и децата си го отнасят, в следствие на което и те или ще станат насилници, или жертви - и прокаженият цикъл се повтаря...
Boulevard Service
Boulevard Service 3 жыл бұрын
не е точно така,..особено в момента в който се появи дете нещата се променят драстично...много е трудно да вземеш такова решение и да излезнеш на улицата с едно или две деца...без пари,без дом,без нищо....казвам ти го от първо лице множествено число :) аз лично съм се молил на майка ми да се махнеме от тоя изруд баща ми,но сега,20 години по-късно и няколко разговора с майка ми ме накараха да разбера защо е търпяла и търпи до ден днешен....шапка свалям на такива жени като майка ми...ако си бяхме тръгнали тогава,пияния ми баща щеше да подари всичко на неговите ''приятели'' и ние нямаше да имаме нито дом нито нищо...за щастие дойде видов ден и баща ми получи инсулт след поредното напиване до припадък и от този ден насам всичко се обърна наобратно...вече не гладуваме,не мръзнеме и най-важното не се страхуваме...в нашия случай си заслужаваше...вярно,че психиката ни е доста наранена,но сме живи,здрави,имаме покрив и то приличен и още някои екстри,които ще ни поддържат финансово може би цял живот...а това не е малко...да,платихме скъпо,но аз съм щастлив,че доброто възтържествува...дори намерихме сили да му простим и сега се грижиме за него и всичко е наред...като се замисля,че ми е идвало да го....незнам Бог ли има,съдба ли е,карма ли е,но със сигурност можеше да е много по-зле ситуацията в момента.
Desislava Gagova
Desislava Gagova 3 жыл бұрын
Милата! "Дълги години" -14 години. У нас сигурнос половината жени живеят целият си живот с домашни насилници. Особено старото поколение. Браво, мила българска жена! Радвам ти се за смелостта, за решимостта и силата!
Елена Георгиева
Елена Георгиева Жыл бұрын
Чч
Елена Георгиева
Елена Георгиева Жыл бұрын
Шш
Елена Георгиева
Елена Георгиева Жыл бұрын
Чччч
Елена Георгиева
Елена Георгиева Жыл бұрын
Ш
Елена Георгиева
Елена Георгиева Жыл бұрын
Пллл
Albena Urbanowski
Albena Urbanowski 2 жыл бұрын
Боже,хубава жена,интелигентна ,а с толкова слаб ангел.Без чувство за самосъхранение.Какво любов е това?И толкова дълго време?И женено копелето. Психиката се лекува също.Никак не е трудно.И трябва да намериш сили да си простиш.За да продължиш в живота.Късмет!
Petya Dimitrova
Petya Dimitrova 9 ай бұрын
Психиката се лекува трудно! Но, само човек, който е преживял насилие, ( от всякакъв вид!), може да разкаже за своите преживявания! Вие явно не сте съвсем наясно с тази Материя! Безкрайно много се радвам за вас, за което!
Станка Петрова
Станка Петрова 3 жыл бұрын
Да, сбъркала е Диана. Но браво на нея за смелостта ѝ да застане пред камерата и да говори за униженията, на които се е подложила и е била подложена. Да грях е, че е започнала връзка с женен мъж, но си е платила скъпо за това. А можеше и да не е женен. Не всички насилници са обвързани. От коментарите се вижда, че ужасно много хора са жестоки в мисленето си. Нямате ли милост?!
Poli Petrovska
Poli Petrovska 3 жыл бұрын
Когато каза „Ако сега оцелея, ако тая вечер оживея, повече никога няма да позволя да се доближи до мене и до детето”, това бешеее...нз😢 Представете си как Господ е спасил тази жена и детенцето, за да останат живи от този черен дявол - бившия й мъж. Пълен, пълен психопат и садист, душевно-болен човек е това.😢 Горката жена и детенцетооо😢😢😢😢😢😢 Толкова са красиви и добри, просто само един психопат може да нарани такива хора.😢😢😢😢
Veselina Ivanova
Veselina Ivanova 3 жыл бұрын
Много смела жена!
Лашев Иван
Лашев Иван 3 жыл бұрын
Момичета а сестра ми е минала през същия ужас за радост доста лесно се справихме с боклука. Мисълта ми е ти която четеш този коментар ако имаш проблеми недей да таиш Надежда че те ще са временни тормоза не спира докато не се предприемат мерки. Хората не се променят И нещата стават все по-зле с всеки ден бягайте търсете полиция приятели търсете помощ
Boycho Peychinov
Boycho Peychinov 3 жыл бұрын
Защо всеки път когато гледам Ничия земя имам чувството че точно тази репортерка говори със стиснати зъби. Относно темата - Някой не си е свършил работата.
Secrets 007
Secrets 007 3 жыл бұрын
Сигур е с обратна Захапка!
Ivan Petrov
Ivan Petrov 3 жыл бұрын
Или материала и е много силен
Best Movie Clips
Best Movie Clips 3 жыл бұрын
Тази репортерка е за махане отдавна. Как може да й дават да говори? Все едно има костилки в устата. Явно прави други неща на шефа
Sabi & Denitsa Ivanovi
Sabi & Denitsa Ivanovi 3 жыл бұрын
Аз някак до 15тата минутка издържах да слушам разказа на тази дама. Тя така е решила, нейн живот нейно право. Аз се надявам, мойте близки и един ден децата ми да не ги застига нещо подобно. Аз живях в подобна диващина като наблюдател, спрямо действята на баща ми срещу майка ми. И за това ще си позволя един малък апел : мили дами, сами решавате как колко и с кого. И никой не може да ви спре щом вие сами не изпитвате нужда от това. Но моля ви, спестете това на децата си, не ги носете в утробата си когатп нямате пари за храна. Не ги раждайте ако не искате и те да виждат това. Те са невинни! Помислете над това. ;)
Gayla Pawloski
Gayla Pawloski 10 ай бұрын
Мили дами, запомнете- удари ли ви мъж веднъж, той ще повтори и агресията ще ескалира с времето! Бягайте далече още при първия признак, после ще става все по страшно и по трудно да напуснете насилника! Колко е страшно , че в България няма строги закони против домашното насилие! Няма нищо срамно да огласите какво ви се случва! Не прикривайте престъпления от такъв характер! Колкото повече хора знаят какво ви се случва, толкова по голям ви е шанса за защита!
Галя Бетева
Галя Бетева 3 жыл бұрын
Трябва държавните институции на реда и закрила на детето да вземат спешни мерки за насилие на деца и съпруги да има наказание и трябва да има закон който трябва да се спазва от насилника а не да бъдат институциите безучастни
dominguin gogov
dominguin gogov Жыл бұрын
Ами героинята на видеото май НЕ е съпруга, а "либе". "С'я к'о пра'им"?
Gayla Pawloski
Gayla Pawloski 10 ай бұрын
@dominguin gogov това какво променя? Пършивци като тоя ”любовник” , който си мери силата с физически по-слаби от него, заслужава да си намери майстора в някоя тъмна уличка!
dominguin gogov
dominguin gogov 10 ай бұрын
@Gayla Pawloski Какво променя ли? Ами според тълковния речник на БАН (а и според българското законодателство май) " СЪПРУГА. Жена по отношение на мъжа, с когото е в БРАК". А в случая НЕ става дума за съпруга, за каквато (каквито) пише Галя Бетева. Всеки да си живее с когото и както си ще, но определено съпруга =/=любовница. Така че питайте Г. Б. защо тя е изключила любовниците от кръга на потенциалните потърпевши.
Mery Carano
Mery Carano Жыл бұрын
Любовта не пита,но защо подяволите се е занивамава с женен мъж? Тя за него е била просто един отпадък/забавление, с което да си губи времето.Нормално да я тъпче,като за него тя не е означаваля нищо.Евала,че и е дошла силата да се отърве!И да и за урок с женени да не се захваща и не само тя а и всички такива жени!Имайте я за пример!!!
Miroslav Zashev
Miroslav Zashev 3 жыл бұрын
Просто отдавна трябва да има промяна на закона..Няма как това да е ежедневие на някой..и това да е нормално ..Но другият въпрос какво правиш при женен мъж...?
Rubby Cole
Rubby Cole 3 жыл бұрын
Аз направо съм шокиран..Историята на тази жена,може да отвори очите както на много жени,също така и на много мъже,за заобикалящата реалност и за това че всеки трябва да разбере грешките в себе си и ако бъде възможно да ги поправи и отстрани. Обръщам се към хората които по един или друг начин съдят тази изстрадала личност,тази майка,дъщеря или приятелка.Човек не трябва да бъде осъждан за това,че се е отдал на чувствата си и е отключил пътя към сърцето си за някого.Този човек,който и е нанесъл тези тежки физически и най вече психически травми,може да е женен,но тя не е причината той да не съхрани семейството си.Той човекът който трябва да го пази,и ако същият не позволи,тази жена няма да застане между него и съпругата му.Всеки един от нас,може по един или друг начин да бъде на нейното място.Нека се опитаме да бъдем съпричастни към болката и на другите,а не само когато нас ни боли да търсим утеха и разбиране. Благодаря Ви Диана! Благодаря Ви,за това че споделите с нас,защото знам,че има неща,за които трудно се говори и се изисква голяма смелост.Достатъчно е човек,да ви слуша няколко минути,за да разбере,колко искрен,интелигентен и възпитан човек сте!
Krasimira Stefanova
Krasimira Stefanova 3 жыл бұрын
Уникална водеща, просто и се възхищавам!
Stela Georgieva
Stela Georgieva Ай бұрын
Жалко за. детето....
Невропол Неврополев
Невропол Неврополев 3 жыл бұрын
Тази жена е трябвало да си тръгне веднага, когато е разбрала "мъжа" й що за животно е. Отлагането създава още повече проблеми отколкото взимането на крайно решение. Никаква прошка на такива като тоя. Аут по най-бързия възможен начин на цената на всичко. Такива изроди не заслужават да имат семейство - те не могат да го оценят - нямат капацитета.
Невропол Неврополев
Невропол Неврополев 3 жыл бұрын
Водещата е много зле професионално - нито глас, нито въпроси като въпроси, нито присъствие. Просто не става за тази работа.
Mordred Crom
Mordred Crom 3 жыл бұрын
балкански синдром - колко добре го каза, истина!
DORI ANA
DORI ANA 3 жыл бұрын
Поздравления за смелостта на тази жена!
Anelia Hristova
Anelia Hristova 3 жыл бұрын
@Velizar Yordanov Да.Прав си
Stanimira Andronova
Stanimira Andronova 3 жыл бұрын
@Velizar Yordanov Blagodaria vi sa komentara.As ne jiveia v Bg.i tuk maje kato tosi sa v satvora.Jenata se vsima ot nedarjavni organisacii,dava i se psihiceska i finansova podkrepa.Sa prestaplenie se smiata ne samo fisi4eskia,no i psihi4eskia tormos.Ne samo v doma,no i na rabotnoto miasto.Ne samo ot sapruga,no i ot kolega ili roditel.Nasilieto e takova ,nesavisimo ot kade tragva(semeistvi,rabota i t.n) Biah tolkova zasramena,4eteiki komentarite po_gore i si mislih,Balkanski nravi,tam vsi4ko ANORMALNo sa tiah e NORMALNO.isvednaj pro4etoh i va6ia komentar i si otdahnah s oblek4enie.Blagodaria vi
Miriana Dimitrova
Miriana Dimitrova 3 жыл бұрын
Няма как да съжаля тази жена - нейният морал е също толкова съмнителен, колкото и на насилника й. Водещата с лекота подмина факта, че жената е станала любовница на шефа си, който има семейство. Но най-притеснителното е, че психическият тормоз, на който е подложила детето си, ще го преследва цял живот... Тя коментира, че не разбира жените, които остават при насилника си, знаейки че детето също е бито, но за мен психическият тормоз е също толкова пагубен (ако не и повече) за едно дете, колкото и физическия. Такива хора не заслужават да имат деца и не смятам, че тя е научила уроците си от цялата ситуация.
P. S
P. S 3 жыл бұрын
Не е знаела, че е семеен. В друго интервю преди време споменава, че я е лъгал и е разбрала след като е била вече бременна.
Stanimira Andronova
Stanimira Andronova 3 жыл бұрын
Dori i da e snaela,tova ne dava pravo na drugia da e bie.Ocenkite sa morala na jertvata ne e na6a rabota.Morala na nasilnika triabva da e obekt na komentarite vi.Tuk v Iaponia ima i maje v tasi situacia,biti ot saprugite si,no tuk nikoi ne kasva "ah,tarsela si si go e,snaela ,4e e jenen,ostavila e deteto si na edin priatel i e saminala da igrae" Tuk nasilnika se kasva PRESTAPNIk/ca.Jena ili maj e.Iasno dragi isostanali sanarodnici.Dokato ima hora koito gi opravdavat ,sakonite v Bg.6te sa vinagi isostanali i ne namiasto.Kogato jenata kaje Ne e NEEE
Miriana Dimitrova
Miriana Dimitrova 3 жыл бұрын
@P. S Все по някое време е разбрала, нали?
Miriana Dimitrova
Miriana Dimitrova 3 жыл бұрын
@Stanimira Andronova Никой не оправдава насилника, него изобщо не го коментирам, защото смятам, че е ясно, че поведението му е непристойно и подсъдимо. Не ми приписвайте неща, които не съм казала - не смятам, че това, че е знаела, че е женен мъж го оправдава да я бие и не смятам, че е оставяла детето си само прекалено често. Просто казвам, че в тази неприятна ситуация тя е пострадала в следствие от собвтвените си решения, имала е много възможности да се махне и най-вече това е неин дълг, когато стане майка.
Daniel Sashov
Daniel Sashov 3 жыл бұрын
Нашата държава е пропаднала в Германия като извикаш полиция го исхрвърлят 10 ден след това пускаш в съда жалба и ако тои пак те заплашва и тармози отива на топло зад решетките
Veselina Gigova
Veselina Gigova 3 жыл бұрын
С помощта на това видео и в допълнение на мъжете олигофрени в коментарите и личния ми опит започват да ми се отварят очите и за тази грозна българска действителност. Не си мислете, че имам в предвид само българските мъже със сигурност на всякъде по света има такива случаи. Просто останах с впечатление, че друг тип мъже наоколо не останаха, но пък знам ли сигурно сега някой ще каже, че съм курва, че търся само чичко паричко или съм глупава... Вече всички знаем за корумпираните ни ченгета, политици, за наркотиците плъзнали навсякъде под всякакви форми, за проваленото ново поколение - облъчвано от социалните мрежи, медии с простотия, за ужасната образователна система и за високата смъртност.. чак има ли нещо, което да е наред. Просто искам да ви попитам? Вие как оцелявате, виждате ли светлината в тунела? Как успявате да си замажете очите и отивате на следващия ден да бачкате с гордо вдигната глава?
Hristo Krastev
Hristo Krastev Жыл бұрын
Последната година и половина се питам всички тези въпроси и ми е трудно да се отърся от ужасния вкус в устата който ми остава. Понякога си мисля че има светлина в тунела, но понякога се смазвам от размера и многослойния проблем :/
Anelia Hristova
Anelia Hristova 3 жыл бұрын
много приятна жена,но миличка,бива ли да си съсипеш живота заради един простак.Лошото е,че си се опомнила и не си могла да спреш на време
Станчо Иванов
Станчо Иванов 3 жыл бұрын
Страшно нямам думи
Ивелина Арсова
Ивелина Арсова 2 жыл бұрын
Хора,не бъдете толкова съдистично настроени. Все пак е жена,минала през много. Самата тя казва,че е нямала избор поради финансова причина. Това може да бъде вашата майка,сестра или дъщеря! Може да е лека жена,но все пак е жена и не заслужава!
Gayla Pawloski
Gayla Pawloski 10 ай бұрын
А вие как решихте, че е лека жена? Това, че е имала връзка с женен мъж не я поставя автоматично в тази категория! Аз допускам, че Диана е била много млада когато това говедо се е явило в ролята на самец-спасител! Никаква форма на насилие не бива да се оправдава под никакъв предлог!
Зузана Панчева
Зузана Панчева 3 жыл бұрын
Слушайки добивам представа, че тя никога нищо не е направила. Далеч съм от мисълта, че мъжът и не е бил психопат, но има ситуации които са меко казано смущаващи- оставяш детето си на мъж, почти непознат, отиваш да играеш плейстеъшън или "ще се разделим", но 2 месеца ще живеем заедно. Заради кого и поради каква причина не се вземеш в ръце и не е оправдание "беше ме страх", защото когато имаш дете това не е оправдание!
Gayla Pawloski
Gayla Pawloski 10 ай бұрын
Лесно е да съдиш отстрани!Никой на този свят не е безгрешен!
Nevena Tsoneva
Nevena Tsoneva 6 ай бұрын
Да,как ще оставиш детето си на непознат и щи отидеш да "цъкаш"на Playstation!?За мен това е недопустимо.Или не отиваш,или го взимаш с теб!
Blueberry Yam Yam
Blueberry Yam Yam 3 жыл бұрын
Вижте Аз живея в испания и имам връзка с испанец,ами да ви кажа за него трябва да работя, да имам кола и да го защитавам пред други мъже,а когато се приберем вкъщи нещата стават сложни....
anna kostadinova
anna kostadinova 3 жыл бұрын
Naistina,znam go ot opit,no kato go postavi6 na mesto stava6 neudobna,a i ustite im sa golemi,kakto i pretenciite.Az moia go postavix na mesto i sega ne misli dori da se razvejda.Ispancite sa jenkari.Dano ima6 kasmet.Uspex.Mlada si.
s
s 2 жыл бұрын
аэ сащто живея в испания и тук эакона е много по раэличен . това се случва само при нас и в третия свят
Todor Dorev
Todor Dorev 3 жыл бұрын
Жалко много жалко.
Nikolay Nikolay
Nikolay Nikolay 3 жыл бұрын
По-интересно е водещата с тоя тембър каква функция изпълнява в това предаване
Nikolay Nikolay
Nikolay Nikolay 3 жыл бұрын
@404 Username not found Ако трябва да сме честни тая е един,,задавач на въпроси,,който през минута си гледа часовника с надежда да дойде края на работното време
Christina Koleva
Christina Koleva 3 жыл бұрын
Някой да я разкара от предаването....
Snejana Angelova
Snejana Angelova 3 жыл бұрын
Да не е лесно подкрепям ги тези жени на 1000% но тази въпросна та жена има и друго интервю през 2018 в което се разминават доста неща от казаното в момента .незнам но не и вярвам на 100% от всичко казано до тук сега и преди .доста различни неща в двете интервюта за един и същи човек😕😕😕
Viktoria dimitrova
Viktoria dimitrova 3 жыл бұрын
Къде е това интервю, искам да го погледна
Snejana Angelova
Snejana Angelova 3 жыл бұрын
@Viktoria dimitrova публикувано на 4.11.2018 в предаването "събуди се"озаглавено" ДА ИЗБЯГАШ от ада на домашното насилие и да станеш модел на 39".гледайте го може да го напишете и в ютуб и ще ви излезне
Славка Неделчева
Славка Неделчева 3 жыл бұрын
Искат да вкарат истанбулската конвенция , облъчват ни ! Никой няма да помогне на жертвите 😭
sciencefictionnow
sciencefictionnow 3 жыл бұрын
Вие сте си облъчена явно много сериозно щом тази история в студеното ви сърце поражда този нечовешки коментар.
Deni Dimitrova
Deni Dimitrova 2 жыл бұрын
Спешно уволнете девойката, която провежда интервюто. Наистина спешно. Тази болезнена апатия в гласа е нетърпима и отнема стойността на историята.
teodora Arnaudova
teodora Arnaudova 8 ай бұрын
Колкото и финансово не бих търпяла
Ann Ivanovaa
Ann Ivanovaa 3 жыл бұрын
Манипулации ... то да е само това ... Може да ви вкара някой филм че сте в депресия или да ви я причини .. бягайте
Калина Крумова Самоковлиева
Калина Крумова Самоковлиева 3 жыл бұрын
Ако сега този мизерник тормози друго момиче кой ще и помогне ??? Покажете го да се пазят от него .МОЛЯ
Severina Petrova
Severina Petrova Жыл бұрын
Едно не мога да разбера 🤷🏻‍♀️ Ок , сгрешила е , родила е детето му а той я е малтретирал ….. е защо го е прибрала в нейния дом че и негов приятел !? След като дори и финансова помощ не е имала !?
Sisa Dimitrova
Sisa Dimitrova 2 ай бұрын
Имаме си много хубава балканска поговорка зс тая работа Хубавите ябълки...прасетата ги яли.. Толкова красива и лъчезарна жена подложена на това
Krasimir Ivanov
Krasimir Ivanov 2 жыл бұрын
гледах до 5-тата минута докато с усмивка каза не той беше женен
Мадлен Петрова
Мадлен Петрова Жыл бұрын
Да факт. Но какво означава това? Че и жена му е в същото положение. Така че, ако не се беше появила любовницата в случая тази жена,законната му нямаше да отвори очите си никога.
Gayla Pawloski
Gayla Pawloski 10 ай бұрын
Това не го оправдава!
Yosif Bilalov
Yosif Bilalov 3 жыл бұрын
Не разбрах името на Сладура? През АДА и той ще мине но няма да разбере ЗАЩО?
Desislava Gagova
Desislava Gagova 3 жыл бұрын
Може и да сте прав! След като полицията и съдът в България не ги разбира тия дела и не може да защити жените, поне да се казват официално имената им! Пред цялото общество! Като назидание и после да се пазят другите жени!
Елена Петрова
Елена Петрова 8 ай бұрын
Жалко е, че точно нея я дават за пример за домашно насилие... Сори, ама нещо не ме трогна
Бояна Георгиева
Бояна Георгиева 8 ай бұрын
Защо не го покажете?
Nlkolay Zagorski
Nlkolay Zagorski 3 жыл бұрын
Еееее, но така не е интересно дори бих казал че е предопределено. За да се стигне до ритници навярно е имало и причина за това. Подчертавам, решението не е в ритниците но обикновено се стига до там ако едната страна продължително върви към тях. Жалко за детенцето.....
mickey pahito
mickey pahito 2 жыл бұрын
Хоп и насилник се появи в коментарите хах типично изказване
Amina Ivelina Tsoneva
Amina Ivelina Tsoneva 3 жыл бұрын
абе как пък можахте да сложите тази музика на такава тема? Вие знаете ли дори за какво се пее в тази песен? Идиоти? как искате хората да ви възприемат на сериозно, и темата също, след като сте сложили такава забавна песен?
Strahil Voivoda
Strahil Voivoda 4 ай бұрын
Ама верно и аз тва си казах егати тъ.пунгерите братче
searchthis onworking
searchthis onworking 2 жыл бұрын
Що него покажете тоя да го видим кат го срещна дали ще тормози жени пак
Zoya Angelova
Zoya Angelova 2 жыл бұрын
Не обичам насилието. Не би стояла при човек който не насилва и малтртира. А и ревнивите мъже са н много лоши.
Galia Stoykova
Galia Stoykova 3 жыл бұрын
Koito obi4a ne posiaga Na drugaria si, ma niakoi pat tarpime ie gre6no ma mislim 4e niamame drug izxod, dori da se opla4e6 nikoi niama da pomogne.
M Coco
M Coco Жыл бұрын
Няма как да гледам епизодите с тази репортерка. Ужас!
G-baby Z
G-baby Z 3 жыл бұрын
100% са повече от 35 !!!!
Боян Бончев
Боян Бончев 3 жыл бұрын
водещата говори вце едно че е изнасилена
Kristian Iliev
Kristian Iliev 3 жыл бұрын
Все едно насила я карат да я върши тая работа :D
Ivelina Deleva
Ivelina Deleva 2 жыл бұрын
До болка познато
Katya Panayotova
Katya Panayotova 2 жыл бұрын
Колкото и да интересни тези предавания често ги пропускам заради противната фъфлеща водеща, която на всичкото отгоре едва си отваря устата като говори. Как може?
Мими Димитрова
Мими Димитрова Жыл бұрын
Оффф стигааааа
Vasil Vasil
Vasil Vasil 3 жыл бұрын
Леле, колко проста водеща!!!!! Три пъти връщам видеото за да разбера въпроса й!!!!!! Нищо не се разбира!!!!!!Сменете я бе хораааааа!!!!!!
Apex Videos
Apex Videos 2 жыл бұрын
i az vse ot neq se oplakvam
Ангелина Белчева
Ангелина Белчева Жыл бұрын
Тона на репортерката е под всякаква критика. Държи се като цербер. Що за назидателен тон!?
Mima Marcheva
Mima Marcheva 5 ай бұрын
Izvini me mnogo i az sim jena, no nachina ti na povedenie v dadeni situacii men sishto dosta me podrazni ...😬 no vse pak tova ne opravdava nasilieto 😒
Albena Voulgaridou
Albena Voulgaridou 10 ай бұрын
ТОВА ЛИ БЕШЕ ЕДИНСТВЕННИЯТ МЪЖ ОКОЛО ТЕБ?И ЖЕНЕН???
No Droga Ne Moga
No Droga Ne Moga Жыл бұрын
ХХаайахйаа домашно насилие, той беше женен
Meri Katzenfrau
Meri Katzenfrau Жыл бұрын
Тази водеща само да не заспи докато говори 🤦‍♀️
Petya Dimitrova
Petya Dimitrova 9 ай бұрын
Водещата, звучи по този начин, не защото е " заспала"! Тиха е.Опитва се да предразположи гостът си- в случаят гостенката си. Чисто Психологически подход.
Gergana Plamenova
Gergana Plamenova 7 ай бұрын
Не мисля че ще ви е много весело ако слушате такава история още повече вие да задавате въпроси
D
D 3 ай бұрын
​@Petya Dimitrovaтака си говори и като дава интервю, просто е мнооо зле
Елена Петрова
Елена Петрова 8 ай бұрын
Зависима била финансово, после той и бил взимал парите. После, бил женен, Ма ти кой търсиш там. ... Съчувствам, но просто не разбирам, честно
Бойка Дъскарева
Бойка Дъскарева Ай бұрын
против насилието сьм то отвратително но незнам гази жена какво търИ при женен мь
Jisti Koff
Jisti Koff 2 жыл бұрын
България държава на мутриархата с един самозабравил се Тиквкеник. за който гласуват описания тук "герой", щото са лика прилика.
Stean ZZZ
Stean ZZZ 2 жыл бұрын
Да просто спи със шефа и който е женен , и той я тормози и тя седи . Идвал да събира парите СИ НЕГОВИТЕ ПАРИ. така после да си спинкат ..... много би било добре са чуем и неговата история ама няма ... на мен ми е ясна
Светослав Латов
Светослав Латов Жыл бұрын
Вие луди ли сте ?. Сама си казва че е финансово зависима лошо е това . Но тя е била с него докато той и имал жена
Елена Петрова
Елена Петрова 8 ай бұрын
Не го разбирам, могла е да си тръгне сто пъти. Не го съжалявам такива жени. От личен опит, когато го усетих, взех си детето и си тръгнах. Затова не ги оправдавам тези неща. Още повече да си обричаш детето
Galia Stoykova
Galia Stoykova 3 жыл бұрын
Koito posiaga ne obi4a.
Cvetelina Ilieva
Cvetelina Ilieva Жыл бұрын
Немога да разбера едно ,защо се слагате с женени мъже и очаквате животът ви да е цветя и рози..? Защо си го пречинявате ? Все едно няма други мъже
Piter Piter
Piter Piter 3 жыл бұрын
Търсенето на злато е тоста трудоемка работа,............... и Психически и Физически...............
ventsislav asenov
ventsislav asenov 3 жыл бұрын
Taq mnogo laje.
Geoirgu Stoqnov
Geoirgu Stoqnov Жыл бұрын
ОХ ДА МОЛЯ ВИ ДА МИ ПРОСТИТЕ ЧЕ СЕ НАМЕСВАМ НОО ДА ТЯ НАИСТИНА ИМА БИО ТОИ ВСИЧКИ ТЕ ДРУГИ ДЕВИДЕНТИ НО В КРАЙНА СМЕТКА ОТЦЕЛЯЛЯВАШ
Krasimir Georgiev
Krasimir Georgiev 2 жыл бұрын
Край нямат кучките
L Dm
L Dm 4 күн бұрын
Ама че парцал, да стои без да е женена за него да го трае?!? Що не си намери някой друг?
Best Movie Clips
Best Movie Clips 3 жыл бұрын
Всичко е личен избор! Женен, живее с жена си, тази пача го знае това, но му ражда дете. После я пребиват и пак седи там. Човек каквото си направи, това е. Имала е и роднини, има и полиция и институции и т.н. Сама си е виновна като е глупава. Да не се жалва ами да се осъзнае и да си оправя живота. Той е един.
Panda Pirouette
Panda Pirouette Жыл бұрын
Жената не е знаела, че е женен докато не е забременяла. Беше го казала в друго предаване. По-спокойно с обидите!
Ivanka Topalska
Ivanka Topalska 4 ай бұрын
Каквото.си.надробила.това.ще..сърбаш..зана.пред..виновна..си..
dominguin gogov
dominguin gogov Жыл бұрын
...Беше очевидно, че опитът ми за диалог с един/една/едно🤔 от защитниците на т. н. "Истанбулска конвенция" [май това видео е целяло да ни "намекне", че приемането ѝ в България е (било) наложително] няма да се получи. Помолих въпросната особа да представи статистика от поне една държава, вече приела "И. к.", от която да стане видно, че бройката на битите и убити жени видимо е спаднала в сравнение с времето преди "конвенцията" да влезе в сила. Такава статистика НЕ получих. Попитах същата особа коя конвенция трябваше да защити тези мъже - вече покойници : bntnews.bg/bg/a/zhena-ubi-rodniya-si-bashcha-s-nozh-vv-varna dcnews.bg/zhena-poseche-mazha-si-s-bradva-v-nikolaevo/ Отговор отново НЕ получих. Вместо това част от репликите ми в един момент ги хвана липсата... Изводът остава за Вас...
F L R S H
F L R S H 3 жыл бұрын
Е и какъв е извода ... СПРЕТЕ ДА ЛЪЖЕТЕ БЕ ... СПРЕТЕ ... като търсите богаташчета НЯМА ДА ЛЪЖЕТЕ .
sciencefictionnow
sciencefictionnow 3 жыл бұрын
Но не приехме Истанбулската конвенция за защита на жени....
dominguin gogov
dominguin gogov Жыл бұрын
И като я приемем - какво? Дайте една статистика за някоя конкретна държава, която я е приела - какво е било положението "преди" и "след", моля!
dominguin gogov
dominguin gogov Жыл бұрын
@sciencefictionnow Вместо общи приказки - СТАТИСТИКА, моля. Пък после пак ще си приказваме/пишем кой към какво иска да принадлежи.
sciencefictionnow
sciencefictionnow Жыл бұрын
@dominguin gogov каква статистика за този период? :)
dominguin gogov
dominguin gogov Жыл бұрын
@sciencefictionnow Първия ми коментар прочетохте ли го изобщо, та да разберете "КАКВА статистика"😉???
Aleks Apostolova
Aleks Apostolova 3 жыл бұрын
Изобщо не ме е жал за тази жена,тя си го е направила абсолютно сама,щом е допускала така да се държи със нея и тя да му бъде просто другата жена,няма право да се оплаква,заслужила си го е. Толкова ли няма свестни свободни мъже,че трябва да се унижават толкова плиткоумни и ограничени жени😒😒😒 Жена която приема да бъде другата жена и да я използват като подметка изобщо не заслужават уважение!!Жалко само за детето,че заради такива жени страдат тяхните деца,които нямат абсолютно никаква вина...
Perar Chenchev
Perar Chenchev 3 жыл бұрын
Точно така,според мен на това се казва мазохизъм.
MiroBG
MiroBG 3 жыл бұрын
Слаби мъже мамини психопати
loshotiya
loshotiya 3 жыл бұрын
Ти просто прибираш жена ти оправена и като капак и се извиняваш, щото си силен
Stanimira Andronova
Stanimira Andronova 3 жыл бұрын
@loshotiya ne,no ima i rasvodi.Sa6to triabva da i tro6i6 glavata.To e lesno silite sa neravni.Apak i ako maja ja e sadovoliaval,tia e niamalo da tragne s drug.I drugo,ima rasvid sa taia rabota,sa6to triabva da ia bie6.Boia pokasva,4e si bezsilen.Pone as taka mislia.ni6to li4no,hei
Martin Stefanov
Martin Stefanov 7 ай бұрын
Тая какво прави при женен мъж
Джулияна Матева
Джулияна Матева 2 жыл бұрын
Слугиня
teodora Arnaudova
teodora Arnaudova 8 ай бұрын
Е за кво тогава си била с него
Martin Stefanov
Martin Stefanov 7 ай бұрын
Няма как при наличието на такъв тормоз, тази красива жена да не му у изневерявала многократно
Margarita Dimitrova
Margarita Dimitrova 2 жыл бұрын
Разбиваш семейство с две деца, и да искаш щастливо семейство?
Диди Янкова
Диди Янкова 5 ай бұрын
Разбиваш? А в случая, нещастникът, който върши неща зад гърба на семейството си, не е главният виновник?....
Krasimir Georgiev
Krasimir Georgiev 2 жыл бұрын
А бе да питам ти като знаеш че има жена защо се хващаш с него
Mariela Milkova
Mariela Milkova Жыл бұрын
А той като знае че има жена и деца, защо не си седи при тях, ами хваща секретарката за задника? Че и друго дете направил!
Кольо Колев
Кольо Колев Жыл бұрын
Като я гледам доста поводи си давала ми се стръ ама и много преиграваш
Yakoshiba Nakushetka
Yakoshiba Nakushetka 2 жыл бұрын
А ти какво правиш с женен мъж?
Книжен Шепот
Книжен Шепот Жыл бұрын
Ужас
dicpikable
dicpikable 3 жыл бұрын
Друго си е да си оставиш детето......на някъв си приятел, че да си играеш на плейстейшън :D
R. I
R. I 7 ай бұрын
А, ти кого го дириш с женен мъж с две деца???? Съжалявам ама си търсете добри мъже, а не гледайте само външността и портмонето.
Velislav Karastoychev
Velislav Karastoychev 3 жыл бұрын
Как не ви е срам да ни занимавате цяла България с тази мъстия. Малко ѝ е боя. Ами защо никой не каже, че тя е развалила семейството на другата жена. Как лекичко минахте покрай темата, че той бил женен, а тя му била секретарка и видиш ли ей така се влюбила и след още малко време случайно, може би и невинно забременяла. Стига глупости. Много добре е знаела, че е женен и не трябва да пипа където не трябва. Още в основното училище се учи, че ако не искаш да забременееш ползваш презерватив. Водещата как не се сети да попита как така случайно не се влюби и забременее от някой просяк на улицата ами точно в шефа си. И пак подчертавам нито един укор не се чу в цялото предаване за тази пропаднала жена, че е блудница. Много ми паднахте в очите.
Илиян Тодоров
Илиян Тодоров 3 жыл бұрын
Винаги алчните жини се изкарват жертви. Тя няма кво да губи. А той семейство. Като я усетил как лъже . И е полудял .
Saint Mishev
Saint Mishev 3 жыл бұрын
съгласен с всичките коментари! болна нация. и по европа е същото. ама не им се обръща такова медийно внимание като у нас.
Stanimira Andronova
Stanimira Andronova 3 жыл бұрын
Velisare ti 4u li ,4e toi bie i sakonnata si Jena.Ili komentira6 po majka solidarnost
Velislav Karastoychev
Velislav Karastoychev 3 жыл бұрын
@Stanimira Andronova Stanimira Andronova Пише се Velislave, а не Velislare, както и zakonnata, а не sakonnata при това на кирилица. Да чух го, но първо да излезне законната му съпруга да го каже, а не тази развратница. Бих искал да направя едно уточнение. Аз нито казвам, че е правилно да се бият жените, нито симпатизирам на този мъж или на който и да било другиго, който упражнява насилие. Напротив, аз мисля, че мъжа трябва да си понесе съдебната отговорност при доказване. Друго искам да кажа аз. Има една поговорка, която гласи в цензуриран вид : "Леките жени нямат право да говорят за морал"! Аз прочее казвам,че конкретно тази жена няма право да говори и дума за домашно насилие, защото този бой конкретно на нея ѝ е малко. Тя е разсипница, лъжкиня и използвачка, каквито между впрочем са 99% от жените. Как никой не каза в цялото предаване, че след като е бил женен ти си нямала право да се докосваш до него. Как така точно със шефа си стават гаджета и подчертавам след ЕДИН МЕСЕЦ ЗАБРЕМЕНЯВА. Значи то докато се стигне до там трябва да излизат, да си направят предложение за връзка, да запознаят всеки от тях на своите родители, да видят, че са устойчива двойка, да решат да живеят заедно и да почнат да заделят пари за семейство (деца). Тука нещо много неща се прескачат. После той бил насилник. Ами тя каква е, като е знаела за жена му, нищо не ѝ е казвала докато той се отбива при нея само за по секс и през останалото време живее при законната си съпруга. Още повече, че има и дете от него. И пак да попитам как така всички жени забременявате от шефовете си, а не от някой клошар на улицата примерно. Просто питам. Айде стига глупости. Работата е проста. Тя е видяла финансова опора в него и е решила да го съблазни и отклони от жена му, за да се възползва само тя. Като е разбрала, че има и странични разходи и че плана ѝ не се реализира е решила да го играе жертва. Малко ѝ е боя на тази развратница. Ако не беше боя ни най - малко угризение щеше да има че е опропастила едно семейство на друга жена + децата им. Тя и сега няма де. Само него вини.
Miglena Pekova
Miglena Pekova 3 жыл бұрын
Тая жена не буди съжаление ,а отвращение
venelin ganchev
venelin ganchev 3 жыл бұрын
Така ли не намерих една жена, да ме храни да ходя по кръчмите и като ме посрещне на вратата да и забия един лакет в гърба и после 2-3 колена в муцуната, бахти тъпия късмет дет го имам :(
Cathy’s world
Cathy’s world 3 жыл бұрын
Честно казано, не я съжалявам тази лъжлива ковра!!
Rien à faire pour la réveillée 😂😂😂
00:18
Nicocapone
Рет қаралды 20 МЛН
Robinson Crusoe - CZ - audiokniha
2:58:02
Tafik10
Рет қаралды 35 М.
History with two finals in "Nobody's Land" (23.06.2018)
42:09
Ничия земя
Рет қаралды 100 М.
Есхумация на истината в "Ничия земя" (14 04 2018)
40:09