Ținând cont că ai multe scule Bosch (și baterii probabil) îți recomand un mic accesoriu. Este vorba despre QUPERR adaptor USB pentru baterii Bosch cu lanternă led de 230Lm. Este asemănător cu produsul Bosch GAA 18V-48 Professional, cu diferența că are și lanternă (și costă mult mai puțin). Este produs și pentru alte mărci gen: Makita & Co. O altă recomandare interesantă este noul far portabil Bosch GLI 18V-800 Professional de 800Lm.
@nituvasile175120 күн бұрын
Merita toți banii,eu am investit în tot felu de sonde care au costat mult față de ce ai cumparat tu.Videourile îs f.precise și bine explicate.Baftă!
@fuloplehel20 күн бұрын
@@nituvasile1751Mulțumesc mult pentru aprecieri.
@LaboratorulluiTibiАй бұрын
Te salut, Lehel. La mulți ani și multă sănătate! 🙋🏻♂️🤝🎉 Așa cum a spus și cineva în comentarii mai jos, setul nu este chiar ieftin, însă în opinia mea merită fiecare bănuț, calitatea cablurilor de testare este foarte bună.
@fuloplehelАй бұрын
@@LaboratorulluiTibi Mulțumesc, și la mulți ani!! Pentru mine a meritat să cumpăr tot setul. Mereu vor exista comentarii de genul ăsta, că e scump că și așa nu are nevoie de multe, atunci clar că nu trebuie cumpărate. Întotdeauna există și variante mai ieftine. Am văzut set foarte asemănător cu ăsta, cred că nu era nici jumătate din preț..Fiecare alege ce vrea.
@gabrieltimon8386Ай бұрын
Salut . Acei 2 crocodili sunt de la fluke si merg doar cu gama de sonde TLK. Se insurubeaza pe sonde. Da sunt abonat si la canalul DM TIBI ,merita sa va abonati
@fuloplehelАй бұрын
Salut, sunt abonat la canalul lui Tibi demult. Crocodilii de la fluke pe care îi am eu, nu au filet și nu se infiletează, este un model mai vechi universal, care se fixează prin fricțiune pe toate sondele. Are un sistem cu arc și se fixează pe aceea mică crestatură aflată pe vârful sondei. Modelul este A 172 și nu cred că se mai produce. Cel cu filet este AC 175.
@ejenka500010 күн бұрын
Acum setul e 250-280 lei. Interesant e ce rezistenţă internă au cablurile?
@fuloplehel9 күн бұрын
@@ejenka5000 Bănuiesc că sunt în parametrii, eu dacă le pun în scurt, pe aparat sunt 0 ohmi sau 0,02 și pentru mine este de ajuns.
@ejenka50009 күн бұрын
@@fuloplehel Mulţumesc mult de răspuns. Am achiziţionat recent un UT 161 E şi cablurile cu sonde din dotare au cam la fel. Eram curios pt că sondele de la aparatele vechi sau ieftine vin cu cabluri ce au , în caz fericit, 0,2-0,3 Ohmi.
@lehelandras2509Ай бұрын
Faci filmulețe cam lungi pentru mici prezentări, de multe ori nu am răbdare să te urmăresc până la final 😢
@fuloplehelАй бұрын
@@lehelandras2509 Da, din păcate așa este stilul meu, mai deviez de la subiect, nu prea mă pregătesc dinainte, totul este spontan. Cred ca de aceea nici nu prea am insistat cu formatul scurt de 60 de secunde. Nu reușeam să mă încadrez nicicum. Poate o să mai încerc, cred că se poate acum până la 3 minute. La unele clipuri scurte unii au reproșat că pur și simplu am făcut doar o reclamă, că am citit specificațiile și nu am prezentat scenarii de utilizare. Dar partea bună este că poți să te oprești oricând dacă ai obținut informația sau în cazul în care nu te interesează subiectul.
@mariusroman3799Ай бұрын
Costă o grămadă de bani!... Din fericire nu mi-ar trebui decât o pereche de crocodili, dar ăștia se găsesc la preturi mici.
@fuloplehelАй бұрын
@@mariusroman3799 Da, costa destul de mult, există și variante mai ieftine, dar unele sonde sunt destul de slabe calitativ, cablurile devin rigide. Astea din set sunt decente, folosesc și sonde de temperatură, deci pentru mine setul este practic.
@mariusroman3799Ай бұрын
@@fuloplehel Am cateva multimetre cu sonde K, dar oricum nu le folosesc. Am incercat o data sa vad cum este si se pierde mult timp. Cu termocamera vad si ce temperatura am si avand un laser pot sa individualizez un cablu care se incalzeste dintr-un manunchi (de exemplu), sau sa vad ce temperatura are o conexiune sub tensiune (care nu-i stransa la cuplu si se incalzeste), lucru care cu sonda k nu poti sa-l faci. La multimetrul grafic Chauvin Arnoux am sondele cu niste cabluri groase si moi, ca nici Fluke nu foloseste asa ceva...
@fuloplehelАй бұрын
@@mariusroman3799 Da, camera de termoviziune este o sculă bună dar nu este la fel de precisă, poți vedea diferențele de temperatură, dar măsurarea directă este cea mai precisă. Camerele trebuie reglate în funcție de emisivitatea materialelor. Eu lucrez mult cu echipamente hvac și temperatura aerului se măsoară cu sonde și anemometre nu cu camera de termoviziune. Și pentru agregatele de răcire folosesc sonde care se prind direct pe conducte și au o precizie mult mai bună. Temperatura aerului evacuat pe coș de la un cazan se măsoară tot cu o sondă cu tijă. Nimeni nu te pune să cumperi aparate sau scule pe care nu le folosești.
@ramschannelreviewsАй бұрын
@@fuloplehel That's quite a set of test leads! Nice. BTW, I also have a thermal camera and I have used it effectively to scan a bank of capacitors, switching equipment, transformers, and a bundle of cables to see hotspots. It's also safe since you can take readings at a distance. But direct contact probes, like K-type thermocouples, has its uses, as you mentioned. I use mine simply to take accurate temp readings of my solar inverter's shiny but rough aluminum cooling fins, which is quite tricky to do on my thermal camera. I also have an IR temp scanner to use as needed.