Privédetective stellig: ‘Madeleine McCann overleden in appartement’

  Рет қаралды 164,221

De Telegraaf

De Telegraaf

4 ай бұрын

De politie in Portugal zocht afgelopen week bij een stuwdam naar sporen van de vermiste Madeleine McCann. De Britse peuter was drie jaar oud toen ze in 2007 verdween uit een hotelkamer van een vakantieresort in Praia da Luz in Portugal. Er is een hoofdverdachte in beeld, maar wat er precies is gebeurd is na al die jaren nog steeds een raadsel.
Abonneer je hier gratis: bit.ly/AbonneerTelegraaf
Bij De Telegraaf vind je het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Je krijgt alles te weten op het gebied van entertainment, misdaad, geld, verkeer en royalty. Ook delen wij de meest opmerkelijke video's die je niet gemist moet hebben. Wil je meer (exclusieve) video's? Meld je dan hier aan voor onze video-nieuwsbrief: telegraaf.nl/videoupdate
Bekijk voor al het laatste sportnieuws het kanaal van Telesport: / @telesport300
Meer van De Telegraaf? Volg ons op:
Website: www.telegraaf.nl/
Facebook: telegraaf/
Instagram: telegraaf.nl
Twitter: telegraaf
#TELEGRAAF #maddie

Пікірлер
Andreas V
Andreas V 3 ай бұрын
Honden die bloed en/of een lijk kunnen ruiken. Zo veel jaar na dato? Ja, uhuh tuurlijk. Laten we vast stellen dat hier ook zeker wel eens iemand zich heeft bezeerd met bloed als gevolg. Wellicht is de schoonmaak zo slecht dat het bloed is gaan rotten. Wellicht is het in kieren gaan zitten, ergens waar de schoonmaak niet komt. Om zo stellig vast te stellen dat er daar een lijk heeft gelegen vind ik echt ondermaats recherche werk, en nog erger. Dit riekt naar dat ze een "dader" op het oog hebben en kostte wat het kost hem verantwoordelijk houden / dan wel de zaak "opgelost" / willen afsluiten. Dit is meer een aanname die opeens dik in het nieuws komt. En met als gevolg geeft dit dwaalsporen en zo kom je niet bij het echt verhaal! Het moet onderzocht worden, maar niet stellig als waarheid aangenomen worden! Maar in de hypothese dat er daadwerkelijk een dood object daar heeft gelegen die veel bloed heeft verloren. Dan nog steeds. Er lagen daar drie kinderen, eentje raakte vermist, twee bleven achter. Dan volgens de stelling zou het betekenen dat het kind daar veel bloed heeft verloren ergo het kind is mishandeld tot bloedens aan toe. Dit geeft één duidelijk reactie van het kind : Gillen. Welnu, misschien is het kind bedwelmt door de dader(s). Maar dan hoeft het kind niet mishandeld te worden, want dat pak je immers zo op en neem je het mee. Maar oke, wellicht hadden ze het kind in het appartement dood gestoken en in een hokje opgeborgen. En hiermee wil ik aangeven dat er nog altijd teveel opties en aannames zijn om zo stellig iets vast te stellen zoals ze nu doen. En een kleding stuk van 16 jaar terug dat in het water heeft gelegen vast stellen dat dit van haar was. No chance. Dat kleding stuk kan niet van haar zijn, dat zou allang opgelost zijn / verteerd of zodanig uit elkaar gevallen zijn dat het niet meer te herkennen is als kleding stuk. En zeker als we weten dat het "druk" bezocht is door andere kampeerders. Dan zou ik er toch eerder van uit gaan dat dit van een ander kind is. But again, zo stellig vast stellen dat dit van haar is. Dat is gewoon slecht werk leveren. Want wat is de onderbouwing van het team dat dit daadwerkelijk van haar is? DNA is doorslaggevend, maar DNA van huidcellen blijven niet 16 jaar intact ergo ze kunnen dus onmogelijk DNA van haar op dit kledingstuk vinden. Tenzij er een baby tandje in het borstzakje zat. Maar dan nog steeds is dit geen doorslaggevend bewijs. Al met al, ik vind de reportages die hierover gaan ondermaats, het recherche werk is ondermaats, de dader loopt nog steeds rond en we zijn met z'n allen geen meter opgeschoven. Goed werk jongens! Ik hoop dat het de clicks waard is....
DaisyLynn
DaisyLynn 3 ай бұрын
De speurhonden zijn binnen 2 jaar na verdwijning ingezet. Dit is oud nieuws..
KGI KlikoNL
KGI KlikoNL 3 ай бұрын
Dat komt uit het stukje waar de ex-detective praat over toen in 2007, dat met die honden. Dus jou reactie en oplettendheid is ook ondermaats. En ja het is uiteindelijk wel om de clicks, want ze weten, dat veel toch benieuwd zijn naar nieuwe info. Wel of niet toch de ouders iets verbergen (nalatigheid b.v.).
Andreas V
Andreas V 3 ай бұрын
​@KGI KlikoNL Het is me inmiddels duidelijk van de honden, maar desalniettemin dankjewel. Laat ik dan zeggen dat dit niet duidelijk is geworden uit deze reportage. Ik was misschien wat te al-om-schrijvend in mijn post, waarvoor akte dat je dit even corrigeert. Ik volg het niet op de voet, was wel benieuwd. Dus een volgende keer wellicht een tip voor mezelf. Keep it to yourself :)
Thijs De bonte
Thijs De bonte 3 ай бұрын
​@Andreas V studeer jij rechten?😂
Soenali van Mook
Soenali van Mook 3 ай бұрын
​@wijnandross3475supereerlijke reactie van de waarheid!
Guironey
Guironey 3 ай бұрын
Wat ik na 16 jaar nog steeds niet begrijp... hoe kan iemand precies weten dat er in dat specifieke kamer een kind ZONDER ouders ligt? 🤔
Ferenc
Ferenc 3 ай бұрын
Het zaakje stinkt aan alle kanten. Ze zitten er zelf achter
TwistedCreations
TwistedCreations 3 ай бұрын
Misschien heeft die vermeende dader ze geobserveerd? En toen zijn slag geslagen.
Marjol3in
Marjol3in 3 ай бұрын
​@Ferenc Zo héé dat is nogal een beschuldiging en aanname. Heeft u hiervan enig bewijs of roept u maar wat?
KGI KlikoNL
KGI KlikoNL 3 ай бұрын
Lijkt me heel lastig als je 16 jaar na dato nog weer naar sporen moet/gaat zoeken. Zo veel verstoring en zo veel andere dingen door andere mensen achtergelaten. Als er ergens nog iets is, denk ik eerder dat het ergens diep begraven ligt.
Hein Pereboom
Hein Pereboom 3 ай бұрын
Misschien ook nog even onderzoeken waarom er ook een lijkenlucht was in de door haar vader gehuurde auto. Er wordt veel energie besteed aan het zoeken naar het meisje, terecht natuurlijk, maar het onderzoek naar de lijkenlucht blijft in het duister, zeer vreemd.
Peter Gerrit Groen
Peter Gerrit Groen 3 ай бұрын
Waarom heeft een deel van de aanwezige dinergasten geweigerd te getuigen ?
ParadiseThailand-YouTube
ParadiseThailand-YouTube 3 ай бұрын
Een lijk begint grofweg na 48 uur te ontbinden en dan begint het een lucht af te geven. Dus 2 dagen en 2 nachten heeft een dood kindje in een ruimte gelegen, heb ik toch nog vragen hoe kan deze Duitse man het kindje 2 dagen en nachten verscholen te hebben, ik denk aan gerechtelijke dwaling, kijk eerst maar even goed naar de ouders.
ParadiseThailand-YouTube
ParadiseThailand-YouTube 3 ай бұрын
Juist controleerde de ouders maar dieper maar het is allang geleden wordt moeilijker en moeijker.
John Carter
John Carter 3 ай бұрын
Ik blijf er bij dat de ouders het gedaan hebben. Een lijk lucht in het appartement denk effe na. ze hebben haar vermoord verstopt en als vermist opgegeven. ook is er in hun auto Blood gevonden. Maar veel bijwijzen zijn er eigenlijk niet tegen de ouders. Wie is het met mee eens???????
BK DH
BK DH 3 ай бұрын
Ik. Er is iets aan die ouders. Bad vibes geven die af.
BK DH
BK DH 3 ай бұрын
Volgens mij is die vader arts. Hebben haar medicijnen toegediend om te slapen en dat is misgegaan. Het meisje leefde niet meer en ze hebben haar weggemoffeld en een verhaal gemaakt met tijdlijnen e.d. Misschien hebben ze haar in dat honden crematorium in de buurt tot as gemaakt
Janno Meeuwessen
Janno Meeuwessen 3 ай бұрын
Waarom tf zou je je eigen kind vermoorden???
John Carter
John Carter 3 ай бұрын
@Janno Meeuwessen ga je eerst maar eens verdiepen in de zaak. en goed de comments lezen. dit kind is niet vermoord.en ook niet ontvoerd. Maar er is een ongeluk gebeurd door schuld ouders. en in paniek hebben ze het verdoezeld. ga maar eens lezen
alain nicolaas de vos
alain nicolaas de vos 3 ай бұрын
Er is een ongeluk in het appartement gebeurt door nalatigheid van de ouders, bang voor de gevolgen hebben ze haar ergens mee naar toe genomen… in de huur auto van de mccann s zijn ook sporen gevonden….
Mr.Flupsurf
Mr.Flupsurf 3 ай бұрын
en dit alles komt van de commandant vd politie daar die er toendertijd een potje van heeft gemaakt.
Ramon Knijff
Ramon Knijff 3 ай бұрын
​​@Mr.Flupsurf Wanneer je vanaf dag 1 heel de wereldpers weet te mobiliseren en zelfs ondersteunt wordt door Clarence Mitchell uit Downing Street 10, (in plaats daarvan naar je kind te zoeken) maak je het voor een Portugese Hoofdinspecteur van Politie die de zaak onderzoekt alleen maar moeilijker om zijn werkzaamheden goed te kunnen doen!
Aloyse
Aloyse 3 ай бұрын
Uiteraard heeft het meisje ook wel eens in de huurauto gezeten tijdens de vakantie
Ramon Knijff
Ramon Knijff 3 ай бұрын
@Aloyse Madeleine 's dode lichaam heeft alleen in de huurauto gelegen omdat haar ouders vernamen dat de blood en cadaver speurhonden Eddie en Keela naar Praia da Luz kwamen dus moesten zij het overleden meisje elders verbergen of laten verdwijnen? De top honden Eddie en Keela vonden geur en bloed sporen
okay
okay 4 ай бұрын
heel onverantwoord, door je kinderen alleen te laten!
Erik
Erik 4 ай бұрын
Wat ik me afvraag is waarom er niet zo actief naar al die andere duizenden sinds 2007 vermiste kinderen wordt gezocht.
CyphaBorg
CyphaBorg 4 ай бұрын
Er zit een heel naar luchtje aan de Mccans.
Dana
Dana 4 ай бұрын
Heel simpel, omdat hun ouders niet rijk genoeg zijn.
sabine536
sabine536 4 ай бұрын
@CyphaBorg hoe weet u dat? Speculaties...
Irena Je;inkova
Irena Je;inkova 4 ай бұрын
@CyphaBorg zij hebben kennissen in de regeringskringen
van straten
van straten 3 ай бұрын
Follow the money...
Madforce 0543
Madforce 0543 3 ай бұрын
De ouders zitten er honderd procent achter!
Zoë Hamoen
Zoë Hamoen 3 ай бұрын
Completely agree
John Carter
John Carter 3 ай бұрын
vind ik ook er is iets anders gebeurd dan een ontvoering .Ik blijf er bij dat de ouders het gedaan hebben. Een lijk lucht in het appartement denk effe na. ze hebben haar vermoord verstopt en als vermist opgegeven. ook is er in hun auto Blood gevonden. Maar veel bijwijzen zijn er eigenlijk niet tegen de ouders.
Madforce 0543
Madforce 0543 3 ай бұрын
@John Carter De ouders hebben haar omgebracht, waarschijnlijk was het een ongeluk. Misschien iets misgegaan met een kalmeringstabletje oid. Wat voor ouders laten hun kinderen trouwens alleen op een hotelkamer in een vreemd land terwijl ze zelf gaan zitten zuipen en eten? Je maakt mij niet wijs dat er zomaar een pedofiel een random appartement binnenloopt en daar een kind vermoordt en meeneemt.
Robin Cauwels
Robin Cauwels 3 ай бұрын
Het is precies of er internationaal maar 1 kind verdwenen is in een periode van 16 jaar... Een rookgordijn optrekken... Het kind was hyperactief, moest slaaptabletten nemen en dan kan het wel eens fout aflopen... Ze wilden er vanaf... Ik kan er zélf voor wedden dat ze het voorbereid hebben...
Sjon Deer
Sjon Deer 3 ай бұрын
In heel de wereld vallen er duizenden doden per dag en we zijn hier nog steeds bezig over een kind dat door haar eigen onverantwoordelijke ouders is achtergelaten zonder babysit. Superzielig voor dat kind, maar misschien eerder wat aandacht geven aan kinderen die nu vermist zijn.
E L Δ T E
E L Δ T E 3 ай бұрын
Omdat dit een soap is geworden gaat niet eens, meer om dat kind
Gezondheidscentrum Gennesareth
Gezondheidscentrum Gennesareth 4 ай бұрын
Alles speculaties ter zijde, laten we bidden voor de ziel van Madeline🙏🏽🙏🏽🙏🏽
FUNUSBANDOFFICIAL
FUNUSBANDOFFICIAL 3 ай бұрын
Tot welke god?
Mr Yellow
Mr Yellow 3 ай бұрын
Bidden is speculeren. Er is geen bewijs voor het bestaan van een god. Hoe heerlijk ironisch.
Joey
Joey 3 ай бұрын
Had je voordat ze verdween moeten doen.
Rick Ritman
Rick Ritman 3 ай бұрын
En de honderden kinderen die na haar verdwenen zijn ? bidden helpt niet.
Rob
Rob 3 ай бұрын
Goed idee om te bidden. Vraag meteen even waar hij haar gelaten heeft. Al geeft hij maar een hint... Een blikseminslag op die plek ofzo.... LOL
Frans Dorable
Frans Dorable 3 ай бұрын
Wat ik vreemd vind is dat als jij overlijdt in je appartement je een uur later al een lijkenlucht kunt ruiken.
Franny
Franny 3 ай бұрын
De duitser die is opgepakt is onschuldig wat betreft dit meisje, maar je kunt hem nauwelijks écht onschuldig noemen met zo'n verleden! De duitser is bij de daad gezocht en niet omdat bewijs hem onder de aandacht van de politie heeft gebracht!
Luuk D
Luuk D 3 ай бұрын
Heb je naar het bewijs gekeken? Er is aardig wat bewijs dat de duitser in kwestie het heel goed zou kunnen zijn.
Hamer F1lsd3p0t3
Hamer F1lsd3p0t3 3 ай бұрын
@Luuk D er is ook aardig bewijs tegen de ouders
Hicham228
Hicham228 3 ай бұрын
@Hamer F1lsd3p0t3 bron?
KGI KlikoNL
KGI KlikoNL 3 ай бұрын
Sky News heeft in het verleden bericht dat hij Buckner, zijn telefoon gebruikt heeft op de avond van de verdwijnig vlak bij het complex. Ik weet niet de kloppendheid ervan. Sky kan ook (al dan niet expres) fout hebben.
marc sc
marc sc 4 ай бұрын
Waarom moeten we al 15 jaar lang om de 2 maanden iets horen over deze zaak .Er zijn zaken die mogelijk wel opgelost kunnen worden waar niks mee gedaan wordt ipv van deze nooit meer stoppende hype
Vanderlinde
Vanderlinde 4 ай бұрын
Omdat ze iedere stukje informatie nog steeds serieus nemen.
Acyqo
Acyqo 4 ай бұрын
Matrix
Michel Rood
Michel Rood 4 ай бұрын
​@Acyqo Goede film 🤡
van straten
van straten 3 ай бұрын
Follow the money...
教授その
教授その 3 ай бұрын
16 jaar later en nog steeds hebben we het over dit meisje die vermist is, hoeveel kinderen worden vermist op de wereld maar Madeleine haalt altijd de mainstream media.
Vanderlinde
Vanderlinde 4 ай бұрын
Men neemt de tips natuurlijk serieus, maar zo'n lichaam na 17 jaar zal enorm lastig te vinden zijn.
Dun Can
Dun Can 3 ай бұрын
16
Mieke Bruin
Mieke Bruin 4 ай бұрын
Ik blijf erbij dat de moeder het zelf heeft gedaan zoals een Portugese rechercheur in een boek heeft geschreven
Gillian Gillian
Gillian Gillian 4 ай бұрын
Dat interview met de ouders (2011 zegt men) was heel vreemd. De vader zei op de vraag of zij als ouders Maddie hebben omgebracht iets als 'Nee nee nooit' en zei een vaag iets als daar is geen reden voor, waarom, wanneer.... nee is mijn antwoord'. Misschien hebben ze er niets mee te maken maar dat was zo vreemd. En moeder keek naar hem zonder echt antwoord te geven zelf. Wie weet is het meisje wel gevallen ofzo en overleden en waren ze dronken ofzo na dat diner vlakbij en was het vonden zij dan een blamage. Maar dan zouden die andere kinderen toch ook iets gemerkt kunnen hebben zou je denken. Maar ik kan eigenlijk puur vanwege de aparte reacties al niet geloven dat de ouders niets ermee van doen hebben..... hopelijk zit ik er totaal naast
Widu Kind
Widu Kind 4 ай бұрын
Absoluut, bewijs genoeg
Theresa Geissler
Theresa Geissler 3 ай бұрын
Die 'Portugese rechercheur' is Gonçalo Amaral, de ENIGE,, die het hier bij het rechte eind heeft!
Mr_StealYourBae_
Mr_StealYourBae_ 4 ай бұрын
Onzin. Hoe ga je dit verhaal dan af kunnen sluiten als familie. Er is meer dan alleen de ouders mensen vergeten dat telkens als ze die naam op het nieuws zien of er begint weer een nieuw onderzoek moeten ze terugdenken aan dat moment. Ik vind de beschuldiging alleen al erg belastend voor die mensen laat ze met rust.
Stanley Milgram
Stanley Milgram 3 ай бұрын
First look at the video of the statement analysis by Peter Hyatt, who teaches the police statement analysis in the US to the police. Then you can comment. Richard D Hall has about 7 videos on the subject. The Portuguese police knew that she was killed in the apartment within 24 hours that's why they didn't search for her. And yes just like Marc Detroux the chief of police was taken off the case.
Marilyn
Marilyn 3 ай бұрын
Verdiep je meer in deze zaak en je zal snappen waarom de ouders verdacht zijn.
Rub
Rub 3 ай бұрын
100% john en tony podesta! 2 schetsen gemaakt van 2 mannen die precies op de broers lijken. Kijk ook naar de kunst die deze gasten in huis hebben hangen walgelijk! Ze hebben of hadden ook een huis in de buurt van de moord. Dit gaat veel dieper!
Victor van der Mark
Victor van der Mark 3 ай бұрын
Iets klopt er gewoon niet en dat is wrang maar dat ze in het appartement is gestorven weten ze wel. Broertjes hadden niks door niemand
Harold Daalem
Harold Daalem 4 ай бұрын
Er was toen een honden crematorium in de buurt waarom heeft men nooit onderzoek naar gedaan
Sgt. B. Barnes
Sgt. B. Barnes 3 ай бұрын
Jammer dat rechercheurs als Columbo, Derrick en Jessica Fletcher overleden zijn…..nu moeten we het doen met detectives als Nico….met alle gevolg….😂
MichiK85
MichiK85 4 ай бұрын
Die honden kwamen pas weken nadien. Ondertussen was het appartement alweer meerdere keren verhuurd. En in een vakantiehuisje vind je denk ik altijd wel bloedspatten. Heel ongepast dit.
Montana
Montana 4 ай бұрын
De moeder gaf haar kinderen slaapmiddel en dat is bewezen ook dus denk dat het niet moeilijk is om te weten wat er gebeurd is. Trouwens de honden kunnen tot jaren terug ruiken als er een lijk gelegen heeft.
happysoaper en schleich
happysoaper en schleich 4 ай бұрын
Klopt . Er kunnen ook mensen die er naar in zijn gekomen die zich gesneden hebben . Ik vind het ook onterecht vol om te zeggen dat ze dood is . Wand er is een kans dar ze nog leeft .
CallousCoder
CallousCoder 4 ай бұрын
En iemand die hoog uit 45 minuten dood is ruikt een hond volgens mij niet. Het lichaam ontbind niet zo snel zeker de huid niet en het lichaam was wellicht ook gekleed. En idd bloed is heel normaal, ik schreef net dat ik 3 dagen terug in iets was gestapt en zag wat druppels overal waar ik had gestaan. En als de honden zo sterk een lijk lucht zouden ruiken dan kunnen ze ook bijvoorbeeld ruiken na enkele minuten, dan iemand die in de uitvaart of slagers wereld werkt heeft die lucht aan zijn kleding en dan is dat een false positief. Ik vind de honden dus totaal geen enkel bewijs!
Montana
Montana 4 ай бұрын
@CallousCoder Het is duidelijk wat er gebeurd is maar zijn geen bewijzen voor maar jij mag geloven wat je wilt hé
CallousCoder
CallousCoder 4 ай бұрын
@Montana ik heb helemaal geen positie in genomen behalve dat wanneer iemand kort dood is dat het mij onwaarschijnlijk lijkt dat dit te ruiken is door een hond.
Cindy M.
Cindy M. 3 ай бұрын
Wanneer heeft men haar nog gezien in levende lijve? Wat als ze al eerder dood was en ouders haar ergens hebben verbrand. En daarna net gedaan of ze opeens verdwenen was die avond...het is en blijft speculeren. Maar vandaag ook zijn er heel veel kinderen vermist, ieder kind is belangrijk 😔
Denise Choufoer
Denise Choufoer 4 ай бұрын
de ouders heb het gedaan kan niet anders wat ik ben ook eens dat ze daar is overleden is ze hebben iemand op gepakt zonder lijk
mavis
mavis 4 ай бұрын
waarom zou je dat als ouders doen
YOUNGGLOCKNL !
YOUNGGLOCKNL ! 4 ай бұрын
​@mavis waarom zou je als ouder je kinderen slaan of misbruiken? Mensen zijn ziek.
DaisyLynn
DaisyLynn 3 ай бұрын
Een aantal jaar ma berdwijning zijn er al honden ingszet, deze hebben ook een lijkgeur en bloedgeur gevonden, zowel in het appartemeny, als in de huurauto van de ouders als op de klerem van de moeder, maar volgens justitie kon dit niet waar zijn..
Jochem
Jochem 3 ай бұрын
Onder de oprit van een van de beste vrienden op t eiland
Greta Zwiep
Greta Zwiep 3 ай бұрын
Snap sowieso niet dat lekker uiteten gaat en je kinderen alleen laat ik zou dat nooit doen zou geen hap kunnen eten. Neem dan een apartement eet je samen en is er altijd iemand bij de kinderen.
Victor van der Mark
Victor van der Mark 3 ай бұрын
Inderdaad pff moet er niet aan denken wat het meisje allemaal heeft meegemaakt 😭😭😭
Murlock0109
Murlock0109 2 ай бұрын
Gevalletje dood door schuld vermoed ik na alles wat ik heb gelezen en bekeken. Amaral zat dicht bij het vuur, maar werd op opmerkelijke wijze snel van de zaak gehaald. Zijn boek gaf wel wat inzichten; bijvoorbeeld de tijdlijn over het het om de beurt kijken bij Maddie. Het was telkens heel exact tijdens de verhoren, wat suggereert dat het afgesproken werk is. Normaler is dat we namelijk als we iets steeds moeten verklaren, dat de verhalen niet telkens hetzelfde zijn. Je bewijst er niet per sé iets mee, maar het is psychologisch gezien wel opvallend. Zo kan ik nog wel even doorgaan of verschillende opmerkelijke feiten.
a.m.h. Vermeeren
a.m.h. Vermeeren 3 ай бұрын
de kinderen werden enigzins verdoofd met een tabletje,madeleine is wakker geworden en is ergens op geklommen om haar ouders te zien zij is daarbij dodelijk gevallen ,op die plek sloegen de honden dus aan op lijklucht en bloed.
July Ramsoedit
July Ramsoedit 3 ай бұрын
En hoe weet jij dit zo zeker
Sgt. B. Barnes
Sgt. B. Barnes 3 ай бұрын
Waar is Jessica Fletcher toch wanneer we haar nodig hebben?
a.m.h. Vermeeren
a.m.h. Vermeeren 3 ай бұрын
@July Ramsoedit boeken gelezen en alles gevolgd ,het is waarschijnelijk nog bizaarder,wat er na is gebeurd .
a.m.h. Vermeeren
a.m.h. Vermeeren 3 ай бұрын
ik moet iets bekennen ik heb de hele docu nogmaals bekeken op netflix ,en denk er nu toch heel anders over.
Elly Waijers
Elly Waijers 3 ай бұрын
😢
gijbuis
gijbuis 3 ай бұрын
Ik heb de video niet gekeken... maar het is vrijwel zeker dat het kind is overleden in de appartement toen de ouders gingen naar het restaurant. Waarschijnlijk heeft de vader haar een kalmeringsmiddel gegeven - of iets anders om haar te laten slapen - en dat is haar tenslotte fataal geworden.
happysoaper en schleich
happysoaper en schleich 4 ай бұрын
Jammet dat er weer word gezegt dat ze dood is . De geur is er niet meer in . Het wil niet zeggen dat hij het weet en dat hij het gedaan heeft . Ze leeft gewokn nog maar ze weet niet dat ze maddie is
Ronald
Ronald 4 ай бұрын
Als dit meisje nog leeft, dan zou ze intussen wel een keer herkend zijn.
Ian for life
Ian for life 3 ай бұрын
Het kan niet anders dan dat de ouders haar hebben vermoord. Ik vind dat die ouders de doodstraf moeten krijgen
bert bruins
bert bruins 3 ай бұрын
Everyone knows it was the parent, s leaving a kid allone !!, something happened and they know ,the dogs did the car of the dad to ! Same thing
Ramon Knijff
Ramon Knijff 3 ай бұрын
Betreffende Madeleine McCann staat volgens de PJ files vast dat de ouders betrokken zijn, vergeet daarbij zeker niet het fantastische speurwerk van Eddie en Keela, (TOPHONDEN)! PJ files zijn online beschikbaar en voor uitgebreide informatie, Armchair detectives, Richard DHall en Sonia Poulton.
Frits Rits
Frits Rits 4 ай бұрын
Wat een onzin. Lijken geur na zo’n korte tijd? En daarbij, als ze om het leven gebracht zou zijn in die kamer zou veel meer bloed gevonden zijn en/of het andere kindje was wakker geworden.
liek e
liek e 4 ай бұрын
De andere 2 kinderen zijn bij het verplaatsen naar een ander appartement niet eens wakker geworden.
Mieke Bruin
Mieke Bruin 4 ай бұрын
Je kan iemand vermoorden zonder een druppel bloed te vergisten. Bijvoorbeeld door verstikking. Dit kan je doen door een kussen op het gezicht te drukken of iemand te surfen bijvoorbeeld. Het kan zelfs perongeluk als tijdens een worsteling iemand valt en hij valt met zijn slaap tegen een rand van te tafel of zo dan is dat vaak fataal.
happysoaper en schleich
happysoaper en schleich 4 ай бұрын
​@Mieke Bruiner is ook een kans dat ze nog leeft.
Ronald
Ronald 4 ай бұрын
@Mieke Bruin of overdosis slaapmiddel
Ronald
Ronald 4 ай бұрын
@happysoaper en schleich Dan had ze wel eens mogen opbellen.
capser86
capser86 3 ай бұрын
Deze theorie is al heel lang geleden gedebunked
barbara ferri
barbara ferri 3 ай бұрын
Ik vind het niet ok dat na zoveel jaren er nog steeds flink geld wordt uitgegeven om naar de resten van een lijk te zoeken.
dorry akgul
dorry akgul 4 ай бұрын
Verschrikkelijke zaak !!!
Ozan Yaprak
Ozan Yaprak 2 ай бұрын
Is heel heftig nieuws 📰 maar 16 jaar velorren Jaa ben echt bang dat ze niks meer over is maar als ze leefde gevonden woord dan zal ik erg blij zijn. Nu is ze 19 ken ze wel ze ouders nog dat is de vraag maar als ik 16 jaar me ouders niet zie ken ik ze sowiso niet meer
Breacher
Breacher 3 ай бұрын
De ouders zijn de daders.,daar blijf ik bij. ! Die 2 hebben hun eigen kind vermoord.Want wat ik ook niet snap is waarom ze de tweeling hebben laten liggen ?.Als ik de dader zou zijn geweest dan had ik ze alle 3 mee genomen .
Carla van brink
Carla van brink 3 ай бұрын
Robert van de broek heeft een gebied aangewezen waar zij mogelijk gevonden wordt. Robert heeft al veel voorspellingen gedaan die uit gekomen zijn. Wanneer start de zoektocht naar de toeslagenaffaire kids ? Doofpot verhaal ? 😢😢😢
Peter Gerrit Groen
Peter Gerrit Groen 3 ай бұрын
Robert is geen medium, kletst naar wat.😊😊
fr1908
fr1908 Ай бұрын
Robert is een gekkie
Han
Han 26 күн бұрын
Gebed zonder end.
Ze Ferreira
Ze Ferreira 3 ай бұрын
A minha opinião os pais são os maiores culpados, ai há gato escondido com rabo de fora.
Zoë Hamoen
Zoë Hamoen 3 ай бұрын
Agree
Yellowstone 2nd Trumpet
Yellowstone 2nd Trumpet 3 ай бұрын
Its not the parrents... Where was the father that evening, when a man was seen carrying a child downtown to the sea?
Adrienne Van Wijngaarden
Adrienne Van Wijngaarden 3 ай бұрын
Juist!!!
M. R.M.
M. R.M. 3 ай бұрын
Ik vind deze zaak zo heftig en vreemd...
purrroudbeauty
purrroudbeauty 3 ай бұрын
Ja, omdat je inmiddels op je klompen voelt dat er iets niet klopt.
Lorenajowella.x
Lorenajowella.x 3 ай бұрын
Nu weer in het appartement eerst in der vaders auto iemand probeert of hun de schuld in de schoenen te schuiven! Of papa heb wat uit te leggen!
Aloyse
Aloyse 3 ай бұрын
Misschien is het meisje wakker geworden en is op balkon gaan staan of iets dergelijks, om haar ouders te zoeken. Als het een benedenverdieping was, kon de dader er makkelijk bij komen.
mavis
mavis 4 ай бұрын
Ik vind heel opvallend dat er een film is gekomen op netflix het zelfde verhaal ouders kind word vermist hele media word betrokken uiteindelijk komen ze haar 15 jaar tegen was ze ontvoerd en opgevoed door iemand anders hmm..
Houda Odira
Houda Odira 3 ай бұрын
Welke film?
mavis
mavis 3 ай бұрын
@Houda Odira La chica de nieve
Danielle Schurgers
Danielle Schurgers 3 ай бұрын
Snapt nu nog niemand dat de ouders het hebben gedaan?
Theresa Geissler
Theresa Geissler 3 ай бұрын
Nou i k in elk geval wel! Sinds.... zolang als deze zaak loopt. Brückner mag dan verre van onschuldig zijn, maar hiermee heeft hij helaas nu eens niets te maken!
loes bos
loes bos 2 ай бұрын
Kbgin nu da ook af te vraoge ja????????
maanvol
maanvol 3 ай бұрын
Misschien, ooit gedacht aan de ouders; of blijft het Brits taboe!
Yellowstone 2nd Trumpet
Yellowstone 2nd Trumpet 3 ай бұрын
Klopt... Mogelijk dat Bruckner met zijn coevoetje het kind wat wakker werd een tik heeft gegeven, zo dat het niet kon gaan huilen. Gezien Bruckners karakter (geweldadigheid zonder schroom) past dit. Hij komt er helaas mee weg, een ervaren crimineel.
Irena Je;inkova
Irena Je;inkova 3 ай бұрын
maar dan zou de lijkgeur in die kamer niet zijn ontstaan. dat gebeurt niet meteen, pas als iemand een poosje dood is.
Hamer F1lsd3p0t3
Hamer F1lsd3p0t3 3 ай бұрын
En heeft zeker naar na hun auto mee genomen en weer terug geven lijkengeur was ook in de kofferbak
Irena Je;inkova
Irena Je;inkova 3 ай бұрын
@Hamer F1lsd3p0t3 Juist. Maar eerst heeft hij een paar uur met haar in die appartement heeft gewacht. Want het lijkengeur ontstaat niet meteen na iemands dood.
Yellowstone 2nd Trumpet
Yellowstone 2nd Trumpet 3 ай бұрын
@Irena Je;inkova nee, die ontstaat al vrij direct na intreding van de dood.
Anneke Kloens
Anneke Kloens 3 ай бұрын
Er is een groeps foto ,van mannen met rode schoenen aan ,de vader van ,maddie ,,staat er ook tussen , Doe onderzoek in die richting !!!!
F. Pfann
F. Pfann 3 ай бұрын
Overleden in de kamer? En toen de ouders terug kwamen waren er geen sporen… kweet nie maar das toch vreemd
Evelyne_84
Evelyne_84 4 ай бұрын
Hij vergeet het belangrijke detail dat die Bruckner heeft gebeld op die avond net buiten het appartementencomplex....en dat er s'avonds een man is gezien verder op in de straat, die een klein meisje vasthield....er zijn echt wel meer aanknopingspunten dan wat deze 'journalist' verteld....
Helma Eijck
Helma Eijck 3 ай бұрын
Die man is gevonden, die droeg zijn dochter.
Helma Eijck
Helma Eijck 3 ай бұрын
@N T lijken ook sprekend op Gerry Maccan
CallousCoder
CallousCoder 4 ай бұрын
Een lijken geur na enkele minuten? Dat lijkt mij heel sterk. Een lichaam ontbindt niet direct zodanig snel na dood, zeker niet de huid. Bloed oké, kan maar bloed heeft een hele sterke lucht in verhouding en hoeveel mensen niet bloeden - 3 dagen terug trapte ik in iets waardoor er druppeltjes lagen.
MadJanet
MadJanet 4 ай бұрын
Bloed heeft een koper achtige geur. Een lichaam ontbind inderdaad niet zo snel na de dood. Ik heb de geur van ontbinding al eens geroken die blijft in je neus hangen.
Fijs
Fijs 3 ай бұрын
nogal een conclusie voor 16 jr. na dato ,aan de hand van wat wij denken dat een hond geroken zou hebben. Niemand overleden ? este seguro hermano ?
Melanie
Melanie 3 ай бұрын
Dit was allang bekend. Zie docu netflix. Bizar hoe mensen twijfelen aan alle proffesionele onderzoeken🙈 inclusief van de honden.
Ramon Knijff
Ramon Knijff 3 ай бұрын
De Netflix docu is voor mensen die voor het eerst kennis maken met de Maddie zaak, niet bepaald het juiste kompas voor een glasheldere inkijk hoe alles vanaf het begin is gemanipuleerd? Zo worden de MacCanns in de docu, bijna met fluwelen handschoenen onder een glazen stolp gezet. (Wat zijn ze fragiel?) Het positieve aan de docu is: dat de MacCanns geweigerd hebben aan Netflix hun medewerking te verlenen!
Rob
Rob 3 ай бұрын
Het is denk ik een Duister, geen Duitser.
Aristotelezz
Aristotelezz 3 ай бұрын
Hoe lang moet iemand dood zijn voor het een lijkenlucht geeft die honden kunnen ruiken?
Eddie van de Wiel
Eddie van de Wiel 3 ай бұрын
Onzin, lijkgeur komt pas na 24/48 uur vrij .
Theresa Geissler
Theresa Geissler 3 ай бұрын
Nou, dat was dan precies op tijd, toen de Britten Eddie en Keela lieten opdraven!
Xandor Bakker
Xandor Bakker 3 ай бұрын
gaat een lijk niet pas na 2 dagen vocht afscheiden en geur?
Dries
Dries 4 ай бұрын
Ik rook vorig jaar bij aankomst in mijn appartement op Ibiza ook een lijkengeur, heb ik maar gewoon een raam open gezet.
Pascal Boekhout
Pascal Boekhout 4 ай бұрын
Ga niet naar Ibiza.of was je zelf.
Pascal Boekhout
Pascal Boekhout 4 ай бұрын
Goorlap!!!
Natte Augurk
Natte Augurk 4 ай бұрын
Wat een sneue comment bij zo’n onderwerp man…
Dries
Dries 4 ай бұрын
@Natte Augurk Van een 3 jarig kind dat 16 jaar geleden verdween waarvan iedereen weet dat ze nooit meer gevonden wordt bedoel je?
wolter vrieling
wolter vrieling 4 ай бұрын
Vraag het oma of beter moeder.
Thijs Claessen🇳🇱
Thijs Claessen🇳🇱 3 ай бұрын
Ik vertrouw die ouders niet
Evert Brown
Evert Brown 3 ай бұрын
heeft derksen al dna af gestaan aan het cold case team?
Erik Piemelpomp
Erik Piemelpomp 4 ай бұрын
Die moeder heeft dat gedaan en die vader weet van niks of andersom .
Nino Makharadze
Nino Makharadze 4 ай бұрын
Het is onzin! 😮
sabine536
sabine536 4 ай бұрын
Speculaties
Ronald
Ronald 4 ай бұрын
Als één van de ouders het gedaan heeft, dan moeten de ouders samengewerkt hebben om het lijk te laten verdwijnen. Ik sluit zeker niet uit dat de ouders erachter zitten. Maar zover ik het begrijp staat het vast dat die Duitse kindermoordenaar rond die tijd daar in de buurt was. Dat kan natuurlijk toeval zijn, maar misschien is het dat niet.
Vanderlinde
Vanderlinde 4 ай бұрын
Je moet niet zulke opmerkingen plaatsen. Die moeder zou je voor het gerecht moeten slepen. Denk eens na man.
sabine536
sabine536 4 ай бұрын
@Vanderlinde wat weet u er van om zo een eis te stellen?
Anneke Kloens
Anneke Kloens 3 ай бұрын
Er verdwijnen enorm veel kinderen wereldwijd en recent in ons land ,(toeslagaffaire) en elke dag 1 kind uit de asielzoekers centra in nederland ,het is heel erg voor dat Kindje madeleine ,maar ik begrijp de wereldwijde belangstelling niet ,al jarenlang voor dit ene kind ,is dit afleiding ? Zijn de kinderen die nu nog elke dag verdwijnen niet belangrijk ? (Miljoenen )
TK
TK 3 ай бұрын
Wanneer gaat iemand uit die groep vakantiegangers uit de school klappen?
Rafael
Rafael 4 ай бұрын
Ze war tod in de appartement gevonden ?? Dan, woher kom Bruckner in de speelbild ??
Henk Snaphaan
Henk Snaphaan 4 ай бұрын
Hoelang duurt het eigenlijk voor dat een lijkenlucht ontstaat?
Lief KIein Konijntje
Lief KIein Konijntje 4 ай бұрын
Na 2 weken niet douchen al
jaja
jaja 4 ай бұрын
​@Lief KIein Konijntje trol accountje wéér actief 😂🤡👈
Lief KIein Konijntje
Lief KIein Konijntje 4 ай бұрын
@jaja Telekids weer afgelopen? Kom je ons grote mensen weer gezelschap houden
Hans Niessen
Hans Niessen 3 ай бұрын
Er moet eerst een lijk zijn voordat je van een geurtje kunt genieten
jaja
jaja 3 ай бұрын
@Lief KIein Konijntje trol account probeert indruk te maken 😂🤡👈
Angryferret
Angryferret 4 ай бұрын
6:50 haha wat is dit voor heerlijk ongemakkelijk moment
Humberto Stegeman
Humberto Stegeman 4 ай бұрын
?
Lief KIein Konijntje
Lief KIein Konijntje 4 ай бұрын
Ik heb de zaak niet gevolgd maar wie zegt dat ze dood is?
jaja
jaja 4 ай бұрын
Trol accountje wéér actief 😂🤡👈
jaja
jaja 4 ай бұрын
​@Lief KIein Konijntje ja weer je duim erbij gehaald! Jaaaaaaaa daaaaar komt ie weer "aard van het beestje"😂😂🤡👈
Stanley Milgram
Stanley Milgram 3 ай бұрын
The Portuguese police. The ones who shortly after were taken off the case. You know like with the Marc Detroux case in Belgium.
Lief KIein Konijntje
Lief KIein Konijntje 3 ай бұрын
@Stanley Milgram On what grounds do they think they can make that assumption?
Stanley Milgram
Stanley Milgram 3 ай бұрын
@Lief KIein Konijntje I'm not police but I should imagine that they know when someone is lying. The chief of police did write a book about it. I forget the name.
M. R.M.
M. R.M. 3 ай бұрын
Gevonden na 16 jaar?.....
The Indian Dutch Lady
The Indian Dutch Lady 4 ай бұрын
Zeventien jaar een. MISTERY. Waar. Haar. Lichaampje. Ligt,…🙏
TheHomeLessGuy
TheHomeLessGuy 4 ай бұрын
Overblijfselen
The Indian Dutch Lady
The Indian Dutch Lady 3 ай бұрын
Nou ja, de. Botjes , dan, Erg. Genoegof. Niet dan……
Doris Siverio
Doris Siverio 4 ай бұрын
Wuow terrible esté crismen es un crisminal guien las desaparecios
BigLittleDog809
BigLittleDog809 4 ай бұрын
Ouders hebben het gedaan en krijgen ieder jaar bakken met geld als compensatie
van straten
van straten 3 ай бұрын
Follow the money
liek e
liek e 4 ай бұрын
Sinds lang bekend
Arjen van Doorne
Arjen van Doorne 4 ай бұрын
Hobby van de rijken.
Jay Vdb
Jay Vdb 4 ай бұрын
klopt….
Sany
Sany 3 ай бұрын
True. Helaas. Arm meisje😢.
Harvey Sengers Music 🎵
Harvey Sengers Music 🎵 3 ай бұрын
Oud nieuws
Greetje Jessie McMurter
Greetje Jessie McMurter 4 ай бұрын
Een vrouw wordt regelmatig ongesteld...daar weleens aamgedacht!
r van gaal
r van gaal 12 күн бұрын
Wederom koffiedik kijken sensatie zoeken tijd vullen energie verspillen
Shhhh. No one cares
Shhhh. No one cares 4 ай бұрын
Ik dacht dat ze was gevonden bij dhr. Phill???
Maurice vdf Hermsen
Maurice vdf Hermsen 4 ай бұрын
nog steeds een raadsel????? lolbroeken....niemand de wekker gehoord ofzo..
Doris Siverio
Doris Siverio 4 ай бұрын
Hay que tener cuiedado con esto crisminales
Ellie de Groot
Ellie de Groot 4 ай бұрын
De POLITIE moet eens een keer naar Robbert van den Broekke luisteren, hij heeft 99% van de 100% gelijk. Ze ligt NIET in het water, maar er wel vlakbij ! Hij heeft het op een papier getetekend, en niemand die dat ëën keer bekijkt ! DOEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!😠😠😢😢Hij heeft zelfs een eigen KZbin kanaal !
Paul ter Haar
Paul ter Haar 4 ай бұрын
Dat is een wappie.
Stadiumlover
Stadiumlover 4 ай бұрын
​@Paul ter Haar wanneer ben je een wappie dan hahaha
Paul ter Haar
Paul ter Haar 4 ай бұрын
@Stadiumlover Google is je beste vriend. Wat is een wappie?
Cindy van Eekelen
Cindy van Eekelen 4 ай бұрын
yep.veel voorspellingen komen uit bij hem.. ook bv benieuwd wanneer Martijn Krabbe zijn voet breekt oid😮.
Don't worry Be Happy
Don't worry Be Happy 4 ай бұрын
De Genverbrander.. ( Hij had verkeerd gegoogled , moest jeneverbrander zijn..😆).
Telly Savalas1974
Telly Savalas1974 4 ай бұрын
Had de Duitser het gedaan?!
Pascal Boekhout
Pascal Boekhout 4 ай бұрын
⚰🔫🛢💉💊
Pascal Boekhout
Pascal Boekhout 4 ай бұрын
Nee een Engelsman 💉💉💉💉💉
liek e
liek e 4 ай бұрын
Nee
Ronald
Ronald 4 ай бұрын
Dat staat nog niet vast, maar hij is een kindermoordenaar en was daar rond die tijd in de buurt. Wie weet...
Amsterdamned
Amsterdamned 4 ай бұрын
@omarmetzijnnattester Dronken gestruikeld bij het overleggen zoiets? Blijft allemaal speculatief hè ouwe!
Reaper
Reaper 3 ай бұрын
In 2023 gevonden met high tech en de neus van een hond geloof er nix van
ron roelandschap
ron roelandschap 3 ай бұрын
Dit zaakje stinkt aan alle kanten
John Carter
John Carter 3 ай бұрын
Ik blijf er bij dat de ouders het gedaan hebben. Een lijk lucht in het appartement denk effe na. ze hebben haar vermoord verstopt en als vermist opgegeven. ook is er in hun auto Blood gevonden. Maar veel bijwijzen zijn er eigenlijk niet tegen de ouders.
VoetbalGemist
VoetbalGemist 3 ай бұрын
Allemaal onzin joh. Documentaires van Richard D Hall bekijken dan zie je hoe dit zaakje stinkt
watje janssen
watje janssen 4 ай бұрын
allemaal gelul
dontyouworryaboutme
dontyouworryaboutme 3 ай бұрын
zelfs de man van wie de speurhonden waren zei dat het niet te vertrouwen is... deze man weet niks
casper zoetbrood
casper zoetbrood 3 ай бұрын
Wat zegt ' Chat gpt?
anouk van eijck
anouk van eijck Ай бұрын
ik denk een ontvoering
Wiggeltje
Wiggeltje 4 ай бұрын
Waarom is mijn foto in het nieuws van toen ik kind was ?
Tonio Reyes
Tonio Reyes 4 ай бұрын
🤣
Rada R
Rada R 4 ай бұрын
Het zal jouw kind zijn ooit… je vraagt hierom..
Alan 4x4
Alan 4x4 3 ай бұрын
podesta-ghislaine, groetjes
Gloria Gonzalez
Gloria Gonzalez 3 ай бұрын
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂LEUGENS, DE WAARHEID MAG NIET AAN HET LICHT KOMEN😂😂😂😂😂😂😂
loki pennekamp
loki pennekamp 3 ай бұрын
alweer .. dit melken ze nog harder uit dan soldaat van oranje
Pascal Boekhout
Pascal Boekhout 4 ай бұрын
Ik ruik ook zo ze hebben mij nog niet gevonden😉
Why does vanilla custard destroy our brains? Prof. dr. Erik Scherder (4/5)
13:50
Universiteit van Nederland
Рет қаралды 1,3 МЛН
$1 Vs $100,000,000 Car!
16:28
MrBeast
Рет қаралды 103 МЛН
СТАЛКЕР СЛЕДИТ ЗА СТРИМЕРШОЙ | Parasocial
1:25:14
TheBrianMaps
Рет қаралды 4,4 МЛН
Қайрат Нұртас - Ақ келін (Cover)
02:55
Kairat Nurtas
Рет қаралды 905 М.
Jongetje na jaren opgedoken? ‘Ik wist dat hij nog leefde’
2:00
De Telegraaf
Рет қаралды 693 М.
Bizarre wending in verdwijningszaak Maddie | SHOWNIEUWS
4:30
Shownieuws
Рет қаралды 12 М.
Zien: Peter Gillis ontploft tijdens interview
6:17
De Telegraaf
Рет қаралды 484 М.
Oud-coureur in Monaco: 'Kunnen net zo goed in Vinkeveen liggen!'
4:54
Alternatieve rattenbestrijding in Roosendaal
2:07
Gemeente Roosendaal
Рет қаралды 44 М.
'Maddie McCann is vermoord'
9:49
De Telegraaf
Рет қаралды 312 М.
$1 Vs $100,000,000 Car!
16:28
MrBeast
Рет қаралды 103 МЛН