رازهایی درباره ایده های تبلیغاتی که مخاطب را میخکوب میکنند؟ (با داستان‌های موفق)

  Рет қаралды 230

Aydin Daryan

Aydin Daryan

Күн бұрын

Пікірлер: 13
@RezaKamali-sy6yv
@RezaKamali-sy6yv 9 ай бұрын
عالی مثل همیشه
@arsenal7087
@arsenal7087 9 ай бұрын
salam man az shoma mamnoonam ke baramun mohtavaye alii misazid. behtarinha ra baraye shoma arezoomandam.
@aydindaryan
@aydindaryan 9 ай бұрын
خوشحالم که براتون مفید بوده دوست عزیز 🌱🙏
@maedesafavi2263
@maedesafavi2263 9 ай бұрын
سلام کتاب ایده پردازی برای تبلیغات از آقای فرزاد مقدم هم خیلی خوبه ممنون میشیم اگر خلاصش یا نکاتش رو بگید
@Mohamadesmaeili
@Mohamadesmaeili 9 ай бұрын
4- حفظ توجه مخاطب حس علاقه‌مندی برای حفظ توجه مخاطب در افراد باید حس علاقه‌مندی را در آن‌ها ایجاد کرد. برای مثال یک معلم روانشناس برای انتقال راحت‌تر آموزش به شاگردانش، پس از بررسی و مطالعه کتب، به این نتیجه رسید که در ابتدای فصل تدریس خود از یک سال یا معما استفاده نماید تا در دانش‌اموزان حس علاقه ایجاد شود تا معمای آن مسئله را حل کنند.
@Mohamadesmaeili
@Mohamadesmaeili 9 ай бұрын
3- راه‌های جلب توجه افراد حس غافلگیری ما وقتی می‌خواهیم سراغ تحریک کردن بخش غافلگیری برویم و ماشین گمانه‌زنی مخاطب را ویران کنیم یا طرح‌واره ذهنی یا باور عمومی او را از بین ببریم خیلی عالی است که قبل آن فکر کنیم آیا پیامی که ما ایجاد می‌کنیم در راستای مغز اصلی ایده ما هست یا خیر؟ این می‌تواند ارتباط تنگاتنگی بین اصل اول یعنی سادگی و اصل دوم غیرمنتظره بودن ایده داشته باشد. ابتدا پیام کلیدی را پیدا کنیم، بر اساس آن پیام کلیدی ببینیم چه طرح‌واره‌هایی ذهنی وجود دارد و چه باروهای عمومی دارد، سپس با استفاده از شکستن آن باورهای عمومی ما چه کارهایی می‌توانیم انجام دهیم که مخاطب ما غافلگیر شود. برای مثال تبلیغی ساختند که پدر و مادر به همراه بچه‌های خود با مینی ون به گردش می‌روند. این تبلیغ به ویژگی‌های مینی ون مانند تجهیز درب عقب به کنترل از راه دور یا دارا بودن 150 شبکه کابلی می‌پردازد اما ناگهان در بین تبلیغ تصادف وحشتناکی برای این مینی ون رخ می‌دهد و پیام تبلیغ این است: فکر نمی‌کردید این اتفاق رخ دهد؟ هیچ‌کس فکرش را نمی‌کند. در نهایت پیام و ایده اصلی خودش را این تبلیغ ارائه می‌کند: کمربند ایمنی را ببندید، همیشه. درواقع در این تبلیغ پیش فرض و طرح‌واره ذهنی مخاطبین مینی ون و داستان‌های گردش و تفریح بوده و حس پیش‌بینی را به مخاطب می‌دهد اما به ناگهان مینی ون تصاوف می‌کند و طرح‌واره مخاطبین شکسته می‌شود. درواقع در این تبلیغ از اصل غافلگیری استفاده شده است. شکستن طرح‌واره‌های ذهنی دقیقا داستانی است که باعث می‌شود که ما توجه مخاطب را به سوی خودمان جلب کنیم. حس غافلگیری ما را تحریک می‌کند. باید توجه کنیم که در اصل غافلگیری نباید از حیله‌گری استفاده کنیم. داستانی در مورد نورد استروم وجود دارد که در بحث خدمات مشتریانش معروف است. کارمندانی که در ان‌جا کار می‌کنند یک نوع خاصی هستند که طرح‌واره‌های ذهنی مشتریان را می‌توانند بشکنند. ماشین گمانه‌زنی که همه مدیران به صورت مرسوم دارند این است که مشتری وقتی وارد مغازه می‌شود شما باید سریع خدمات بدهید و جنس را بفروشید و بعد هم او را راهی کنید تا سراغ مشتری بعدی برویدو نورد استروم این طرح‌واره ذهنی را شکست. درواقع طرح‌واره جدید ارائه کردند که اگر مشتری وارد مغازه شد حتی به قیمت نخریدن کالا ، کارمند نوردی باید حال مشتری را خوب نماید و حس خوبی برای او ایجاد کند. این فلسفه نورد استروم را ایجاد کرد که خیلی جالب است. یکی از داستان‌هایی که در مورد کارمندان فروشگاه نورد استروم وجود دارد که به نوردی‌ها معروف هستند این است که یکی از نوردی‌ها پیراهن یکی از مشتریانش را برای جلسه بعد از ظهری که نیاز داشت اتو کرد. یا این‌که یکی از نوردی‌ها با خوشحالی یکی از کالاهایی را که مشتری از فروشگاه دیگری خرید کرده بود را کادوپیچ کرده است. یکی از نوردی‌ها در زمستان خودروی مشتری دیگری را گرم کرده است. یعنی برای ماندگار کردن پیام بیزینسی خود یک باور متداولی را خراب کرده و آن را متفاوت کرده و به سمت یک باور متداول سوق داده است.
@maedesafavi2263
@maedesafavi2263 9 ай бұрын
سلام میشه کتاب کارخانه ی محتوا رو هم برامون بگذارید ؟این ایده تون خیلی خوب که کتاب رو برامون توضیح میدید و پیامش رو میگید من سرو می کنم و اصلا همچین محتوایی نیست
@aydindaryan
@aydindaryan 9 ай бұрын
ممنونم از نظرتون. حتما اگه عمری باشه میسازم برای این کتاب 🌱
@Mohamadesmaeili
@Mohamadesmaeili 9 ай бұрын
5- نظریه شکاف برای ایجاد حس علاقه‌مندی در مخاطب برای این‌که بتوانیم علاقه‌مندی را در مخاطبین خودمان یا ماندگارکردن ایده ایجاد کنیم باید شکافی در دانش مخاطبین خودمان ایجاد کنیم. آدم‌ها یک سری چیزهایی را می‌دانند و ما اگر در دانسته‌هایشان یک شکاف مانند معما ایجاد کنیم باعث می‌شود ان علاقه‌مندی را در او ایجاد کنیم که با ما همراه شود. نظریه شکاف می‌گوید کنجکاوی هنگامی اتفاق می‌افتد که ما در دانشمان شکافی حس کنیم. شکاف‌ها باعث درد می‌شوند. یعنی همان دردی که ممکن است شما در حین تماشای یک فیلم معمایی یا خواندن یک کتاب معمایی یا دیدن حتی فیلم خیلی بد باعث شود که شما منتظر بمانید انتهای فیلم به کجا می‌رسد. همین باعث خواهد شد در ایجاد ایده‌ها (پیام تبلیغاتی، سخنرانی، کلاس، اختراع جدید) از این نظریه شکاف استفاده کنیم. یعنی با یک معما و با یک سوالی که می‌تواند محور مغز اصلی آن ایده ما را در بر بگیرد علاقه‌مندی و توجه مخاطب را به سمت خودمان نگه داریم و حفظ کنیم و با خود همراه کنیم. نمونه دیگر این است که در ابتدای اخبار، تیکه‌های اصلی خبر را اعلام می‌کنند. درواقع قصد دارند خبر بعدی را که شرح دهند در یک تیزر یا یک جمله توضیح می‌دهند. یک خبری را اعلام می‌کنند سپس یک تبلیغ پخش می‌کنند و برمی‌گردند تا در مورد این خبر بیشتر صحبت کنند. یا مثلا اخیرا کدام رستوران محلی به دلیل وجود لجن در ماشین یخ سازش فرا خوانده شده است؟
@aydindaryan
@aydindaryan 9 ай бұрын
تشکر فراوان 🌱🙏
@Mohamadesmaeili
@Mohamadesmaeili 9 ай бұрын
خلاصه کتاب ایده عالی مستدام- حلسه دوم: اصل ایده‌های غیرمنتظره 1- اصل دوم: غیرمنتظره بودن (unexpected) یعنی چه‌طور توجه مخاطب را در گام اول جلب کنیم. در گام دوم این‌که چه‌طور این توجه را به دست آوریم و حفظ کنیم.
@aydindaryan
@aydindaryan 9 ай бұрын
محمد عزیز خداقوت. بهت افتخار میکنم پسر 🔥🌱 یکی از انگیزه‌های من برای ساخت اپیزود سوم خودت شدی 🙏
Миллионер | 1 - серия
34:31
Million Show
Рет қаралды 1,1 МЛН
Electric Flying Bird with Hanging Wire Automatic for Ceiling Parrot
00:15
سخنرانی مسعود پزشکیان در مجمع عمومی سازمان ملل
13:41
Iran International ايران اينترنشنال
Рет қаралды 110 М.
رییس جمهور دست نشانده نظام رفتنی شد!!!
14:27
خانواده سمی چجوریه؟| مشکل از توئه یا خانوادت؟ | چکار باید کنیم؟
33:31
با این ۳ روش عزت نفس خودتو بیشتر کن!
24:52
سپهر خدابنده
Рет қаралды 28 М.