Clubcompetitie

22 күн бұрын

Bekijk hier de samenvatting van de Omloop Noordenveld
Deze video werd geproduceerd door Lieven Anthonise
De Omloop Noordenveld is een prooi geworden voor Quinten Veling. De renner van Wielerploeg Groot Amsterdam, ontsnapte vlak voor de finish, samen met Maarten van den Berg van OWC - AWV de Zwaluwen uit de kopgroep. Op de meet was Veling de snelste van het duo en won zo zijn eerste klassieker ooit.
De vierde wedstrijd in de AGU Clubcompetitie begon met een indrukwekkende minuut stilte voor Guy Timor die op tragische wijze afgelopen week het leven liet. Nadat de renners hun respect aan hun voormalig collega hadden getoond, klonk het startschot om precies 14:45.
Net voordat de koers halverwege was ontstond de eerste kopgroep van de dag. Twaalf renners wisten een voorsprong van maximaal een minuut bij elkaar te sprokkelen. Ondanks een uitstekende samenwerking kwam er na 126km koers toch een hergroepering.
Na deze samensmelting in het peloton regende het aanvallen.Een groep van 15 renners wist uiteindelijk uit de greep van het peloton te blijven. Deze groep zou uiteindelijk gaan rijden voor de winst.
De allesbeslissende aanval werd vlak voor de finish ingezet. Quinten Veling en Maarten van den Berg reden weg uit de kopgroep en sprintten samen voor de dagzege van de 4e race in de AGU Clubcompetitie. Uiteindelijk was het Veling die de beste was in de sprint om de overwinning. Het podium werd gecompleteerd door renner Cas van der Veen van Sensa - Kanjers voor Kanjers.
Leider van het Natusport Klassement is Quinten Veling. Leider van het CyclOn klassement is Marijn Maas.

Пікірлер: 2
@douwekwarten2115
@douwekwarten2115 20 күн бұрын
Spontane epileptische aanvallen met die intro.. Wel weer mooi in beeld gebracht!
@clancyoduorjohana9980
@clancyoduorjohana9980 20 күн бұрын
Very competitive race. We hope our guys from Eastern Africa will keep on pushing.