Kardeşim bu video için emek veriyorsun ama ses çıkmadığı için videonun kalitesi ve verdiğin bilginin önemi kalmıyor çünkü anlaşılmıyor bunun içinde insanlar izlenekten vaz geçiyor ancak bu işten tam olarak haşir neşir olanlar izler halbuki ses düşüklüğü olmasa bu işe Neil verenlerde izler bence ses volümünü yükselt.
@canpolatakcakaya32524 жыл бұрын
İkinci konu üreticilerin kimyasal ilaç gübre satılmamasından dolayı topraklı tarıma bu tip oyunlarla yönlendirmelerden şüphelenilebilinirmi?
@user-jm4nu5yp9y4 жыл бұрын
Video serilerinin devamını bekliyoruz tşk
4 жыл бұрын
Mersin'den Sırık domates fidesi almıştım 5 tane bir tanesini topraksız tarımla büyütüp, diğer 4 tanesini toprakda yetiştirsin diye başka bir arkadaşıma vermiştim. 50lt saksıya EC ve PH kontrol altında tutularak TARDES firmasından aldığım besin eriyikleriyle besin hazırladım. EC ve PH hep uygun değerlerde tutmama rağmen domatesin gövdesi 2m.'ye kadar uzadı ama açan çiçekler hep döküldü bir tane bile domatesi alamadım. Sıkıntı acaba uygun değerleri tutturamadım mı diye düşünürken toprak da yetişen, diğer 4 fidenin de hiç meyve tutmadığını öğrendim. Böylelikle sorunun fidelerde olabileceği kanısına vardım. Bu sene başka bir domates türünü deniyecem. Benimki sadece merak ve öğrenmek bunuda yapamazsan artık bu işle ilgilenmicem.. Harun Beyede çok teşekkür ediyorum böylesine teorik ve pratik bilgileri ve ayrıca tecrübelerini paylaştığı için..
@babakurtcuklar74304 жыл бұрын
ellerine ağzına sağlık
@Bug_satan3 жыл бұрын
Kolay gelsin hocam.
@furkanenesakgun27894 жыл бұрын
Selamun aleyküm Harun bey. Öncelikle bayramınızı tebrik ederim. Merak ettiğim şey "yağmurdan sonra sıcakların bastırması ve sisleme" olayı. Ortalıkta nem fazla olduğu için mi sisleme ler açılmamalı? . Bağlantıyı anlatırsanız çok sevinirim. Çünkü sıkça karşılaşılabilecek bir durum bu. Teşekkürler.
@wormysolucangubresi53094 жыл бұрын
Nemli sıcaklar mildiyö getirir. 20 gün kurumayan çiğ ardından gelen sıcaklarda hemen sisleme yapılması yanlıştı
@serkangunay18374 жыл бұрын
NPK gübre faciası, topraksız tarımda fazla su az suda ne oluyor yahu ilginç❓
@3161yusuf4 жыл бұрын
Bu konuda çok şey konuşulabilir ama konu bitmiş Geçmiş olsun
@erdemerdogan52284 жыл бұрын
Hocam topraksız tarımda besin eriyiği hazırlarken birbirine karışmaması gereken A ve B diye ifade edilen eriyiklere konan gübreleri listeleyebilir misiniz. Yani hangi gübreler A hangileri B eriyiğine katılabilir? Mesela Magnezyumsülfat; A eriyiği içine mi, B eriyiği içine mi....gibi? Teşekkür ederim.
@wormysolucangubresi53094 жыл бұрын
A tankına kalsiyum nitrat ve demir şelat, b tankına diğerleri
@erdemerdogan52284 жыл бұрын
@@wormysolucangubresi5309 Çok teşekkürler. Amatörler için besin eriyiği hazırlama ile ilgili bir video yaparsanız çok müteşekkir oluruz. Saygılarımla.
@wormysolucangubresi53094 жыл бұрын
Bu konuda çokça kaynak var zannımca
@canpolatakcakaya32524 жыл бұрын
Unun varsa ekmegini fırıncıya yaptır derler, yapılan ekmek bir başka fırıncıya gitmez ekmekten bir daha ekmek olmaz diye biliriz
@dd-ox7yi2 жыл бұрын
Gemi de bir kaptan olur......
@ahmetgok95394 жыл бұрын
adana mersin sıcağında açık tarlada domates yetiştirmek çok zor. temmuz ayı sonu itibariyle domatesler tarlada kuruyor. yokmu bir çözümü
@wormysolucangubresi53094 жыл бұрын
İklime hüküm geçmez
@recepcnar76354 жыл бұрын
Temmuz sonunda türkiyenin her yerinde domates oluyor önemli olan ürün yokken piyasaya sürebilmek bunu da en iyi sağlayan yer adana mersin antalya o yüzden temmuzda olmasa da olur bence
@mutaf053 жыл бұрын
Abi neyaptın atomu parçaladın arkadaş vazgeçtim sera kurmaktan hevesim fikrim vardı korktum arkadaş yaw