Рет қаралды 14,536
مستند "آرامش با دیازپام ده" در بین سالهای بهار ۸۲ تا تابستان ۸۴ دربارهی محسن نامجو خواننده و موزیسین کشورمان به کارگردانی سامان سالور ساخته شد که شامل صحبتهای نامجو دربارهی زندگی اش، شعر، موسیقی و حرفهای دوستانش و نزدیکانش دربارهی او و چند تکه از اجراهای او شامل بگو بگو، از هوش می...، زان یار،رفتم سر کوچه، جبر جغرافیایی، ای کاش،آواز تلفیقی و واق واق سگ دراین مستند دیده می شود...
خلاصه فیلم ایرانی آرامش با دیازپام 10👆👆👆👆
محسن نامجو و ناگفته هایش - مستندی دیدنی و جذاب از زندگی محسن نامجئ - Biography Of Mohsen Namjoo
----------------------------------------------------------------------------------------------------
About Film Irani Aramesh ba diazepam 10
The documentary "Aramesh Ba Diazepam Ten" was made between spring 2002 and summer 2004 about Mohsen Namjoo, a singer and musician of our country, directed by Saman Salor, which includes Namjoo's talks about his life, poetry, music, and the words of his friends and relatives about him and some pieces of His performances include Say Say, Az Hosh Mai..., Zan Yar, I went to the alley, Geographic Algebra, I Wish, Avaz Talifighi and Waq Waq Dog can be seen in this documentary...
----------------------------------------------------------------------------------------------------
درباره مستند ایرانی درباره زندگی محسن نامجو
قصد داریم تا با مستند بسیار زیبا و جذاب آرامش با دیازپام 10 آشنا شویم, این مستند پیرامون زندگی خصوصی و حرفه ای محسن نامجو هنرمند نام آشنای موزیك ایرانی تهیه و تدوین شده است .
خود نامجو در مورد این مستند گفت:این مستند در ابتدا قرار نبود در مورد من ساخته شود و قرار بود در مورد یک موزیسین ایانی کهکارهاش مجوز نمیگیرید ساخته شود ولی چندی پس از شروع ساخت مستند متوجه شدم که این مستند در مورد خود من هست ...
در این مستند موسیقیدانهای معروف ایرانی هم به چشم میخورند از جمله عبدی بهروانفر که با گفته هایی زیبا از موسیقی دریچه ای نو به سمت تحلیل موسیقی ایرانی می گشاید...
محسن نامجو (زادهٔ ۱۴ اسفند ۱۳۵۴) آهنگساز، خواننده، نوازندهٔ سهتار و گیتار و ترانهسرای ایرانی است. او اکنون در نیویورک آمریکا زندگی میکند.
محسن نامجو آموزش موسیقی را از جوانی با نتخوانی و آواز آغاز کرد و سپس ردیف موسیقی ایرانی را ابتدا نزد رضا شاکری و سپس نصرالله ناصحپور آموخت. به گفتهٔ خودش، وی در ۱۷ سالگی نواختن سهتار را نزد فرامرز شکرخواه فراگرفتهاست.
نامجو در دانشگاه تهران تحصیل کردهاست.
یکی از دلایلی که به گفتهٔ خود نامجو باعث خلاقیت بیشتر او در زمینهٔ موسیقی تلفیقی شدهاست ساز زدن با گروههای موسیقی زیرزمینی در مشهد و سپس تهران است. از جمله میتوان به گروه ماد (عبدی بهروانفر، نوید اربابیان، علی باغفر) و گروه پرساووس (مازیار محمدی، محمد قاسمی، شهرام لشگری) اشاره کرد.
محسن نامجو در برنامهٔ تماشا در تلویزیون فارسی بیبیسی، خود را بیدین خواند.
همراستا با موج افشای آزار و تجاوز جنسی در ایران، در سال ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ اتهامهای تعرض و آزار جنسی در شبکههای اجتماعی به محسن نامجو زده شد. او در ابتدا این اتهامها را رد کرد. اما در اواخر فروردین ۱۴۰۰، محسن نامجو با انتشار ویدئویی از قربانیان عذرخواهی کرد. همزمان فایل صوتی دیگری از او منتشر شد. نامجو در این فایل منتقدان و معترضان به رفتارهایش را «افراد روانی و مریض و پاچهورمالیده» میخواند و میگفت «چه جوری است یک جنبشی تشکیل شده و یک سال از آن میگذرد، اما یک اسم آدم حسابی در آن نمیبینم» یا «آقا شما دارید کسی را از کار میاندازید، که ببخشید با کمال تواضع عرض میکنم، یک ساعت نفس کشیدنش برابر با شش ماه زندگی هر کدام از شما هاست». چنین سخنانی با واکنش شدید فعالان حقوق زنان روبرو شد. انتشار این فایل صوتی باعث شد که برخی نامجو را به زنستیزی متهم کنند.
در فروردین ۱۴۰۰، ۲۵۵ تن از کنشگران زن و چهرههای رسانهای بیانیهای علیه نامجو با عنوان «نه به سلطهگری جنسیتی و آزار جنسی» امضا کردند. این افراد، عذرخواهی نامجو را «ظاهری» خواندند و اعلام کردند که وی پس از نادیده گرفتن انکار نخستین «پذیرفته آزارگری کردهاست اما به جای پذیرش مسئولیت فردی و جبران آن از حقوق و جنبش زنان قصه بافت و آزارگری شخصیاش را به استبداد حکومت ایران و اینکه در زمین و هوا به حقوق مردم تجاوز میکند ربط داد».
اولین کسی که این اتهامات را علیه نامجو مطرح کرد فردی با هویت ناشناس، با نام مستعار ماهی بود که در شهریور سال ۱۳۹۹ روایت خود را در توییتر نشر داد. نامجو این اتهامات را «قویاً» رد کرد و گفت که در هیچ مرجع قضایی شکایتی علیه او به ثبت نرسیدهاست. پس از آن و در اواخر فروردین سال ۱۴۰۰ لونا شاد (مجری و بازیگر)، پانیدا (خواننده) و بشرا دستور نژاد (شاعر و بازیگر) در شبکه کلابهاوس اتهامات خود از تجربه «آزار جنسی» توسط نامجو را مطرح کردند.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
عوامل مستند ایرانی آرامش با دیازپام 10
کارگردان - تهیه کننده: سامان سالور
----------------------------------------------------------------------------------------------------
#محسن_نامجو
#صحبتهای_سانسورشده
#مستند_محسن_نامجو
#آزارجنسی_محسن_نامجو
#زندگینامه_محسن_نامجو
#مستندایرانی_آرامش_با_دیازپام10
#آرامش_با_دیازپام__10فیلم_ایرانی
#Top_Persian_Movies
#FilmIrani
#mohsen_namjoo_Film_Irani
#mohsennamjoo
#محسن_نامجو_فیلم_سینمایی