VITESSE - FC GRONINGEN 4 OKTOBER 2015 DE HELE WEDSTRIJD

Рет қаралды 12,173

Nederlands Voetbal

8 жыл бұрын

Meer leuke video's zien? Abonneer je dan snel (kleine moeite toch?)! Oh ja en vergeet niet een duimpje omhoog te doen als je deze video leuk vind!
Vitesse heeft het thuisduel met FC Groningen overtuigend gewonnen. In Arnhem won de ploeg van trainer Peter Bosz met 5-0 van de Trots van het Noorden.
De Vitessenaren begonnen overtuigend aan de wedstrijd tegen Groningen. De bezoekers speelden donderdag nog in de Europa Leage op bezoek bij Braga (1-0) en konden zich direct daarna focussen op de wedstrijd tegen Vitesse. Ideaal was de voorbereiding van de Groningers daardoor niet. Vitesse nam na krap achttien minuten spelen de leiding.
Dominic Solanke mocht het een keer proberen en schoot de bal in twee instanties langs Groningen-doelman Sergio Padt. Die voorsprong werd in het restant niet meer weggegeven; sterker nog, deze werd zelfs uitgebreid, waardoor Vitesse een solide overwinning boekte. Na ruim een uur spelen drukte verdediger Kevin Diks af op aangeven van Guram Kashia. Met zijn schot verschalkte Diks doelman Padt: 2-0.
Vier minuten later was het raak voor Valeri Kazaishvili. De Georgiër zag Groningen-verdediger Johan Kappelhof wegglijden en kon daarvan profiteren. Vako nam de bal mee en omspeelde goalie Padt daarna simpel. Het afronden was uiteindelijk een koud kunstje voor Kazaishvili. In de slotfase was de talentvolle Nathan trefzeker. Hij was alert bij een afvallende bal en schoot beheerst binnen: 4-0.
In de ultieme slotfase was het slotakkoord voor Abiola Dauda. De aanvaller was kort daarvoor nog dicht bij een treffer, maar haalde nu wel met overtuiging de trekker over. Vitesse staat nu zesde met veertien punten uit acht wedstrijden.
Welkom op het KZbin Kanaal van Alles Over Voetbal Inside. Hier vind je alle afleveringen en meer van Voetbal Inside!
Like ons op Facebook: / allesovervoetbalinside