Kameranın önünde oturan ve konuşan bir adam var arkadaşlar. Blurlandığı yerde punduna getirip, bize dil falan çıkarmıyor. Net olsa nolur, 360p olsa 4k olsa nolur. Dinle, faydalan yeter yahu. Dilinize sağlık.
@omeryalcn57976 жыл бұрын
Bu insanoğlu ne garip hakikaten "videonun fokusuna" takılmışlar. Ben her videonuzdan sonra sizden aldığım yararlı şeylerin verdiği doygunluktan, video da var olabilecek kusurların bile farkına varamıyorum.Emekleriniz için çok teşekkürler.
@nazimilhan17836 жыл бұрын
sesiniz ve bilginiz bizim için çok önemli saygılar
@atakansahin75533 жыл бұрын
Kaliteli bir kanalınız var, her videonuzu dikkatle takip ediyorum, lakin yeni video yayınlanmıyor bir süredir. Umarım iyisinizdir.
@Weirdo14147 жыл бұрын
Abi merhaba.Semih demirer'le yaptığınız sohbette cv nin amerika'da kabul görmesi için c,c++ üzerinde çalışanların yapması gerekenleri kendi adıma cevaplayabilirim demiştin.Bununla ilgili bir video faydalı olabilir.
@ismailyou7 жыл бұрын
Çok değerli bi iş yapıyosun. Tebrikler. Devam.
@aydoganmustafa685 жыл бұрын
mesleğiniz ile alakalı değil ama oyun yapımında Grafik Tasarımcıların hakkında küçük değinmeler yaparmısınız
@murath31354 жыл бұрын
2:20 hocam niye öylw diyosunuz ya yakışıklı adamsınız valla
@jamesmcelroy4147 жыл бұрын
Soru cevap videolarında cevapladığın soruların dakikalarını açıklamaya yazarsanız daha iyi olur bence
@johanelmander37876 жыл бұрын
Şöyle izah edeyim, H1B aracılığıyla Amerika'daki bir şirkette çalışma vizesi alabilmek için neredeyse bütün şirketlerin şart koştuğu şey Akredite kuruluştan mezun olmaktır. Türkiyede mühendislik akreditasyon kurumu MÜDEK'tir, okul ve bölüm seçerken MÜDEK'in sitesin girip akreditasyon alıp almadığına bakmalısınız. Biz yandık siz yanmayın. Avustralya yeni mühendis vizesi var, o da akredite bir kurumdan mezun olma şartı arıyor. LAnet olsun ki bizim okulda hocalar ingilizce bile bilmiyor.
@mertfurkansezgin65066 жыл бұрын
Yazılımla ilgili olan bölümleri okuyan öğrencilere tavsiye olarak bir video çekebilirmisiniz ? Ortalamak yapmak, etkin olmak, öğrenci klüpleri, sosyal yaşam, online eğitim, etkili ve verimli çalışmak, odak noktası saglamak, genişlemesine bilgimi derinlemesinemi ? Bilim ve Teknoloji Universitesi - Ingilizce Yönetim Bilişim Sistemleri 1.sınıf.
@isimsizyorumcu17194 жыл бұрын
Abi yeni videolar gelmeyecek mi?
@mustafaginis25876 жыл бұрын
abi odtü elektrik elektronik bitirdin ama bu kadar yazılım bilgisini nasıl öğrendin
@mustafaerdem1404 жыл бұрын
Diger muhlerden yazilima kayan cok var. Matlari iyi oldugu icin gecis kolay oluyor heralde
@mustafaerdem1404 жыл бұрын
Az da olsa ortak dersler de vardir zaten
@kadir97654 жыл бұрын
Herhangi bir alanda derinleşen kişi, aynı derinlik doğrultusunda farklı alanaa hemen geçebilir. Bunun sebebi, yapabileceğini kendine kanıtlaması sonucu inancının çok yüksek eşiğe çıkmış olması (özgüven)
@denizcansevercevirileri3 жыл бұрын
@@kadir9765 haklısınız.
@baybrlgsc9677 жыл бұрын
Sevgili dost, İos programming hakkındaki düşünceleriniz nelerdir acaba ?Sizce swift & obj. C dil yapısı geliştirme bakımından diğer dilleri de yan yana koyduğumuzda yapılabilirlik durumu nedir ? Sonuçta en kalite bir emeğin bile storeda kâr payı var. Uğraşılmalı mı, yoksa hayır şu dil varken ios’ da kaybolma denilebilir mi? Teşekkürler.
@emreagca37767 жыл бұрын
önceki videolarınızın birinde ingilizce olan kanalınızda mocap ile ilgili videolar çekeceğinizi söylemiştiniz. Bu fikrinizi hala hayata geçirmeyi düşünüyor musunuz?
@kalpazansuat78117 жыл бұрын
witcherı görünce geldim
@djan08897 жыл бұрын
bil. müh. 1. sınıfım comodore olayına çok takılmıştım . hocalarımız 3.sınıflar çok kötü siz onlardan da kötüsünüz derdi 1.sınıflar olarak psikolojimiz yerlerde :D . eskilere bakınca o comodore evresinin , o tutkunun eksikliğini hissedebiliyoruz :)
@yazyazilim6 жыл бұрын
hocam c# projesine c++ dll eklerken p invoke methodlarını mı yoksa cmake i mi kullanmalıyız.
@omermindivanli29817 жыл бұрын
1.30 saat sonra mulakata giricem bu teknikleri uygulucam bakalım ne olucak :)
@jamiryubotle835 жыл бұрын
neler oldu
@ugurcanakkok10567 жыл бұрын
Abi cevap verirsen bir lise son öğrencisi olarak çok memnun olurum.. Matematik bu sektörde ne kadar önemli ? Matematik bilgimiz bizi ne kadar diğer yazılımcılardan ayırır işe alımlarda? Bazı kısımlarda pek de önemli değil galiba hangi kısımlarda olmazsa olmaz ?
@spaceofsoftware74087 жыл бұрын
Aslında alanına bağlı olarak değişir. Yani eğer ki web gibi alanlarda çalışacaksan pek ayırt edici bir şey değil fakat biraz araştırırsan göreceksin ki yapay zeka gibi alanlarda matematik ön planda olan bir şey ve ayırt edici oluyor, yani alana göre değişir. İleri programlamada işin içine matematik giriyor fakat bu iş için matematiğin verilme amacı programlama ile matematiğin düşünme mantığı benziyor olması, sana matematik bir bakış açısı kazandırır bu da programlamada çok işine yarar(öğrenme aşamasında kolaylık sağlar). Fakat yine kesin bir şey diyemeyiz. Örneğin mobil programlama öğrenmek için matematik kullanmayız ama yapacağınız uygulamaya bağlı olarak değişir. Örneğin angry birds diye bir oyun vardı herkesin bildiği bu oyun yapabilmek için fizik bilmek gerekir, ve fizik formülleri de kullanılır. Yani senin yapacağın uygulamaya veya işe bağlı olarak da değişir. Deriz ki "web alanında matematik kullanmaya gerek yoktur" tamam ama örneğin bir upload sitesi (dropbox, google drive vs..) yapmak istersin oturur yaparsın eyvallah ama diğerlerinden bir farkı olmalı ki insanlar halihazırda kullandığı siteyi bırakıp senin sitene geçsin ne yapıyım diye düşünürsün dersinki dosyalar daha hızlı upload olsun, boyutları küçülsün yer işgal etmesin ve indirmesi hızlı olsun diye onun için dosyayı upload etmeden önce parçalayıp, parçaları upload ettikten sonra tekrar birleştiren bir algoritma geliştirmek istediğin zaman burda matematik kullanmak ZORUNDASIN. Siteleri veya firmaları (aynı kapıya çıkıyor) ayırt edici ve öne geçiren şey kullandıkları algoritmadır ve bu türlü gelişmiş algoritmaları tasarlamak çok emek ister. Yazılımcı insanlar boşuna sabahlamıyorlar bu iş çok emek istediği için sabahlıyorlar yani mecburiyetten. Çok emekten kastım bu işin eğitimini iyi almış üzerinde sürekli çalışmalar yapmış kendini geliştirmiş olmak demektir. Zaten bu işlerde ilerlemek istediğin zaman matematik yine karşına ister istemez çıkacaktır. He eğer dersen 2 3 bin lira maaş bana yeter o zaman giriş seviye bir şeyler öğrensen yeter, ki onun içinde üniversiteye gidipde 4 yılını heba etmene değmez şuna emin ol sektörde ilerleyen kişiler hiçte azımsanmayacak maaşlar alıyor. Hangi dalda olursan ol emek olmadan ekmek olmaz bu sektörde iyi maaşlar almak istiyorsan çok çalışmalısın. Yukarıya doğru yürüdükçe artan bir çalışan (vasıflı eleman denilen işlerden iyi anlayan kişi) ihtiyacı oluşuyor ve bu ihtiyaç her gün artıyor fakat üniversiteler min 4yılda bir mezun verdiği için bu açık kolay bir şekilde kapanmıyor. Umarım azda olsa yardımcı olabilmişimdir.
@baybrlgsc9677 жыл бұрын
Ticcy Robby her durumda olurlardan olmalı diye düşünüyorum. İlişkilendir ve çöz.
@terihanpeyze95127 жыл бұрын
Çok güzel açıklamışsın , teşekkürler.
@enagla95666 жыл бұрын
Space of Software ne kadar güzel açıklamışsın çok teşekkür ederiz
@atakansenkaya7 жыл бұрын
Ben NBA veya farklı editler yapıyorum ama Türkiye'de maalesef ilgi yok. Bence video başlıklarını ve açıklamalarını hatta etiketlerini bile ingilizce yazıyorum. Kanalımda editlediğim videolara bakabilirsiniz.
@mesutguneri55197 жыл бұрын
AMERİKADA ARKA SOKAKLAR DİZİSİ VAR MI?
@serkanpekcetin86627 жыл бұрын
Backstreet Boys var
@t569KD16 жыл бұрын
Back streets var orda
@lindbergmatvey74167 жыл бұрын
Bize bir oyun yapmayı gösterir misiniz seri şeklinde ?