Bilgisayar Mühendisliği 4.sınıf öğrencileri olarak hocamız sunum yapmamızı istedi ve 5 kişi toplanıp sunumu hazırladık sizden de çok iyi yararlandık
@TheUploded8 жыл бұрын
bilgisayar müh. öğrencisiyim gerek dersler için gerek gelecek planlarım için sektörün durumu hakkında verdiğiniz bilgiler her şekilde verdiğiniz emek çok büyük teşekkür ediyorum...ne yazık ki bulundugum üniversite kağıt üzerinde iyi görünsede çok kötü durumda....ve şehirde üzülerek bilişim sektöründe yeterli düzeyde ortam bulunmuyor.yapmak istediğimiz projeler oluyor destek çıkan olmuyor... burdan belirtmek istedim sadece teşekkürler (çukurova üni.)
@yucehasankilic86184 жыл бұрын
Türkçe çeviriler ve anlatımlar oldukça memnun edici. Emeğinize sağlık.
@cagataycetinkol77302 жыл бұрын
Çok iyi anlatmışsınız hocam, teşekkürler
@methemamacita5 жыл бұрын
Hocam video için çok teşekkürler, sayenizde complex görünen konularıbile kolay kavrayabiliyoruz. Birde Tabu Search'le alakalı video çekebilir misiniz ??
@FlameWind68 жыл бұрын
Hocam merhabalar, yıllardan beri server administration mesleğine ilgiliyim. Geçtiğimiz yıl bilgisayar mühendisliği bölümlerinden birine girebilmek adına YGS sınavlarına başvurdum. Sınavlarda disleksi hastası olmam nedeni ile gerekli başarıyı sağlayamadım. Bu durum matematik sorularını çözerken bana inanılmaz zaman kaybettiriyor. Bu nedenle bu yıl dil bölümleri yada CTIS için bölümleri yeniden hazırlanıyorum. Üniversiteyi okurken CCNA,MCSA ve çeşitli Comptia sertifikalarını çıkartmayı düşünüyorum. Dil bölümü okumam durumunda uzaktan eğitim ile yalnızca ön koşulu karşılamak adına bilgisayar programcılığı okumayı düşünüyorum. Tabiki aldığım sertifikaları da ileri seviyeye taşımayı ihmal etmeyeceğim. Dil bölümü okumam durumunda da 2 yabancı dilim olacak. CTIS okumam mı daha mantıklı olur bu durumda yoksa dil bölümü mü?
@Sadievrenseker_BK8 жыл бұрын
ctis hangi üniversitede okuyacağınıza göre değişir. Örneğin bilkent ise gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. Ayrıca sertifika alacaksanız biraz daha ciddi sertifikaları tavsiye ederim, bunlar giriş seviyesi ve neredeyse herkesin sınav sorularını ezberleyerek aldığı sertifikalar. Hiç yoktan iyidir tabi ama sektöre aranan bir şeyler alsanız sizin için iyi olur. ikinci yabancı dil olayı, kariyer planınıza göre değişir ( kzbin.info/www/bejne/d6alZXVogrVjm7s )
@FlameWind68 жыл бұрын
Giriş seviyesi konusunda haklısınız hocam. Zaten üniversiteyi okurken aynı anda alacağım. Dil konusunda uzak doğu dillerini (Özellikle Japonca) planlıyorum ve şimdiden İngilizce diline hakim olduğum söylenebilir. Comptia sertifikalarının düşük seviyeli olduklarını zaten biliyorum. Üniversite eğitimi almadan olabildiğince temelden başlamak asıl amacım. Hedefim ise CCIE.Mezun olduğum esnada CCNP sertifikasını çıkarmayı planlıyorum. Kariyer planı olarak da öğrenmiş olduğum dilin anavatanına göç etmeye hayır demem.Bilkent'i tam burslu kazanmam neredeyse imkansız. %50 burslu kazanmak ise beni ciddi anlamda zorlar. Eğer kariyerimde dil okumaktan kat kat fazla avanraj sağlayacaksa oraya yönelmeyi tercih ederim.
@ozanduru464521 күн бұрын
hocam formüllere ve olasılıksal hesaplamalara keşke değinseymişsiniz birazcık
@Erdem_Akdag Жыл бұрын
Hocam ben bu dersleri öğreniyorum. Python ile makine öğrenmesine geçeceğim altyapım olduktan sonra. Doğru mu yapıyorum ? Bu arada çok başarılı anlatıyorsunuz. Ağzınıza sağlık:)
@erdincburakarslan17178 жыл бұрын
Hocam GitHub dan oluşturduğunuz yapay zeka başlığının altına örnekler ne zaman yazacaksınız bekliyoruz ?
@Sadievrenseker_BK8 жыл бұрын
önce lisp dili ile ilgili eğitimleri belirli bir seviyeye getirelim sonra koyarız.