De reden dat het meisje het vervelend vind om gecorrigeerd te worden in haar spelling word in het geheel niet beantwoord of uitgelegd door de spreker. Het meisje beaamd dat ze een spellingsfout heeft gemaakt, en ze erkent waarom en dat dit word gecorrigeerd. Rationeel gezien begrijpt en accepteert ze dit process,maar emotioneel gezien heeft ze hier moeite mee,moeite met gecorrigeerd te worden. Deze 2 gedachten rijmen niet met elkaar en daar heeft ze moeite mee, dat is inhoudelijk gezien haar vraag. De spreker verteld dat het meisje hier moeite mee heeft omdat het meisje weigert gecorrigeerd te worden, alsin je liever niet gecorrigeerd mag worden wanneer je de keuze zou hebben,echter dit is absoluut in lijn met de vraagstelling van probleem van het meisje. Veruit de meeste mensen willen gecorrigeerd worden wanneer ze fouten maken, echter word het vaak als vervelend ervaren om gecorrigeerd te worden. Het antwoord is echter simpel, het maken van fouten word in generaal niet gezien als onderdeel van een productief vruchtbaar process maar als een hiaat in het productie process waar het ten koste gaat van het product. Een logisch argument is dat. -Het waarschijnlijk is dat iemand die 1 (cognitieve) fout maakt ook andere fouten maakt in andere onderdelen en dat met dit gegeven al het (cognitive) product mogelijk incorrect is -wanneer in het process fouten worden gemaakt,dat dit het product negatief beïnvloed. -en dat deze fouten voorkomen hadden kunnen worden . Alle stellingen zijn echter incorrect. Fouten dienen het process naar een meer perfect product. Het inzien en voorkomen van andermans fouten word geaccepteerd, maar het inzien en van je eigen fouten word gezien als persoonlijk falen. Naar mijn mening is dit de essentie van de discrepantie in het denkbeeld van het meisje. Fouten maken mag ) ,zolang je ze zelf maar niet maakt, Niemand wil "slachtoffer"zijn van andermans fouten,want iedereen wenst een perfect product.
@Ajjan833 жыл бұрын
19:25 👌
@izzydawiz74864 жыл бұрын
De reden waarom Spinoza de ethica begint met een uiteenzetting en beschouwing van wat god is, is omdat hij god ziet als het enige absolute. Absolute oneindigheid/onbegrensdheid (in zijn woorden substantie). Alles wat er uit die absolute onbegrensdheid/oneidigheid voorkomt is een gevolg daarvan. Johan kruif zou zeggen elk gevolg heb z'n oorzaak. Dit klopt totdat je de oorzaak der oorzaken ziet. Omdat er iets voortkomt uit de absolute oneidigheid , maakt dat je kunt stellen dat dit een natuurlijk gevolg is. Zoals een bloem die geur verspreid. Dat de bloem geur verspreid is geen keuze maar een gevolg van zijn bestaan. Zowel bij de bloem als bij de absolute oneindigheid is dit gevolg onpersoonlijk. Bijgevolg is al het handelen in deze wereld een natuurlijk gevolg van zijn oorzaak. Dat maakt dat vrije wil onbestaand is. Nu, dit is onmogelijk goed uit te leggen in een korte reactie. Dit is wel één van de redenen waarom Spinoza zo bijzonder is. Hij heeft namelijk op een beshouwelijke wetenschappelijke manier uiteengezet hoe volgens hem de werkelijkheid is opgebouwd. Eerlijk gezegd doet dit filmpje Spinoza geen eer aan. Zeker niet de eer die hij verdient.
@blauwzakjecrack2 жыл бұрын
Het internet word rijker met prachtige reacties zoals die van jouw,daarvoor dank ik je.
@Krifko13 жыл бұрын
Een menora met acht armen... Kom op, mensen, het moeten er uiteraard zeven zijn.
@LeoWal013 жыл бұрын
Was misschien wel met opzet?
@semramaekers86587 жыл бұрын
Hehe
@nickvanzuijlen20279 жыл бұрын
Wow dat stukje met die vrouw was zwaar genant zeg. Ze was zeker zenuwachtig
@RichardKoning9 жыл бұрын
Welke vrouw precies? Ik vond die jongedame in het begin wel verhelderend (digitaal "gekwetst" worden). Iets van deze tijd!