BEKER 1/8 Finale | Feyenoord O18 - PSV O18

Рет қаралды 8,524

Peter van den Berg

4 ай бұрын

Samenvatting van de bekerwedstrijd in de 1/8 finale tussen Feyenoord O18 en PSV O18 van zaterdag 13 januari 2024.
De winterstop is voorbij en de 2e seizoenshelft begint vandaag zaterdag 13 januari 2024. Vandaag wordt de bekerwedstrijd tussen Feyenoord en PSV gespeeld. Nadat PSV O18 eerder Vitesse in de 1e ronde trof, kwam uit de loting in de 1/8 finales dus opnieuw een BVO team als tegenstander uit de pot.
De 1e helft hield niet over. Beiden teams speelden niet best. Aan de kant van PSV werd een goal wegens buitenspel afgekeurd en voor de rest was het zeer matig.
In de tweede helft was PSV de betere ploeg. Ze domineerde het spel en met name op het middenveld was PSV heer en meester over Feyenoord. Enkele discutabele strafschopsituaties waar PSV een strafschop claimde, werden door de scheidsrechter van de tafel geveegd. Raf van de Riet scoorde een fantastische 0-1 toen hij de bal in één keer op zn slof nam en keeper Ismael Ka kansloos liet. Opnieuw werd er een goal van PSV afgekeurd, ditmaal zou het buitenspel zijn. Feyenoord probeerde het wel maar aanvallend was het onder de maat.
PSV won en bekert zo door naar de 1/4 finales van het bekertoernooi.