خیلی خوب بود ...به خصوص اطلاعات موسیقایی قبل از انقلاب (تفکرات غرب زدگی تند) و دیدگاه های شما راجع به موسیقی سنتی بدو انقللاب.در کل این مقاله چراغی رو برای ما روشن می کنه که کم کم متوجه شیم چرا محسن نامجو چنین شد ؟ و همینطور تفسیر ها و بیان های منطقی رو دریافت کنیم که گیرایی نوآوری در موسیقی ایرانی ِ امروز رو برامون قابل درک میکنه . این نگرش های تعصبانه اساتید به فرم و ساختار تکراری موسیقی ایرانی مانع نوآوری و خلاقیت های روز (که نیاز جامعه امروز در حیطه فرهنگ و هنرهست) شده.
@abletune11 жыл бұрын
Az in harekate besiaar mofid poshtibaani mikonam. Khasteh nabashid.
@Hadadheydari11 жыл бұрын
ادامه کامنت قبلی : امیدواریم که با ارائه این مقاله ها کمکی بشه به ذهن های خلاق موسیقیدان های نسل جدیدمون . اگر امکانش هست در مورد موسیقی های خودتون هم از نظر تئوری مطالبی رو ارائه بدید با سپاس
@teymoorkh11 жыл бұрын
Dear Mohsen, in this context, it should be "ham senkhi" and not "ham sokhani". My regards Teymoor
@amir990level211 жыл бұрын
Tarikh Osool garayee dar moosighi IrAN, cHETORE?
@maziarfayaz11 жыл бұрын
موسیقی در تعریف باید تولید صدایی باشه که به گوش شنونده قشنگ بیاد و در اصل هیچ قانونی در چگونگی تولید موسیقی نباید وجود داشته باشه ولی این دلیلی نیست که بگیم موسیقی ایرانی فقط یک دامنه خاصی داره و نمی شه در ضمینه تولید صدا با موسیقی ایرانی مانور داد. متاسفانه عکس این حرف در قیاس موسیقی ایران با موسیقی اروپایی و پاپ امروزی کاملا مشهوده چون در موسیقی مدرن در اصل فقط دو گام وجود داره ولی موسیقی ایرانی٬ با اینکه بقول آقای نامجو گام ها کمی محدود شدن٬ از موسیقی اروپایی صداهای و نت های بیشتری داره.