@veyselgunes diye biri var yapmayı deniyor dikkatini çekebilir
@bibiliya_sesili_oku2 жыл бұрын
🤣🤣🤣
@handduggraverdronline2 жыл бұрын
He won't live long enough for that
@teketek55163 жыл бұрын
Ellerine sağlık Zafer usta. 25 yıldır eleltirik-elektronik işi yapıyorum. Seni izleyerek mutlu oluyorum.sana saygı duyuyorum.
@teketek55163 жыл бұрын
Mesleğimizin değerini herkese anlatıyor ve gösteriyorsun
@merts.11273 жыл бұрын
Bu ilginç video için teşekkürler. Mikrodalga yayını ile kapalı alanda deney yapman iyi olmamış. Okuduğum bir vakada böbrek dokusuna hasar verdiğini yazıyordu. Umarım zarar görmemişsinizdir. Aslında magnetron cihazı ile açık havada bile oynamamak lazım. Yine de böylesine tehlikeli bir aygıt ile test sonuçlarını paylaştığınız için sağolun. Cep telefonuna zarar vermemesinin nedeni ise ne yazık ki telefonların da mikrodalga frekansında yayın yapmasıdır. Belki çıkış gücü daha düşük ama uzun vadede beyne telefon da hasar veriyor. Üreticiler telefonu mikrodalga frekansında zarar görmeyecek şekilde birleştiriyorlar. Cep telefonlarının mikrodalga radyasyonundan korunmak için telefonları mümkün olduğunca handsfree kullanmak ve kısa konuşmak gerek. Aldığımız telefonların sar değerinin düşük olanlarını da tercih edersek havamızdan daha önemli olan sağlığımızı korumuş oluruz.
@Teknokoleji3 жыл бұрын
Magnetron radyo sinyalleri denemeleri çok ilgimi çekiyor telefonunu biz takipçilere deneye feda ettin ama etki etmedi bozulmadığına sevindim güzel deneyler izlerken korkarak nefesimi tutarak izliyorum açıkçası
@ozgurkaygisiz1562 Жыл бұрын
sevgili zafer kardeşim eline sağlık.Bildiğim kadarıyla mikrodalgalar duvarları kolaylıkla aşabilmektedir. Bu dalgalar sayesinde asma tavanların içerisine yerleştirilen sensörlerle hareket algılanıp lambalar yakılabilmektedir. Malum ülkemizde yaşanan deprem felaketinde enkaz altında kalan canlarımız var. Eminim ki sen bu işe kafa yorup enkaz altına insan sağlığına zarar vermeden gerekli güçte mikrodalgaları gönderip en ufak bir canlı hareketini algılayabilecek bir devreyi yapabilecek bilgi ve deneyime sahipsin. Belki bu fikir aklıma biraz geç geldi :( ancak deprem ülkesiyiz bir sonraki olabilecek bir depremde insanlarımızın mutlaka kurtarılmasında mükemmel bir iş yapabilecek bir proje olacaktır. Şöyle düşündüm bu magnetrona daha düşük güçte sinyallerle insana zarar vermeyecek microdalgalar gönderip dönen dalgaları okuyabilecek bir alıcı yapılabilir. Senin bunu yapabileceğinden %100 eminim, sevgili kardeşim al şu lehimi eline ve paylaş bizimle...
@amilsn98223 жыл бұрын
Abi: -telefonda sesi, video açarak deneyin -telefonda çağrı yaparak deneyin (radio bağlantı bozulurmu) -hard disk ve flash card testedin. Çalışırken dosya yazacakmı diye. -bir FM Radio Çalışırken deneyin. Frekanslardan etkileniyormu. -bir bardakda dizel/benzin koyub test edin (yanacakmı diye) -sirke ile test edin (çatlarmı diye) -Küçük CRT manitör test edin. Radiosinyal acısından. -küçük DC motora pervane bağlayıp çalışır durumda testedin. -en iyisi karşısına Tesla Bobini koyarak test edin. 🙂👍 -Güneş Paneli koyub elektrik verdiğine bakın. -Karşısından bir Lazer ışını keçirin, ışığı bükermi diye -Coca cola içine mmds beyaz sakız atıb ağzını kapatıb test edin. -Wireless Şarj aletini bobini koyub multimeterle test yapın. -Farry kab şampunu ile suyun içine damladıb test edin (köpüklenermi diye)
@bw-br-edits3 жыл бұрын
Zahmetli bir video olmuş. Elinize sağlık. Merak edip denemedigimiz şeyleri denediginiz için teşekkürler.
@harunk223 жыл бұрын
Helal olsun valla dolu dolu bir olmuş. Buram buram emek kokuyor. Ellerine sağlık üstadım. Zevkle ve heyecanla izledik. Yalnız dikkat et kendine. Sen bize lazımsın 😊👍👍👍
@ilkeruz34543 жыл бұрын
Sıkıntılı bir şey ama fırının kendi sistemini kullanıp ince ayrıntı belirtmeemeniz bence iyi olmuş aslında çok basit bir parça olsada magnetron işlevi çok sıkıntılı yinede güzel bir çalışma frekansı itibari ile h2o içeriklerine daha çok etki sağlar önünde su vb şeyler deneseniz daha rahat gözlemlenirdi.kopmuş bir yaprak vb bunlarda ama lamba da güzel örnek olmuş.elinize sağlık
@ayhancam58942 жыл бұрын
Ellerine sağlık üstadım. Zevkle ve heyecanla izledimm
@mustafailhan1143 жыл бұрын
Zafer bey bizi acayip bilgilendirdiniz, sağolun. Bu magnetronun çalışma prensibini anlatabilirmisiniz
@mehmettatar63542 жыл бұрын
Mikro dalga göndererek hidrojen atomlarının titreserek ısınmasını sagliyor
@eminkocamer14543 жыл бұрын
Kesinlikle ilginç şeyler deneyen azimli birisi daha fazla ilgi ve aboneyi hak ediyo
@akkemik3 жыл бұрын
Mikrodalganin en iyi su yada akiskan molekullerini hareket ettirerek isiyi ortaya cikardigini okumustum. Acaba kola kutusunu islak koysan ne olurdu onu incelemek lazim. yaptigim bir deneyde islak yada nemli cisimlerin daha cok etkilendigini gormusutum. Icerisinde sivi olan cisimleri icerden disari dogru isitiyor. Eline saglik. Guzel bir deney olmus. Birde bilgi olsun diye belirteyim. Kapali olan bir mikrodalga icine konan bir telefon sinyal alip gonderemiyor. Kapsama alani disinda gibi kaliyor. Bunu bir filimde telefonlar dinlenmesin diye oraya kondugunu gorup ogrenmisitim. Test ettim gercekten calisiyor. Cunku firin disari mikrodalga sizdirmasin diye yapilmis, GSM sistemide mikrodalga statusunde, o nedenle bu sistem de calisiyor. Bilginize...
@titanyumlazer2 жыл бұрын
Silahı hazır magnetronlardan sovyet magnetronu denilen magnetronla anca yapabilirsin. Oda tam bir silah olmazda yine bundan çok daha iyidir dışına koyup deney yapacağın ürünlerini sağlam bir fırınada koysan olurdu.
@Senyapp2 жыл бұрын
ÇOK TEHLİKELİ DENEY ZAFER BEY İN VİDEODA AÇIKLADIĞI GİBİ ANLAMADAN İÇİNİZDE BİR YERLER PİŞE BİLİR ÇOK ÇOK DİKKAT ETMENİZ LAZIM.
@emeldeliorman72252 жыл бұрын
Bu deneyde bakır bir parça üzerinde nasıl bir etki yapacak diye bekledim fakat bunu denemediniz bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.
@ilkerpostallar19313 жыл бұрын
Zafer bey magnetron un altinda atlama yapiyor yoksa filamanli lambayi daha fazla yakabilirdi
@ozoner3D3 жыл бұрын
*Helal olsun sana müthişsin. Hazır uzay ajansı da kurulmuşken uzaya götür bizi* 😂
@rdtech65033 жыл бұрын
Надеюсь ,аркадаш,вы хоть отходили от микроволновки, когда работал магнитрон.А тест в помещении вообще опасно, волны отражаются от стен⚡
@ertilx113 жыл бұрын
Umarım arcadash, magnetron çalışırken en azından mikrodalgadan uzaklaşmışsındır. Ve içerideki test genellikle tehlikelidir, dalgalar duvarlardan yansır. usta zafer bu tercüme edilmiş hali. umarım iyisindir.
@rdtech65033 жыл бұрын
@@ertilx11 Teşekkür ederim 🤝👍
@cuezz2 жыл бұрын
Hocam magnetron spesifik olarak mikrodalga mı üretir yoksa diğer başka spektrumları da içerir mi?Tşk ler
@yakraktes60012 жыл бұрын
Merhaba Zafer bey , Bendeki mikrodalga 8 sene arızalı diye : hiçbir tamirci bakmamıştı tehlikeli olduğunu söylediler. Ben de kendim araştırdım tamir ettim. Şimdi sorunsuz çalışıyor. Sayenizde elektroniğe daha anlamlı bakıp araştırıyorum .
@oktteknoloji2 жыл бұрын
Slm zafer bey. Magnetronun ürettiği bu mikrodalgalari istediğimiz frekansta ayarlayabilir miyiz . Mikrodalgalar rezorans oluşturduğu için maddeler ısinmaktadir . Bu sinyalleri toprağa vermeyi düşünüyorum .
@ZAFERYILDIZ522 жыл бұрын
Hayır bu sabit çıkış vermektedir
@Gsahmetyt908 Жыл бұрын
Akkor lambanın telini yakıyor heralde çünkü sonraki denediğiniz telde kıvılcım tutuşuyor. Tasarruflu ampullerde civa oluyor heralde civayı buharlaştırıyor. Teli ısıtan civayi buharlastirir benim görüşüm. Birde soylemek istediğim bir sey var zafer usta. Magnetronun parçalarını hatırlarsanız icindeki bakir bloga anteni lehimliyorlar. Uc kisima anteni veriyorlar. O sogutucu olan kisim varya sağı ve solu açık iste sogutucularda bakır bloga temas ediyor. Yani orasida anten vazifesi görüyor. Neden derseniz ben bunu bayağı inceledim videolara baktım. Sağı ve solu da tasafflu ampulleri yakıyor. Benim görüşüm o sogutucular da temas ediyor bakir bloğa. Yani anten vazifesi goruyor orasıda.
@IphoneAYDIN3 жыл бұрын
7:10 magnetron arkasından yüksek voltaj sıçraması yapıyor.. Sen bize lazımsın. Bununla daha fazla vakit harcama sağlığın herşey den daha önemli kardeşim.
@mehmetportakal17893 жыл бұрын
Güzel çalışma olmuş kardeşim, eline sağlık.
@cyborgzouzoulin52843 жыл бұрын
Mikrodalga fırının ne kadar zararlı olduğunu anlamak için güzel bir video olmuş ,tebrikler
@ferditayfurhayranlari78853 жыл бұрын
Zarari ?
@kayakayaoglu92293 жыл бұрын
@@ferditayfurhayranlari7885 mikro dalgalar beynine zarar verir daha doğrusu vucudundaki hücreleri yakar. Mikro dalga aletinin camı bu dalgaların dışarıya çıkmasını engelleyecek şekilde düzenlenmiştir. Zaten bu videoda uzaklaşıyor mikro dalgalar elime zarar verir diyor. Yumurtayı Istıttığı için pişirdi.
@tturgutt272 жыл бұрын
odak noktasını ayarlamanız lazım daha iyi olur 15-20 cm daha da uzaklaştırın koyacağınız maddeleri.
@luizfernandolessa18892 жыл бұрын
Boa noite. Não entendo ainda como funciona um magnetron, mas pretendo aprender. No título do vídeo fala sobre o Magnetron como arma, mas creio que para ser usado como arma, deveria haver um foco melhor. Valeu pelo esforço.
@rzaytb56473 жыл бұрын
Zafer Abi Yine Cok Guzel Olmus Eline Salig 1 Gunde 2 Video 👍👍👍👍
@komanaydin4 ай бұрын
bunu geliştirmek için detay yok mu aktif red sistemine (ads) benzer bir şekilde gelişim bekliyoruz
@aligokcen59083 жыл бұрын
Bunun biraz daha geliştirilmişi bir projeyi, yıllar önce, evimdeki zemin döşemesindeki tahta kurdunu öldürmek için tasarlamıştım, ama bir türlü üretecek zaman bulamadım. Gece sessizliğinde kırt kırt tahtayı kemirip beni uyandırıp sinir ediyordu. Bu cihazı robot süpürge tarzında üretip zeminde gezdirip tahta içindeki parazitlerden kurtulacaktım. Sonra bir gün kurt kendini ele verdi ve dışa doğru yanlışlıkla bir delik açtı, Ben de fırsattan yararlanıp, deliğe birkaç tüp japon tutkalı boşalttım. Sanırım Japonlardan hoşlanmıyor ki, kendisinden bir daha ses çıkmadı. Böylece, magnetron süpürgesini üretmeme gerek kalmadı.
@ahmetcitak51632 жыл бұрын
kutu kolanın etkilenmemesinin sebebi kutunun malzemesinden kaynaklı. Süper iletkenlerden sekiyor mikrodalgalar. Teneke tencere gibi aletler süper iletken malzemelerdir. O yüzden mikrodalga fırının içine de koymamanız gerekir :)
@aliosmankucukpacalar7 ай бұрын
Hocam birde grafit poto koyun . Demir Metal eritiyormu.
@MaykiKamer2 жыл бұрын
Cep telefonları üretilirken dışarıdan gelen yabancı sinyaller yüzünden, şebeke frekansları etkilemesin diye anakartın her bir bölümü " Faraday kafesleri " ile kapatılır , faraday kafesleri , anakartın veya cep telefonun dışarıdan gelen yabancı frekansları içeriye geçirmez ve yapısı mikrodalga fırırnın kapağındaki gibi delikli nikel bir metaldir. Bu s bepten ötürü cep telefonu çalışmayı devam ettirdi.
@ugurozkan99553 жыл бұрын
Ben mikrodalga trafosundan kaynak makinası yaptım. Ama 2 adet trafo kullandım. Bta41 ile de akım ayarını yapıyorum tavsiye ederim.
@ugurozkan99552 жыл бұрын
@@Hulktolle internette çok videosu
@fjdarling2 жыл бұрын
Thanks Dude!! I was an interesting video. Have you tried to concentrate the uWave beam like a laser?
@nazifarslan77192 жыл бұрын
zafer bey merhabalar.magnetrondan cıkan mıkrodalgalar kac metreye kadar etkılı ve mıkrodalgaları daha uzun metrelere nasıl gonderırız. bılgılendırme ıcın sımdıden tskrlr .
@KaanTurkkolu3 жыл бұрын
Sene 2024; Zafer abi: Evde nükleer füze nasıl yapılır
@teketek55163 жыл бұрын
Tesla bobini gibi çalışıyor Zafer usta
@semihkarahan31323 жыл бұрын
Sağlık açısından mikrodalga zararlımı zafer usta ?
@necdetakbas27483 жыл бұрын
Keşke bu tür paylaşımyapmasaydınız. Yeterli bilgi ve becerisi olmadan deneyenler olabilir.......
@hrf10073 жыл бұрын
Cok dogru dedin This information may be use by a satanic person ..
@KaşLifeAdventures6 ай бұрын
Yeterince büyük bir magnetron iyi odaklanırsa dronlar için etkili bir silah teknolojisi olabilir .
@enversaglik87002 жыл бұрын
Çok güzel bir paylaşım olmuş. Teşekkür eder ve başarılarınızın devamını dilerim. Selam ve saygı kardeşim.
@bulentgunduz52073 жыл бұрын
Acaba kaç cm mesafeden kar veya buz eritebiliyor? Buz eritme makinası yapabilir miyiz?
@aliisk29583 жыл бұрын
Zafer ustam emeğine sağlık
@ErtugrulK Жыл бұрын
7:32 mikrodalganın içindeki tabağın dönmesinin sebebi de bu, belli bir noktaya odaklamadığı için eşit ısınması için dönüyor.
@aydnatanur38103 жыл бұрын
Zafer Abi sata harddisk veya flash bellek koysaydık veriler bozulur muydu sence?
@yasincaneymen3344 Жыл бұрын
Sayın hocam birilerinin bu tarz bir micro dalga cihazı ile beni pişirmeyeceğinden nasıl emin olabilirim bu micro dalga sinyallerden korunmanın onları engellemenin bir yolu varmı ?
@SaitYAMAK3 жыл бұрын
Gayet güzel bir çekim ve deney olmuş.
@enisinan47292 жыл бұрын
Abi iyi güzel anlatıyorsunuz ama bir ifaden kulağımı tırmalıyor affına sığınarak söyleyeyim, " bir etki yaratmadı" kelimesi yerine , "bir etkide bulunmadı " ifadesi kullanılabilir.
@mikailkoc533 жыл бұрын
Bundan sinyal kesici, sinyal karıştırıcı yapılabilinir mi
@KemalArslanKA3 жыл бұрын
Maksimum kaç metreye kadar etki ediyor ? Herhangi bir hoparlör üstünde ne gibi bir etkisi var ?
@ElisFidandro3 жыл бұрын
Dalga tabancası mı olacak? Her yerde ve korumasız dolaşan bu dalgalarla vücudunuza zarar verme riskini göze almış olursunuz.
@burhankokcu51772 жыл бұрын
Elinize sağlık. Bende AC 30 V 50 /60 hz mikrodalga motoru var buna direk 220 ac voltaj verebilir miyim? Cevaplarsanız sevinirim
@huseyinborekci96763 жыл бұрын
Abi birde magnetron dalga toplayıcı yapabilirsen çok iyi olur
@PIDOtomasyon3 жыл бұрын
05:59, Cips üzerinde değil hocam, o poşetin özelliği. İçine telefon koyun sinyali ya keser ya da zayıflatır...
@ahmetkuzu12942 жыл бұрын
Çok tehlikeli videolar hazırlıyorsunuz aman dikkat edin zafer hocam
@sadsaeqwqwrwqrqwr26393 жыл бұрын
Böyle devam edersen mikrodalgadan katarakt ve kısır olacaksın bence :D
@abdullahderin59992 жыл бұрын
Elinize sağlık hocam
@azddbkr18153 жыл бұрын
Hocam bilginiz için tşk ederim saygilar
@MACIR3 жыл бұрын
Ne kadar mikrodalga enerjisine maruz kaldığınızı bilmiyorsunuz! Başta göz akı olmak üzere diğer hücreleriniz etkilenmiş olabilir. Şayet bir mikrodalga dedektörü ile ölçüm yapma şansınız olsa idi ne demek istediğimi anlardınız. Kullandığınız magnetron 800W gücünde ve 2.45Ghz frekansındadır! Bu frekans özellikle yumuşak dokular için son derece tehlikelidir. Mikrodalga enerji W/cm2 cinsinden ölçülür, insan bedeni için sınır 5W/cm2 dir. Geçici olarak ta olsa bu sınırın üzerinde enerji almak, hücrelerde sadece ısınma hissi oluşturur fakat biyolojik hücre yapısının bozulma riski vardır. İleriki dönemlerde sebebini bilmediğiniz bir rahatsızlık ile karşılaşabilirsiniz. Umarım yararlı olmuştur.
@harungenc16503 жыл бұрын
Bunun menzil i çokmu yüksek
@MACIR3 жыл бұрын
@@harungenc1650 Yukarıda yaptığım bilimsel açıklamada belirttiğim gibi 5W/cm2 ve üstündeki enerji risk taşır. Açıkta çalışan 800W gücündeki bir magnetron 5W/cm2 gücündeki enerjiyi 2m. mesafeye yayabilir. Bunu tespit etmek ancak bir dedektör ile mümkündür. Mikrodalga frekansı 2.45Ghz su molekülü rezonans frekansı dır. Canlılar için bu frekansa açık temas tehlikelidir. Bir yumurtanın sarısını ayırın, akını düz bir tabağa koyun. Mikrodalga fırına koyduğunuz tabağı 800W ayarında sadece 10 saniye çalıştırın. Yumurta akı hızla beyazlaşarak tüm özelliğini kaybedecektir. Uzman değilseniz magnetrondan uzak durunuz ve gözlerinizin kıymetini biliniz.
@movludrustmov33923 жыл бұрын
Emeğine sağlık Zafer Abi 👍. Sen rusça da biliyormuşsun 😊
@movludrustmov33923 жыл бұрын
@@sadiesparks1773 🙂 ne dediğinizi pek anlamadım 🙂
@mehmetbozbesparmak39003 жыл бұрын
Tavsiyeniz evlerde kullanmak zararlımı
@izzetacur4123 жыл бұрын
Eline emeğine sağlık güzel anlattınız
@munirkhan40873 жыл бұрын
Very danger.... future Army weapon.
@egsh1473 жыл бұрын
Nothing will happen to Turkey, we will head to the bullet. 🇹🇷🇹🇲🇺🇿🇰🇿🇰🇬🇦🇿🇨🇾
@alirizapiskin63932 жыл бұрын
Zafer bey, Güveli ve tabi-ki test edilmiş olarak, orman yangınlarını önlemek adına, şirketleri teşfik ederek, ormanlarda kebap, şiş, köfte, çoban kavurma gibi, yemeklerin lezzetlerine yeniden alakalı ve yetkililerin olur onayına kavuşmamız için ümidümiz sizlere kaldı desem herhalde yanılmamış olurum. Takdirlerinize.
@pilotbagoglu88462 жыл бұрын
Eline emeğine sağlık çok güzel aydınlatma oldu ama çok güzel silah yapılır nurdan açıklamayım 😀😀😀
@ovgu_ozgur3 жыл бұрын
Hacı Elektrik mühendisiyim hayatında kendine yapabileceğin en kötü şeyi yapmışsın. Umarım kalıcı hasar kalmamıştır kalpte yada diğer organlarda.
@ovgu_ozgur3 жыл бұрын
@Maersk Maersk Magnetron evimizde kullandığımız wifi routerları gibi 2.4 ghz bandına yakın bir dalga üretir fakat farkı şudur ki bu dalgaların enerjisi 1000 kat daha fazladır. Mikrodalga fırın bir kafes görevi yapar. Normal çalışmada bu dalgalar fırın dışına çıkamaz. Ön camda sızıntılar olmaktadır fakat çok yüksek seviyede değildir ama yine de kalp pili olan insanlara etki etmektedir. Bu yüksek enerjili dalgalar su gibi molekül yapısında farklı kutuplara sahip olan cisimlerin titreşmesini sağlar çünkü bu dalgalar sürekli yön değiştirir. Elektromanyetik dalgalar iletken metaller üzerinden yansır. Bu aslında aynı zamanda fırın dışına dalgaların dışarı çıkmamasını sağlayan şeydir. Videoda açık alanda yapılan deneyler dışında, magnetron tarafından üretilen bu dalgaların metaller veya yüzeyler üzerinden yansıyarak vücut ile temas edebilir. Katarakt yada testislerde ısınmadan kaynaklı hasar olabilirken genel olarak da vücut da radyasyona maruz kalabilir. Şöyle ki mikrodalgalarda ki bir vida boşluğundan sızan dalgalar radyasyon yanığı yapmak için yeterlidir. Ama günümüzde çok fazla güvenlik prosedürü var ve sızıntılar neredeyse yoktur.
@ovgu_ozgur3 жыл бұрын
@Maersk Maersk Yok hayır olmaz onun için X-dalgaları gerekir. Çok daha yüksek frekansta bir dalga. Burdaki dalgalar insan vücudunun içinden girip çıkamazlar içerde ısı olarak soğurulurlar. Ama kağıt karton seramik vb gibi maddelerin görüntüsünü alman mümkün olabilir. O da röntgen filmi ile değil arkasına başka bir şey bulabilirisin. Örneğin ısı ile uçan mürekkep koyarsan mikrodalganın geldiği yerde mürekkep uçar.
@harungenc16503 жыл бұрын
Peki bu aletin menzilli çokmu yüksek
@cenkmulus8208 Жыл бұрын
Usta akkor lambanın ucundaki voltajı ölcse idin. Ve de başka bir lambayıuzatma yardımı ile yakarmi deneseydin
@aligokcen59083 жыл бұрын
Etkilenip etkilenmemesi, elektron bombardımanına maruz kalan hedefteki elementlerin orbital yapısıyla ilgili.
@ولینجفی-ط5ج2 жыл бұрын
Good Teşekkürler başarılar diliyorum
@MehmetSutas3 жыл бұрын
Kola kutusu metal olduğu için içine sinyali geçirmemiş olabilir. Şişe cola da daha etkili olabilirdi.
@kayakayaoglu92293 жыл бұрын
Çok tehlikeli bir deney. Yarım metre mesafeden binlerce voltluk elektirikle çarpar denemeyiniz. Lambalar o nedenle kablosuz yanıyor bir nevi yüksek gelirim hattı gibidir. Bulaşık telinin yanmasının sebebide elektirik akımıdır Yinede emeğine sağlık.
@MiniTorna2 жыл бұрын
Kademesini neden arttırmadınız 1 ve 2 ile denediniz sadece, belki daha fazla güç verecekti magnetron
@ahmedhakanokumus3 жыл бұрын
Zafer Hocam Hangi bölümden mezunsunuz
@ismailbasarir1903 жыл бұрын
Arkadaşlar lütfen insanlara yanlış bilgi vermeyin. Mikrodalga radyasyonu zararlı değildir. Işınların canlılara zarar verme oranı ışının dalga boyuyla ters orantilidir. Googledan radyasyon spectrumuna bakarsaniz mikrodalga radyasyonunun x ve gamma ışınlarından epey uzakta olduğunu göreceksiniz. Spektruma batiginizda, görünür ışık tayfinda kırmızının ötesinde kalan ışınlar zararsızdır morun ötesinde kalan ınıklar zararlıdır.
@kurukuruyasevda11132 жыл бұрын
Teşekkürler
@huseyinkara83152 жыл бұрын
Uzaylılar gelince lambalar bunun gibi ışık olurmuş derler
@idrisaslan98843 жыл бұрын
Zafer çok büyük risk almışsın oradan dağılan radyasyon vücudunda büyük oranda birikmiştir. Acizane tavsiyem kimse denemesin bu iş çok ciddi
@rafiqzulfuqarov91713 жыл бұрын
Abi hoporlor miknatisini guclendirmke icin nasil bir devre yapa biliriz
@ilkinshekili44293 жыл бұрын
Cok wukr yuzun gorunumlu video cekdin
@gasmonkey70563 жыл бұрын
mikrodalganın trafosuyla güçlü inverter yapar mısınız?
@wolfangramonmata71262 жыл бұрын
El microonda sabía que lo iban a desguace, pero nunca perdió su sonrisa. Ja, ja, ja.
@rizwanmalik3659 Жыл бұрын
Hi Magnetron is similar and big size of vacume tube you can make transmitter from it to transmit broadcast something upto long range. Even you make wifi booster from it. Connect roof antenna to its output point. Injecting signal in to filament side or in high voltage line.
@Nonameisnt2 жыл бұрын
komşunun oğlunun blutot hoparlörünü söndürebilir miyim o yöne doğru uygulasam?
@altansoylu18532 жыл бұрын
Kral bunun ile ev ısıtılabilinirmi ?
@llMuratll3 жыл бұрын
Zafer hocam çalışmalarını beğenerek takip ediyorum ancak bu videonuz çok tehlikeli ne kadar uyarı da yazsanız söyleseniz böyle bir projeyi denemek isteyecek dikkatsiz ve biliçsiz bir çocuk yada yetişkin olursa kendine veya başka bir canlıya zarar verme olasılığı çok yüksek birilerinin geri dönüşü olmayan zararlar görmesine sebep olabilirsiniz.
@JeanBartt2 жыл бұрын
Just cancer.
@llMuratll2 жыл бұрын
@@tolgadabbagh1877 Hacı abi 9 - 16 yaşında oğlun torunun oyun gibi bu projeyi yapmaya çalışır zarar görürse o zaman bir daha yorum yaparsın.
@teknoatolyem3143 жыл бұрын
Işınla beni zafer abi 🥰🥰🥰
@عمرومجدى-ي4ث8 ай бұрын
اللهم بلغنا رمضان وصل اللهم على سيدنا محمد وعلى اله وصحبه وسلم 💕💯
@2亗K彡3 жыл бұрын
2:05 de eski samsung tuşlu kilit acıma sesi gelmesi
@oktayyoktayyful3 жыл бұрын
Bu yaptigin deneyi mikrodalga firini sökmeden tehlikesiz bir sekilde yapabilirdiniz bence :-))
@yukselgumus64722 жыл бұрын
Dağ ve hava alanı magnetronları çok daha büyük ve güçlü. Karşısına geçsen kısa sürede insanı bile pişirir 😀😀
@enesbilgic24713 жыл бұрын
Hocam sonunda sizi görebildik😂😂😂
@azizbilgin213 жыл бұрын
Bende yumurta dan mutasyona uğramış bir civciv çıkacak diye düşündüm o kadar radyoaktif dalgalar dan dolayı 🤣🤣😅
@otukenteknik62803 жыл бұрын
Akkor flaman lambaya bi ölçü aleti bağlasaydınız keşke kaç üretiyor görseydik