Рет қаралды 917,314
This talk was given at a local TEDx event, produced independently of the TED Conferences. Prof. Dr. Haluk Gürgen, nedeni ne olursa olsun ötekileştirmenin değil birbirimizi anlamanın önemine dikkat çekerken, iletişimimizin bizim nasıl varolduğumuzla ilgili bir tarz meselesi olduğunu hatırlatıyor.
Prof. Dr. Haluk Gürgen / BAU Öğretim Görevlisi
1977 yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi'nde akademik yaşamına başlayan Haluk Gürgen, 2006 yılına kadar bu fakültede iletişim, reklamcılık ve halkla ilişkiler alanlarında çeşitli dersler verdi, araştırma ve çeşitli projeler gerçekleştirdi, kitaplar, makaleleler yazdı ve iletişim sektöründe danışmanlık, eğitim ve çeşitli çalışmalar gerçekleştirdi, yöneticilik yaptı, yüzlerce ve her biri bugün çeşitli üniversitelerde ve iletişim sektöründe çalışan çok sevgili öğrencilerinin yetişmesine katkıda bulundu.
2006 yılında İstanbul'a yerleşti ve Bahçeşehir Üniversitesi İletişim fakültesi'nde 7.5 yıl dekanlık yaptı. Halen aynı fakültede öğretim üyeliği görevini zevkle sürdürüyor.
About TEDx, x = independently organized event In the spirit of ideas worth spreading, TEDx is a program of local, self-organized events that bring people together to share a TED-like experience. At a TEDx event, TEDTalks video and live speakers combine to spark deep discussion and connection in a small group. These local, self-organized events are branded TEDx, where x = independently organized TED event. The TED Conference provides general guidance for the TEDx program, but individual TEDx events are self-organized.* (*Subject to certain rules and regulations)