Son derece açık, anlaşılır,duru bir anlatım .. emeklerine sağlık bence mühendislik alanıyla alakalı takip edilmesi gereken bir kanal
@emre_gunay9 күн бұрын
Kesinlikle katılıyorum. “Mezun olduğunda sıfırsın” ve “Size okulda hiçbir şey öğretmiyorlar” lafları işverenlerin çok işine yarıyor hocam. Üniversitenin hakkını vererek okumuş yeni mezunlar bu tuzağa düşmemeli.
@gundem3361Ай бұрын
Hocam ben Harita Mühendisiyim. Okulda öğrendiğim bilgileri, meslek hayatımda karşılaştığım hemen hemen her alanda kullanıyorum. Ama bunda okulun pratiğe önem vermesi çok önemli. Selçuk Üniversitesindeki Hocalarıma selamlarımı yolluyorum gerçekten çok değerlilermiş ve iyi ki çok pratik yapmışız, şimdi daha iyi anlıyorum.
@batuhanbek558628 күн бұрын
Selçuk Üniversitesi iyi bir üniversite gerçekten de. 15 sene Bosna Hersek'de yaşadım. Her geçen gün daha da gelişiyor.
@busra.520Ай бұрын
hocam selamlar. videolarınızı izledim kanalınız çok faydalı sizin donanımızda birinden fikir almak çok aydınlatıcı oldu gerçekten. ben kişisel olarak bölüm tercihi konusunda da fikrinizi rica edeceğim. çok kararsızım cok fazla okul ve ders ıcerıgı ınceledım gunlerdır ama elektrık elektronık mı yoksa bılgısayar mı secmelıyım karar veremıyorum. açıkcası cıhaz uretebılmek ve robotık alanda bılgım olmasını ıstıyorum ama yapay zeka ve yazılım kısmında da gerı kalmak ıstemıyorum. sızce nasıl ılerlenmelı hangı bolum daha faydalı ve kapsamlı olur? eem okusam bılgıyasar muhendıslıgındekı derslerı kendım calısarak uzerıne ekleyebılır mıyım sızce ? ek olarak okul ıcın koç dusunuyorum sizce yeterlılık olarak iyi midir bu konuda görüşlerinizi rica ediyorum. :)
@durukansanАй бұрын
Merhaba. Robotik alanı çok geniş. Bir robotta hem elektronik donanım, hem mekanik donanım, hem yazılım hem de yapay zeka ve daha fazlası var. Devre, donanım veya chip geliştirmek istiyorsanız Elektronik Mühendisliği seçin. Yapay zeka yazılımları ve algoritmaları ile uğraşmak istiyorsanız Bilgisayar/Yazılım Mühendisliği seçin. Bilgisayar Mühendisliğinden elektronik/donanım alanına geçiş pek olmaz ama Elektronik Mühendisliği dusiplininden bilgisayar/robotik/yapay zeka alanlarına da sonradan geçiş mümkündür. Başarılar🎉
@durukansanАй бұрын
Koç Üniversitesi tabii ki iyi imkanları olan bir okul. Siz mühendislik için ilk 10/15 üniversiteden birine girmeye çalışın. Başarılar..
@busra.520Ай бұрын
@@durukansan tam olarak karisiklik yasadigim kismi cevaplamissiniz . Bende eem okumayi planliyordum aslinda ama cok kafam karisti videolari izlerken herkes farkli birsey diyordu. Simdi netlestirdim cok tesekkurler vakit ayirip cevapladiginiz icin 🙏
@durukansanАй бұрын
@@busra.520 Yardımcı olduysam ne mutlu. Tekrardan başarılar diliyorum..
@isasakar8058Ай бұрын
hocam kolay gelsin.Ne yazıkki okulda birşey öğretmiyorlar ve hatta öğretmen yok hatta öğretmenler de bilmiyor kısımları her bölümde var.İşin aslı ben bu dersle ilgilenmiyorum veya aslında ben çok tembelim demez kimse.tabiiki bazende hava güzel dışarda gezme hayaliyle sınıfta uyukladımda demez.kolay gelsin.
@durukansanАй бұрын
Merhaba. Okulda konular iyi anlatilmiyor olabilir, ancak kitaplarda ogrenmemiz gereken seyler mevcut. Maalesef eger kotu bir okul ve hocaya denk gelmisseniz kendiniz cabalayacaksiniz. Yani demek istedigim videonun basinda da gosterdigim o devre teorisi ile ilgili kitaplar bosuna yazilmadi, onlara calisip anlamak lazim. Eger gercek muhendis olmak istiyorsak. Selamlar 👋
@isasakar8058Ай бұрын
@@durukansan hocam ben teknisyenim.yukarda saydığım bahaneler öğrencilerden duyduklarım.öğrenci diyince yanımda staj yapan öğrenciler yoksa öğretmen değilim.meslek yülksek okuluna gittim iki yıllık.öğretmenlerin canla başla birşeyler öğretmek için çırpındıklarını gördüm ama öğrenci boş olursa ne yapsanız boş.bu konuda yazdıkça uzuyor özür.sözün özü tamamen size katılıyorum.saygılar.