Bună dimineața. Mâine pe vremea asta mă pregătesc pentru plecare…
@lumyh81672 күн бұрын
Asa m am dus eu la o sala unde erau așezate benzile în rand ca la magazin iar la jumătate de metru în spate alte aparate aranjate una lângă alta, apoi a amețit o fata și a aruncat-o cu picioarele pe celelalte aparate.
@voicumihnea2 күн бұрын
Nasol!
@calin30702 күн бұрын
Când vrei să faci ceva ,cum ar fi culturismul ai nevoie de un antrenor personal (care trebuie să aivă niște recomandari )plus trebuie să consulți un nutriționist...că nu merge să mănânci ce vrei tu și să ai și rezultate, spun asta pentrucă eu trăiesc în Anglia și băiatul meu a obținut aici licența de antrenor personal,bineînțeles în urma unor rezultate...🎉🎉
@voicumihnea2 күн бұрын
De acord!
@raulbonatiu55312 күн бұрын
sunt lucruri care se pot învața de unul singur altele nu, pt cele din urma ai nevoie de un profesional care poate sintetiza în profunzime; pînā și 'sfaturile' care le iei de pe KZbin sunt tot un fel de antrenorat cu profesioniști, dar cu lipsa feedbackului care e important.
@nicolaeene668116 сағат бұрын
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
@vioricaveresmihailescu8822 күн бұрын
Buna dimineata ! Este o mare tentatie de a invata singur ceva, este si o chestiune de mandrie, dar se remarca de-a lungul timpului, in toate domeniile , ca autodidactii strang enorm de multe informatie (mai multa decat cei ce invata cu profesor) dar asociaza dificil, rationamentele lor in domeniu sunt mai rigide, accesul la subtilitati - mai redus. Interactiunea discipol-profesor introduce in procesul de invatare afectul, modulatia verbala, dinamica fizionomiei. Afectul este capital in procesul de invatare; stim din experienta cotidiana ca nu poti invata/memora ceva ce nu-ti place sau urasti, pur si simplu. Generatia mea a trait-o direct la orele de Limba Rusa impuse in liceu: multi ne amintim bine ce am invatat la Latina dar aproape nimic de la Rusa. Relativ recent s-a descoperit ca aria cerebrala responsabila de intergarea si memorarea limbajului este tangenta si chiar se suprapune in unele locuri cu aria afectivitatii. Si mai putem mentiona aici 'regula spovedaniei" : de ce se recomanda sa te spovedesti unui om (preot) in loc de a-ti face singur un proces de constiinta rational si corect ? Pentru ca "factorul uman" este determinant in analiza, introspectie, invatare si surclaseaza de departe "rationamentul perfect".
@GicaKontraglobalismului2 күн бұрын
Oare asa sa fie?!? Newton a invatat singur Teoria Gravitatiei. Asta avea acces mai scazut la subtilitati?!?