✌🏻 CONCURS ÎNCHEIAT Spune-ne ce crezi și câștigi o carte de la editura Publica! Urmărește episodul și scrie-ne într-un comentariu: ce părere ai despre episod, cu ce informații ai rămas după vizionarea lui, ori poate chiar întrebări pentru invitat, de care vom avea grijă să ajungă unde trebuie. Noi le vom citi pe toate și vom premia până vinerea viitoare (1 martie 2024) unul dintre ele, cu o carte care să îți alimenteze inspirația și setea de cunoaștere pe mai departe. De această dată, e vorba despre „Cum să începi. Fă ceva care contează” de Michael Bungay Stanier.
@matii_b.2021vechi7 ай бұрын
Paul, un astfel de an liber am fost nevoita sa imi iau si eu, dar in 2020, cand am intrat in carantina. Povestile noastre se aseamana oarecum. Imi luasem concediu fara plata, iar a doua zi a fost anuntata carantina, care m-a salvat. Indurasem prea mult într-o relație toxica, muncisem foarte mult, plus o nastere si nopti nedormite....Toate la un loc au dus spre somatizari cumplite, urmate de vizite de n doctori care imi spuneau ca fizic eram bine-slava domnului-si nu imi gaseau cauza presiunii cumplite din ceafa, a problemelor digestive, a durerilor in tot corpul. Neputința aceasta de a găsi o cauza a starilor de rău a dus spre depresie si anxietate. A fost...cumplit. Am ajuns la dr potrivit, am luat tratament, am tinut dietă si, ușor ușor, am reinviat. Dar foarte greu....Acum inca sunt legata de omul toxic de care am decis sa divorțez, deoarece avem un copil împreună. Procura sa merg cu el in vacanta nu imi da, refuza sa semneze acordul pentru a ne putea duce copilul la psiholog...Si uite asa..Inca lupt cu morile de vant. Dar cumva...sunt mandra de mine ca am iesit de acolo si am reușit să evoluez pe plan profesional. Fa c ceea ce imi place, predau si sunt directorul unui Palat al copiilor. Copiii ma ajuta sa ma deconectez de tot ce e urât si greu de dus. Sper sa reusesc din ce in ce mai mult sa traiesc in echilibru si armonie.
@AnDY.H.806 ай бұрын
Felicitări!
@ancas96428 ай бұрын
Suntem crescuți în ideea aceasta a blama relaxarea. Îmi aduc aminte în copilărie toate vorbele ”de duh” ale bunicilor: ”nu sta, că-ți stă norocul”. În 1 ianuarie (zi de sărbătoare, de altfel), *trebuia* să înghesuim într-o zi cât mai multe activități, cu explicația: cum îți merge în prima zi, așa îți va merge tot anul. Tratăm pauza ca pe ceva de rău augur, de lene, de evitat. De asemenea, mai vine și motto-ul acela stupid al multora: ”și când nu mai pot, mai pot puțin”...
@Hacking-Work8 ай бұрын
Servus, Anca! Îți mulțumim că ai vizionat episodul și că ne-ai inspirat la rândul tău, prin comentariul trimis! Felicitări! 🥳 Ai câștigat cartea oferită de prietenii noștri de la Editura Publica. Te rugăm să ne trimiți datele tale în termen de șase zile (numele complet, adresa, număr de telefon) la plan@hackingwork.ro pentru livrarea cărții. În eventualitatea în care nu primim datele în acest termen, vom alege un alt câștigător.
@ionela-ralucapopa30048 ай бұрын
Prind mai multă încredere în mine și simt mai puțină vinovăție, mai puțin stres când Paul ne confirmă că este ok să ne relaxăm. Confirm și eu, că se întâmplă să fim epuizați cu tot mai multe task-uri, că avem un program de lucru în care productivitatea se pierde în numai câteva ore. Și încă mai este printre noi acea vorbă "Când numai poți, mai poți un pic!" Mulțumim lui Paul Olteanu că ne transmite povestea lui dintr-o altă perspectivă, din care putem învăța cu toții!
@SorinaSapunaru8 ай бұрын
Un podcast care ar fi nevoie sa ajunga la multi oameni angajati, dar si "patroni"/manageri. Din pacate, facem parte si din cultura lui "daca nu sunt ocupat, nu sunt productiv", adica trebuie sa facem ceva mereu ca sa credem ca suntem productivi... Daca stam si ne relaxam, ne simtim vinovati.
@Hacking-Work8 ай бұрын
Mulțumim mult! Am fost și noi acolo, și realizăm că ne-am minți să credem că nu vom mai pica nicicând în capcană. Dar sperăm că dialogând sincer pe acest subiect normalizăm o atitudine care ar fi trebuit să fie oricum normală. Și ne bazăm pe fiecare din cei care au urmărit acest episod și l-au considerat util să îl distribuie în „bula” lor - prietenilor, colegilor, familiei, șefilor. De aici începem - om cu om, din bula noastră către restul.
@alexr87176 ай бұрын
Eu asa am facut si am avut liniste la serviciu, ca mereu paream ca fac ceva, dar chiar faceam, mai citeam ceva in plus pentru munca si am fost (sunt in continuare) genul de "hot" de meserie. Nu se stie niciodata cand anumite skill-uri se pot transforma in asset-uri, in cazul "scufundarii vasului".
@ralukateodora19948 ай бұрын
Mulțumesc pentru acest episod! Mi-a făcut plăcere să vă ascult, am găsit ideii cu sens. Cultul omului mereu ocupat este foarte la modă și unde lucrez eu...am colegi care își sacrifică pauza de masă, stau cu orele in fata calculatorului și manageri care veșnic se plimbă cu telefonul in mână, așteptand vezi Doamne nu știu ce răspunsuri....complet aiurea...când ajungi sa te îmbolnăvești sau sa îți exprimi nemulțumirile managerii foarte competenți te invită... să pleci, dacă tot nu îți convine....jalnic....
@FlaviaTTGaming8 ай бұрын
Salutare! Am ascultat cu mare plăcere și atenție acest episod, mulțumesc Hacking-Work și Paul Olteanu! Menționez că am 22 de ani, sunt studentă în anul 4, și mi s-a parut foarte utilă ideea despre vocație, puncte forte și valori. Cu sigurantă voi aplica ceea ce am aflat în acest episod în alegerile viitoare din viața mea și voi împărtăși cu colegii mei aceste informații valoroase. Mulțumesc încă o data pentru acest episod atât de fain, încât l-aș revedea din nou și din nou, pentru a mă asigura că am asimiliat toată informația. Cât despre Paul Olteanu.. mi-a deschis calea către un tărâm vast și fascinant, cel al neuroștiinței, pentru asta îi mulțumesc! Numai bine și spor în toate!
@gabrielbita52758 ай бұрын
L-am descoperit pe Paul in pandemie iar informatia data prin podcasturile sale a fost un "game changer" pentru mine. Discutia de azi mi-a confirmat din nou ca in viata este despre echilibru si sustenabilitatea lucrului bine facut si nu despre spike-uri si decaderi, de unde posibil sa nu te mai ridici. Apreciez enorm deasemenea transparenta si puterea de a impartasii propriile experiente, chiar daca nu au facut parte dintre reusite. Inca un episod de inalta, pentru care va multumesc !
@DianaDiana-cw4fz4 ай бұрын
Cat de revelator a fost acest podcast. Foarte, foarte mult mi-a plăcut. ❤
@DenisoiCiufulici8 ай бұрын
Un dialog plin de intelepciune! Multumesc Paul pt vulnerabilitate si umanitate! Atat de importante aceste constientizari. Fara sanatate nimic nu (mai) conteaza 🙏🤗
@petradance8 ай бұрын
Pana la acest clip, nici nu auzisem de Paul Olteanu. Multumiri ca l-ati invitat, apreciez mult felul in care invitatul dv. a pus reflectoarele pe lucruri incomode pentru multi dintre noi.
@elenaiulius78608 ай бұрын
Vă mulțumesc amândurora ! Paul, pentru mine rămâi sursa inepuizabila de progres . Mă înveți să reaplic filtrele in munca și viața personală,la care adaug determinare . Mă înclin!
@elenastratila63767 ай бұрын
Vă mulțumesc mult pentru această emisiune! Îmi este de real folos. Fiți binecuvântați!
@cristinamuntea92828 ай бұрын
M-a intristat foarte tare divortul vostru...am ascultat podcastul cu voi de n ori si mi s-a parut ca sunteti un cuplu de invidiat.Sanatate mamei si sa te refaci cat mai repede OM minunat
@mmc88888 ай бұрын
Salut. Eu ma bucur ca Paul a ales sa fie deschis si sa-si povesteasca propria experienta. Intrebarea mea e de ce nu a intervenit nimeni mai repede dintre cei cu care muncea care au vazut clar semnele de oboseala cronica de-a lungul timpului.. Dar, cred ca e o intrebare mai degraba retorica. Multa sanatate si spor ii toate va doresc! :)
@emiliatoma64318 ай бұрын
Un episod extrem de bun, mulțumim! Ar fi bine să ajungă la cat mai mulți oameni și să înțeleagă că în viață e important și să te odihnești. Degeaba ajungi bogat la 30 ani dacă sănătatea ta e la pământ :( Mulțumim pentru episod! Apreciez și faptul că la finalul podcastului se menționează echipa de producție, nu cred că am mai văzut asta până acum și chiar arată respect față de echipa 😊
@1tzutzubebe8 ай бұрын
Bine v-am găsit! Va ascult din Londra. Urmăresc de luna trecuta, atunci când am timp, podcasturi unde apare Paul. Cumva a apărut în viață mea dintr-o întâmplare căutând altceva pe KZbin. Ce am înțeles eu azi ascultând acest podcast, e ca e timpul sa îmi priotizez sănătatea mintală. De prea mult timp tot ma amăgesc ca mai pot, pana săptămâna trecută când am ajuns sa am niște răbufniri la muncă cu 2 colegi. Apoi stări emoționale de plâns fără motiv, trezitul în timpul nostii fu orele, stări de oboseală continuă, chiar dacă dorm câte 7-8 ore pe noapte. E important sa realizez ca eu sunt mai importantă decât locul de muncă. Cumva sa realizez ca dacă ceva mi se întâmplă mie și nu mai pot merge acolo, voi fi înlocuită ușor, dar atunci când eu îmi distrug sănătatea nu o sa pot face asta, sa ma refac repede. Mulțumesc! Slide-ul cu, curba stresului l-am văzut ieri în podcastul lui Paul și a fost chiar folositor în a înțelege unde ma aflu acum dpdv mintal. O sa caut de asemenea mai multe informații degate de ce a zis ca e import când ne cautam un job :punctele forte, pasiuni, valori și motivație. Mulțumesc, deja m-am abonat și la podcastul vostru.
@margaretasandu63518 ай бұрын
Il ador pe Paul Olteanu si asa v - am descoperit si o sa va urmaresc in continuare. Multumesc ! ..
@adinamiron93538 ай бұрын
Bravo, Paul, Doru & Echipa. 👏🏻 Minunat episod, foarte utila perspectiva lui Paul si un bun reminder pt toti. De apreciat si vulnerabilitatea, onestitatea si asumarea lui Paul, dincolo de performanta.
@gabrielmagurean31468 ай бұрын
Pe bună dreptate că “e despre mine și ce trăiesc” când episodul Mind Architect sau Hacking Work mă captivează. Vă mulțumesc și vă felicit !👏🏻🍀
@ceraselanicoletamanole47788 ай бұрын
Mă bucur să văd această nouă imagine a lui Paul .Mulțumim și felicitări pentru informațiile oferite!❤
@carlarafaelam8 ай бұрын
M-am regasit in toate cele spuse de Paul. Exemplul lui este de mare necesitate pentru a constientiza ca pana si persoanele cu foarte mult knowledge in spate, au nevoie de experientele si lectiile lor de viata, pentru a integra in viata lor ceea ce stiu deja. Asta e o lectie care vine inspre mine din nou si din nou. Rabdare si pasi micuti spre relaxare, odihna si spre adevaratul succes.
@theshiftmakerspodcast97988 ай бұрын
Mulțumesc pentru deschidere. Sunt niște constientizari care ajuta!
@rodicaniculescu17218 ай бұрын
Il urmaresc pe Paul din pandemie si imi place f mult cum povesteste. Aduce in prim plan multe idei nou venite de la cercetatori renumiti in domeniu. De altfel, il si invidiez pt anul sabatic. Si eu imi doresc unul f mult.
@MateiA-s5m4 ай бұрын
Olteanule - eu numai după 3 minute de uita la video tau, și sunt epuizat. Cred ca mor de plictisea dacă te ascut o ora și 5 minute.
@romanvssvmromania3 ай бұрын
Au scos Dani si Costelus clip nou, mergem acolo ca nu ne plictisim.
@ligiaalbu73218 ай бұрын
Buna tuturor! Ii multumesc lui Paul inca odata, pentru confirmarea ca e ok sa iti iei pauze, ca nu ma mai simt in culpa ca imi acord plimbari prin parc, in plina zi. Mai cu sotul meu mai am de lucru, e in faza de salvator. 🥹😃🙋🏻♀️
@Andrei_GS8 ай бұрын
Ce-mi plac mie astia ca Paul Olteanu care dadeau tot felul de sfaturi si participau peste tot la toate podcasturile, stiau tot despre orice, dar in final sa auzim ca totusi a luat o pauza dupa un cumplit burnout, etc. Adica sa fim seriosi, toti ne dorim sa facem mai mult, mai bine, sa fim mai impliniti, mai bogati, etc. Dar nimic nu vine fara un pachet aditional de probleme.... Important e sa ai o viata echilibrata si sa simti ca esti OK in primul rand cu ceea ce faci, nu tre sa fii nici cel mai bun, nici cel mai mare, astea sunt doar chestii megalomanice care aduc nota de plata mai devreme sau mai tarziu
@florinplesca77716 ай бұрын
E doar un idiot, la fel ca 99,99% din cei pe care îi vedem oriunde pe social media. Oameni care fac mai mult rău decât bine. Oameni pentru care tot ceea ce contează este propria imagine de sine câți urmăritori au și cât sunt ei de adulați de urmăritorii naivi și prostănaci care se uită la ei și ascultă tâmp toate aberațiile pe care le scot pe gură zi de zi.
@ion-stoica8 ай бұрын
Eu aș spune că problema noastră este eficacitatea, nu neapărat relaxarea. Cred că trebuie să ne obișnuim să fim mai analitici (sau mai pragmatici) și să evaluăm cât efort merită să depunem pentru fiecare dintre acțiunile noastre. În companii se muncește de multe ori în zadar numai pentru a demonstra ceva ce se putea anticipa cu puțină analiză înainte de a începe.
@loralie_again8 ай бұрын
Foarte bine punctat! Work smarter, not harder!
@ambbln38678 ай бұрын
în România patronii, managerul vrea ca să faci din kk bici și sa mai și pocnească. dacă nu iese zice ca nu te pricepi
@zauletandrei8 ай бұрын
Sunt de acord, planificarea ajuta enorm. Eu nu am invatat sa o fac si am ajuns sa fac lucrurile cum veneau si tot trageam mai tare dar in zadar.
@ion-stoica8 ай бұрын
@@zauletandrei cred că am trecut prin asta cu toții. Mai mult sau mai puțin conștient.
@Hacking-Work8 ай бұрын
Foarte bună concluzie. „Mimarea productivității” e încă o practică încurajată. Corelând cererea cu oferta, oamenii simt că asta se cere de la ei. Și când n-ar avea neapărat ceva de lucru, trebuie să arate ocupați.
@cladoveanu8 ай бұрын
O strategie vindecătoare, aceea de a îți expune vulnerabilitățile, dar și de a fi autentic. Am urmărit de la începuturi Mind Architect. A adus un suflu pragmatic in "romantismul" acesta al psihologiei pozitive și al cursei nebune după succes. Felicitări și pentru birou! Arată ca un background din Zoom 😂 doar că e real.
@pikabublue22838 ай бұрын
Paul,ma bucur sa aud ca acum esti bine,d abia astept sa ti ascult tot cee ce vei posta ,mi ar placea sa dezvolti si acest subiect"cum supravituim cu un narcisist intr un cuplu necasatorit si daca ofer a doua sansa ,relatia va fi longevivă ori se va prabusi?!poti detalia cu exemple multiple acest caz.Multumesc anticipat❤
@valysirbu78618 ай бұрын
Mulțumim!❤
@laurarus51928 ай бұрын
Servus amandurora. Felicitari pentru continutul de calitate al acestui episod. Paul bine ai revenit si sunt sigura ca multi suntem cei care ne bucuram sa te auzim din nou. Sper sa ajungi la Cluj sau Tg Mures live cat mai repede- pentru aceia din noi care sigur gasesc un beneficiu sa te si asculte live.Multe idei faine in acest episod/ multe idei de digerat …..daca ar fi sa insist pe una din ele:imi doresc sa ajunga cumva informatia si in scoli/ gradinite/ universitati…inclusiv firme( daca ar avea mai mare deschidere) …sa ajunga informatia la copiii nostri, poate faceti episoade si pentru copii pana in 14( eu oricum trimit link-uri des baiatului mare de 14 ani si discut cu el anumite idei)cumva sa incercam “sa mutam muntii” , e greu dar nu imposibil , iar generatiile copiilor nostri , adolescentilor nostri,au nevoie sa se cunoasca mai bine, sa stie elemente esentiale despre neurostiinta , iar de aici sa se raporteze la relatii, odihna, sisteme , cariere etc. Eu ca parinte fac tot posibilul, dar la nivel de societate e mult de lucru/ inca lumea ridica din spranceana-si eu vad in jurul meu😢…PS: vreau in echipa Mind Architect🎉stiu ,suna ciudat, dar daca aveti nevoie de cineva remote fie si doua trei ore pt chestii organizatorice, mici si marunte dar”mancatiare” de timp ,dar care le puteti delega si sa nu va mai consume timp eu ma ofer)))…o spun si de ce:intrucat imi doresc enorm sa invat si sa absorb ca un burete informatiile si metodele voastre, sa ma simt parte dintr-un grup care simt ca face sens / sa fiu “in mijlocul actiunii” 😊. PPS: mult succes si Paul, sper sa ajungeti cu informatiile pe care le promovati la cat mai multi romani- e mare nevoie de asa ceva. E imperios necesar , as indrazni sa afirm. O zi faina !
@carmencnb55738 ай бұрын
Felicitari pentru acest podcast ! Ma regasesc in aproape tot ce spune Paul Oltean ! Cred ca rezonez cu varianta de a incepe sa iti placa ceea ce faci , ca sa nu risti sa treaca viata pe langa tine si sa nu sti de ce ai trait.
@badescuvalentina95968 ай бұрын
Paul esti extraordinar ,te apreciez cu toata fiinta mea ! 🙏
@WhiteLotus6667 ай бұрын
take care of yourself, Paul 🤗🤗🤗
@titotimmie8 ай бұрын
Felicitări! 🙏
@alecrisan868 ай бұрын
Interesantă discuție. Referitor la pasiuni, părerea mea este ca dincolo de teste pentru punte forte și pasiuni e foarte, foarte important să ne ascultăm vocea interioară. În momente de tihnă intelectuală sinele ne ghidează și ne spune ce ar trebui să facem. Acele idei, dacă ne dăm voie să le urmărim, vin cu extrem de multă energie și entuziasm. Asta funcționează la mine și sunt multi învățați din trecut la care am găsit prezentat același mecanism. Rezonez mult cu ideea ca plânsul este eliberator și am făcut și un video despre asta în care explic mai în detaliu: kzbin.info/www/bejne/qqGxkJWgjJWaaacsi=Z0miKhdVomcCC6Za Mult succes în continuare!
@tatianalencautanu49668 ай бұрын
Felicitări! Sanatate si echilibru in toate.
@Lakshmi235Lakshmi8 ай бұрын
Multumesc mult 🎩🙏🤗
@Love2hike_8 ай бұрын
Salutare ... in primul rand abia astept podcast ul despre vocatie ...va mulțumesc pt informațiile din acesta... si as vrea sa adaug ca si comunitatea de la job poate sa faca diferenta intre un job placut sau urat... calitatea oamenilor cu care interactionezi
@moshelevi85738 ай бұрын
V-aș fi recunoscătoare dacă veți da muzica mai încet,ca să ne putem bucura D-l Paul Olteanu. Vă mulțumesc !❤❤❤😊
@manuelazainescu778 ай бұрын
Doamne... ești "o mină de aur", mulțumim din suflet pentru tot!🎉
@adrianborlea82358 ай бұрын
Vocatia e diferita de cariera, si nu trebuie neaparat sa construim cariera in jurul vocatiei. E bine uneori sa luam si pauze consistente, asta nu pentru ca am fi lenesi, ci pentru a ne putem reintoarce cu forte proaspete de munca.
@strimbucristina24008 ай бұрын
Excelent episod! 👏
@maayan1328 ай бұрын
Mulțumim ❤
@radubogdan97378 ай бұрын
Noi romanii suntem invatati de mici sa ne stresam si sa fim mereu in priza...mereu ni s-a spus din toate partile ca trebuie sa facem tot mai mult, ca altfel nu progresam, nu reusim in viata, etc... eu cel putin niciodata nu am auzit in scoala ca sa ne intrebe un profesor ceva de genul: cum va simtiti?... ce putem face ca sa ne detasam de stres, de probleme?... mereu doar asta se zicea, daca nu invatati nu reusiti in viata...daca luai o nota proasta era sfarsitul lumii si acasa, mai ales in scoala generala....si apoi ne miram ca asta e fondul nostru de a fi mereu in priza...
@gabrielaioanas4938 ай бұрын
Super interesant podcast!
@oanacalen1388 ай бұрын
Ador❤
@elenaselene75687 ай бұрын
Buna ziua ! Sper sa ajunga acest potcast si la Supermercato sau la alti straini patroni care biciuiesc angajatii. Daca ati sti cati fac acest lucru de a se purta cu angajatii ca si cu sclavii.
@anaelisabeta36578 ай бұрын
Câți ani ne ia unora dintre noi până să pricepem că am ajuns la epuizare? Câte boli, câte conflicte, cât stres și gânduri negre... Încă un semn pentru mine că trebuie să iau o pauză e tema asta cu care s-a întors Paul. Nu am rate, deci aș putea, nu? :) Vă mulțumesc pentru conversația faină și atât de actuală!
@stefbarosau21468 ай бұрын
Da chiar ai putea mai ales dacă ai și niște bani puși deoparte pentru acoperirea cheltuielilor regulate.
@mihaialexandru3148 ай бұрын
Am observat o mentalitate romaneasca vs internationala in corporatia in care dau cu sapa: managerii romani nu doar ca nu discuta atunci cand li se impun target-uri draconice, ba biciuiesc angajatii pt a iesi inca si mai bine! Iar anul viitor targetul e si mai mare, pt ca de ce nu, daca se poate?! Auzisem un coleg dintr-o alta tara: "Pai nu am forecast, nu lucrez pana nu am forecast". La noi: "Pai fa 70283 de analize de vanzari trecute, 62 de scenarii, 7 slide-uri, 4 sedinte cu fiecare departament separat etc." iar cand termini toate astea si concluzionezi varianta optima dupa 3 zile de cate 10-12h/zi, vine sefutu care n-a participat si nu s-a uitat pe nimic si iti spune el cum sa faci. Facepalm.
@b.camelianiculina398 ай бұрын
De ce nu reusesc să memorez ca apoi sa redau un rezumat cu privire la cea ce am citit. Deși îmi place să citesc sa adun informații din diferite domenii. Mulțumesc pentru această discuție cu îndrăgitul Paul Olteanu!
@b.camelianiculina398 ай бұрын
Și mai am o nedumerire incep o mulțime de acțiuni dar nu reușesc să duc la sfârșit nici măcar una?
@Emilia-pv8yw7 ай бұрын
Aoleu cum asa,au divortat? Pai nu ne spuneau ei cum sa facem sa stam in cuplu? Eu dupa cine ma mai iau😂😂😂
@cosmina74838 ай бұрын
Ma regasesc in fraza: “daca stau degeaba sunt inutila”. In prezent sunt in CIC si am impresia ca daca stau de 1 an acasa pierd vremea, incercand sa fac ceva in aceasta perioada doar ca incerc sa imi reamintesc ca totusi cresc un copil, fara foarte mult ajutor din exterior, ceea ce e oricum obositor si epuizant, cu treziri nocturne de 3-4 ori pe noaptea, nu am mai dormit 5 ore legate de 11 luni. Si totusi realizand ca nu trebuie sa pun presiunea pe mine, ca o sa ma reapuc de treaba la un moment dat asa cum ar trebui, tot incerc sa gasesc portite sa mai fac ceva, sa realizez ceva, sa creez ceva (in timpul liber inainte pictam lucruri handmade), acum probabil ma gandesc ca proiectia mea dinainte de a naste a fost ca o sa am o perioada de 2 ani in care o sa ma ocup de copil dar si de ceea ce imi place, ca am vrut sa incep un mic business si ca nu am realizat ce imi imaginam ma simt vinovata. Vocea aceea ca pierd vremea, trece timpul, este vocea mamei din copilarie, pe care o identific dar nu reusesc sa si o elimin.
@rodicaniculescu17218 ай бұрын
E bine ca ai aflat a cui e vocea. Acum mai ramane sa gasesti metoda prin care sa o inchizi
@MariaNita-j7y8 ай бұрын
A creste un copil e cel mai greu lucru si nu este o pierdere de timp. Sunt mame care se trezesc de 3 - 4 ori pe noapte fiind deranjate de copil pana la varsta de 4 ani a copilului. Si ele nu mai pot readormi. Singurul lucru pe care si-l doresc acestea e acela de a dormi. E cazul fiicei mele. Eu am ajutat-o pe timpul zilei dar noptile pierdute nu i le puteam da. Omul are nevoie de 8 ore de somn pe zi.
@nicp.79908 ай бұрын
Băieti, felicitări! Stiti o reclama celebră? "Cheia e la tine, tu alegi". Se potriveste si in viaţa de zi cu zi.
@ispasflorina67518 ай бұрын
Ma scuzați, ma scuzati...a pomenit Paul Olteanu, asa, măcar in treacat, de ...Dumnezeu? A folosit in context doar zicala "a fluierat in biserica". Foarte bine ca merge cu bicicleta la pranz...Atat. Succes! Si multă sănătate, Paul!
@oresama938 ай бұрын
Dumnezeu în mediul corporate? De ce? Lol
@alinaapostol82088 ай бұрын
Credeti ca daca un om nu-l trâmbițeaza pe Dumnezeu, înseamnă ca nu e credincios? Sau daca nu e credincios, nu e valoros?
@octavdon81228 ай бұрын
Inainte sa criticati, incercati sa cautati, cum ar fi normal sa faceti. Si da, vorbeste. 👍 si inca un lucru, pomeneste de iubire la un moment dat, acolo este Dumnezeu. Dumnezeu daca este strigat si atat, nu inseamna ca este acolo.
@doinitakraus82158 ай бұрын
Deja l am distribuit
@stefanalbesc52667 ай бұрын
Divorț? Voi care vă alocați timp zilnic pt a vorbi ... Eu sunt de 19 anii cu soția și nu avem o relație așa ordonată... 🤔
@valysirbu78618 ай бұрын
❤
@Vivrelaliberte8 ай бұрын
❤❤❤❤❤❤
@silvatus20028 ай бұрын
divort in planul personal😮min 6:00
@Daniela-u1l8 ай бұрын
Asa am fost educati sa tragem in jug . A munci este terapie atita timp cit facem ceva placut noua nu altora si bineinteles da ne cunoastem limitele .ne place sau nu noi sintem numai oameni si avem limitele noastre.🤭
@veryvalentinno8 ай бұрын
In viață 3 factori sunt importanți.Atat
@panduruviorel71418 ай бұрын
Nu vrem să aflăm laudele de sine. Ați început cu o mizerie.
@liviadoni42178 ай бұрын
🤩🤩🤩🤩
@janejany61038 ай бұрын
Se folosesc enorm de multi termeni in lb.engleza, pacat ...putem sa spunem si in romana , in loc de " pod casting, speaking, coaching..." Neplacut,.
@InvataFrancezaCuIoana8 ай бұрын
Nu am inteles, a divortat de Alexandra sau e vorba despre alt divort pe plan personal ?? 🥺
@Hacking-Work8 ай бұрын
Nu credem că această informație este relevantă, din perspectiva podcastului nostru, fiind o informație mult prea personală și mai degrabă tabloidă. Paul va face lămuririle acestea dacă va considera necesar, în alt context.
@InvataFrancezaCuIoana8 ай бұрын
@@Hacking-Work Am fost doar surprinsa sa aud cuvantul "divort" avand in vedere ca mereu o lauda pe Alexandra si relatia lor... Sper sa fi inteles gresit si sa nu fie cazul. Orice ar fi, podcastul e f interesant. Nu ma opresc la acest detaliu, dar m-a atins aceasta informatie...
@co42957 ай бұрын
a divortat, a vorbit despre asta in primul podcast al noului sezon mind architect
@InvataFrancezaCuIoana7 ай бұрын
@@co4295 multumesc pt informatie. Trist...
@PetreseniucCatalin8 ай бұрын
Daca nu faci terapie cu un psiholog nu te faci bine . Nu poti sa faci terapie si sa te vindeci de unu singur ca nu merge fizic. Ai nevoie de cineva cu experienta din exteriorul tau ca sa te faci bine. Lumea tre sa inteleaga ca discutia cu prieteni ajuta pana la un punct sa te vindeci ai nevoie de profesionisti cu care sa rezonezi Sa nu faceti confuzie , un duhovnic nu poate sa te ajute asa cum cred majoritatea. Este ca si cum vrei sa faci un trasplant de organe si te duci la baba din sat care face vraji 😅. Mergeti la psihoterapie ca altfel nu iesi la liman
@Diana-Maria4558 ай бұрын
Sau daca nu dai la coasa, nu ai motiv sa fii obosit
@stefbarosau21468 ай бұрын
"Scârbiciu" :))) nu aveți idee câți prieteni am care se exprima asa când îmi zic despre ce su făcut la munca :)))
@corneadoina25218 ай бұрын
Sunt la minutul 47 si sunt epuizat de reclame...Voi asculta pana la final pe dl Paul O., dar la modul in care vindeti imaginea lui, cu 1000 de reclame, este clar ca nu voi mai asculta acest canal. ...
@Hacking-Work8 ай бұрын
Stimată doamnă, nu noi inserăm acele reclame, ele vin de la KZbin. Dar as vrea să vă întreb în ce fel credeți dumneavoastră că poate fi plătită munca oamenilor care au făcut această filmare, montajul și producția? Aveți abonament la TV acasă? Și acolo vedeți reclame? Așa se finanțează munca aceasta, doamnă. Faceți dumneavoastră astfel de interviuri și publicați -le fără reclame. Să ne anunțați când reușiți.
@Bes7Sellers8 ай бұрын
26Lei/luna=0 reclame. Nu ai sau nu vrei sa dai 26 de lei? Reclame. Simplu. Dar sa vrei măreție si discutii elevate absolut moca, e de domeniul fantasticului. Cartile costa, emisiunile TV vin in urma unui abonament, tot platit, cursurile de orice fel, tot costa. Se poate si fara sa coste. Prin reclame.
@Vlad-bs1js8 ай бұрын
@@Bes7Sellers Si totusi inca este posibil as ai acces la acele discutii absolut moca si fara reclame
@Bes7Sellers8 ай бұрын
@@Vlad-bs1js este.
@Vlad-bs1js8 ай бұрын
@@Bes7Sellers tantastic, nu?
@zeratul41998 ай бұрын
Mie mi se pare ca Paul Olteanu, nu intelege semnificatia informatiei pe care el o citeste si o conspecteaza. Inainte sa primesc injuraturile sa si explic. Am senzatia ca Paul, o persoana foarte valoroasa, se concentreaza pe a conspecta si a ne invata. Practic se concentreaza pe a transmite ce invata. Dar in toata ecuatia asta, am senzatia ca el nu trateaza informatia stiintific, adica macar sa aplice pe propria persoana ce invata. Nu sunt convins ca Paul Olteanu e atent la metacognitie sau la ce semne ii ofera corpul. Desi in clip el zice ca foloseste "walk the talk", nu cred ca e adevarata informatia (fie nu masoara ce zice, fie nu e constient de semnificatie si pasi). In rest toate bune. Paul Olteanu a revolutionat psihologia in Romania.
@cipriangherghias7 ай бұрын
Istoria muncii poate ajută la "hăckuit" sau măcar explică starea în care am ajuns cu toți... kzbin.info/www/bejne/nqfOkIuvoaqggtEsi=B3ONn1zIFUBa74Fy