Συγχαρητήρια Γιάννη ότι πιο διαφωτιστικό και ξεκάθαρο. Ψάχνω από το 1999 και μόλις τώρα ξεκαθάρισαν κάποια πράγματα στο μυαλό μου,όπως η πολλαπλές συχνότητες έρευνας.Εισαι μακράν ο καλύτερος και πιο κοντά σε μας που ψάχνουμε. Μπράβο για τα ωραία βίντεο και να σαι καλά για τη βοήθεια που μας δίνεις.Κατι τέτοιο πριν 20 χρονια ούτε στα πιο τρελά όνειρα. 👍👍👍
@Golddetectors3 жыл бұрын
Σας ευχαριστώ που παρακολουθείτε το κανάλι μας. Οι πολλαπλές συχνότητες υπάρχουν απο το 1999. Δεν έκαναν τους ανιχνευτές βαθύτερους. Θυμάμαι σχετική διαφήμιση "ο ανιχνευτής σας χτυπάει βαθιά με μια συχνότητα, φανταστείτε πόσο βαθύτερα θα χτυπάει με 20 συχνότητες" κτλ. Υπο προϋποθέσεις και με μεσαία μεγέθη αντικειμένων, στα πολύ μικρά ή πολύ μεγάλα χάνουν βάθος τα πολυσυχνοτικά μηχανήματα λόγω των νόμων της φυσικής όπως εξηγώ στο βίντεο, ναι μεν θα δουλεύει ο ανιχνευτής ποιο σταθερά σε δύσκολα χώματα, θα είναι ήσυχος δηλαδή, αλλά το στόχο μέσα σε σκουπίδια, δίπλα σε σίδερο όπως το δαχτυλίδι που δείχνω με τη πρόκα στο βιντεο δεν θα τον πάρουν τόσο ξεκάθαρα όσο με την μία και επιλεγμένη συχνότητα, απλά επειδή έχουν πολλά σήματα ταυτόχρονα και βγάζουν μέσο όρο. Η κάθε συχνότητα έχει ευαισθησίες και σε διαφορετικά μεγέθη στόχων, ετσι ο μέσος όρος απο πολλά σήματα μέσα στα σκουπίδια δίνει σύγχυση. Τον έμπειρο χειριστή επίσης δεν τον υποκαθιστούν.
@spirosspiros68513 жыл бұрын
@@Golddetectors Έτσι συμφωνώ απόλυτα γιατί τόσα χρόνια μη έχοντας δει αισθητά αποτελέσματα από φίλους που είχαν τέτοιο μηχανημα είχα πάντα αμφιβολία λόγω άγνοιας οπότε δεν μπορούσα να έχω γνώμη και ας μην έβλεπα κάποια διαφορά οταν μετρούσαν αυτοί με τα Garrett συνήθως που είχαν αν και ακούστηκαν πολλά και για τα Minelab, και Whites. Αλλά δεν ξέρω ποια από αυτά δουλεύανε πολλές συχνότητες ταυτόχρονα η αν απλώς αλλάζαν συχνοτητα κατά βούληση η ανα πρόγραμμα.
@panliou11383 жыл бұрын
Καλησπέρα κύριε Κυρίτση!! συγχαρητήρια για όλα τα βίντεο και τις ενημερώσεις σάς για τους ανιχνευτές και τους χειρισμούς.
@Golddetectors3 жыл бұрын
Σας ευχαριστούμε!
@greek-detecting22202 жыл бұрын
Γιάννη βοήθησες πολύ με το βίντεο αυτό όσο αφορά τις συχνότητες ευχαριστώ.
@Golddetectors2 жыл бұрын
Χαίρομαι πραγματικά! Στο κατάστημα μας παρέχουμε ενημέρωση απο την γνώση 25 ετών στους ανιχνευτές αλλά και απο την ικανότητα των μηχανημάτων μας! Όχι απλά βίντεο για διαφήμιση!.
@ΑΝΔΡΕΑΣΣΤΑΘΑΣ-γ2κ2 жыл бұрын
Μπραβο ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΒΙΝΤΕΟ
@kornilios823 жыл бұрын
Πολύ εντυπωσιακά τα νέα Q&A video, θα ήθελα να μας ενημερώσετε σχετικά με τους αποστακτικούς Ανιχνευτές Μετάλλων, ευχαριστώ εκ των προτέρων.
@Golddetectors3 жыл бұрын
Ευχαριστούμε!
@dhmostheniskladhs44353 жыл бұрын
Αυτο το ένα dislike θα είναι από καποιον που δε μπορεί να σε φτάσει. Απλώς μοναδικός. Keep going.
@Golddetectors3 жыл бұрын
Ευχαριστούμε για την αγάπη σας και τη στήριξη στο κανάλι μας!
@ΑπόστολοςΧρηστακης3 жыл бұрын
Καλημέρα σας συγχαρητήρια για την ενημέρωση ο καιρός είναι χιονιάς αυτή τη στιγμή !!
@Golddetectors3 жыл бұрын
Καλημέρα! Σας ευχαριστούμε!
@artangjyrdyku31452 жыл бұрын
Καλημέρα κύριε
@georgiosdiakostamatiou31843 жыл бұрын
Καλημέρα από την Ρόδο , υπέροχο βίντεο !
@Golddetectors3 жыл бұрын
Να είστε καλά που μας παρακολουθείτε!
@ΑγγελοςΚ-ξ3ζ3 жыл бұрын
Πάντα μπροστά hi tek ευχαριστουμε για το μάθημα
@Golddetectors3 жыл бұрын
Να είστε καλά! Ευχαριστούμε!
@ΝτανοςΑ3 жыл бұрын
καλό απόγευμα κύριε Κυριτση ωραίο βίντεο το θέμα με τις συχνότητες όπως αναφέρατε το έχω δει σε ένα ανιχνευτή πού είχα παλαιότερα μοντέλο 2009 και τιμή 1500 ευρο κοριφαιω τότε μηχάνημα άλλα πολύ αργό.
@Golddetectors3 жыл бұрын
Καλό σας απόγευμα! Σας ευχαριστώ που μας παρακολουθείτε!
@ΛεονάρντονταΒίντσι-ψ5γ3 жыл бұрын
Kalispera file mou, sinehise ta iperoha video 💥💥💥
@Golddetectors3 жыл бұрын
Καλησπέρα σας, να είστε καλά! Ευχαριστούμε!
@ΗλίαςΠετρούλης3 жыл бұрын
ΦΙΛΕ μου ΠΑΝΤΑ διαφορετικός και διαφωτιστικος στα όσα λες. Μαθαίνουμε αρκετά πραγματα από σένα που δεν τα λέει άλλος.Σωστος
@Golddetectors3 жыл бұрын
Σας ευχαριστούμε που παρακολουθείτε. Χαίρομαι που μεταδίδουμε γνώση. Ο ενήμερος ενδιαφερόμενος γίνεται και ο καλύτερος πελάτης.
@artangjyrdyku31452 жыл бұрын
Κυριe κirtdzi Καλημέρα έχουμε κάποιο μηχάνημα που μπορούμε να βρούμε τη συχνότητα που εκπέμπει το κιβώτιο το στρατιωτικό
@Golddetectors2 жыл бұрын
Με δοκιμή μόνον, καθώς το κάθε κράμα λαμαρίνας έχει διαφορετική σύσταση.
@nikosnikolaidis57733 жыл бұрын
Άλλη μια φορα καταπληκτικός!
@Golddetectors3 жыл бұрын
Σας ευχαριστώ που βρίσκεστε εδώ και μας παρακολουθείτε.
@ΒαλαντηςΣτεφανοπουλος3 жыл бұрын
ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ.
@Golddetectors3 жыл бұрын
Καλημέρα σας!
@aggeloscharalampopoulos85723 жыл бұрын
ωραίο βίντεο
@Golddetectors3 жыл бұрын
Ευχαριστούμε!
@georgef1603 жыл бұрын
Διαφωνώ σχετικά με την άποψή σου για την ταυτόχρονη εκπομπή πολλαπλών συχνοτήτων. Το έχει σαν πατέντα μόνο μια εταιρεία, δεν κουράζει καθόλου τον ανιχνευτή έχει απίστευτη απόδοση και είναι το μέλλον στους ανιχνευτές. Έγινε μια προσπάθεια από την garrett να το αντιγράψει αλλά απέτυχε. Οι υπόλοιπες εταιρείες δεν το έχουν υιοθετήσει γιατί απλά δεν μπορούν.
@Golddetectors3 жыл бұрын
Σας ευχαριστώ που παρακολουθείτε το κανάλι μας. Σέβομαι απόλυτα την άποψη σας. Οι πολλαπλές συχνότητες υπάρχουν απο το 1999. Δεν έκαναν τους ανιχνευτές βαθύτερους. Θυμάμαι σχετική διαφήμιση "ο ανιχνευτής σας χτυπάει βαθιά με μια συχνότητα, φανταστείτε πόσο βαθύτερα θα χτυπάει με 20 συχνότητες" κτλ. Υπο προϋποθέσεις και με μεσαία μεγέθη αντικειμένων, στα πολύ μικρά ή πολύ μεγάλα αντικείμενα χάνουν βάθος τα πολυσυχνοτητικά μηχανήματα λόγω των νόμων της φυσικής όπως εξηγώ στο βίντεο, ναι μεν θα δουλεύει ο ανιχνευτής ποιο σταθερά σε δύσκολα χώματα, θα είναι ήσυχος δηλαδή, αλλά το στόχο μέσα σε σκουπίδια, κάτω απο κεραμικά, δίπλα σε σίδερο όπως το δαχτυλίδι που δείχνω με τη πρόκα στο βιντεο δεν θα τον πάρουν τόσο ξεκάθαρα όσο με την μία και επιλεγμένη συχνότητα, απλά επειδή έχουν πολλά σήματα ταυτόχρονα και βγάζουν μέσο όρο. Η κάθε συχνότητα έχει ευαισθησίες και σε διαφορετικά μεγέθη στόχων, ετσι ο μέσος όρος απο πολλά σήματα μέσα στα σκουπίδια, ή σε υπερβολικά μικρό ή υπερβολικά μεγάλο στόχο δίνει σύγχυση. Τον έμπειρο χειριστή επίσης δεν τον υποκαθιστούν. Αυτός είναι και ο λόγος που στα ¨χρυσοχώραφα" της Αυστραλίας επικράτησε η XP με τον ORX τα τελευταία 2 χρόνια, ένα μηχάνημα όχι πολυσυχνοτικό αλλά ευέλικτο, γρήγορο με επιλεκτικές συχνότητες απο το χειριστή και ταχύτητα.
@georgef1603 жыл бұрын
@@Golddetectors Αγαπητέ Γιάννη, ασχολούμαι με τους ανιχνευτές μετάλλων εδώ και πολλά χρόνια. Όταν ξεκίνησα πίστευα ότι οι ανιχνευτές μετάλλων σου λένε που είναι η λίρα, το κόσμημα, το νόμισμα και δεν χτυπάνε σκουπίδια (σίδηρο, σύρματα, σφαίρες κλπ) υποτίθεται λόγω διαχωρισμού. Στη συνέχεια αντιλήφθηκα ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα και όπως σε όλα τα χόμπι, πρώτα υπάρχει η θεωρία και μετά η πρακτική. Ευτυχώς ξέρω πολύ καλά Αγγλικά και έτσι διάβασα βιβλιογραφία (η οποία δεν υπάρχει στα Ελληνικά), και ήρθα σε επαφή με ανθρώπους από το εξωτερικό (Αμερική, Αγγλία Ρωσία, Αυστραλία) και κατάλαβα ότι τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Το χόμπι μας θέλει πολύ διάβασμα και υπομονή. Δεν είπα ποτέ ότι οι πολλαπλές συχνότητες αυξάνουν το βάθος έρευνας. Το βάθος εξαρτάται από ένα σωρό παράγοντες. Τα προβλήματα που αναφέρεις εντοπιζόταν στους ανιχνευτές με τεχνολογία FBS και είχαν να κάνουν ως ένα βαθμό με το σχετικά μειωμένο recovery speed. Η εξέλιξη λοιπόν είναι η τεχνολογία multi iq όπου το recovery speed είναι απίστευτο και το λεγόμενο iron masking αντιμετωπίζεται πολύ καλύτερα από τους περισσότερους ανιχνευτές μετάλλων μέσω του iron bias. Και αυτό βέβαια ως ένα βαθμό. Γελάω πραγματικά με κάτι τύπους (και ανταγωνιστές σου) που δείχνουν τα vdi test να γίνονται στον αέρα καθώς επίσης και το περίφημο nail board test. Θα πρότεινα σε συναδέλφους χρυσοθήρες να βάλουν μια πρόκα στους 2 πόντους στο έδαφος και λίγο πιο πέρα στους 3 πόντους ένα νόμισμα για να καταλάβουν τι ρόλο παίζει το έδαφος. Η σύγχυση που αναφέρεις δεν υπάρχει στα συγκεκριμένα μηχανήματα, επίσης συμφωνώ απόλυτα για την αξία του έμπειρου χειριστή. Για τα «χρυσοχώραφα» της Αυστραλίας θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω, διότι αν παρακολουθήσεις διάφορα ντοκιμαντέρ όπως «χρυσωρύχοι της Αυστραλίας» και άλλα στα συνδρομητικά κανάλια, όλοι χρησιμοποιούν GPZ-7000, GPX-5000 και σπάνια SCD-2300. Επίσης να πω ότι η τεχνολογία συνεχώς εξελίσσεται και αυτά που παλιότερα προσφέραν ανιχνευτές που κόστιζαν 1000 και 2000 ευρώ, τώρα τα βρίσκεις με ένα ανιχνευτή στα 400 ή 500 ευρώ. Κλείνοντας να επισημάνω ότι ο xp deus είναι ένας πολύ καλός ανιχνευτής και στα χέρια ενός έμπειρου χειριστή μπορεί να έχει πολύ καλά αποτελέσματα. Επίσης, να επισημάνω ότι εκφράζω την προσωπική μου άποψη, προσωπικές επιλογές και σε καμία περίπτωση δεν θέλω να μπω σε αντιπαραθέσεις. Συνέχισε τα καλά video Γιάννη και να μπαίνεις περισσότερο σε τεχνικές λεπτομέρειες γιατί το 99% των ιδιοκτητών ανιχνευτών μετάλλων δεν ξέρουν να δουλεύουν τον ανιχνευτή τους και δεν έχουν ιδέα για το τι εστί έδαφος. Φιλικά, Γιώργος από Λαμία.
@VITEO-TOP3 жыл бұрын
Καλησπέρα σας. Για τα μηχανήματα OUSTE 10 /20 τι γίνεται πως ειναι καλύτερα να το δουλέψουμε. Εαν μπορείτε θα το εκτιμούσαμε. Ευχαριστώ.
@Golddetectors3 жыл бұрын
Γεια σας. Για να χτυπάει σε βάθος επιλέγουμε το πρόγραμμα όλων των μετάλλων ΑΜ (All Metal). Εκεί ο ανιχνευτής θα χτυπάει και ένα καρφί, αλλά ακόμα διαχωρίζουμε τους στόχους οπτικά με τους αριθμούς που βγάζουν στην οθόνη. Θα έχει και ένα συνεχές σπαστό ψιθύρισμα όταν δουλεύει ο ανιχνευτής σε αυτό το πρόγραμμα. Η διαδικασία είναι κρατάμε πατημένο το δεξί πλήκτρο και ανεβοκατεβάζουμε χαμηλά το δίσκο 0-10 εκ απο το έδαφος (πέτρα, χώμα κτλ) έως ότου κάνει μπιπ και το αναγνωρίσει. Ψαχνουμε και αν αλλάξει το έδαφος, αλλάζει και το ψιθύρισμα και ξανά ανεβοκατεβάζουμε το δίσκο με πατημένο το δεξί πλήκτρο για να ρυθμιστεί ο ανιχνευτής με το νεο υλικό εδάφους. Οταν ψάχνουμε μπορούμε να αυξάνουμε την ευαισθησία με τα βελάκια αριστερά για να χτυπάει βαθύτερα. Αν το ψιθύρισμα αρχίζει να μπερδεύει τη μειώνουμε, ανάλογα το χώμα σε κάθε περιοχή.
@VITEO-TOP3 жыл бұрын
@@Golddetectors ευχαριστώ πολύ για την εξυπηρέτηση καλή συνέχεια και καλή δουλειά να εχετε..
@Xrisothires3 жыл бұрын
Η καλύτερη συχνότητα είναι ο χειριστής...
@Golddetectors3 жыл бұрын
Αυτό ακριβώς είναι και το νόημα, ο χειριστής επιλέγει ανάλογα το έδαφος και το ζητούμενο
@BARDISvideography3 жыл бұрын
Κάτω από βράχο ας πουμε η ταυτότητα του αντικειμένου θα αλλάξει σε αριθμό;
@Golddetectors3 жыл бұрын
Βράχο έχουμε ασβεστόλιθο, βράχο έχουμε και γρανίτη. Αν ο βράχος δεν έχει αναγνώριση μεταλλεύματος στην οθόνη του ανιχνευτή δε θα αλλάξει και πολύ η ταυτότητα του αντικειμένου (πχ ασβεστόλιθος). Αν έχει αναγνώριση μεταλλέυματος (πχ γρανίτης) θα υπάρξουν επιδράσεις ανάλογα τη συχνότητα και το είδος στόχου (τον αριθμό του μετάλλου δηλαδή), τα οποία δεν είναι επι του παροντος να πούμε. Αυτό που θέλω να τονισω είναι πως δεν επηρεάζονται η ανιχνευτές απο τη σκληρότητα αλλά απο τη μεταλλικότητα που ενδεχομένως έχει ένας βράχος, εκεί είναι που πρέπει ο ανιχνευτής να μπορεί να μας μετράει και το φυσικό μετάλλευμα για να κάνουμε τις σωστές κινήσεις...
@stratosandrikoy62123 жыл бұрын
Αμα τα εδαφικα ειναι 88 μπορουμε εμεις να το παμε 80 αντι 86 οπως εδειξες για καλυτερα αποτελεσματα; κ το βαθος πρεπει να το αλλαζουμε οταν αλλαζουμε συχνοτιτα;;; δλδ στην 4 μπορουμε να το παμε 99 ;;
@Golddetectors3 жыл бұрын
Οταν κάνουμε χειροκίνητη ρύθμιση εδάφους, πρέπει να κατεβάσουμε τον αριθμό εδάφους τόσο όσο να έχουμε κάποια σπαστά σήματα. Δεν ξέρουμε πόσο, σε κάποια χώματα μπορεί το χώμα να γράφει 88 και εμείς να κατεβούμε στο 86, σε κάποια άλλα ίσως πιο κάτω, σε κάποια χώματα μπορεί να μη μπορούμε να κατεβούμε καθόλου επειδή θα έχει πολύ θόρυβο. Εχει να κάνει με την ισχύ που έχει το κάθε μετάλλευμα (όρθια μπάρα στα δεξιά) όχι μόνο με τον αριθμό του. Επίσης υπάρχουν χώματα όπου βάζουμε ένα νουμερο εδάφους και το χώμα δεν αλλάζει και δε χρειάζεται να κάνουμε αλλαγή. Σε άλλα χώματα αλλάζει εδω και εκεί και πρέπει να κάνουμε επέμβαση συχνά. Η ιδέα είναι ότι όσο το χαμηλώνουμε το νούμερο εδάφους τόσο καλύτερο το βάθος μέσα στο έδαφος. (Στα προγράμματα 1-9, και στα 11 & 13 τα δικά μου. Το 10 και 12 έχουν άλλη συμπεριφορά με το χώμα.) Αν αλλάξουμε τη συχνότητα δε χρειάζεται να αλλάζουμε την ευαισθησία (βαθος).
@stratosandrikoy62123 жыл бұрын
Στα χωματα που μας βγαζει εδαφοσ 88 μπορουμε να το κατεβασουμε περισσοτερο απο 86 δλδ στο 80 ; κ ας εχει θοριβο ... μπορουμε;
@Golddetectors3 жыл бұрын
Αν δεν έχετε πολύ θόρυβο απο το έδαφος μπορείτε να κατεβείτε, αλλά πιστεύω ότι δε θα μπορέσετε να κατεβείτε στο 80 αν γράφει 88 στο νούμερο εδάφους επάνω/δεξιά στην οθόνη και η δεξιά όρθια μπάρα είναι ψηλά (ισχύ εδάφους). Αν μόνιμα γράφει 88 έχει πολύ σιδηρόπετρα η γη, και θα δοκίμαζα να ψάξω στο πρόγραμμα 10 ή 12 το δικό μου (το 12 είναι το 10 με άλλες ρυθμίσεις). Εκεί ο ανιχνευτής κάνει ψηφιακή απόρριψη του αριθμού εδάφους δηλαδή αν πιάσει 88 με πανωκάτω στον δίσκο θα σβήσει μόνον το αριθμό εδάφους 88, δεν είναι δηλαδή σαν τα άλλα προγράμματα που αν πιάσει χώμα 88 θα έχει σβήσει και όλα τα άλλα χαμηλότερα νούμερα 70,80...88 σαν να ήταν αναλογική απόρριψη με κουμπί όπως οι παλιοί ανιχνευτές. Ετσι δεν χάνει βάθος στα δύσκολα χώματα!
@ΚωσταςΔημητριαδης-λ2σ3 жыл бұрын
Κ Κυρίτση μπορεί κάποιος να ψάξει.μονο.με ένα καλό αποστατικο??
@Golddetectors3 жыл бұрын
Οχι, χρειάζεται συνδυασμός μηχανημάτων και εμπειρία απο τη θεωρία και πράξη.
@nikoskonstas46263 жыл бұрын
καλό. το βίντεο. καί. το Θέμα. με τις. συχνότητες. ενδιαφέρον..