Рет қаралды 4,791

Peter van den Berg

9 ай бұрын

Samenvatting van de competitiewedstrijd tussen Feyenoord O18 en PSV O18 van zaterdag 2 september 2023.
Vandaag trad PSV O18 aan in Rotterdam tegen Feyenoord O18 in de eerste ronde van de competitie. De eerste helft ging redelijk gelijkwaardig op waar PSV optisch het overwicht had maar Feyenoord de betere kansen. Feyenoord kwam met 1-0 voor door - moet gezegd worden - een heel erg strak ingeschoten eigen doelpunt van Floris Bos. PSV ontsnapte toen Thijs Kraaijeveld op de paal schoot. Na rust zat PSV veel beter in de wedstrijd en was het Joël van den Berg die z'n basisdebuut opfleurde door de gelijkmaker er in te koppen. PSV kreeg flink wat kansen om met de winst uit Rotterdam te vertrekken maar verzuimde te scoren. Het bleef daardoor 1-1
#psv #psvacademy #feyenoord #feyenoordrotterdam #psveindhoven #PSVO18 #FeyenoordO18