📷 instagram.com/vlogdeit 🌏 www.blogdeit.ro/ 📚Curs de Testare Manuala si Automata bit.ly/3oxt0Be 👱♂Pregatire de interviu QA bit.ly/3J2hd8u
@szilardfineascovasa6144Ай бұрын
Mai poti adauga: te tradeaza oameni la care nu te-ai fi asteptat, te tradeaza genetica, sanatatea, da peste tine unul cu masina (desi casti tot timpul ochii atunci cand traversezi, respecti "regulile vietii" tot timpul)...esti ala unul dint-un milion pe care il liveste "fulgerul". Asta este... Viata e mai dura si mai brutala decat credem pentru unii. Poti face totul bine, corect (ca sa zic asa), sa iti asterni ca sa te astepti sa dormi bine, si sa ai rezultate din categoria "catastrofa" 🙂. Dar a trai in pesimism nu e o solutie. Capul sus, un picior in fata celuilalt, pe cei mai multi, ii duce departe.
@weavertheodore90842 ай бұрын
Mult respect pentru munca ta, spui multe lucruri utile. Foarte mulți it-iști zic că literatura is istoria sunt nefolositoare pentru copii și adulți. Sunt foarte folositoare ca dacă cineva va întreba un adolescent: "Ionel, de ce națiune și tradiție aparții tu?" Ionel: "ĂĂĂ, supermarket", "Ionel, zi cáteva personaje istorice ale neamului tău", Ionel: "ĂĂ, elonmasc". Deci să nu aplaudă spălarea creierului românesc către ceva ce miroase a asia și sua". Și ar trebui să citim despre multe detalii ale importanței PEDAGOGIEI, că dacă creierului unui adolescent nu este dezvoltat la gândire cu materiile importante în școală, degeaba se dorește învățarea oricărei meserii, și a celei de it.
@VlogDeIT2 ай бұрын
Invatam la cantitate din pacate 😐
@weavertheodore90842 ай бұрын
@@VlogDeIT Adevărat. :) .
@AndersonSilvaMMA2 ай бұрын
Parțial mi se pare că ar trebui să treci mai repede la subiect. Adică încerci să demonstrezi lucruri uzuale, bine cunoscute de către un om sincer, matur, care a crescut neprivilegiat
@VlogDeIT2 ай бұрын
Pai nu toti sunt asa din pacate. Foarte multi oameni efectiv nu au timp sa gandeasca ceva. Munca, scoala,mancare, familie, retele sociale, bere si atat. Nu au timp sa stea si sa analizeze ceva din viata.
@AndersonSilvaMMA2 ай бұрын
@@VlogDeIT faci aluzie la mine?
@VlogDeIT2 ай бұрын
La cei descrisi mai sus, care nu au timp sa gandeasca din cauza vietii de zi cu zi.
@Bobita252 ай бұрын
Cred ca juniorii din IT din 2021 incoace au ajuns sa stie cel mai bine ca viata nu e corecta tot timpul. Cunosc o gramada de persoane blocate la anumite firme sau fara job, iar interviurile vin unul la 6 luni si adesea sunt la partea tehnica luati tare de tot, desi job post-ul specifica 1+ ani xp, dar asteptarile au devenit mari, mai ales ca "experienta" lor arata 2-3 ani. Firmele vor munca multa, cunostinte cat un departament si cu cat mai putini bani... mentalitatea tech contemporana. Si totodata cunosc si cateva persoane de au scapat din bula asta, si au gasit joburi mai bine platite si unde se mai pot dezvolta 1-2 ani. Aveau persoanele astea nu stiu ce nivel in plus de cunostinte? Bineinteles ca nu... chiar erau mai slab pregatite decat altii blocati, dar situatia acum e 90% bazata pe noroc sau sa ai o pila buna undeva sa ajungi in fata randului de 100.
@VlogDeIT2 ай бұрын
A fost piata angajatilor pana acum cativa ani. Acum s-a schimbat dar o sa revina zic eu. Dar da, timingul pentru juniori acum e naspa.
@Bobita252 ай бұрын
@@VlogDeIT Consider ca acum o mare problema pe piata, pe langa lipsa de pozitii, este si ca firmele nu mai cauta "Software Engineers" ci mai degraba "Frameworkeri". Trist cum acum nici 10 ani daca stiai algoritmica, un limbaj OOP, design patterns si alte concepte de baza puteai ajunge pe backend cam oriunde, iar pentru frontend daca stiai clasicele HTML, CSS, JS, jQuery (iar daca mai aveai si habar de ce era atunci mai fancy aveai un mic avantaj - React, AngularJS). S-a divizat enorm piata in fuga continua dupa "inovatie".
@VlogDeIT2 ай бұрын
Nu conteaza alogitmii si ce mai spuneai. Ci teaza sa poti face rapid ce vrea clientul. Deci sa stii un frameworks si sa faci rapid chestii cu un api e perfect.