20090531 VRT Groot debat Bart De Wever tegen Filip Dewinter

  Рет қаралды 149,671

AndSegers

AndSegers

15 жыл бұрын

DIT IS EEN KOPIE VAN EEN VRT UITZENDING - met auteursrechten van de VRT : In debat gaan over het politiek fatsoen tegen een kandidaat die enkel beledigt en de anderen verwijt om niks te doen en te mislukken, en zelf blijft voortrazen nadat de moderator hem erop wijst dat hij naast het onderwerp spreekt is voor de tegenstander alles behalve gemakkelijk.
Natuurlijk heeft de communautaire strategie van de N-VA gefaald toen de CD&V voor de postjes ging. Maar Bart De Wever zette vlot Filip Dewinter in zijn hemd. Hij wees er hem op dat hij wel vlot kiezers kan overtuigen door te schelden op de andere partijen en een deel van de bevolking te beledigen, maar concludeerde dat het Vlaams Belang na dertig jaar evenmin wat gepresteerd had en nog maar eens aanstalten maakt om aan de kant te staan. Wat voor zin heeft het om de kiezers te overtuigen als je er nadien niks mee kunt aanvangen ?
Het was voor beide partijen nul-nul, met het grote verschil dat die kleine N-VA "wel" aan de onderhandelingstafel gezeten had.

Пікірлер: 197
@Coproification
@Coproification 6 жыл бұрын
The times they are a-changing... Zullen we dit debat nog eens overdoen?
@rmm413d
@rmm413d 14 жыл бұрын
This is how they do debates in Belgium? It looks like a gameshow!
@4TheRoger
@4TheRoger 13 жыл бұрын
@Contact902 het verschil is denk ik dat in Nederland men erin is geslaagd binnen een 'afzienbare tijd' een kabinet te formeren. Bij het vormen van een regering moet je als deelnemende partijen altijd water bij de wijn doen. Naar mijn mening komen de verschillende idealen van de partijen goed naar voren, dus die onverzettelijkheid bij de Belgen is niet bepaald tactisch.
@GunterDierickx
@GunterDierickx Жыл бұрын
7:17 13 jaar verder, Wever zit zélf al 20 jaar op zijn stoel. Resultaat?
@Jonasthevictorious
@Jonasthevictorious 13 жыл бұрын
@slakjew ja mijn excusens, tof dat je me daar attent op maakt =)
@anthonyg5939
@anthonyg5939 Жыл бұрын
Is er ook een video van dit debat in 720p?
@KarelDevolder
@KarelDevolder 5 жыл бұрын
volop vlaams belang 2018 - 2019 en later!! nva verkoopt zijn vel.. verandering en bescherming is wat vlaams belang groot maakt!!!
@Diebrich
@Diebrich 13 жыл бұрын
@Pruneau Dat is omdat wij 2 praten over het basisprogramma afkomstig uit onze grondbeginselen. Politici sturen de vakspecialisten zoals een programma hen stuurt evenals de grondbeginselen, i.e. de partijpolitieke grondwet, de partij stuurt. ALLE partijprogramma's zijn derhalve eerder de globale omlijsting van de ideeën die men politiek wil verwezenlijken dan de technische handleiding daartoe. Ik verwijs U graag naar de wetsvoorstellen D'haeseleer & Bultinck evenals de diverse sociale brochures.
@Jonasthevictorious
@Jonasthevictorious 13 жыл бұрын
@nasreddinehariti misschien is dat ook te wijten aan het cordon sannitaire, dus die "steek" moet enorm genuanceerd worden
@ponkijntje
@ponkijntje 5 жыл бұрын
Met onzen Theo Francken op de achtergrond ook !!
@viper88i
@viper88i 11 жыл бұрын
eerlijk gezegd , momenteel heb ik geen enkel vertrouwen in de politici, niet links, niet het centrum en evenmin rechts geen enkele politicus heeft een toekomstvisie
@bekeneel
@bekeneel 4 жыл бұрын
Mwa, wat ik tegenwoordig denk en zie is dat enkel de "extreme"partijen nog goeie dingen doen en kunnen doen voor ons land, maar al de rest lijkt meer en meer waardeloos, veel mooie praatjes maar in de praktijk niks, ze zijn stekeblind...
@robrechtvanbethune7663
@robrechtvanbethune7663 5 жыл бұрын
De nva, haha. De kracht van verandering... Het enigste waar je verandering in ziet is in Bartje, van 80 kilo naar 180 kilo, en dan terug naar 90 kilo.
@NightSkyDarkness
@NightSkyDarkness 5 жыл бұрын
Dat ligt niet aan de NVA maar aan hoe België federaal helaas werkt ...
@Pruneau
@Pruneau 13 жыл бұрын
@Diebrich Ik heb wel degelijk hoofdstuk 5 gelezen, en meermaals, net als de andere hoofdstukken trouwens. U leest er duidelijk heel andere dingen in dan ik. Wat mij vooral opvalt is hoe vaag het programma is als de partij zich een sociaal imago wil aanmeten: sociaal statuut hetzelfde voor arbeiders en bedienden? Welk? Brugpensioen wordt afgeschaft. Hoe? Meer aanwervingen. Met welk geld? Dat is geen programma, dat is een poging om de oppervlakkige lezer te overtuigen dat alles in order komt
@lebbevid
@lebbevid 15 жыл бұрын
Leve De Wever :))
@NightSkyDarkness
@NightSkyDarkness 15 жыл бұрын
vind ik persoonlijk de twee beste redenaars in ons land.
@viper88i
@viper88i 11 жыл бұрын
Bovendien als je het werk van de huidige regering bekijkt dan zie je dat er niets in vraag gesteld wordt - de zogezegde structurele veranderingen zijn niet meer dan lucht en de andere maatregelen komen zoals altijd op de rug van de werkende mens het probleem dat België heeft is dat het volledig gepolitiseerd is, van de hoogste tot de laagste echelons ,nmbs, justitie, de bestuursraden, ...
@thatsmyrail
@thatsmyrail 13 жыл бұрын
NVA is de enige deftige centrumrechtse oplossing in Vlaanderen. Ik persoonlijk heb er niet op gestemd, omdat ik denk dat het uiteindelijk niet veel gaat uithalen. Zoals een stem op gelijk welke partij niet veel uithaalt.
@instacoos
@instacoos 5 жыл бұрын
Wel, wel, wel, ik voel een boemerang aan hoge snelheid naderen...
@verus2007
@verus2007 13 жыл бұрын
@Jonasthevictorious Als je alleen deze uitzending bekijkt, komt Bart De Wever idd meer aan bod, maar De Winter is al 30 jaar aan bod gekomen... en het is niet dat de mening van De Winter veel verandert. De Wever is meer een nieuwe stem, een nieuwe wind. Ik heb nog altijd geen spijt van mijn stem, alles behalve. Maar zeker niet slecht dat je dit eens aankaart;)
@viper88i
@viper88i 11 жыл бұрын
vertel wat mijnheer De Wever met de Waalse gemeenschap doet? ben heel nieuwsgierig naar jouw antwoord en ben tevens nieuwsgierig hoe ver jouw kennis hierover teruggaat in de tijd !
@jodonalds
@jodonalds 14 жыл бұрын
@goldentomcat dat is waar. maar het is niet omdat je charisme hebt en het goed kan zeggen dat je daarom een goed bestuurder bent. gelijkhebben is niet gelijk aan gelijk krijgen.
@ProudTarjaholic
@ProudTarjaholic 14 жыл бұрын
@rmm413d no, not at all. this was an exceptional - but useful - debate at the end of the elections. in fact, their parlement is just 'above' them lol. if u look well, u can see some diagonal posts on which the parlement's floor rests. the 'stands' are built upon them. (and i guess that won't be clear to u at all lol)
@gwendolynemaeystadt7531
@gwendolynemaeystadt7531 10 жыл бұрын
de winter is right of course
@jodonalds
@jodonalds 14 жыл бұрын
@Tanozpanoz inderdaad zo is dat, maar dat van NVA trekt ook maar op de zak. wat is zijn standpunt nu eigenlijk. het enige wat de Winter doet is afbreken het enige wat De Wever doet is zijn kritiek weerleggen, maar met stevige argumenten en standpunten komt niemand af. in ieder geval wordt het op 13 juni, geen van deze twee partijen.
@Jonasthevictorious
@Jonasthevictorious 13 жыл бұрын
@verus2007 "het is niet dat de mening van De Winter veel verandert." niet volledig mee eens aangezien hij een beetje "gematiger" is geworden. U heeft het waarschijnlijk over zijn politieke standpunten. Wel kijk eens naar de progammapuntn v/d VB 20 jaar geleden en naar standpunten van de sp.a, Groen, CD&V van nu. Ik denk dat je versteld zou staan v/d gelijkenissen. Maar bon swat, wat ik inderdaad wou aantonen is, is da onze media gewoon subjectief is.
@DutchSkeptic
@DutchSkeptic 14 жыл бұрын
''De deur van het cordon zit ook aan de binnenkant op slot.'' De Wever heeft daarin goed gelijk; het VB sluit zichzelf uit voor regeringsdeelname door zulk een extreem programma te stellen. Duidelijk dat Bart dit debat gewonnen heeft, zeker als het gaat om wie er netjes is in de politiek.
@ruudhuibers793
@ruudhuibers793 9 ай бұрын
Fuck nva
@MrFloyd29
@MrFloyd29 14 жыл бұрын
Il a une belle tièsse ce Dewinter... Ca m'étonne que le mot "démocratie" fasse partie de son vocabulaire.
@viper88i
@viper88i 11 жыл бұрын
om even terug te gaan in de tijd - een schoolvoorbeeld van hoe er met miljarden gegooid werd is de scheepslift van Strépy - kijk eens op internet en je zal het hele verhaal wel vinden. Je moet uiteraard niet iedere Waalse politicus over dezelfde kam scheren maar kijk bijvoorbeeld eens naar het palmares van sommige PS politici
@Friemelkubus
@Friemelkubus 11 жыл бұрын
Hoe is het flagrante racisme van het VB ook maar een beetje te vergelijken met het beleid dat BDW beoogd ? Kunt u een paar voorbeelden geven van uitspraken *in context* (geef een link ofzo) die ook maar in de buurt komen van uitspraken ala VB ?
@waterloo13
@waterloo13 12 жыл бұрын
Overlopers: Ludo van Campenhout, Karim van Overmeire, Luc Sevenhans... (vul zelf lijst verder aan...): luister naar de eerst 30 seconden van De Wever, vergelijk zijn betoog voor- en na de verkiezingen en oordeel vervolgens zelf.
@LucasFlandria
@LucasFlandria 13 жыл бұрын
@WesseltonPure diebrich zijn bewering dat de wever het cordon in stand zou houden klopt toch niet hoor.... Het is niet omdat de wever niet samengaat met het vb dat hij het cordon mee steunt he, ze zouden trouwens nergens staan daar ze geeneens een meerderheid kunnen behalen. tziet er in elk geval niet goed uit... is het ooit anders geweest... :(
@Contact902
@Contact902 13 жыл бұрын
@4TheRoger Als je kijkt naar de situatie in België, met twee concurrerende facties, tegenover Nederland, dat één volk is, moet ik wel zeggen dat Nederlanders anders ook niet zo denderend zijn in het vormen van een regering. Belgen kunnen op het op z'n minst nog steken op de onverzettelijkheid van beide kanten, wat is jullie excuus?
@Diebrich
@Diebrich 14 жыл бұрын
@Maedhros0Bajar Dewever maakt juist geen kans om verandering tot stand de brengen zonder het Vlaams Belang. Het enige wat er zal veranderen is dat de n-va stemmer nu via een bruggetje terug voor de cd&v stemt. Als je echt wil veranderen dan kan de nva dat niet, zij is immers als ze voor haar programma staat evenzeer ongewenst bij de Franstaligen.Dus krijgen we waarschijnlijk na 13 juni weer hetzelfde.
@Diebrich
@Diebrich 13 жыл бұрын
@Pruneau Onzin. Ik respecteer ieders mening. Het programma van het VB is absoluut minder liberaal en hamert veel meer op solidariteit en op het gegeven welzijn. Hoofdstuk 5 al eens gelezen toevallig? Zelfs als speerpunt van het programma: Thuis kunnen zijn. Dat staat los van de nva regelneverij; minder en duidelijkere regels daar gaat het om. Dat heeft niets met liberalisme te maken integendeel met een ordentelijke maatschappijvisie die berust op solidariteit.
@yopipo2486
@yopipo2486 11 жыл бұрын
das waar :) ik denk echter niet dat nva het zal aandurven om het te breken zeker als ge nu kijkt het vlaams belang is zo goed als overal bijna volledig gehalveerd.
@adamkiala6774
@adamkiala6774 6 жыл бұрын
De lange arme politiek dieven zijn da
@dbzownsbigtime
@dbzownsbigtime 14 жыл бұрын
@jodonalds: als je de politiek een beetje volgt weet je toch dat 2007 de laatste federale was en 2009 de laatste vlaamse maarja nva staat voorlopig op grote winst dus we zullen binnenkort zien hoe goed Bart De Wever kan onderhandelen. En de N-VA een eenmanspartij noemen is ronduit belachelijk! Meer dan genoeg capabele mensen..
@Diebrich
@Diebrich 13 жыл бұрын
@Pruneau p.28 brochure 'een socialer Vlaanderen' of wetsvoorstel tot invoering eenheidsstatuut voor werknemers, Kamer DOC 51 - 0527/001. Heb nu zelf het statuut bediende en toch kan ik mij best vinden in het voorstel, sterker ik vind het helemaal niet zo negatief. Trouwens, ik vind nergens een voorstel tot afschaffing van de vakbond? Daar moet U mij toch eens de referentie van geven!
@JeAcke
@JeAcke 11 жыл бұрын
Ik zou heel graag verder ingaan op deze commentaar, maar aangezien het niveau van argumentatie en het gebrek aan beleefdheid vind ik het een verloren zaak en verspilde energie om hier verder op in te gaan.
@jodonalds
@jodonalds 14 жыл бұрын
@dbzownsbigtime ja dan was het wel 2006 of zo... denk je nu echt dat ik ga opzoeken wanneer de vorige verkiezen waren. het komt er gewoon op neer dat er met NVA niet onderhandeld kan worden. de NVA is een éénmanspartij en zoals gisteren in het debat gebleken is praat Bart De Wever door iedereen heen, blaast je omver, drijft zijn wil door,... een briljant politicus, maar een vreselijk slechte onderhandelaar.
@bekeneel
@bekeneel 7 ай бұрын
Je had gelijk, en nog steeds.
@peterdesmedt380
@peterdesmedt380 9 ай бұрын
Merci voir ons en veel minder voir al de anderen
@dbzownsbigtime
@dbzownsbigtime 14 жыл бұрын
@jodonalds : en gij moet morgen gaan stemmen? verkiezingen in 2008.. in welk land heb jij gewoond?
@Lonix8
@Lonix8 14 жыл бұрын
Je sais que nos ancêtres se sont battus pour avoir des libertés mais aujourd'hui nous en avons de trop ! Il est temps d'interdire intégralement ces mouvements indépendantistes ! Notre pays est la Belgique, nos couleurs sont le noir, jaune et rouge, notre hymne est la Brabançonne. C'est comme ça et pas autrement !
@peterdesmedt380
@peterdesmedt380 9 ай бұрын
Barthélémy begint eerst de de vlaamingen te beliegen
@Jonasthevictorious
@Jonasthevictorious 13 жыл бұрын
@thatsmyrail ten eerste, het is niet omdat men de meerderheid haalt na de verkiezingen en dus naar u zeggen premier wordt (of wat moet ik anders verstaan aan "het gezag dragen in België"?), dat men daarom de media controleert he. Het ligt aan de -toch wel- linkse vrt die het debat niet objectief modereert. Dus denk eerst na over zulke uitspraken.
@viper88i
@viper88i 11 жыл бұрын
en PS, cd&v, spa , ovld storten ons land niet in de afgrond? de schuldenberg van ons land al eens bekeken ? nva en vb hebben nooit mee geregeerd ! dit ter info !
@jasminamoslima378
@jasminamoslima378 12 жыл бұрын
dat is de waardheid helemaal niiet als u niet kunt spreken zwijg dan a.u.b
@thatsmyrail
@thatsmyrail 13 жыл бұрын
@Jonasthevictorious Ik geef echt niets om al dat communautair gedoe en de taalproblematiek en de faciliteitengemeenten etc.. Dat kan allemaal best vervelend zijn en vroeger was op dat vlak gewoon verandering nodig, maar veel mensen blazen deze problematiek geweldig op. Dat ze daar in bhv soms boekskes in het frans opgestuurd krijgen kan mij niet bommen. België is verpauperd, misschien kan ik nva op vlak van financiën best volgen. De Wever is minder rood dan dat Dewinter Nazigebroed is.
@peterdesmedt380
@peterdesmedt380 9 ай бұрын
Met Bart is er geen vlaams politiek mogelijk
@badrmoubile9219
@badrmoubile9219 9 ай бұрын
Theo francken in de achtergrond achter BDW haha
@JeAcke
@JeAcke 12 жыл бұрын
Dat kan goed zijn, dat zijn de werkenden... Die som wordt door de niet-werkenden gereconsumeerd.
@odin52
@odin52 14 жыл бұрын
de 2 zwartjes tegen elkaar,en wat deed dewever postje aanvaarden in 2007 of niet
@Jonasthevictorious
@Jonasthevictorious 14 жыл бұрын
Trouwens in dit filmpje is perfect weerspiegelt hoe democratisch België is: Bart de Wever is 252 seconden in totaal aan het woord geweest Mr. De Winter is 154 seconden aan het woord geweest. Dit lijkt misschien een banaal verschil, misschien niet als ik het zo uitdruk: De Wever is 10 keer aan het woord gelaten, De Winter 4 keer
@Nepjoe
@Nepjoe 14 жыл бұрын
Door het 'Cordon', waar ik trouwens voor ben, is elke VB stem een stem voor links. Dus als je Vlaams en rechts wil stemmen moet je op NVA stemmen.
@w0to
@w0to 13 жыл бұрын
Go FILIP!!
@Pruneau
@Pruneau 13 жыл бұрын
@Jonasthevictorious Elke keer als je De Winter aan het woord laat begint hij zijn propaganda af te ratelen. Niet in staat tot een redelijke gedachte, die man. Geef me dan De Wever maar. Intelligent en met realiteitszin.
@SimonDelmeire
@SimonDelmeire 13 жыл бұрын
tjah.. in belgie zijn gewoon teveel partijen..
@ArneCamPro
@ArneCamPro 15 жыл бұрын
1970? nee bedankt, geen waaltjes aan de macht!
@ZesPak
@ZesPak 14 жыл бұрын
Omdat hij de waarheid zegt? Hij heeft daarop goed gerepliceerd dat BDW zich verkocht heeft aan CD&V, met als resultaat 0/10.
@peterdesmedt380
@peterdesmedt380 9 ай бұрын
Je had met steun van vlaams belang..er is geen wet die zegt dat je een wet kunt Stemmen met de Stephen van VLAAMS BELANG
@jorugby1988
@jorugby1988 13 жыл бұрын
ik stem niet op hem uit ideologie, maar ik vind bart de wever een verstandig man..
@MrJonaske
@MrJonaske 13 жыл бұрын
@Jonasthevictorious ik vind dat jij wel een toffe naam hebt ^^
@Diebrich
@Diebrich 13 жыл бұрын
@tamerlan4 Daarvoor moet je bij het Belgisch koningshuis en de Belgische staat zijn, niet bij Vlaams nationalisten die het zelfbeschikkingsrecht der volkeren hoog in het vaandel voeren.
@kmindahouse
@kmindahouse 14 жыл бұрын
@jopi13 tuurlijk jongen, tuurlijk
@orbion2
@orbion2 13 жыл бұрын
dit is net Yo mamma, maar dan over politiek
@evilfroi
@evilfroi 14 жыл бұрын
dewinter & de wever zalig :')
@MrJonaske
@MrJonaske 13 жыл бұрын
@Jonasthevictorious ik vind dat jij wel een toffe naam hebt
@kezune90
@kezune90 15 жыл бұрын
waar blijft mijn BHV splitsing
@4TheRoger
@4TheRoger 13 жыл бұрын
@ardiesken het is niks en het zal ook nooit wat worden met België. Je kan wel afgeven op Nederland met haar Koninginnedag, maar wij kennen tenminste tradities die het volk bindt, jullie zijn nog niet eens in staat een behoorlijke regering te formeren.
@Jonasthevictorious
@Jonasthevictorious 13 жыл бұрын
@thatsmyrail Ten tweede, sinds wanneer is "vlaggengezwaai, nationalisme en vlaemsche liederen" een slechte kwaliteit geworden. Nationalisme is geen synoniem voor nazisme he. De onafhankelijkheid van algerije, Congo, Indonesië, filipijnen, brits-indië, Indo-China, Rwanda & Burundi, Mozambique, Angola en Guinee-bissau is ook mogenlijk geworden door het nationalisme en dus zonder avondklok en privé-politie.
@jovanbio
@jovanbio 11 жыл бұрын
"Mensen die overlopen van partijen die je nooit zou verwachten naar andere partijen." qui dicit ? in suae partis non contingit o ironia temporibus
@jijst5
@jijst5 5 жыл бұрын
o gij slimmen zo latijn spreken
@DokterDriesy
@DokterDriesy 12 жыл бұрын
toen was im nog mager...
@Miemerke
@Miemerke 11 жыл бұрын
De Wever...2014 zal de ultieme test zijn, lever je dan niet, is 't gedaan met je traditio tjevenpartijtje!
@SolidDance
@SolidDance 13 жыл бұрын
@Jonasthevictorious De Wever kwam meer aan het woord omdat zijn argumenten interessanter bleken dan die van de De Winter... Hoe lang je aan het woord komt heeft niks te maken met democratie...
@026SH
@026SH 14 жыл бұрын
@CadVentor Learning a new language is always difficult, but if you want to profit from the social security in a country, learning the language is the smallest thing you can do. By learning this language you can find a job, and earn your own money, instead of living from someone else's wallet.
@BEbouzywouzyBE
@BEbouzywouzyBE 11 жыл бұрын
Vlaams Belang, geen vreemdelingen, werken en zijgen.
@pascaldepester6976
@pascaldepester6976 3 жыл бұрын
Wat is zijgen?
@BEbouzywouzyBE
@BEbouzywouzyBE 3 жыл бұрын
@@pascaldepester6976 dat is 7 jaar geleden geplaatst... ik denk dat ook dat het zwijgen moest zijn 🙈
@thechiel3004
@thechiel3004 2 жыл бұрын
O tempora, o mores!
@8djenne8
@8djenne8 13 жыл бұрын
@thatsmyrail Een nationalistische partij is niet bepaald centrumrechts... Maar leunt heel dicht aan bij extreem rechts :-) Alleen is Dewever zo slim om daarover te zwijgen. Ik vond het een mooie zet van de linkse VRT om met dit debat toch tenminste 1 rechtse partij uit te schakelen. En Vlaanderen denkt mss dat NVA een oplossing biedt. Voor belgië zijn ze niet de beste keuze. Er kan nooit een goeie regering gevormd worden met extreem rechtse vlamingen Vs. linkse walen. Dat werkt niet. denk ns na
@hagardeviking9314
@hagardeviking9314 Жыл бұрын
De Wever was toen nog écht een blaaskaak, door te vermageren is zijn kaak nog meer gegroeid.
@Jonasthevictorious
@Jonasthevictorious 13 жыл бұрын
@thatsmyrail Het stigmatiseren van een bevolkingsgroep... ja, kijk de islamisering van Europa is een FEIT. Dat er een fout zit in ons migratiebeleid is een FEIT. Daar heeft De Winter het over, het nu eenmaal zo dat we massaal veel geld pompen in deze bevolkingsgroepen, en daar moet iets aan gedaan worden in deze tijden van financiële crisis.
@Diebrich
@Diebrich 13 жыл бұрын
@tamerlan4 Door zulke mensen? Gelieve mij, noch het Vlaams nationalisme, over één kam te scheren met het Belgisch tuig dat in Congo vooral haar eigen zakken ging vullen. Als U daartegen wil protesteren gelieve U dan te wenden tot de familie Von Saksen-Coburg. U mag mij trouwens Uw bron eens geven voor Uw beweringen. Ik lees graag en veel dus wat U zegt wil ik altijd wel eens lezen ook...
@ProudTarjaholic
@ProudTarjaholic 14 жыл бұрын
* greintje (natuurlijk)
@XzettaslowX
@XzettaslowX 14 жыл бұрын
@clubbruggetje voor club brugge en voor het vlaams belang, nen boer me nen computer
@Miemerke
@Miemerke 11 жыл бұрын
Straks zit je zelf in 'n cordonneke Bart! haha wat dan?
@kickbokser88
@kickbokser88 14 жыл бұрын
nva is landveraad filip antwerpe steunt u
@Hyperiontje
@Hyperiontje 15 жыл бұрын
"Nul op tien resultaat, laat ons eerlijk zijn. Als da waar is eh, dan staan we nog maar quitte é. U bent al 30 jaar bezig in zo'n grote partij en ook NUL als resultaat." HAHAHAHAHAHA
@dardo1201
@dardo1201 14 жыл бұрын
@ximke123 Zou wel lache zij om nen aap ipv de winter te zetten en zien of iemand het verschil merkt.
@iLoveRaggamuffins
@iLoveRaggamuffins 12 жыл бұрын
Onlangs nog studie gelezen dat zei dat vreemdelingen per jaar aan belgische staat 12miljard euro opbrengen
@Pruneau
@Pruneau 13 жыл бұрын
@elegrecooo Et si tu apprenne au moins ta propre langue? On dit "Que quelqu'un apprenne", pas apprennent. C'est un subjonctif.
@khaleddec
@khaleddec 15 жыл бұрын
idd LOL :')
@CadVentor
@CadVentor 14 жыл бұрын
@026SH mine dutch language is better than most of the flemish people.
@Realitywords89
@Realitywords89 13 жыл бұрын
u staat 30 jaar in uw partij, en 0 als resultaat... ouchhh
@PradaGirll
@PradaGirll 14 жыл бұрын
neeeeeeeeeeennn,, niet fatsoenlijk
@sjchell
@sjchell 14 жыл бұрын
Keer je hart naar respectvolle liefde.
@xMrAngelZx
@xMrAngelZx 14 жыл бұрын
@jopi13 inderdaad, ze moeten de winter gewoon premier maken
@krrrrrrrrytn
@krrrrrrrrytn 11 жыл бұрын
Filip Dewinter is zalig
@Goutsmet
@Goutsmet 15 жыл бұрын
Volledig mee akkoord! Ik heb niet tegen dewever, en ik zal niet ontkennen dat hij er uit sprong in dit debat. Maar zijn kloppen vallen gemakkelijk te weerleggen maar Dewinter kreeg gewoon de kans niet meer. Vlaams belang zal hopelijk het cordon sanitaire wel ontnomen worden, tijd voor verandering.
@Marraudor
@Marraudor 12 жыл бұрын
2: 17. Hier vind ik FDW best wel schattig
@yopipo2486
@yopipo2486 11 жыл бұрын
nva of vlaams belang. 1 pot nat
@jozef8402
@jozef8402 5 жыл бұрын
dat zie je helemaal verkeerd begrypend lezen en luisteren is van het grrootste BELANG ?????????
@ducktape1987
@ducktape1987 14 жыл бұрын
amai, De wever maakt echt brandhout van de winter.
2013_0602 : RL : Bart De Wever en Etienne Vermeersch
40:45
stephrumm
Рет қаралды 225 М.
Bart De Wever in 'Het Grote Duel'
1:03:34
N-VA
Рет қаралды 58 М.
Would you like a delicious big mooncake? #shorts#Mooncake #China #Chinesefood
00:30
A pack of chips with a surprise 🤣😍❤️ #demariki
00:14
Demariki
Рет қаралды 28 МЛН
IS THIS REAL FOOD OR NOT?🤔 PIKACHU AND SONIC CONFUSE THE CAT! 😺🍫
00:41
2012_0909 : 7dag : Bart De Wever versus Filip De Winter
17:27
stephrumm
Рет қаралды 173 М.
Bart De Wever in 'Het Grote Debat'
23:23
N-VA
Рет қаралды 18 М.
MOSLIMS IN GESPREK MET BART DE WEVER
8:31
deanderemening
Рет қаралды 145 М.
Would you like a delicious big mooncake? #shorts#Mooncake #China #Chinesefood
00:30