Abia acuma ascult episodul, mi-ar fi placut sa particip in Cluj. Poate viitoarele evenimente se vor anunta si pe instagram. Multumesc
@Xdc57 ай бұрын
1:00:00 FOarte adevarat, i-am facut fiicei mele card la vreo 12-13 ani si exact asa si este - prefera sa puna presiune pe parinti decat sa planifice si sa castige singura.
@vyorenho8 ай бұрын
Fain episod, mi-au plăcut subiectele discutate. Ca invitati mi-ar plăcea să îl văd pe Bogdan Dinu și Iancu Guda.
@misterc38358 ай бұрын
Lucrurile se transforma, activul omului care lucra pământul acum ceva vreme, s-au transformat în activul unei corporații. Apreciez că acum, chiar daca sunt o mulțime de aparate care sa te ajute in gospodărie, tot nu ai timp, dar cel mai mult s-a îmbunătățit satisfacția intelectuală.
@alexandrudublea94548 ай бұрын
Foarte bun episodul. Multumim pentru munca depusa!
@CalinGilea7 ай бұрын
55:10 “Traim vremuri in care toata lumea este chitita sa va ia banii.” 💯% 😅
@mazdaretrocars8 ай бұрын
In anii 2000 in Cluj exista un decalog dupa care se ghidau toti care vroiau sa acumuleze si asta a dus la o generatie de oamni foarte bogati.. regula era simpla - 1. te angajezi stai in gazda nu in chirie,( diferentele erau enorme atunci ..sau daca puteai iti cumparai la negru un loc in ceva camin internat etc.) 2. nu exista concedii, 3. nu exista masina 4. nu exista taxi 5. nu exista restaurante. 6. din fiecare salar aduni minim 100 marci 7. cand ajungi la 3300 marci iei o garsoniera CF 3 (cele care acum sunt 30 mii euro) 8. Continui sa aduni in acelasi stil si investetste tot in imobile. 9. muta mobila cand te muti nu face amenajari personalizate si nu arunca nimic 10. mutat-te la ceva mai mare in treapta imediat superioara (CF2), pastreaza garsoniera veche si da-o in chirie. TOTUL E VALABIL la economiii.. ce difera e partea de creditare si investire nu strans la ciorap pentru ca inflatia e mare si imobiliarele pompeaza..
@AdrianAsoltanie8 ай бұрын
Foarte bune recomandarile! Daca le-as face azi la cursurile din companiile de IT din Cluj pe unde mai merg, cred ca ma fugaresc cu furci si topoare... 🙂
@lidialidiasifo46738 ай бұрын
😂😂👍
@mazdaretrocars8 ай бұрын
@@AdrianAsoltanie cu siguranta😂🤣, in generatia actuala din pacate in toate orasele consumul primeaza.si paradoxul e ca e proportional cu nivelul de pregatire, medicii si IT-istii sunt campioni la a chetui cat produc, cei care s-au adaptat in schimb la mentalitatea anilor 2000 sunt cei din diaspora, dupa anii in care si-au satisfacut nevoia de a avea o masina cu bord de mahon si volan pe dreapta (Rover 75🤣) si apoi celebrele Audi/Mercedes/BMW a urmat vila in satul natal care a ramas pustie..si apoi dusul rece si revelatia: investitii imobiliare inchiriate la studenti..in marile orase sunt foarte multi care stau in chirie la muncitori in Anglia care vin doar vara si mai achizitioneaza cate o garsoniera si deja au ajuns dupa 10-15 ani stati in afara la 4 proprietati inchiriate
@mazdaretrocars8 ай бұрын
@@lidialidiasifo4673 putin adaptata in prezent cu investitii in loc de "ciorap" si credite pentru scalat (credite care atunci nu existau) strategia asta ne poate imbogati rapid, e pe principiul renuntatului la fumat.. pisica se rupe dintr-o data nu progresiv:) e adevarat ca poate genera frustrari dar daca reusim sa vedem partea plina a paharului devine o adictie si o placere:)
@andreeaameliaganu58768 ай бұрын
Adrian, o să auzim de rascoala de la Cluj😂
@slowLiving828 ай бұрын
Omul era rezilient in trecut pentru ca nu avea atatea pretentii si nu traia intr-o comoditate exagerata. traia fix cat il tinea plapuma, nu ca acum cand tot mai multi vor sa traiasca bine si au pretentii mari, dar daca se poate pe credit! Case pe credit, vacante pe credit, cumparaturi cu descoperiri de card!
@mihaibaco39458 ай бұрын
Foarte bun video-ul! Multumim Adrian!
@elarada78218 ай бұрын
Felicitari.bine punctat.am ajuns la minutul 33 dar merita urmarit totulpana la sfarsit.multumesc
@radudumitriu40108 ай бұрын
Foarte bun episodul!👏👏Cu adevarat despre viata si bani!
@Silviu.I.A8 ай бұрын
Mulțumim 🙏
@lidialidiasifo46738 ай бұрын
Mulțumim pt timpul acordat si pt toate informațiile împărtășite!! Numai bine!🍀🍀🍀
@C.V4678 ай бұрын
Multumim pentru cunoaşterea adusă👍Şi un mare Multumesc dacă ne-ai mai(lumina🙂) aminti unde suntem în care parte ciclului economic.🙏
@AdrianAsoltanie8 ай бұрын
După părerea mea, suntem la începutul iernii economice.
@C.V4678 ай бұрын
@@AdrianAsoltanie Mersi de răspuns🙏
@cristinab.35518 ай бұрын
d le Adrian poate incercati sa propuneti guvernantilor sa taxeze munca fractionat pt 2 ore sau 4 ore sa creasca si posibilitatea fractiunilor de contract sau flexibilitatea orara pt tineri sau pensionari care nu pot munci o norma intreaga fie din cauza limitarilor fizice fie pt ca studiaza
@gigiberlogea89078 ай бұрын
Foarte bun subiectul, îmi plac mult videourile fără invitați. Cred că ar merge bine o rubrică de răspunsuri la întrebări, ceva în genul studiului de caz ( à la Dave Ramsey ). Seară faină 🙂
@AdrianAsoltanie8 ай бұрын
din cand in cand facem si emisiuni cu Q&A. Am in fiecare luni seara pe Kiss FM de la ora 22.00. Dave e tata lor! 🙂
@gigiberlogea89078 ай бұрын
Nu știam că ai emisiune pe Kiss FM, am intrat pe situl lor și ți-am găsit toate emisiunile 👍
@slowLiving828 ай бұрын
Dar oare cine ne obliga sa facem din casa, animale, teren un pasiv, o sursa permanenta de cheltuiala, in loc sa fie un activ? Daca in loc sa pui gazon , care sincer este o utopie in conditiile climatice de la noi, ai pune niste legume si verdeturi pentru mancare si de ce nu ai creste si vreo 2 gaini care sa dea cateva oua acolo, ai transforma pasivul in activ ;) Dar ce ne impiedica sa facem asta? Va zic eu ce: fudulia (oare ce zice vecinul, ce zic prietenii, ca-s taran, ca etc etc ) si lenea (ca nu am timp, ca e greu, ca nu ma intorc la sapa ... bine ca este timp de stat pe Tik Tok sau pe cursuri de ore intregi de dezvoltare personala )!
@gabr2226 ай бұрын
Videoclipul este foarte bun si foarte util, multumim! Dar am o nelamurire, totusi generatia X este cea nascuta inainte de anii '80 [ro.wikipedia.org/wiki/Genera%C8%9Bia_X], iar tinerii din ziua de azi sunt generatia Z. Despre cine este vorba, de fapt, in acea stire?
@marioararaceala57328 ай бұрын
😊
@madalinabondoc49078 ай бұрын
Salut. Ce moneda ai prezentat?
@georgeispas88308 ай бұрын
O fii fost mai simpla si mai linistita viata de dinainte. Insa si cu toate lucrurile astea stiute, eu tot viata asta o prefer. E mai dinamica, mai interesanta. Ma simt ca intr-un joc in care trebuie sa castig zilnic. Nu vreau un joc cu niveluri prea usoare.
@MihaelaCezarinaMihai8 ай бұрын
Copii au dreptul de a folosi terenurile de sport gratuit, trebuie să existe program și pază. Cu dosare penale și condamnări pentru directori și primari pentru accidentele de pe terenurile de sport, s-a ajuns la limitarea spre minim a utilizării acestora.
@MrUnknow20118 ай бұрын
nu mai e nici suprafata prea mare.de ex eu am casa(cumparata) pe 500mp :)
@breedib8 ай бұрын
Am intalnit multe persoane care mi.au recomandat sa.mi fac un cont pentru salt bank romania, stie careva despre ce este vorba?
@AdrianAsoltanie8 ай бұрын
Este banca digitala lansata de Banca Transilvania.
@the.blue.raven77778 ай бұрын
S a gresi o cifra la populatia lumii
@vaidaandrei7108 ай бұрын
Cred ca se referea la nr. de oameni conectata la internet si prezenta in mediul online pe social media.