„Ничия земя“ - среща с боксовата легенда Серафим Тодоров-САРАФА (23.05.2020)

  Рет қаралды 250,244

Ничия земя

Ничия земя

3 жыл бұрын

Абонирай се за профила на "Ничия земя":
/ @user-uv3uo5dc5z
Посети официалния сайт: novatv.bg/shows/view/229/%D0%9...
Гледай "Ничия земя" в ефира на Nova: novatv.bg/live/
Гледайте епизодите на "Ничия земя": play.novatv.bg/programi/nichiy...
Още интересни и ексклузивни клипове може да гледате и в: vbox7.com/user:novinitenanova
Обикновените истории по необикновен начин представя предаването на Нова и продуцентска къща „Телеман” „Ничия земя”. Това не е стандартно предаване, а разказ за ничиите места, ничиите спомени, ничиите съдби и ничиите хора, принудени да разчитат единствено на себе си, защото институциите отдавна са им обърнали гръб.

Пікірлер
KingYordanov
KingYordanov 3 ай бұрын
Най техничният боксьор за всички времена. Танцува на ринга!!!
Димитър Д.
Димитър Д. 3 жыл бұрын
Живите легенди,шапки сваляме. Оценен в цял свят. Гордеем се с теб Сарафе)))
Petkov Dimitar
Petkov Dimitar 10 ай бұрын
Здравейте на всички българи в България и в чужбина можете да видите хора които милеят за България в какво положение и на какво държи са в момента въпреки са дали много за спорта за България. Как се отплащат нашите управляващи в спорта срещу наши добри спортисти в бокса които дават много за него но накрая нищо не получават.
Petkov Dimitar
Petkov Dimitar 10 ай бұрын
хубаво си написал че се гордееш с нашия български спортист в бокса но само с гордост не става самата държава и тези които управляват спорта гледаха да го сучат и смучат до края и накрая то е да живее като някой мизерник
Alexander Emilianenko
Alexander Emilianenko Жыл бұрын
Респект Шампионе Ти заслужаваше по-добър Живот яд ме на теб ,че се Смири със всичко.. Аз знам че Флойд те помни ти направи така че той си взе голям урок след теб … Той в момента живее твоят живот ,това беше за теб Шампионе… Въпреки всичко ти оставаш достоен Човек и Спортист. Бъди жив и здрав .
Svetoslav Simeonov
Svetoslav Simeonov 3 жыл бұрын
Голям Българин е Серафим!!! Голям спортист и човек да е жив и здрав !!!
Vensy Dobrev
Vensy Dobrev 3 жыл бұрын
Браво, великан! А, майка България какво предоставя на такива таланти!? Това не е нормално вече.
Hektor
Hektor 3 жыл бұрын
Великан ! Възхищавам се на всичко което си постигнал ! Благодаря Ти за това, че никога не се промени ! Гордея се, че съм Ти сънародник ! Поклон пред името Ти и делата Ти !
Милчо Давидков
Милчо Давидков 3 жыл бұрын
Сарафа беше Изключителен талант,няма две мнения.А кой не е допускал грешки в младоста си.Факт е,че когато той беше на ринга,очаквахме минимум Сребро.Жив и здрав да си Серафиме,разнасяше Славата на Малка България по света.
Авитохол
Авитохол 3 жыл бұрын
Въпроса е, че Малка България не беше малка е бокса, а голяма сила и не само благодарение на Серафим! Чудовищен талант беше Серафим, но както често става, бокса и реалния живот почти винаги се разминават. Огромен е броя чудесни боксьори в света които са останали бедни и са живеели в нищета, за съжаление Серафим е един от тях. Дано успее да излъже Флойд да направят някой демо мач и да прибере някой друг лев от тази работа, все пак Флойд има да си връща. А ако трябва да сме честни Серафим нямаше шанс да стане звезда като Флойд поради редица причини, а именно, че не бил толкова млад, не е Американец , и най-важното няма гръб който да го бута напред!
Милчо Давидков
Милчо Давидков 3 жыл бұрын
@Авитохол БГ винаги е била малка по територия,но огромна със своите спортни постижения.Фактор беше и борбата,бокса,леката атлетика,за щангите да не говорим.Прав сте за ,,Гърба,,.Но има други,Неподвластни на никого ,,Фактори,,,които движат ,,Спорта,,.И това е Всемирната Спортна Мафия.Но тук става въпрос за един спортист с Голям талант и сърце,с който се съобразяваха всички,това е важното.А Сарафа беше и си остава един от Големите в бокса,и то от Малка България.Благодаря Ви за отзива,дано и занапред има такива спортисти да прославят България,защото политиците ни само я Маскарят.Живи и здрави.
boxing kids
boxing kids Жыл бұрын
Жив и здрав да е Сарафа нека Бог ти помага не съжалявай тека ти е било писано
Deyvid Faris
Deyvid Faris 3 жыл бұрын
Боже, не съм й подозирал че имаме такава легенда. Много ви благодаря за провеждането на интервюто. Nsync и backstreet boys са били по същия начин експлоатирани. Заработвали са милиарди по време на турнетата си и накрая всеки член е получавал 10 000 долара...
Biser Atanasov
Biser Atanasov 3 жыл бұрын
Ти верно ли срааняваш Nsync, и онез BB,със Сарафа????? Верно в много тежки времена с много прост народ живеем
Panayot Miyhalov
Panayot Miyhalov 3 жыл бұрын
Има много легенди като Тончо Тончев
Aleksandar Xadjigeorgiev
Aleksandar Xadjigeorgiev 2 жыл бұрын
Браво Серафим! Господ да те благославя и със всичко дарява!
Bebo Bentuskovski
Bebo Bentuskovski 3 жыл бұрын
Браво Сарафе! Голям Човек си! Да си жив и здрав!
Ivan Ivanov
Ivan Ivanov 3 жыл бұрын
Чист човек!!! Бъди здрав шампионе!!! Успех !!!
Dimitar Enev
Dimitar Enev 5 ай бұрын
Велик боксьор.❗🔥✊💪🥊🏆🥇🏆🥊 Ще се молим,в днешно време да имаме такъв отново,ама е невъзможно.❗🙂 Да е жив и здрав 🍀🧿🍀.❗🙂🥊🥇🏆🥇🥊
Valentin Vasilev
Valentin Vasilev 3 жыл бұрын
Поздравления страхотен репортаж ! Знам какво е да изкарват пари на твой гръб . С твойте умения с твоята практика с твоята бърза реакция и от твойте ръце и не само . Особено когато си се доказал многократно и клубът да не те цени ... Всеки може да бъде боксьор но не всеки може да бъде успешен боксьор с кариера като твоята !!! Успех за напред . РЕСПЕКТ
Sakir Polat
Sakir Polat 3 жыл бұрын
Hdsys
Dimitar Mahnev
Dimitar Mahnev 2 жыл бұрын
Голям Българин! Жив и здрав, Сарафе!
Андриян Янков
Андриян Янков 3 жыл бұрын
Невероятен спортист , без съмнение , но и голям човек , до колкото разбирам от това видео.
Miroslava Camburova
Miroslava Camburova 3 жыл бұрын
Страхотен спортист, всичко е постигнал сам и недооценен за съжаление, тъжно за него и жалко за България!
Ivaylo Ivanov
Ivaylo Ivanov 3 жыл бұрын
Истински българин !!! Жив и здрав бъди!!!
Духовно Пробуждане Православен канал
Духовно Пробуждане Православен канал 3 жыл бұрын
Голям човек! Бог да му помага!
Atanas Monev
Atanas Monev 3 жыл бұрын
Браво Човеко.. велик си :) Трябва да го направиш за България. Да прославиш страната ни! Направи каквото трябва, тренирай и се срещни с Мейуедър.. Това ще е уникално събитие в нашата история.. сигурен съм, че половината от всички българи по света ще дойдат и ще срутят залата! Жив и здрав!
Edi Mi
Edi Mi 2 жыл бұрын
Много симпатичен и очарователен и като човек и мъж, не само като спортист! Страхотен актьор също! Бих искала да го видя и в други роли, освен в Снимка с Юки. Бъдете жив и здрав и много щастлив!
ale.atanasov
ale.atanasov 2 жыл бұрын
Гордост потръпвам от думите му!!! Дано е жив, здрав и щаслив!
Dimitar Enev
Dimitar Enev 5 ай бұрын
Дано,стане треньор,и някой с големи възможности,да успее да го реализира и финансира.❗🙂🥊🔥🥇🏆✊💪
Мэтр Роше
Мэтр Роше 3 ай бұрын
Прекрасный спортсмен и обаятельный человек. Привет всем.)
Славка Казакова
Славка Казакова Жыл бұрын
Истински българин!!! Легенда.
Mirko1913
Mirko1913 3 жыл бұрын
Серафим Тодоров - ЛЕГЕНДА!!!
Miroslav Ramires
Miroslav Ramires Жыл бұрын
На пред шампионе страхотен истински българин ❤️💪🏻💪🏽
Shaban Ivanov
Shaban Ivanov 3 жыл бұрын
Господ да е с теб шампионе успех
A Y
A Y 3 жыл бұрын
Браво велик боксьор донесъл много слава на България и в крайна сметка държавата не му се е отблагодарила и не се е погрижила за неговите достойни старини (жалко, но не учудва никого). Аз съмият се занимавам с бойни изкуства и всеки знае, че дисциплината и мотивацията стоят на първо място. Талантът е само в помощ на всеки, но без труд, за да развиеш потенциала си няма начин. В случая велика победа над Флой, с което всеки българин трябва да се гордее, но не трябва да забравяме, че победите изграждат хората, ако можем да се учим от тях ,та както виждаме в случая на Флойд само мога да кажа, че този човек задмина рекорда на Роки Марчиано. Това говори само за себе си няма нужда от коментар. Трябва да сме реалисти! Един от друг са на светлинни години и това е истината, а който не може да я приеме е негов проблем. :)
nvmffs
nvmffs 3 жыл бұрын
Не го е задминал. Марчиано не си е пълнил статистиката с небоксоьри. Да не говорим за подбиранията, които Флойд е правил, особено във втората част на своята кариера.
Tsanko Tsankov
Tsanko Tsankov 2 жыл бұрын
Има една интересна история. Когато е бил още в силата си, Турция го поканила да играе за тях и ако станел олимпийски ще му платят милион долара. Дали му квартира и почнал подготовка, но не след дълго нашия решил да си ходи, и то с цяла покъщнина. Предпочел да отмъкне няколко дивана вместо да спечели милион долара
Martin Ivanov
Martin Ivanov 3 жыл бұрын
Велик българин и велик боксьор!
Mihail Ivanov
Mihail Ivanov 3 жыл бұрын
Истинският Chempion Достоен Човек 👏👏👏
MegaGrec
MegaGrec 3 жыл бұрын
Поклон бъди жив и здрав сараф♥️♥️
Docdog6060
Docdog6060 2 жыл бұрын
Всички, говорят за чест и достойнство, за любов към Родината, но малко иэпълняват , Сарафът е мъжага, но тук ще вметна , всеки сам е ковач на собствената си съдба! Той е направил това което е сега! Спомням си, че бях в Италия когато гледах тоя мач с Мейуедър бях на почивка в Лидо ди Джезоло, Италия, раэбихме се от почерпки с италиянска крушова ракия!
Alexander Ranchev
Alexander Ranchev 2 жыл бұрын
Доказателство, че за да си успешен спортист не е достатъчно да си само спортист.
Irena Rangelova
Irena Rangelova 3 жыл бұрын
Честен , амбициозен и неподкупен! Явно затова и Господ те е докоснал да си смел и непобедим! Браво на теб! Явно имаш и нещо наследствено. Тази честност идва и от възпитанието на родители и треньори.
Aleksandar Kozhuharov
Aleksandar Kozhuharov 3 жыл бұрын
Серафим беше страхотен боксьор, но от стари боксьори знам, че е бил труден за вкарване в залата и по него време, без мобилни телефони, понякога не са успявали да го намерят по цяла седмица, за да тренира. Иначе влезе ли в залата е нямал грешка. Подобни моменти е имало и с Ивайло Маринов. За Флойд Мейуедър, Сарафа си го победи. Каквото и да говорят, каквото и да казват, победи го така, че и домакините не успяха да изкривят нещата в полза на Мейуедър. За продукцията: Браво. Редовно ви гледам, но да знаете това, което обявихте в началото, че Серафим Тодоров е единствения човек победил Мейуедър, не е вярно. Флойд има и други загуби, като аматьор, а Серафим Тодоров е последния победил го(както казвате по-късно в предаването). И въпреки всичко този човек беше страхотен боксьор и по видеото с бой в сянка изглежда, че още си го бива. Както казваше моят треньор по бокс: "Веднъж боксьор - цял живот боксьор."
Bobo BG DE Borisov
Bobo BG DE Borisov 3 жыл бұрын
Aleksandar Kozhuharov , и Роналдиньо не е ходил на тренировки, но е бил един от най-добрите.
nvmffs
nvmffs 3 жыл бұрын
Точно защото е бил последният победил го, затова е най-ценна неговата победа.
Henopo4eH
Henopo4eH 3 жыл бұрын
Това никак не е вярно, особено за Ивайло Маринов. Познаваме се лично и ти казвам, че няма пропуснат ден в залата. Не си мислете, че ей така се става шампион. Появиш се два пъти в годината в залата и арее, шампион. Такива приказки и слухове, пускат недоказалите се.
Aleksandar Kozhuharov
Aleksandar Kozhuharov 2 жыл бұрын
Claudio Canavaro щом го познаваш и лично ти е казвал, че няма загуби. Питай го за Augie Sanchez. Със сигурнос Флойд познава Санчес, но теб едва ли.
Aleksandar Kozhuharov
Aleksandar Kozhuharov 2 жыл бұрын
@Henopo4eHСамият Ивайло Маринов в интервюта признава, че е бил много труден за вкарване в залата, но пък ти го познаваш лично и знаеш, че не е вярно.....
Denis Atanasov
Denis Atanasov Жыл бұрын
Разбира се, че съжалява. Едвам свързва двата края, няма зъби в устата. Да си добър спортист и да си умен са две различни неща.
Martin Delev
Martin Delev 3 жыл бұрын
“Всичко е от Бога!” - Браво, Серафинка!
Evgeni
Evgeni 3 жыл бұрын
Поклон, Серафим! Надявам се да се насладиш на завръщането си и да добавиш още постижения към името си!
Халил Хан
Халил Хан 3 жыл бұрын
Я истино желаю Серафиму Тодорову родится свыше! 🙏🤲🙏
Ad Ec
Ad Ec 3 жыл бұрын
Нещата не са точно както Сарафа ги представя. Съжалявам, че не се е развил животът му както се е надявал, но интерпретира събития от миналата погрешно. Флойд не е най-високо платеният боксьор, заради боксовите си умения. Те са неуспорими, но той прави най-много пари, защото е най-атрактивен като боец, много го мразят и искат да загуби, много го намират за интерес в и ИЗВЪН ринга. Кубрат Пулев примерно извън мач за титлата, не може да изкара големи пари, защото не е интерес на ринга и е скучен на западняците извън него. Сарафа можеше да направи няколко стотин хиляди или няколко милиона, ако беше станал шампион, но те го изкарват, че ако е приел щеше да има стотици милиони, което не е така. Отделно Флойд на няколко пъти беше пред банкрут, Майк Тайсън преди години банкрутира, въпреки че е изкарал над 100 милиона през кариерата си. Сарафа при по-малко опаричване не е успял да устои на пороците си. Големите пари и успехи умножават многократно какъв си като човек. Ако беше изкарал няколко милиона е много вероятно колкото бързо дойдат, толкова бързо и да изчезнат. Затова е важно да гледа напред и да не живее с някакви съжаления за миналото до края на живота си.
Ad Ec
Ad Ec 3 жыл бұрын
За потвърждение на думите ми, вижте германеца Falk Huste, който Сарафа спомена като най-сериозен противник на олимпиадата след него самия. Той се е объркал малко. Германецът става втори на световното 97, взима бронз на Европейското '00. Никога не става професионалист, което често става с европейските боксьори и със сигурност и той самия не е направил някакви големи пари от бокса. Така че успехи при аматьорите на гарантират успехи при професионалистите. Успехи като професионалист не ти гарантират, че ще станеш супер звезда и много хора ще са готови да плащат, за да те гледат.
Мирослав Кунев
Мирослав Кунев Жыл бұрын
Стига сте приказвали глупости нямаше кой да му спре титлите още 20 години титлите нямаше кой да му спре на тоя човек Той беше друга бира приятели !!!
Georgi Hristov
Georgi Hristov 2 жыл бұрын
Само да се поклоним и да замълчим!!!
Denis Dimitrov
Denis Dimitrov 3 жыл бұрын
Спортистите са обичани, само когато покажат качества надминавайки спорта. Завинаги ще бъде обичан. И е така, не само заради Мейуедър, бил е много уважаван още преди това.
Boyko Kamenski
Boyko Kamenski 3 жыл бұрын
Давай Серафиме не се спирай пред нищо радвам се че си се върнал в боксът ТОЗ ПЪТ ВЗЕМИ ПАРИТЕ
serafim malev
serafim malev 3 жыл бұрын
Браво, адаш!!! Велик боксьор !!!
Odin
Odin 2 жыл бұрын
Нищо общо с Пулев. Сарафа е истински боксов диамант и достоен мъж.
Albena Urbanowski
Albena Urbanowski 3 жыл бұрын
Достоен и честен,.Или избираш парите,или бедната майка България.Върни се и на 51 и пак победи!Жив и здрав на нашата легенда!🙏👍❤
Albena Urbanowski
Albena Urbanowski 3 жыл бұрын
Lets play bro ,гледай пак видеото,факт са наградите,медалите и купите,които ще ти извадят очите.Помак,помак,да,ама не.За България се е съзтезавал и името му,ще се помни.Lets play ,play you too,but you cannot. 🐀
Ивайло Асенов
Ивайло Асенов 3 жыл бұрын
Lets play bro и какво като е помак щом с труда си е прославил държавата не е крал и убивал достоен е.
Be Water my friend
Be Water my friend 6 ай бұрын
Велик и достоен Българин!!!
Stoyan Rashev
Stoyan Rashev 3 жыл бұрын
Велик спортист!Язък,че си е пропилял шанса....
Севделин Димитров
Севделин Димитров 2 жыл бұрын
Той е много добър боксъор непобедим
Stefan
Stefan Жыл бұрын
Май само в България разказват историята за Флойд по тоя начин. На края на мача съдията вдига ръката на Флойд даже, защото той очевидно печели и всеки е съгласен, че Флойд е ограбен на олимпиадата и за това се отказва от аматьорския бокс за да стане най-добрия в категорията си за всички времена.
big bos. bos
big bos. bos 3 жыл бұрын
Велик си батко даси жив и здрав
Аладин Вълшебната Лампа
Аладин Вълшебната Лампа 3 жыл бұрын
Върни се пак и победи Тайсън и ще станеш Най великият боксьор за всички времена.
S-man
S-man 3 жыл бұрын
България трябва да уважава реализиралите се кадри. Има много кадри, поне имаше. Сега само с лошо и със слаби статистики се славиме по света.Доказалите се хора са се доказали . Благодаря на предаването.
Yulian Simeonov
Yulian Simeonov 3 жыл бұрын
Да знаем, че човек е дошъл на Земята на развие човешкия потенциал в себе си, вложен от Бога, а не да натрупа милиони. След смъртта в отвъдния живот вземаме със себе си това, което сме изградили вътре в себе си - в отвъдното се живее с достойно и мъдрост, с любов и съпричастност. С човешките неотнимаеми качества. И горко ни, ако сме избрали ядене и пиене, коли и жени, не образа Божи! Както казва Господ, че който се отрече от Него на Земята, Той ще се отрече от човека на Небето. По молитвите на нашите богоносни отци помилуй нас, Боже! За мен Серафим е свят и достоен човек.
Пако Искрата
Пако Искрата 3 жыл бұрын
Световен шампион - пазач на паркинг. Евала. Гледал съм го едно време, но човек трябва да се възползва от шансовете. Другото е малодушие, а не патриотизъм. Кольо кантонера е нарицателно за това. Като ти се даде шанс, трябва да се възползваш
Максим Недев
Максим Недев Жыл бұрын
Ти не можеш ли да разбереш че в този живот освен парите съществуват други неща които ни правят по-щастливи. Аз съм същия като него. И запомни едно нещо от мене колкото повече пари имаш се чувстваш по-нещастен.
Пако Искрата
Пако Искрата Жыл бұрын
@Максим Недев Не става въпрос само за парите
Metodi Yordanov
Metodi Yordanov 3 жыл бұрын
Жива Легенда !!
viktor velichkov
viktor velichkov 3 ай бұрын
Изключителен талант е да ,,четеш" играта на противника и да го подлъжеш сам да греши!
Диана Маркова
Диана Маркова 2 жыл бұрын
Гладам и не искам да повярвам на разказа му. Готин и скромен човек. Яд ме е че България не полага усилия да се възползва от този тип хора - докоснати от съдбата. Световно признат- в БГ неоценен. Това го има само в милата ни родина. Жив и здрав да си. Пожелавам ти да имаш наследници които да наследят усета ти към спорта. Знам че е трудно в Германия (от опит), но в България е още по трудно да оцеляваш.
UseYourImagination *
UseYourImagination * 2 жыл бұрын
Репортерката както винаги се представя покъртително. Въпросът за изпуснатите пачки единствено беше важен за нея, затова и го зададе по толкова различни начини.
Rui Bessa
Rui Bessa Ай бұрын
здравей Серафин, не съм българин, използвам преводач, живея в Холандия. Предизвиках известен боксьор да се бие с мен, той прие, сега не знам точно какво да правя, тъй като не мога да намеря треньор по бокс. Намерих спонсорство, ще бъде голямо събитие, но за съжаление без треньор не мога да видя тази битка да се случи. ще приемеш ли да ми бъдеш треньор??
viktor nikolov
viktor nikolov 3 жыл бұрын
Един истински воин но за жалост има лоши хора който провалят талантите на българия
Крис Иванов
Крис Иванов 3 жыл бұрын
Само Евала
хой бай
хой бай 3 жыл бұрын
България *казваш
Dobromira Ivanova
Dobromira Ivanova 3 жыл бұрын
Факт че предложението за голямо развитие при отказ (води до погубен талант) за да не предаваш държавата да предадеш себе си и да пропилееш таланта си , ЕВАЛА за хора като него но това че е отказал не ПАРИ а РАЗВИТИЕ е било грешка и години по късно пак работи извън БЪЛГАРИЯ !!!!!!! Всеки умен би разбрал защо го е направил РЕСПЕКТ към Серафим но кацне ли ви птичето на рамото не го отхвърляйте заради патриотизм към държава която Потулва собствената си история!
Rumen Penchev
Rumen Penchev 3 жыл бұрын
Серафиме, Голям си, и съм благодарен на Господ Бог, че те е пратил при нас! Поклон!
LuDaKa89
LuDaKa89 3 жыл бұрын
С риск да ме изхейтят ще си кажа мнението ... Бях малък когато спечели среброто и знам каква емоция беше. За жалост сега като по голям се разочаровах от това интервю ... супер противоречива реч. Отказваш пари от една държава и после си ги искаш от твоята. Дори да беше продължил с кариерата си, нямаше да издържи толкова дълго колкото Флойд ... Не симпатизирам на Флойд но си е раздал живота за бокса, докато за жалост Серафим не може да работи по-дълго от 3 месеца на 8 часов работен ден ... еми сори ама типичен Български пример, мрънка ,всички са му виновни, " едно време какво било" и колко голям щял да бъде ама ако може по малко да се работи ... И 20 пъти да го каните по предавания , ще мрънка за едно и също ... И в крайна сметка още 8 боксьора са били Флойд в аматьорските му години.
Aleksandar Skachkov
Aleksandar Skachkov 3 жыл бұрын
Absoliutno. "Mnogo rabotqt i disciplina". Tochno tova,koeto mu lipsva.
Ivan Georgiev
Ivan Georgiev 2 жыл бұрын
@Anonym Хайде прочети отново коментара и отново коментирай. Няма да те обиждам. Бил съм в Германия без мама и тате и не само там. Справям се прилично..
Ivan Georgiev
Ivan Georgiev 2 жыл бұрын
@Anonym достатъчно.
Васил Георгиев
Васил Георгиев 3 жыл бұрын
Той сам го каза 😄 не, че обича бг, обича това, че не се работи както трябва, обича това, че тук е лесно и разпуснато.. Също на времето е бил в бг, защото семейството му е било тук, но най-вече, защото е бил глупак. Някой прави ли му евала сега? Плаща ли му сметките, кафето, че е останал.. В много порочен свят живеем и всеки гледа себе си, от добрия по-глупав няма и дано е щастлив, защото не изглежда лош човек и със сигурност е бил много добър, но просто е страшно простоват, а такива хора всеки гледа да излъже или те сами се лъжат като случая..
sali misankin
sali misankin 3 жыл бұрын
Евала Шампионе!!!
axios76
axios76 3 жыл бұрын
Криво разбран патриотизъм. Така ли нямаше един добър приятел, да му помогне психически на тоя човек. Един пропилян талант. Жалко! Не е само да имаш в юмруците, ами и в главата. Все едно като станеш наемник, не си българин. Да но и за това се иска дупе, и за това се иска борбеност. Да вземеш това, което ти се полага, това за което си се борил цял живот. Господ дава, но в кошара не вкарва. Вината е само негова. Жалко!
Silvi Nikolov Yakimov
Silvi Nikolov Yakimov Жыл бұрын
Велик си Сарафе....!
F L R S H
F L R S H 3 жыл бұрын
Вижда се ,че много съжалява просто душата му се къса ... толкова много бягаше да не разкаже за тоя договор .. 15 минути разказваше за мача а то просто победа над 19 годишно хлапе .. и тия оправдания с господ са типични .. когато човек се е предал и отчаял оправдава неслуките с нещо по-голямо в случая бог.. просто ме е обмислил ситуацията бил е млад искал е момичетата тренировките мачовете .. но не й парите .. ама живота после го е ударил и съжалява..
Irena Rangelova
Irena Rangelova 3 жыл бұрын
Евала на Серафим! Като слушам, ти с твойта амбиция е трябвало да си някой правнук на цар Симеон. И си достоен да бъдеш и управник, нещо като цар на България!
Evgeniy Stanchev
Evgeniy Stanchev 3 жыл бұрын
Че е велик боксьор две мнения няма, ама много се хвали и прави на света вода ненапита. Щом е стигнал до това положение, значи е направил доста грешки през всичките години, но пък и никой не е безгрешен........
John Johnson
John Johnson 3 жыл бұрын
Грешка е ,че е повярвал на треньора и ръководството. Бил е верен на федерацията и държавата!
Albena Urbanowski
Albena Urbanowski 3 жыл бұрын
ГРЕШКАТА Е,ЧЕ НЕ Е НАПУСНАЛ БЪЛГАРИЯ.И НЯМАШЕ СЕГА ДА ГО ОБИЖДАТ/И ЩЯХА ДА ГО ЦЕНЯТ.
Evgeniy Stanchev
Evgeniy Stanchev 3 жыл бұрын
Грешка, грешка, грешка...... Вие все едно сте без грешни. И стига сте плюли по България, като не ви харесва, Кулата, Калотина, Кап. Андреево, Дунав мост и т. н.
tedfresh67
tedfresh67 3 жыл бұрын
Не го разбирам Серафим. Голям спортист, ама когато са му предлагали договор, който би му осигурил отлични доходи, той е отказал, защото е голям патриот а сега си личи, че съжалява. Искаш си България, ама се оплакваш, че не ти давали пари, ама си искаш в България, ама знаеш, че няма да имаш пари, ама пък си искаш в България. Е, за какво е цялото оплакване тогава ? Щом парите не са ти важни а ти е важно да си си в България, защо е цялото реване за пари ? Това не мога да разбера !
Silviya Kamel
Silviya Kamel Жыл бұрын
Hubava rabota ama ziganska kazali starite hora..Vse edno i shishto povtarq..I vse oshte e takiv..Minalo svirsheno vreme..Ostavash Legenda kakvo oshte Sarafe?! Za sijaleniq e kisno..Respekt
Milcho Gospodinov
Milcho Gospodinov 2 жыл бұрын
Бъди здрав и благословен
sevdelin Dimitrov
sevdelin Dimitrov Жыл бұрын
За разлика от кубрат Пулев доста е по качествен боксьор
Николай Николаев
Николай Николаев 3 жыл бұрын
Провал. Да бяхте наели боксов спортен журналист. 1. Не споменахте, че Мейуедър е ограбен в мача между тях 2. Не пропуснахте да споменете, че Серафим е ограбен на финала 3. Заради загубата се бил сринал. Той и тогава е имал проблеми с алкохола 4. Мейуедър не се срива след отнетата му победа 5. Мейуедър е недоносче в бокса по него време и се бие като равен с равен срещу завършен боксьор, като Серафим 6. Серафим можел да бъде на неговото място, ако бил подписал с Боб Аръм. Успехите и Money Мейуедър идват десет години по-късно, когато разтрогва договора си с Боб Аръм и започва сам да се промотира 7. Добър аматьор не означава, че ще бъде добър професионалист 9. Дебютира в профи бокса 98 г. Има рекорд 6:1. Във втория мач губи и се разбира, че няма да го бъде. Добър човек, но наивен и простоват. И голямата лъжа, че Мейуедър има само загуба от него. Има още четири.
Arifcare Arif
Arifcare Arif 3 жыл бұрын
Ти не си добре как ще позволят на олимпиадата в Америка да ограбят победата на Американец
Георги Христов
Георги Христов 3 жыл бұрын
Нямал е опитен човек до себе си да му даде акъл. Велик човек и боксьор, добряк, но жертва на себе си. Да беше взел милионите и щеше да помогнеш и на хората около теб :) Иначе всичко по-горе в вярно
Boris Nikolov
Boris Nikolov 3 жыл бұрын
Георги Христов как да дадеш акъл на някой, който по това време го вълнуват само скарата и пиенето и е скаран с дисциплината? Отказва договора с американците, защото знае, че подпише ли край с кръчмите и кебабчетата и само тренировки до откат. А той не е свикнал така. Чуйте му интервюто. Олимпиада за Америка и два месеца преди това той и отбора жулят само ракия и плюскане в хотела в Кюстендил и никакви тренировки. Къде дават така? Той самия си призна скоро, че е обичал лекото и на хляб мекото
Ginko Voivoda
Ginko Voivoda 2 жыл бұрын
@Георги Христов Точно тогава баш "боса" на съдиите е българин, който естествено е бил приятел на Серафим. Говорим за Емил Жечев, който и преди това е обвиняван в схеми, Олимпиадата, която обраха Рой Джонс така брутално. Говори се, че и финала е бил нагласил, тоя път не в полза на нашето момче. Дори съдията на ринга вдигна ръката на Флойд , което говори достатъчно. Гледаш мача внимателно и виждаш за какви "удари" на Серафим дават точки, а Флойд какви удари пласира, а точки няма .... Колкото и да си българин трябва да гледаш реално на нещата. А на Серафим никой не му е виновен. Аман и от всички тия пияници, които са толкова "добрички" .... Глупостите за Турция и за договорите, които говори пък грам не ги вярвам.
Vladislav Sashkov
Vladislav Sashkov 3 жыл бұрын
Ти си история ...Ти си шампион...🇧🇬🇧🇬🇧🇬.....Една дебела с хубава корица книга поне това заслужава,Зада знаят хората кой е Сарафа
BeatsBftS BftS
BeatsBftS BftS 3 жыл бұрын
Ебахти как се хвали чак смешно ми става,бил победил Флойд Мейуедър... Смях в залата. Всеки който разбира от бокс и е гледал този мач ще каже,че в срещата победител е Флойд.
Biser Atanasov
Biser Atanasov 3 жыл бұрын
@Иван Иванов и двете😂
Hristo Tasmov
Hristo Tasmov 3 жыл бұрын
Който разбира така е но ти не си от тях със сигурност
nvmffs
nvmffs 3 жыл бұрын
Тоест никой от съдийската комисия, която го е обявила за победител, не разбира, но ти да, така ли?
Manuela Dikova
Manuela Dikova 3 жыл бұрын
Покажи им как бият от "старата школа "❤️😉🇧🇬
Viktor S-kov
Viktor S-kov 3 жыл бұрын
Тази история как не им писна на журналистите да я разказват през 2-3 години.Едно и също , едно и също.А защо никой не излезе да каже как с комар и алкохол въпросния велик боксьор си пропиля всичко?А и онзи неподписан контракт ... писна ми да слушам и за него.Евала за постиженията , но след това 20 години и повече да съжаляваме всички под строй как не са му се нагласили нещата - не го разбирам!
Biser Atanasov
Biser Atanasov 3 жыл бұрын
Ти познаваш ли го лично???
Димитър Д.
Димитър Д. 3 жыл бұрын
Искал е да живее и да се развива в България. Кое точно не разбра? Великан!
Петър Цеков
Петър Цеков 3 жыл бұрын
Колкото и велик да е бил ,колкото и да тренира в момента.Mayweather няма да си губи времето с него.Това си е лично мое мнение.Mayweather не се бие с аматьори!
Plamen Aleksandrov
Plamen Aleksandrov 3 жыл бұрын
Достоен и честен е бил.Качества които са напълно чужди и непознати за 99.9 процента от населението ни за съжаление. Нека поне бъде жив и здрава той и семейството му. Не съжалявай Сараф.Минало заминало
Monika Rumenova
Monika Rumenova 3 жыл бұрын
Много талантлив и в пъти повече прост!... по добре се примири и се скрий никой няма да ти помогне ако ти сам не си помогнеш... ама с мързел няма как да стане където и да е по света ... не разчитай на това че някога си бил нещо в спорта ... ти сам се провали И в спорта и извън него...
Borislav Yotov
Borislav Yotov Жыл бұрын
Браво, велик си
Sevdelin Dimitrov
Sevdelin Dimitrov Жыл бұрын
Достоен човек
m petrov
m petrov 2 ай бұрын
Ех и накрая в махалата😮😮 а сега можеше да отваря школи Български и никой нямаше да знае за Флойд….. с тая душа и парите можеше да оправи много неща в милата родина . По някога трябва да се мисли не само за себе си . Евала така е било писано
Viktor Dimitrov
Viktor Dimitrov 3 жыл бұрын
Заради такива хора се гордея че съм Българин
general viewer
general viewer 3 жыл бұрын
пропилян талант. неизпълнени мечти. той е пример за положението на цяла България.
Stefan Karakachana
Stefan Karakachana 3 жыл бұрын
Никога не е криел,че е циганин!! Но както винаги вашия манталитет си казва думата,както оплювахте Стоичков.
Nedelco Nacev
Nedelco Nacev Ай бұрын
Голямо браво
Garlos Barlos
Garlos Barlos 3 жыл бұрын
Хората, които хранят, никога няма как да разберат този човек! Дано някой Ви предложи много пари и да се махнете от България, 1001% ще се усети!
stanislav grekov
stanislav grekov 3 жыл бұрын
бат серафим голем боксиор и сега вече голем в киното
Ненка Веселинова
Ненка Веселинова 3 жыл бұрын
САРАФА ПАЗАРДЖИК ВЕЛИКА РАБОТА ЕЙ
Eddy
Eddy Жыл бұрын
Gypsy Legend Serafim Todorov !!!
Илия Данчев
Илия Данчев 3 жыл бұрын
Голям Българин!!!
Georgi Angelov
Georgi Angelov 2 жыл бұрын
Голям ❤️🇧🇬
Yanko Asenov
Yanko Asenov 3 жыл бұрын
Сарафа го познавам от децвото добър беше и в футбола дарен е за спота Великси Сарафа поздрав от Пещера
krassi yonov
krassi yonov Жыл бұрын
🤣🤣🤣🤙🏻
Genislav Petkov
Genislav Petkov 3 жыл бұрын
Ничия земя ,ако имате възможност преведете това интервю на английски и го изпратете на хората на Флойд интетесно ще е дали ще има някаква реакция от него.
Петко Кьосев
Петко Кьосев 3 жыл бұрын
Стига сме създавали интриги, а? Какво ни интересува , какво мисли Флойд и американците? Докога ще бъдем пешки?
Genislav Petkov
Genislav Petkov 3 жыл бұрын
Не виждам никаква интрига да се чуе и неговото мнение със сигурност помни този двубой.
vili aleksandrova
vili aleksandrova 3 жыл бұрын
Жив и здрав да си
Nikolay Kirilov
Nikolay Kirilov 3 жыл бұрын
Серафим беше голям боксьор и спортист и победител. Сигурно са му предлагали разни федерации договори и възможности за реализация. Защо са неосъществени и какви са причините ,той си знае....но малко да си въздържа езика за родолюбието,защото се е предлагал да се бие за турция,говори се ,че и мачове пробни е имал ,ама нещо пак не му вързало...
Янчо Христов
Янчо Христов 3 жыл бұрын
Ако всички бяха като него всички щяха да са върха Тервел и Кубрат Пулеви имат още да учат в този труден спорт
Максим Недев
Максим Недев Жыл бұрын
Къде ще сравняваш Пулев и Тервел със Серафим Тодоров разстоянието между тях е галактики
Оглозганите хора в “Ничия земя” (01.12.2018)
47:29
ORTA | 1 серия | Жаңа сериал | bayGUYS
23:40
bayGUYS
Рет қаралды 1,1 МЛН
JAIDARMAN TOP 2023 | 4-тур 1-топ
1:16:10
Jaidarman OFFICIAL / JCI
Рет қаралды 213 М.
Thay đổi màu trực tiếp trên bồn gội | Alin Hair Tv
00:25
Alin Hair TV
Рет қаралды 11 МЛН
„Ничия земя“ - Живот като на кино (11.01.2020)
44:33
Заровени съкровища и откраднати пари .
44:35
ORTA | 1 серия | Жаңа сериал | bayGUYS
23:40
bayGUYS
Рет қаралды 1,1 МЛН