Рет қаралды 1,803

RTV Drenthe

RTV Drenthe

9 жыл бұрын

VOETBAL - Beilen is de grote winnaar dit weekend in de derde klasse B. Zelf won de ploeg de topper tegen Dwingeloo met 1-3, terwijl de nummer drie van de ranglijst, Asser Boys, verloor van Stanfries.
Beilen nam in Dwingeloo na vijf minuten de leiding. Rob ten Wolde scoorde beheerst. Dwingeloo werd vervolgens sterker en kreeg kansen, maar wist deze niet te benutten. In de tweede helft was het weer Ten Wolde die namens Beilen het net vond. De middenvelder schoot raak uit een vrije trap. Nadat Gert Nijstad zijn eigen doelman had gepasseerd (0-3), was de wedstrijd beslist. In de slotfase maakte Sander Nijstad de stand iets draaglijker voor de thuisploeg.
Beilen gaat door deze overwinning aan de leiding in de derde klasse B. De ploeg heeft één punt meer dan Dwingeloo en een wedstrijd minder gespeeld.