wist ik niet, interessant, onderzoek van groot belang
@jodelmuziek62197 жыл бұрын
Anno Zijlstra komt
@jodelmuziek62197 жыл бұрын
Anno Zijlstra komt bekend voor bij míj jantje koopmanschap ??? Haha
@voornaam31912 жыл бұрын
19:55 Vroeger was de Gros Michel banaan heel gewoon. Totdat zowat ALLE bananenboompjes ter wereld werden opgegeten door.... één bepaalde schimmel. Nu is er dus de Cavendish banaan. Bananenbomen zijn erg gevoelig voor schimmels. Zien we daar nou bananenboompjes?! Grappig!
@gast1288 жыл бұрын
Mooi stukje weer; van Rossem op de biochemische toer.
@achmeddebies72713 жыл бұрын
Hoi boys
@corvavw64472 жыл бұрын
Daar heb jij nu schimmels van.
@joostruijtvander7857 Жыл бұрын
Hoe groeit een schimmel op fruit? Dat legt Maarten niet uit. Hoe komt de schimmel op het fruit. Is dat een moleculaire verandering als iets te oud wordt. Ontstaat dat uit brood, bier, tenen, longen zelf? Dat moet ik nog eens uitzoeken.
@ronaldderooij17749 жыл бұрын
Anderhalf miljoen schimmels vindt Maarten van Rossem een troostrijke gedachte.... hmmm. Hoe komt hij erbij vraag ik me af..
@anno4you8 жыл бұрын
+Ronald de Rooij omdat schimmels van groot belang zijn
@ronaldderooij17748 жыл бұрын
+Anno Zijlstra Klopt, maar zoals met alles in het leven, zijn ook schimmels een tweesnijdend zwaard. Met een hamer kan je nuttige dingen doen, maar ook iemand doodslaan.
@joostruijtvander7857 Жыл бұрын
Ronald, schimmels zijn niet alleen vies en smerig. Ze zijn ook lekker en ook nuttig. Ze zitten in brood, bier, joghurt, champigons, kaas. We maken ook medicijnen als antibiotica en bloeddrukverlagers van schimmels. Dus, goed dat de schimmel er is.