Poți face un video in care sa explici beneficiile donatului de sânge? Poate convingem mai mulți oameni sa o facă Mulțumesc !
@hermitmode9329 ай бұрын
Ce procent din comision iti revine prin a convinge oamenii sa doneze sange? 80% din sangele donat global, este donat concernelor farmaceutice si cosmetice, circa 20% ajunge in spitale unde donatorii, cei care au donat benevol, cat si cei care au primit o suma modica, nefolositoare chiar, acel sange nu ii revine gratis pacientului aflat in stare grava ,trebuie sa il plateasca sau familia lui daca este inconstient pentru a-i fi salvata viata.
@giorgetamandici639 Жыл бұрын
Multumesc Domnului, am fost internată la spital de stat, dar conditiile au fost super ! Omul sfințește locul! 🙏
@DoctorMihail Жыл бұрын
🙏🏼
@liviagheorghe5062 Жыл бұрын
Mulțumesc.
@mirisimi870 Жыл бұрын
Eu ,dupa 18 ani ca biolog principal pe microbiologie spital TBC mi-am dat demisia fix din acest motiv!Si ce noroc ca a fost cu ani buni inainte de Covid!
@AlexAlex-eo9nv Жыл бұрын
E groaznic cat de multa nepăsare exista in Romania atât în privat cât și în cele de stat Eu am fost pacient in ambele și e groaznic sa vezi că medicii și asistentele nu sunt interesati absolut deloc regulile de igienă și sterilizare. In momentul ăla realizezi câți oameni au pe conștiință acesti "eroi" în alb Doar Dumnezeu ma ferit să nu mă infectez prin câte pericole am trecut secunda de secundă până la vindecare. Chiar și în cabinete veterinare am văzut instrumente mai curate și mai multă empatie fata de cele două spitale în care am fost. Uneori medicul își dădea mănușile jos când îmi lipea leucoplastul peste operatie,asta e doar o chestie din zecile de astfel de întâmplări care le-am trăit până am reușit să mă vindec.
@mirisimi870 Жыл бұрын
Exceptional,in sfarsit un medic care are puterea sa recunoasca TRAGICUL ADEVAR!
@Feluc1 Жыл бұрын
Foarte bine ca trebuie sa fie educarea personalului dar trebuie sa insistam si de educatia sanitara a pacientiilor. Multi pacienti nu se spala pe maini dupa ce folosesc toaleta. In baile de la spitalul de stat pentru pacienti lipseste sapunul lichid.
@magdasocaci3614 Жыл бұрын
V-am ascultat cu uimire și admirație , nimeni nu a vorbit atât de deschis despre cea ce se întâmplă în spitale . Au fost foarte multe informații utile . Vă mulțumesc. 👍👍👍👏
@DoctorMihail Жыл бұрын
Si eu va multumesc 🙏🏼
@amvamv11 Жыл бұрын
Exact d le doctor,sunt practicanta la amg si vad ca asistentele nu au pic de constiinta, se plimba cu mainile goale,fara sa se dezinfecteze de la pacient la pacient.
@AlexAlex-eo9nv Жыл бұрын
Ati descris 100% situația prin care am trecut eu după operația de chist pilonidal. 6 săptămâni am mers zilnic la pansat și schimbat tampoanele din operatie Deci asistentele alea erau horror,veneau cu manusi neschimbate de pe secție și mă pansau cu aceleași mănuși in mâini,puneau pensele și compresele fix pe marginea mesei de tratament langa picioarele mele,aveau tăvițe și instrumentare ruginite. Sala de operatie era ceva groaznic,linoleum negru de murdar,raftul unde erau aparatele de monitorizare erau ruginite,medicul și-a pus telefonul și portmoneul pe monitoarele de monitorizare la maxim 1 metru de operația mea deschisă. As putea sa mai scriu încă zeci de astfel de lucruri pe care le-am trăit în cele 6 săptămâni Nici acum nu sunt 100% vindecat,dar nu mai vreau sa merg in spitale că îmi este scârbă de ei,pur și simplu simt repulsie fata de medici și asistente,pentru că i-am văzut cât de nepăsători sunt. Doar Dumnezeu a făcut în așa fel sa nu fac vreo infecție.
@mariasandu7502 Жыл бұрын
Mulțumim pentru sinceritate om bun! La mulți ani de Mihail și Gavril! ❤❤❤👍👍👍
@magdasocaci3614 Жыл бұрын
Din toată inima vă doresc multă , multă SĂNĂTATE și un călduros LA MULȚI ANI !🍀🌷
@DoctorMihail Жыл бұрын
Multumesc mult
@AdinaAnghel-k3s Жыл бұрын
Foarte bun subiectul. Felicitări! 😊
@valivasiliu6307 Жыл бұрын
Excelent material, mai ales cu cât te-ai confruntat cu astfel de bacterii. Am îngrijit unchiul meu de 87 ani după o operație de fractura col femural. La externare , din păcate, nu am fost atenționata de o posibila contaminare cu o nozocomiala, așa că în scurt timp aveam Morganella , cu efecte devastatoare, o puternică infecție , cu rezultat nu foarte încurajator, chiar după cocteiluri de medicamente, antibiotic. Acum , după 2 ani de la episodul povestit, sunt pacient în urmărire la Nefrologie, urmare a afectării rinichilor , nefrita infecțioasă, cu infecții recurente urinare. Dacă medicul m- ar fi atenționat de posibila contaminare , dacă la externare ar fi fost normal o urocultura, dacă spitalul de stat, personalul în fapt ar respecta protocoalele, dacă eu aș fi știut, dacă...Ignoranța costă mult, din păcate nu suntem atenți, instruiți să fim mai precauți cu sănătatea noastră. Sănătate!
@mariavasian2606 Жыл бұрын
La multi ani! Va urmaresc sunteti super !mulțumesc
Жыл бұрын
Mulțumim pentru bunele învățături. Dacă am reuși să ne mai și disciplinăm... Of.. greu...
@DoctorMihail Жыл бұрын
🙏🏼
@feliciadascalu6541 Жыл бұрын
Ați realizat un material foarte bun! Felicitări! 👏 Mulțumesc, vă urmăresc cu interes!
Am urmărit cu maximă atenție expunerea, vă mulțumesc pentru toate recomandările. Ați afirmat repetat că aceleași cadre medicale au atitudine diferită în spitale de stat față de privat. Foarte recent am aflat de la Dr. Firu Opri că în Germania este interzisă practicarea actului medical și-și (stat-privat). Aplicarea acestei măsuri și la noi cred că ar schimba mentalitatea. De exemplu, primii 5 ani să fie obligatoriu la stat, apoi în funcție de opțiuni să poată alege. Așa, cu fundu-n două luntri, probabil scade vigilența în sistemul de stat, încă vulnerabil. Și eu am fost consultată în policlinică de stat, după care am fost "îndrumată" la clinica privată care "are condiții mai bune". Cu bani din buzunar, firește, deși plăteam asigurare de sănătate de zeci de ani...
@valikalamida3685 Жыл бұрын
La mulți ani domnule Mihai.
@RazvanApetri-b2n Жыл бұрын
Salutare! Munca ta si a echipei tale este extraordinara si tin sa va felicit!💯 Se poate un video sau un raspuns despre medicamente luate fara prescriptie sau la sfatul medicului? In fiecare zi ma contrazic cu prietena mea pe acest subiect. Este in regula sa luam pastile la fiecare semn de raceala de capul nostru sau sunt alte alternative care ne pot ajuta?
@nicoletamarian6586 Жыл бұрын
Buna ziua, ei am lucrat in spital in Romania, acum lucrez in Canada tot in spital si pot spune ca si aici infectiile nozocomiale dau multa dar multa bataie de cap, sunt comisi peste comisi care vin si supravegheaza personalul si mai rau fac(parerea mea) am observat ca personalul respecta regulile atunci iar apoi nu. Problema este sa le reamintim personalului sanitar si nu numai regulile de igiena principale, sa le dam example caci putem si noi sa spalam/dezinfectam suprafata messing de lucru, ne spalam bine pe miini peste 30 seconde, respectam regulile si ne schimbam in uniforma la intrarea in spital si la plecarea din spital si atunci cu mici trucuri oameni vor respecta mai mult anumite conditii sanitare chiar si pacienti. Cu parere de rau spun caci in cariera mea 90% din persoanele infestate cu clostridium dificile in spital au decedat fiind foarte slabite majoritatea dupa recurrence la aceasta inf care a apartment in nici 2 saptamini dupa ce a fost stabilizat. Este foarte greu chiar si aici sa stopezi infectiile, si nu ca nu ar fi resurse. De multe ori se respecta protocoale care sunt depasite sau nu sunt adaptate conform peste tot adecvat sau pur si simplu nerespectate, ignorate din pacate.
@marianac1437 Жыл бұрын
Mulțumim frumos d-le doctor, foarte bine explicat , bine punctat .
@dorinaciocea4614 Жыл бұрын
Foarte bine prezentat subiectul acesta,despre care ar trebui sa știe orice om,pt ca nu se știe când ajunge în spital.Multumiri și respect pt ceea ce faceți!🙏❤ Si apropo de subiecte,poate abordati si o patologie mai rara,din fericire,dar existenta,din pacate,gammapatia monoclonala.
@elenaconstantin7971 Жыл бұрын
Mulțumesc mult pt sinceritatea dmv, domnule doctor Mihai foarte corect explicatiile pe înțelesul tuturor Binecuvântare Cerească să aveți si familia dmv....mult respect
@florentinadobrican5453 Жыл бұрын
Multumesc mult, O zi bună. 😊😊
@VasileIon-g5q Жыл бұрын
Eu am perină dar nu modelul pe care-l promovați şi este pentru mine bună şi o schimb la trei luni . Sunt alergic . Mulțumesc pentru această emisiune .
@alexbota5466 Жыл бұрын
Cu pernele sleepangel nu e necesar sa le mai schimbati la 3 luni, puteti sa le folositi lejer 2-3 ani. Filtrul de pe perna e minune pentru cei cu astm sau alergici. Va recomand ! E dispozitiv medical :)
@irinacucer864 Жыл бұрын
Va ador domnule doctor!!!
@DoctorMihail Жыл бұрын
Multumesc
@ioancucu445 Жыл бұрын
Genial! Fantastic! Bravos domnule doctor!
@gabrielaift69387 ай бұрын
Asa a pățit mama mea ,mi-au omorâto CRIMINALI 😭😡
@aoindigo4228 Жыл бұрын
Eu sunt asistent veterinar intr un cabinet, și un medic (în vârste de 60de ani care a invatat zeci de copii "medicina cica") mi a spus ca am înnebunit ca stau sa "sterg" (dezinfectez) flacoanele de injectabile/perfuzabile și mobilierul ,pixurile,calculatoarele,aparatele de analize și alte cele .. Sub pretextul ca animalul vine deja bolnav , ce dacă mai ia o boala de la noi .... Am rămas socata și scarbita! Sa stiu ca lucrez cu cineva care are efectiv durere în cur ca putem face rău animalelor încercând sa le facem bine....... Norocul meu ca mai am colegi care sunt responsabili și educați în secolul asta.
@Loreley5809 Жыл бұрын
Domnule doctor, mulțumesc foarte mult pentru tot ceea ce faceți. Desi lucrez in domeniu, încă sunt lucruri pe care le învăț urmărindu-va. Eu am renunțat benevol la toate conturile de social media, de aceea nu pot vedea anumite postări ale dumneavoastră. Este posibil sa puneți totul aici, pe youtube? Si apropos, aștept cu nerăbdare materialul promis despre beneficiile saunei 🙂
@simona5813 Жыл бұрын
La mulți ani sănătoși 😊
@DoctorMihail Жыл бұрын
Thx
@valentinacraciun6131 Жыл бұрын
👍🫶❤ multumim!
@kristinatudor5282 Жыл бұрын
Bună seara ✨. Vă ascult cu interes mereu Felicitări pentru curajul de a vorbi despre acest subiect 😢. Am fost operată la sân într-un spital (medlife) privat. M-au infectat cu pseudomonas aeruginosa. Am întrebat de ce și mi s-a răspuns că l-am luat de la pisoiul de acasă 😢.
@AlexAlex-eo9nv Жыл бұрын
Și ați reușit să vindecati infecția?
@ionmaria2888 Жыл бұрын
Fiind în spital bacteriile din spital sunt rezistente la antibiotice, foarte greu de tratat.
@danielmedrea8184 Жыл бұрын
„Domnul nu întârzie în împlinirea făgăduinței Lui, cum cred unii, ci are o îndelungă răbdare pentru voi și dorește ca niciunul să nu piară, ci toți să vină la pocăință. Ziua Domnului însă va veni ca un hoț. În ziua aceea, cerurile vor trece cu trosnet, trupurile cerești se vor topi de mare căldură și pământul, cu tot ce este pe el, va arde. Deci, fiindcă toate aceste lucruri au să se strice, ce fel de oameni ar trebui să fiți voi, printr-o purtare sfântă și evlavioasă, așteptând și grăbind venirea zilei lui Dumnezeu, în care cerurile aprinse vor pieri și trupurile cerești se vor topi de căldura focului?” 2 Petru 3:9-12
@Cristianft7 Жыл бұрын
Oare cum ai putea scapa de un streptococ beta hemolitic B daca ai luat inclusiv si antibioticul la care este sensibil si tot pozitiv iese?
@viorelbirau Жыл бұрын
am lucrat la un bar ani de zile la un bar de langa un spital si imi veneu personal si pacienti internati in spital exact cu echipamentul sau in pijamaua din spital punea doar o geaca peste, veneau dupa tigari, cafea.
@alice.6732 Жыл бұрын
Pt ca ala e un INCONSTIENT....apa cate fumează. Nu am văzut fumător care sa se spele pe mâini dupa ce baga țigara aia in gura.....si o mai si turteste cu degetele....se duce direct si pune mana pe orice. Deci aia de fumează sunt niste RAME INCONSTIENTE. NU LE PASA si atat.
@danpetre5225 Жыл бұрын
Un prieten a murit dupa o operatie in spitalul Sf Maria de pe bd Ion Mihalache din Bucuresti! Operatia a reusit, dar la cateva zile dupa operatie, in sala de terapie intensiva a luat ceva de acolo... a mai trait cam doua saptamani!
@misterc3835 Жыл бұрын
Referitor la tastaturi, exista doctori care își dezinfectează telefoanele mobile? Dar oamenii, în general, își dezinfectează telefoanele? Presupun că pe mâini se spala.
@AlexAlex-eo9nv Жыл бұрын
Foarte buna intrebarea. Doctorul care ma operat pe mine și-a pus telefonul și portmoneul direct pe aparatele de monitorizare care erau la jumate de metru de operatie. Am dubii că sa spălat de 3 ori pe mâini până la coate cum cere procedura. Pentru că eu am cerut să vorbesc cu el,a venit în sala am schimbat 2 vorbe,el a plecat și în vreo 7-8 minute sa întors gata echipat. Nu mai spun că atunci când se pansează o operație în curs de vindecare ar trebui sa folosească același tip de mănuși că și la operatie,pentru că acelea sunt sterile,dar ei folosesc dinacelea la cutie care nu sunt mănuși sterile ci sunt mănuși de examinare,adică se folosesc doar acolo unde nu exista rani.
@VasileIon-g5q Жыл бұрын
Cu tot respectul , cît costă o perină ?
@DoctorMihail Жыл бұрын
Aprox 500-600 lei
@VasileIon-g5q Жыл бұрын
@@DoctorMihail mulțumesc
@danimoni6036 Жыл бұрын
"Omul sfinteste locul".Trebuie instituite reguli clare, urmarita respectarea lor si sanctionata nerespectarea.Managerii ar trebui sa raspunda inclusiv penal pentru igiena din spital.Ar lua masuri si ar organiza verificarea respectarii igienei.Zilele astea am tot fost intr-un spital foarte cautat din Romania:nu am vazut nici un sef printre salariati, nu se face vizita de dimineata, medicul curant nu-si viziteaza pacientii, bantuie doar rezidenti luati la misto de asistente si infirmiere care cu manusile cu care a spalat inghinal un pacient iti aduce si mancarea si-ti ureaza "pofta buna".
@elenaanton9967 Жыл бұрын
Al nostru spital, din Lugoj, are 100 de ani
@baramonica7671 Жыл бұрын
La multi ani 😂❤
@ionmaria2888 Жыл бұрын
Este celebru cazul omului de cultură și televiziune Iosiv Sava care a fost operat, operația a reușit dar a luat aureus rezistent, au căutat toate tratamentele posibile din toată lumea, nu a putut fi salvat.
@valeriaionita4459 Жыл бұрын
Iosiv Sava a murit, pentru că era un om care promova cultura, nu promova, educație sexuală în școli!!!!!
@viorelbirau Жыл бұрын
hoho la Arad spitalul Municipal si alte sectii sunt langa o piata importanta a orasului si o gramada din personal mergea in timpul serviciului in echipamentul de servici in piata la cumparaturi nu mai zic ca si o gramada de pacienti erau lasati zilnic sa iasa pana in piata sa isi cumpere mancare si alte lucruri.
@alexandrudutescu-do8kt Жыл бұрын
cine e baiatul din thumbnail?
@DoctorMihail Жыл бұрын
Eo
@alexandrudutescu-do8kt Жыл бұрын
@DoctorMihail Si halatul ce rol are? Covid a fost izolat?
@ghennb6451 Жыл бұрын
🤔 Komarovskii medicul pediatru, a vorbit despre aceaste problemele într-un video și a zis că în SUA rudele pacientul intră la pacient fără restricții. Și asta este ca bacteriile aduse (originale) înlocuiască pe cele spitalicești
@DoctorMihail Жыл бұрын
Il urmaresc cu interes; aici e o ipoteza interesanta dar putin probabila
@addella1 Жыл бұрын
nu este adevarat…depinde de spital. normal este ca toate persoanele care intra in camera sa poarte personal protective equipment
@alice.6732 Жыл бұрын
Apăi cum sa meargă vizitatorii la pacient fără nici o protectie ?. Ce-i asta ? Parca nu as crede că există asa ceva in vre-un spital. Vizitatorii INTODEAUNA trebuie să își pună mănuși si halatul ala albastru din prolipropilena si pungile alea la papuci. Numai cum sa mergi la un pacient asa ca pe strada.....mai ales la cel izolat în camera .
@user-hr4hq8nr5i Жыл бұрын
Si eu am fost internata cu infectie urinara si de atunci am numai probleme de sanatate.O fi vorba de o bacterie?
@AlexAlex-eo9nv Жыл бұрын
Mai mult ca sigur este infecție Sunt foarte greu de tratat infecțiile urinare. In paralel cu tratamentul de la medic este bine sa se folosească și naturiste,merișor,strugurii ursului,D manoza,etc. Dar suplimentele respective trebuie sa fie standardizate ca sa ai siguranța că își fac efectul. Plus renunțarea totala la zahar și tot ce conține zahăr. Zaharul în concentrație mare in corp ajuta bacteriile și ciupercile sa se dezvolte
@gabrielg1648 Жыл бұрын
Care e durata de viata a unui spital?
@DoctorMihail Жыл бұрын
Depinde cum este gospodarit
@gabrielg1648 Жыл бұрын
@@DoctorMihail depinde de managementul riscului pe care il faci
@andaivan3414 Жыл бұрын
Ca sa nu mai vorbim despre purtarea bijuteriilor sau a unghiilor lungi/false de catre personalul medical 🥹
@DoctorMihail Жыл бұрын
Asa este
@alice.6732 Жыл бұрын
Uite, in Germania asa e protocolul sa iti dai bijuteriile jos la vestiar....tot....ramai cu cerceii tai MICI....nu LUNGI sau MARI ROTUNZI....iar de unghii NICI NU MAI VORBIM ,nici o sora ,nici o îngrijitoare, nici un ajutor de ȘTAȚION ,nimeni,dar nimeni NU ARE UNGHII LUNGI sau VOPSITE CU OJA. Eu iti spun pt ca stiu. Lucrez in spital si stiu. Nici macar femeia de servici nu are voie să aibă unghiile mari sau făcute. Acum EU VAD ABSURD ca o femeie de servici sa nu aiba unghiile facute ca doar poarta mănuși tot timpul muncii ei.....,pot sa inteleg la surori ca isi pun mănuși dosr când au contact cu pacienți când îi schimbă,ii îngrijesc,dar asistentele care doar fac injecții sau schimba o branula,sau schimba o sticlă de ZEURȘTOF ,nu inteleg de ce nu ar avea unghiile facute ca doar si ele sunt cu mănuși tot timpul. Însă PT CA ASA E PROTOCOLUL SPITALULUI stabilit de menegerii lui si toata conducerea, se respecta. Cand il aud acum pe Mihail inteleg de ce menegementul spitalului a hotărât asta. Au fost atatea care nu aveau unghii făcute,dar aveau unghiile mari. Iar sub unghiile alea indiferent cat dezimglfectezi mâinile si ca porti doar mănuși, tot se aduna apa aia daca vre-o mănușa se deterioreaza si nu-ti dai seama....si uite asa intra bacteriile . Iar batlcteriile alea raman acolo indiferent cat te speli si cat te dezimfectezi. Te duci acasă, faci mâncare ......sau te duci la dus si te atingi......sau bagi hrana in gura.....TE IMBOLNAVESTI garantat.
@alice.6732 Жыл бұрын
@@DoctorMihailun Schulung nu ar stricaodata la două săptămâni sa se faca. Noi facem o oră la două săptămâni o școlarizare.....O ORA la două săptămâni se aduna personalul spitalului si face aceasta școlarizare. Se face pe selecții la fiecare grupă din personalul spitalului. Adică dacă sunt 400 de angajați în fiecare zi e o listă cu cine si din ce statioane se aduna la școlarizare. Și acolo te invata cum sa te dezimfectezi si cat de important este....si despre baterii despre contaminare si toate cele din spital si referitor la sănătatea noastră. Ar fi atât de benefic sa se faca asta si in Romania im fiecare spital. Controlul igienic tine aceasta școlarizare cu tori cei din spital.....tot personalul spitalului. Oare exista in tara asta ?
@andaivan3414 Жыл бұрын
@@alice.6732 așa este cam prin toate spitalele din lumea civilizata😊am avut ocazia sa lucrez prin diferite țări și spitalele ( de stat sau privat) și când văd postările din România mă enervez instant 😬că sa nu mai pomenim și de uniformele care mai de care mai colorate de nu se înțelege nimic, plus părul în vânt 😱toate mai ceva decât Desdemona 🤣 Mai sunt și lucruri pozitive 😊medicii foarte bine pregătiți
@andreimihailungureanu6747 Жыл бұрын
👏👏👏
@ginabalasa1643 Жыл бұрын
Și noi ăștia sănătoși care lucrăm în spitale luăm câte ceva!
@DoctorMihail Жыл бұрын
Da, dar nu ne imbonavim
@ginabalasa1643 Жыл бұрын
Eu am ajuns în ATI.
@gabrielg1648 Жыл бұрын
Clostridium nu e tratat pe motiv ca exista clostridium e deja in organism. Dar ce sa vezi....cand ajungi in spital el exacrebeaza
@cristinateodora11 Жыл бұрын
Soluția???????? Arse, dărâmate și construite altele din 50 in 50 de ani ? Sau mai din 20 in 20 de ani ?
@DoctorMihail Жыл бұрын
Putin probabil
@smarandadominte Жыл бұрын
Făcut curat cu substanțe concentrate nu diluate la 5%, renovat la 5 ani nu după 20 și personalul de curățenie care să -si facă treaba pe bune nu doar să se prefacă !!! Cel puțin ar reduce cu mult pericolul !
@adrianmarin3201 Жыл бұрын
❤
@_blizzard Жыл бұрын
👍👏👌
@dykdon311 Жыл бұрын
Eu as da in judecata ,,, mai ales ca sunt mai controlata ca nimeni,,, nu iert si nu mie mila de nimeni,,,,,,, nici idee nu aveti cum se dezinfecteaza si canalizarile pe la spitalele de afara,,, si nu se poate mai mult de doua persoane in camera ,,,!!!
@LuigiCotocea Жыл бұрын
Iti dai seama ce curat era pentru pacienti de COVID-19 la ATI 😂
@DoctorMihail Жыл бұрын
Mda, nu prea era
@mirisimi870 Жыл бұрын
Și ne mai miram de ce au murit atâția!:(
@AlexAlex-eo9nv Жыл бұрын
Numai Dumnezeu a reusit sa ma pazeasca de o infectie de genul asta dupa operatia de chist pilonidal. 6 săptămâni am mers zilnic la pansat și schimbat tampoanele din operatie Deci asistentele alea erau horror,veneau cu manusi neschimbate de pe secție și mă pansau cu aceleași mănuși in mâini,puneau pensele și compresele fix pe marginea mesei de tratament langa picioarele mele,aveau tăvițe și instrumentare ruginite. Sala de operatie era ceva groaznic,linoleum negru de murdar,raftul unde erau aparatele de monitorizare erau ruginite,medicul și-a pus telefonul și portmoneul pe monitoarele de monitorizare la maxim 1 metru de operația mea deschisă. As putea sa mai scriu încă zeci de astfel de lucruri pe care le-am trăit în cele 6 săptămâni Nici acum nu sunt 100% vindecat,dar nu mai vreau sa merg in spitale că îmi este scârbă de ei,pur și simplu simt repulsie fata de medici și asistente,pentru că i-am văzut cât de nepăsători sunt. Doar Dumnezeu a făcut în așa fel sa nu fac vreo infecție. Ps:sa stiti ca eu am facut ce ati spus dumneavoastra.I-am spus medicului meu curant ca asistenta a luat un ambalaj de pe jos dupa care cu aceleasi manusi a venit si a bagat mana in operatia de chist pilonidal,nici nu la interesat pe medic.Asa ca am renuntat sa mai raportez si celelalte cateva zeci de intamplari asemanatoare cu celelalte asistente pe parcursul celor 6 saptamani de pansari zilnice. Si nici acum nu sunt vindecat 100%,in septembrie la 9 luni distanta de la data operatiei am fost si chiuretat acolo pentru ca inca aveam sangerari,dar nici dupa chiuretajul respectiv nu au disparut complet sangerarile,cand si cand mai sangereaza,dar nu mai vreau sa merg nicaieri. De curiozitate de ce nu se inchide total?Sau e posibil ca in zona respectiva sa se crape frecvent pielea si de acolo sa apara uneori mici sangerari? Pentru ca cei doi profesori universitari la care am fost nu mi-au dat un raspuns clar,cat despre doctorul in stiinte medicale care ma operat nu a comunicat absolut deloc cu mine.
@binnurakyuz5479 Жыл бұрын
Sağlık ve hizmet alanında yer aldığım için hiç bir zaman pişmanlık duymadım öyle ki bazılarımız bu görev için dünya ya gelmişiz Sizi bir şekilde bana tanıtan kişiye minnet duyacağımı hiç düşünmezdim Bugün doğum gününüz müydü Bay mihailpautov? Öyleyse nice mutlu yıllara aileniz ve sevdiklerinizle ❤
@smarandadominte Жыл бұрын
Not his birthday, only that we commemorate the Saints Mihail (Michael) and Gavriil ( Gabriel). 😊
@binnurakyuz5479 Жыл бұрын
Peki efendim çok teşekkür ediyorum bana Binnur Akyuz e cevap verdiğiniz için çok teşekkürler evet anladığım kadarıyla sadece bay mihail pautov doğum günü değil ve bir kaç birden aniyorsunuz Güzel bu da güzel bir şey sevmek sevilmek ve saygı ve sevgiyle anılmak her zaman güzeldir Bu vasıtayla sizlerle tanışmak bile güzel ben zihinsel ve ruhsal hastaların hem öğretmeni hem de bakıcısı olarak özel bir kurumda çalışıyorum ve gerçekten sizleri ve bay mihail pautov tanımaktan büyük bir şeref duydum Teşekkür ediyorum ve bu hayatta çok insanın hayatını kurtarın olur mu ? Saygı ve sevgilerimle(Binnur)
@gabrielachirila3720 Жыл бұрын
Maaaama cata poveste pt reclama la perne. Reclama ascunsa.