Olin kiinnostunut tästä sovelluksesta, mutta nyt näyttää siltä että sinun videon lisäksi KZbinsta löytyy lähinnä maksetun mainoksen näköisiä videoita. Kuinkahan moni riippumaton video on päätynyt julkaisukieltoon? Kiitos kun jaksoit muuttaa videota ja julkaista uudelleen. Taidan katsella jonkin sovelluksen, josta löytyy riippumattomasti tuotettuja videoita helpommin.
@Jari19738 ай бұрын
Kiitos videosta 👍 Mää en kyllä ymmärrä että yritys suhtautuu noin.. se arvostelevakin palaute on mainosta.. Just keskusteltiin asiasta tän meetvursi-jupakan kohdalla.. todellisuudessa se lisää tän yrityksen myyntiä ja näkyvyyttä pitkällä tähtäimellä 😁 Mulla on vuosikymmenten kokemuksella omasta kropasta tehty voima tietokoneohjelma.. vähän niin kun 531.. mutta joka ikinen prosentti ja toisto on laskettu mulle sopivaks progressioks.. silti sitä on pakko muuttaa vähintään kerran vuodessa koska ikää tullee.. Ensimmäisen 3 vuotta treeniuralla joku netti homma voi toimia.. sen jälkeen tarvii joko todella hyvän henkilökohtasen valmentaja tai harrastajana on käytettävä paljon aikaa siihen että oppii miten kehittyy..
@salitreeni.8 ай бұрын
Aitofitin suhtautuminen (ja toiminta) hämmästytti myös mua, oma ajatus myös oli ja on, että kaikki tällaiset videot ovat ilmaista mainosta, ja jo se, että joku ulkopuolinen taho testaa tuotetta on liiketoiminnan kannalta äärimmäisen arvokasta..moni firma maksaa ja investoi tuotetesteihin, mutta Aitofit....noh, he toimivat omalla tavallaan ja valitsemallaan suunnalla. Se on juuri kuten tuossa sanoit; ensimmäiset vuodet treenaamisessa on yhtä joulua jokapäivä, tulokset paranee, kroppa kehittyy ja touhu on yhtä jännittävää seikkailua. Jossain vaiheessa treenaaminen kuitenkin saavuttaa jonkunlaisen saturaatiopisteen ja silloin otettava on löydettävä uusi vaihde...tai jos/kun treenaaminen menee vakavemmaksi jonkin voimailulajin suhteen. Tuo ikääntyminen on sitten täysin toinen juttu. Pelikenttä muuttuu täysin, kun huomaa. että treenaamisessa päämäärien saavuttaminen muuttuu uusista ennätyksistä vanhoihin tuloksiin.
@markkukulju30298 ай бұрын
Ite oon kyllä tykännyt ja aina sitä voi muuttaa kun vain laittaa viestiä niin tekevät just semmoisen kun itse haluaa ja siinä voi myös muuttaa lihasryhmää mitä treenaa jos häiritsee ne liikkeet
@salitreeni.8 ай бұрын
Ok. Hienoa, että Aitofit reagoi asiakastoiveisiin ja ovat aktiivisia asiakaspalvelussa. Se on iso plussa softalle ja yritykselle.
@aajii5505 ай бұрын
Kiitos videosta. Suositteletko jotain muita salitreenaus softia Aitofitin sijaan?
@salitreeni.5 ай бұрын
Tuon Aitofitti testauksen jälkeen oli ajatus testata muita softia noin vertailuvaihtoitan Aitofittille, mutta se hieman jäi kesken. Pitääkin taas perehtyä aiheeseen. Itse en siis käytä mitään valmissoftaa kun lasken ja suunnittelen itse omat treenini. Mutta onhan vastaavia melkoisesti olemasa. Tuossa jo aikaisemmin kommenteissa mainittu JuggernautAI on yksi, mitä piti ihmetellä tarkemmin, sitten on olemassa TrainHeroic tyylisia softia, missä ei työnnetä eteen yhtä ja tiettyä, vaan siellä erikseen ostetaan eri tyyppisiä ohjelmia. Mutta toisaan en ikävä kyllä osaa suurempaa suositusta softista antaa..tässä vaiheessa.
@aajii5505 ай бұрын
@@salitreeni.OK. Paljon kiitoksia kuitenkin kattavasta ja hyvästä kommentista👍
@RikhardKarlsson4 ай бұрын
Olisin kiinnostunut AItofitin syytöksistä. Haluaisitko lähettää mulle heidän viestit?
@salitreeni.4 ай бұрын
Aitofit:iltä ei ole tullut mulle suoraan ainuttakaan viestiä. Aitofit on ilmoittanut videoni KZbinlle, vedoten omaan materiaaliin ja KZbin bannasi videon tekijänoikeusrikkomusperusteella. KZbinlla puolestaan on omat linjaukset, josta sain muikkarin. Tämä muikkarin perusteella ainoa Aitofitin pitopinta aiheeseen on ollut käyttöliittymän esittäminen julkisesti videolla, en siihen ollut pyytänyt lupaa Aitofitiltä, koska he itse julkisesti käyttöliittymäänsä näyttävät. Tuolloin yritin hyvässä hengessä Aitofit:in kanssa avata keskustelua aiheesta, oletin siis liiketoimintaa toteuttavan yrityksen kiinnostuvan asioiden selvittämisestä kiistattomaksi ja ennen kaikkea kiinnostuvan asian mahdollisesta markkinallisuudesta, mutta olin väärässä - he eivät ole vastanneet mitenkään minulle.
@Tuhottavatatti8 ай бұрын
No nyt oli 😂 ei ainakaan fitin hyväksi menny tämä video
@salitreeni.8 ай бұрын
Uskon myös, että se esimmäinen, käyttöliittymät näyttävä versio olisi ollut parempi Aitofitille. Lisäksi kun eihän ne käyttöliittymien näkymät mitään "uutta ja salaista" paljastanut softasta,
@Ville25788 ай бұрын
No johan. Näin myös alkuperäisen ja ei voi kuin ihmetellä. Tähän asti AitoFit ohjelma oli ajatuksena ja kiinnosti.Mutta nyt kiinnosta, jos eivät kestä kritiikkiä joka voisi parhaimmassa tapauksessa kehittää varsinaista ohjelmaa. Voisitko katsastaa ja tehdä videon myös JuggernautAI apin, joka on voimannostoon panostava?
@salitreeni.8 ай бұрын
Riippumattomissa testeissä ja vertailuissa on aina vaarana, ettei saa haluttua (ostettua) 100% lopputulosta, ei edes TM:n auto- tai rengastesteissä. JuggernautAI on uusi tuttavuus, pitääkin perehtyä.
@jarnorantanen70988 ай бұрын
Esim sheikolla on myös oma sovellus
@muffinman19788 ай бұрын
Oisko Hannu Kailajärvi ollut techleadinä?
@salitreeni.8 ай бұрын
En osaa sanoa, onko tämä Wincapita-pyramidihuijauksen perustaja, oikeusasteessa tuomittu liikemies tässä mukana.
@andyiv81468 ай бұрын
Aitofit sopii aloittelijalle, ei kokeneelle voimailijalle. Tosin en usko että kokenut voimailija edes ottaisi tekoäly ohjausta kovin helposti😅. Mutta tuo oli säälittävää että ohjelmaa ja sen ominaisuuksia ei saisi esitellä 🤦
@salitreeni.8 ай бұрын
Kyllä, softa on hyvä ratkaisu tietylle treenaajaporukalle. Kun treenaaminen ja siihen liittyvä vaatimustaso kehittyy tasolle, jossa joutuu oikeasti miettimään jokseenkin pitkään ja hartaasti temppuja kehittymisen edellä, ei Aitofitin "keinoälyratkaisut" oikein tarjoa vastauksia. Jos..kun keinoäly on "oikea", ei siis vaan läjä algoritmieja, jotka päättelee jossain määrin yksilöllistä tulosta joidenkin muuttujien kesken, voisi keinoälysta olla oikeasti paljonkin hyötyä. Esimerkiksi kyykkyyn, jos tilastollaisesti saa yli 100 000 nostajan mittasuhteet (reisi vs. keskikroppa), liikkuvuustekijät, muut yksilölliset muuttujat ja treenihistoriatiedon, voisi tästä oikeasti saada pääteltyä hedelmällisisa askelmerkkejä kyykyn yksilölliseen kehittämiseen. Mutta tosiaan se, että softa osaa määrittää kyykyn treenipäivän viikolle ja määrittää rasituksen arvot (toistot, sarjat) nojaamalla RPE:n, ei vielä ole kovinkaan korkeaa "AI"ta. Ja kyllä, erikoista oli että yleisesti esitettyjä käyttöliittymänäkymiä ei voinut videolla näyttää. Kaikkihan nuo näkymät näkevät jos/kun ottaa tuon 9pv ilmaisen kokeilun tai googgeloi netissä.
@sniippa8 ай бұрын
Ite olen ollut tyytyväinen aitofittiin, eikä tämä video vaikuta yhtään sen käyttämiseen jatkossa. Toki muutama hyvä huomio videossa oli. Ensinnäkin pitää mainita, että voimaohjelmassa tulee lyhyempääkin sarjaa muistaakseni jopa ykkösiä välillä, eli se että testaa ohjelmaa vain kaksi viikkoa antaa siitä hieman vääristyneen kuvan. Softa on myös kehittynyt alusta alkaen ja aspa vastaa muutamassa minuutissa viestiin ja tarvittaessa tekee muutoksia treeniin joten siitä iso plussa. Myös asiat perustellaan ja käsittääkseni siellä on 2 ammattitaitoista sympaattista ukkoa taustalla. Ja aitofitin voimaohjelmahan kestää niin kauan kun sitä käyttää, saatan olla väärässä mutta eikö välillä toistojen määrää pidäkin nostaa lihasmassan kasvun kannalta, lyhytsarja kun lähinnä toimii hermotukseen? Sekä kun aloittaa voimaohjelman niin eikö se ole ihan normi lähestymistapa, että alkuun teet pidempää sarjaa josta sit lähtee tiputtaa toistojen määrää? Ainakin joku Vahavan valmennus toimi myös näin. Ja loppuun mainittakoon, vaikka softa kaipaa parannusta, niin sitä kehitetään kokoajan. Hyvää vappua ❤
@salitreeni.8 ай бұрын
Kyllä, tuo 9 päivän koekäyttö ei vielä varmaan paljasta kaikkea softasta, videon tarkoitus oli olla ensi kosketus softaan. Tästä taisin alkuperäisessä videossa viitatakin, ennen kuin Aitofit syystä tai toisesta ilman rakentavaa lähestymistä bannasi sen. Leikkaisin videota jonkun verran bannauksesta syntyvän konteksin häviämisen vuoksi. Aiheesta olisi voinut tehdä syvennystä aiheeseen, mutta ko. yrityksen toimien valossa en usko että näin tulee tapahtumaan. Niin siis voimaohjelma tulee rakentua periodeille, liikkeiden priorisointiin, oikealle rasitustasolle ja palautumisen ehdolle. Mitään näitä en oikein nähnyt Aitofitissä. Jos..kun ohjelma muodostuu enemmän vakavemmaksi, tarkoittaa siis esimerkiksi kilpanostamista, ohjelman täytyy alkaa rakentumaan valittujen liikkeiden tukemiseen. Se että randomisti ohjelmassa on vähän sitä-sun-tätä jossain erikoisessa järjestyksessä toimii perinteisessä (sarkoplastinen) hypertrofiaohjelmassa, mutta ei etenkään maksimivoimaohjelmassa. Sarjan pituus kulkee muuttujana käsikädessä intensiteetin kanssa, kun puhutaan lihassolun fibrillaarisesta hypertrofiasta, sekä motorisien yksiköiden (lihas hermosto) rekrytoinnista. Aitofitissä intensiteetit oli toistojen lisäksi aivan pielessä, tosin 9 päivän jakso oli liian lyhyt näkemään miten homma kehittyy, mutta tosiaan sen perusteella mitä softa mulle räätälöi. Se, että minkälaista kehitystä kropassa ohjelma kehittää, voi äkkiä treenajalle näkyä ja tuntua yhdentekevälle, kunhan kehitystä tulee. Yleinen ominaisuus lihaskuntoharjoittelussa on, että tiettyyn pisteeseen asti kehitystä aina tulee, kunhan treenaa ja treeni tarjoaa ärsykettä, tässä on varmasti Aitofitin yksi vahvuuksista. Risteys aiheeseen tulee siinä vaiheessa, kun nostaja haluaa jotain enemmän ja/tai kehittyminen saavuttaa saturaatiopisteen ja haasteet kehittymiselle alkaa. "..mutta eikö välillä toistojen määrää pidäkin nostaa lihasmassan kasvun kannalta, lyhytsarja kun lähinnä toimii hermotukseen? .." Kyllä, rasituksen ja ärsykkeen edellä ohjelmassa toistomäärien tulee muuttua, mutta mihin muutoksilla tähdätään on, toinen juttu. Lihasmassan lisääntyminen menee tuohon aiemmin mainittuun sarkoplastiseen hypertrofiaan ja taas jos puhutaan puhtaasta voimaohjelmasta (maksimivoima), niin kyse on fibrillaarisesta hypertrofiasta, eli asiassa tosiaan mennään vähän eri kategoriaan kuin vain lihasmassaan. Näistä höpöttelin videolla: kzbin.info/www/bejne/rZympmWFgMd_ns0 Voimaohjelmassa tulee toistomäärien muuttua, mutta sen tulisi muuttua intensiteetin kanssa, seuraten nostajan kokonaisrasitustasoa ja palautumista. Ajatuksena muutoksilla on tähdätä asetetuihin periodeihin, eli niitä ei tule aivan mielivaltaisesti lätkiä. Tästä päästään nopeasti palauttaviin treeneihin, joilla pystytään kompensoimaan ja purkamaan kropan ylirasitusta. Mutta tosiaan tuo pari viikkoa ei Aitofit mulla vakuuttanut voimaohjelman puolesta, siinä ohjelmassa sisällöllisesti harva asia oli kohdallaan, mutta ehkä 2 kuukauden käytön aikana softa olisi räätälöinyt ohjelmaa odottamaani suuntaan - ei osaa sanoa. Aitofitistä: jos treenaaja kokee saavansa softasta hyötyä ja iloa - on tyytyväinen softaan, niin erittäin hyvä asia...ja rehellisesti sanoen uskon, että softa on tietylle osalle treenaajista erittäin toimiva työkalu. Lisäksi jos/ kun Aitofit pitää kiinni asiakaspalvelusta ja kehittää sovellustaan, niin aina vain parempi juttu. Vappuja !
@sniippa8 ай бұрын
@@salitreeni. Kiitos vastauksesta 😊 Selkeesti tiedät mistä puhut. Olen kyllä tykännyt videoista noin muuten!