2019 Citroën Berlingo 1.2 PureTech 130 a 1.5 BlueHDi 130 / M a XL, 4K POV TEST

  Рет қаралды 63,529

roadblog.cz

roadblog.cz

4 жыл бұрын

Měl jsem možnost současně zkoušet dvě Berlinga. Jedno kratší, druhé delší. Jedno benzínové, druhé naftové. Které je tedy lepší?
Článek, informace a fotky: www.roadblog.cz/test-citroen-...
Patreon: / roadblog
PayPal: paypal.me/roadblog
Číslo účtu: 1294766021/3030
Facebook: / roadblog.cz
Instagram: / roadblog.cz
Použitá kamera: Sony Action Cam FDR-X3000

Пікірлер: 93
@PavelKlocek
@PavelKlocek 4 жыл бұрын
Pěkná recenze, byl jsem zvědavý až někdo otestuje 130-ku benzín. Když jsem před rokem kupoval byl benzín jen 110k a nedalo se v něm svézt tak jsem skončil s naftou. Postřehy docela sedí s mými ročními zkušenostmi. Tlusté přední sloupky vadí, není kam si dát lahve s vodou. Z krátkých sedáků jsem měl obavy ale cesta k moři nakonec obavy rozptýlila. Když se na něj moc tlačí tak se vzpouzí ale v režimu na pohodu funguje výborně. Celkově po roce čím dál větší spokojenost.
@123456987john
@123456987john 4 жыл бұрын
Opět skvělá recenze. Roadblog je prostě borec a opět se to potvrdilo. Děkujeme🙂
@roadblogcz
@roadblogcz 4 жыл бұрын
Mockrát děkuju! No borec bych určitě neřekl, ale nějak to zkouším dělat a lidem se to líbí, to jsem moc rád. :-)
@fifamaniakk2335
@fifamaniakk2335 4 жыл бұрын
@@roadblogcz jsi borec nekecej že ne
@jilekar
@jilekar 4 жыл бұрын
Ale ještě musím dodat, že naopak velice chválím Váš komentář, který působí velmi sympaticky a hovoříte srozumitelně a spisovnou češtinou. Díky :-)
@roadblogcz
@roadblogcz 4 жыл бұрын
Mockrát děkuji za pochvalu, snažím se. 😉 Pořád se mám ale co učit, mluvení není tak snadné, jak jsem si na začátku myslel.
@smoooker1000
@smoooker1000 4 жыл бұрын
Tome, krásná recenze a že si zvládl dvě auta, tak máš dvojitou pochvalu 👏😊
@roadblogcz
@roadblogcz 4 жыл бұрын
Dvojitě děkuji! :-)
@jiritomas6548
@jiritomas6548 4 жыл бұрын
Super video!Ostatně jako vždy ;-) Díky moc a těším se na další.
@roadblogcz
@roadblogcz 4 жыл бұрын
Děkuju za pochvalu! ❤️
@NikitaGranatnik
@NikitaGranatnik 3 жыл бұрын
Parádní auto za ty prachy. Jinak ocenuju že sis tam lehnul, to mě u podobnejch testů vždycky chybí.
@jirikalabis4006
@jirikalabis4006 4 жыл бұрын
Těšil jsem se na další recenzi, díky za ni!
@roadblogcz
@roadblogcz 4 жыл бұрын
A je tu! A dokonce rovnou dvě auta a jedno kolo. No dobře, kolo moc nerozebírám. :-)
@janpalo2744
@janpalo2744 3 жыл бұрын
Pěkná recenze. Máš pochvalu. VÝBORNĚ !!!
@roadblogcz
@roadblogcz 3 жыл бұрын
Děkuju!
@ghostgrace
@ghostgrace 4 жыл бұрын
Tohle auto se fakt povedlo 👍🏻
@KubikCv
@KubikCv 4 жыл бұрын
Super test :) Berlingo už v předchozí generaci bylo opravdu kus auta,hlavně na šířku...opravdu jedno z mála dostupných plně pětimístných aut. Líbí se mi ta univerzálnost...celkem kompaktní rozměry, obrovská vnitřní šíře, velmi pohodlné nastupování a sezení jako u městských MPV nebo crossoverů ( tam je výhodou jen pohodlné nastupování..prostor pro nohy je jako u kompaktu).Sedí se prostě jako na židli v kuchyni...pro mě hodně příjemný sezení které neunavuje. Je to opravdu víceúčelové auto, po sklopení sedaček to může bejt dodávka pro živnostníka a jinak auto pro rodinu. Co mi v testu chybělo, jestli se třetí řada sedadel při neobsazení,dá překlopit dopředu a nějak zajistit ke druhé řadě aby se dal normálně využít zavazadelník. Ale to místo pro nohy ve třetí řadě je opravdu královské...trochu horší mi přijde jen nastupování...ale oproti Dacii Lodgy,nebo Caddy maxi by tohle mohla být zajímavá varianta pro taxikáře...i v krátké sedmimístné verzi. Zmínka o tvrdých plastech mi přijde trochu jako klišé...řeší to všichni čeští automotive novináři,ale kdo se 90% času dotýká palubní desky? Bohatě stačí , když jsou měkčená,nebo polstrovaná jen ta místa kde se člověk dotýká...výplň dveří...občas horní část výplně dveří, středový panel kde se může řidič dotýkat kolenem. Osobně bych nejvíc vyzdvihnul stahovací okna v posuvných dveřích...to je u Berlinga opravdu revoluce a kdo někdy podobný skleník měl,tak ví, jak je těžké ho vyvětrat a vyklápěčky v předchozích generacích opravdu nebyly to pravé ořechové...navíc byly mechanické . A další příjemná věc u aktuálních Citroënů jsou sedačky....jsou opět francouzsky pohodlné,ale ne úplně péřově měkké :) PS: Automat je klasický měničový nebo dvojspojka?
@petrsupita
@petrsupita 4 жыл бұрын
Třetí řada sedaček jde sklopit stejný jako šla v předešlé generaci sklopit druhá řada. Fixovat k druhé řadě nejde. Jinak osobní zkušenost: I Caddy je oproti Berlingu Plechová dodávka, interierově se třetí generace opravdu posunula, je to nesrovnatelné.
@vaclavlokaj980
@vaclavlokaj980 3 жыл бұрын
To Petr. Berlingo III mám a se vším souhlasím je to velmi promyšlené a dotažené auto. Perfektně navržené dobře vyrobené. Dal jsem za něj 680tkč. A koupě nelituji mám ho 6 měs. /16tkm. Dnes jsem si ho zevnitř prohlížel ze zadních sedadel a člověk nepozná že je to levné auto tedy s ohledem na to co vše má člověk i v základní výbavě. Moje je trochu dražší protože proti plné výbavě tam je moc příplatků. Přiznám se jsem fanda značky a chtěl jsem dát vydělat. Jinak mé auto je vyrobené den před prvním coronovém lockdownu.
@tomasruzicka835
@tomasruzicka835 3 жыл бұрын
Perfektní recenze. Díky moc.
@roadblogcz
@roadblogcz 3 жыл бұрын
Já děkuji za pochvalu!
@tomasruzicka835
@tomasruzicka835 3 жыл бұрын
@@roadblogcz Jsem majitelem Berlinga 2010 1.6hdi/80kw a už se pomalu začínám poohlížet po nástupci. A tak koukám po různých recenzích až tahle konečně splnila to, co jsem hledal. Jednoduše, bez zbytečných keců ukázala vlastnosti jak M verze, tak i XL a dokonce oba motory. Ještě jednou díky!
@cestmirviktorin1987
@cestmirviktorin1987 4 жыл бұрын
ahoj top recenze diky za ni auta z francie jsou na vzestupu a je to znat super den
@roadblogcz
@roadblogcz 4 жыл бұрын
Opožděně mockrát děkuji a přeji také super den! :-)
@myrisek1
@myrisek1 3 жыл бұрын
Výborná recenze! Vzpomenete si ještě, jak fungovalo rozpoznávání dopravních značek? Vezme to začátek a konec obce?
@youtubak9994
@youtubak9994 4 жыл бұрын
Zdravím, tak dvojtestem ses opravdu překonal, jen tak dál! Doufám, že takové testy budou u tebe častěji. Opravdu parádní auto pro rodinu; ale designem se mi víc líbí jeho brácha Peugeot Rifter! Bude i Seat Tarraco, VW Touareg a Volvo XC 90?
@roadblogcz
@roadblogcz 4 жыл бұрын
Děkuju za pochvalu! No, dvě auta najednou asi zase chvíli nebudou, je to organizačně náročnější a hlavně jen někdy to dává smysl, tady to právě bylo super kvůli tomu přímému srovnání velikostí. A taky bylo super, že to vůbec bylo možné udělat, že mi půjčili obě auta najednou. :-) Tak přesně Seat Tarraco, Volkswagen Touareg a Volvo XC90 jsou auta, která jsem chtěl naplánovat. Ale ani jedno zatím není, takže nemůžu nic slíbit. V plánu už je ale Lexus RX a BMW X7, takže nějaká velká auta budou.
@miroslavkulisek810
@miroslavkulisek810 4 жыл бұрын
Ahoj taky musím říct že super test dvou aut tohle už dělá málo kdo srovnávání dvou auto a ještě benzín vs nafta jen víc takových testu Co test Peugeot 5008 s tím benzínem 1.2 bude? Koukám po něm ale nevím co ten motor
@M96CLC
@M96CLC 4 жыл бұрын
Hodně netradiční video :D Spíš by to chtělo nějakého parťáka, aby ti pomohl s druhým autem :D
@roadblogcz
@roadblogcz 4 жыл бұрын
Ale tak to by nebylo ono, já se rád projel na kole a pak už to bylo fuk. :-) Jsem rád, že to bylo zase něco trochu jiného a že se to celkem povedlo, jak jsem chtěl.
@michalstanik9986
@michalstanik9986 4 жыл бұрын
Berlingo je dobré auto tahle generace se nemůže brát jak nějaký sporťák všechny Berlingo byla zaměřena spíše pro rodinu a mimochodem opravdu dobrá recenze 👍.
@roadblogcz
@roadblogcz 4 жыл бұрын
Mockrát děkuju! Přesně tak, je to auto pro rodinu, případně pro nějaký ten náklad, ale myslím, že roli rodinného auta zvládne výborně.
@vaclavtoul6377
@vaclavtoul6377 4 жыл бұрын
Moc pěkné testy, líbí se mi ta věcnost, že je test pokaždé o podobných položkách a praktických věcech, kam si dát nohy, kolik je místa nad hlavou a tak. Nechcete otestovat pro srovnání ještě Peugeot Rifter (tu delší verzi)? Zajímal by mě interiér a srovnání ovládání.
@roadblogcz
@roadblogcz 4 жыл бұрын
Mockrát děkuju za pochvalu! Na Rifter se snad také dostane, teď mi ale z Peugeotu nabídli pár zajímavých aut, tak ta budou teď mít přednost. 😉
@ramonlegocz
@ramonlegocz 4 жыл бұрын
Ta panoramatická střecha super a ta praktičnost, až na tu motorizaci, myslím že aspoň 1,8 minimálně
@roadblogcz
@roadblogcz 4 жыл бұрын
Jo, ta střecha vypadá fakt moc hezky, i to podsvětlení, jen si moc neumím představit, že bych tam něco odložil. :-)
@permanenteyes
@permanenteyes 4 жыл бұрын
Nechápem prečo potrebuješ 1.8. Tieto motory úplne stačia k danému autu. Rozhodne brzda premávky nebudú. Ja mám Partner Van s 1.6 Hdi 90 koní z 2012 a okrem 6 stupňa mi na diaľnici nič nechýba. Tá 6 len kvôli redukcii otáčiek teda aj hluku. Inak s tým dám v pohode 170km/h. Auto aj keď je naložené, ťahá úplne v pohode aj hore kopcom.
@jozefridarcik8832
@jozefridarcik8832 4 жыл бұрын
Super test, ja osobne by som bral kratku verziu ale 7 miestnu. Aby som 95% casu po meste neparkoval s dlhym autom ale ked par krat do roka sa ideme napriklad kupat 6 ludi, teda 4 dospeli a 2 deti. Skoda len ze diesel do mesta mi je luto a toho trojvalca sa bojim, velka skoda ze nie je neaka 1.6 beznin 100-120 konova atmosfera a automat. To by bola volba jasna hned :-) a video chvalim, velmi dobre sa Tvoje testy pozeraju.
@roadblogcz
@roadblogcz 4 жыл бұрын
Děkuju mockrát za pochvalu. Je pravda, že to parkování je už takové méně praktické s tou XL verzí. Já bych vzal krátkou verzi s naftovým motorem. Ale když teď stojí XL vlastně stejně, nebo i méně, tak bych měl asi dilema. :-)
@jozefridarcik8832
@jozefridarcik8832 4 жыл бұрын
roadblog.cz kolega ma kratku 5 miestnu. Pol roka a rovnako jazdi mesto a mimomesto len vylety. Presiel z Multivanu (stareho) do tohto, 3 deti. A velka spokojnost. Spotreba 5,5-7 podla stylu jazdy. No nic bude zasadat rodinna rada, len mne je uz luto kupovat nove, take rocne s 20-30tisic km s 30-40% nizsou cenou, to by jse mi libido :-))))
@turecekradim
@turecekradim 4 жыл бұрын
@@jozefridarcik8832 těhle tříválců není třeba se bát oproti starším THP,VTi, stačí si o nich načíst články
@jozefridarcik8832
@jozefridarcik8832 4 жыл бұрын
RADYM a dochladzovanie turba a zbytocne “kur...tka” nie? Asi sest autoservisov su moji klienti. Dakujem naozaj pokial sa bude tak budem mat armosferu. Proste ano mozno daco vydrzia ale 300-400km to uz bez GO davat nebude ked sa na hlavu postavus
@KubikCv
@KubikCv 4 жыл бұрын
@@jozefridarcik8832 Dnes už si nevybereš...atmo motory leda u Mazdy. Horší spíš je to,že 1.2 PureTech je přímej vstřik...dochlazování turba bych se tolik nebál,jako spíš karbonování motoru. Nejlíp to u oturbenejch tříválců řešil Renault nepřímým vstřikem. U Berlinga to bude z bláta do louže jestli naftu nebo benzín, osobně bych i tak volil oturbenej benzín a po kratších trasách ho pořádně protáhnout.
@radimcech5214
@radimcech5214 4 жыл бұрын
Ahoj opravdu se mi libi tvuj video fakt pekně! ,pro me je lepši XL tam je moc miísto než M, Takže tě dávam like (Y) přeji vikend :R.C
@roadblogcz
@roadblogcz 4 жыл бұрын
Ahoj, děkuju a chápu, XL je super v tom, že se tam dá pohodlně přespat. A navíc teď vyjde stejně draho, jako M, takže je to vlastně kus auta zdarma. :-)
@mcfaffy6998
@mcfaffy6998 4 жыл бұрын
Dobrý video ...👍...jako vždy ...👌...dokážeš to dobře okomentovat , aj. ... no teď vážně ...to auto je super ..hlavně pro rodinu ....a moje mamka si kdysi chtěla koupit Berlingo ale nějaké staré (asi 1.generaci ) to je jedno to sem nepatří ...jen jestli by jsi někdy natočil i video nějakém ,,luxusním” vozidle ...(prosím ) např . Audi , BMW , atd. ...jinak pokračuj na KZbin ...máš 👍 videa ...👍👍👍👌👏😎
@roadblogcz
@roadblogcz 4 жыл бұрын
Mockrát děkuju za pochvalu! Ono není tak snadné ta luxusní vozidla získat. :-) A navíc, když už se k nějakému takovému autu dostanu, tak mám vždy strach, aby se něco nestalo, ta zodpovědnost je pak celkem veliká. Ale mělo by být BMW X7. O Mercedes se stále snažím, zase to budu zkoušet.
@matejlukes5353
@matejlukes5353 4 жыл бұрын
Uděláš video o citroenu C4 cactusovi?
@roadblogcz
@roadblogcz 4 жыл бұрын
Cactus v plánu zatím není, ale neříkám, že nebude. 😉
@jarmilbenes
@jarmilbenes 4 жыл бұрын
A opel combo 55 kw diesel bude mekdy test nebo nwjake infa o motoru dieselovym
@petrsupita
@petrsupita 4 жыл бұрын
Těch 55kw je málo, zkoušeli jsme a koupili jsme nakonec 75kw.
@MAD-rd2zp
@MAD-rd2zp 4 жыл бұрын
Отличная машина. 4 года езжу на b9 xtr менять нет ни малейшего желания)) . Но такого красавца у нас на рф наверно даже не будет.
@Matezz
@Matezz 4 жыл бұрын
Ideální rodinné auto. Bohužel spousta lidí odmítá jezdit v "dodávce". Přes divočejší interiér bych kvůli vyšší světlé výšce volil Riftera. Je vyšší, než u leckterého SUV a přitom nabízí daleko více prostoru. Box u střechy v kufru je super, je ale bohužel (pokud se nepletu) jen ve spojení s podélnou "poličkou", v které musí věci cestovat při zrychlování a brzdění dopředu a dozadu s patřičným zvukovým efektem. A sedáky jsou prý vzadu docela krátké. Jel jsem s předchozí generací a jestli to má i nová stejně, tak tam bych opravdu cestovat nechtěl.
@pavelmacourek8748
@pavelmacourek8748 4 жыл бұрын
Mě by zajimalo jestli dveře jdou konfigurovat i např. křídlové. Přesně jak říkáte, že je potřeba počítat s větší mezerou na otevírání 5. dveří. V městě při parkování do řady je to někdy problém.
@roadblogcz
@roadblogcz 4 жыл бұрын
Myslím, že to nejde. Ale už se mě na to někdo ptal, je vidět, že to zajímá víc lidí.
@pavelmacourek8748
@pavelmacourek8748 4 жыл бұрын
@@roadblogcz Protože když si koupíte Berlingo van (celoplechová verze), tak ta má křídlové dveře.
@PavelKlocek
@PavelKlocek 4 жыл бұрын
Jde to, ale jen u základní výbavy
@anaconda6147
@anaconda6147 3 жыл бұрын
👍🇫🇮
@kadlmarek
@kadlmarek 4 жыл бұрын
Budeš dělat i recenzi na novou 2008?
@roadblogcz
@roadblogcz 4 жыл бұрын
Už mám natočeno, vyjde ob jedno auto. :-)
@kadlmarek
@kadlmarek 4 жыл бұрын
@@roadblogcz Díky moc jsem zvědavý na tvůj názor hrozně se těším
@kadlmarek
@kadlmarek 4 жыл бұрын
@@roadblogcz A kdy to bude prosím
@roadblogcz
@roadblogcz 4 жыл бұрын
@@kadlmarek Tento týden by měl vyjít Forester, takže hned po něm, uvidím, jak budu vše stíhat, pokud dobře, tak na začátku příštího týdne.
@kadlmarek
@kadlmarek 4 жыл бұрын
@@roadblogcz Úžasná odpověď, těším se extrémně, mám ho objednaného tak i tak chci slyšet názor 😃
@TheJirator
@TheJirator 3 жыл бұрын
Dobrý den, nadšeně jsem zhlédl celé video, ale rozřešení, jestli vybrat radši naftu, benzín, dlouhou nebo krátkou verzi, to jsem úplně nedostal. Škoda.
@roadblogcz
@roadblogcz 3 жыл бұрын
Dobrý den, to si holt každý musí rozřešit sám. Můžu maximálně říct, co bych si pořídil já. Ale určitě to nemohu za někoho rozřešit. 😃
@mp-xk4pp
@mp-xk4pp 3 жыл бұрын
Je to vhodná aj do roboty ako dodávka s osobnom autom
4 жыл бұрын
Citroen böyle tipleri yapmayı sever
@Rotorband2010
@Rotorband2010 3 жыл бұрын
Chaos
@sulibrkfrajer3294
@sulibrkfrajer3294 4 жыл бұрын
Tak to je zajímavé. Citroen je francouzská značka a přitom jeho model se jmenuje Berlin go xdddddd
@danschni100
@danschni100 4 жыл бұрын
Neumím francouzský, takže nevím co by mohlo znamenat v jejich jazyce, ale v dnešní globální ekonomice, kde všude vládne angličtina, bych se nedivil, že to bude nějaká zkomelenina.
@vaclavlokaj980
@vaclavlokaj980 3 жыл бұрын
Už jsem jednu berli měl tuhle mám taky. A myslím nebo vím znamená to ovocný vůz.nebo tak něco
@danschni100
@danschni100 4 жыл бұрын
Jak seš byl ve tmě a sklopil sedačku, tak jsem to neviděl. Škoda.
@roadblogcz
@roadblogcz 4 жыл бұрын
Já vím, když jsem to natáčel, tak mi přišlo, že je tam plno světla a pak na to koukám v počítači a chtělo se mi brečet. :-( Fakt to není vidět, člověk si holt musí představit opěradlo sedačky spolujezdce sklopené dopředu, takže tam vznikne dlouhý prostor.
@fishunter007
@fishunter007 4 жыл бұрын
Test ostřikovačů zrovna v době kdy projížděl pumpičkář. 2:20 skvělé načasování 👌😂
@vladomiklos5129
@vladomiklos5129 3 жыл бұрын
Musím ťa sklamať, ale cyklisti so sebou nenosia pumpy, takže pomenovanie nie je správne :) A druhé sklamanie pre teba bude, že cyklisti na rozdiel od vodičov nie sú rozmaznaní, takže voda z ostrekovačov im nevadí ;)
@1pitusl
@1pitusl 4 жыл бұрын
Hm a test lacnejšieho citroenu c-elysee by sa nenašla 👍🙂😆
@roadblogcz
@roadblogcz 4 жыл бұрын
No, ten kamarád, co vybírá to rodinné auto by teď rád viděl C4 Spacetourer, já bych zase rád vyzkoušel C1, takže uvidím, co bude. :-)
@michalstanik9986
@michalstanik9986 4 жыл бұрын
@@roadblogcz Citroen C1 bych bral
4 жыл бұрын
roadblog.cz Kasli na nej :-D
@roadblogcz
@roadblogcz 4 жыл бұрын
@ Na tu C4? Tak jo. :-)
@KubikCv
@KubikCv 4 жыл бұрын
C-Elysée je výběhovka a doprodej skladovek
@reseto100
@reseto100 Жыл бұрын
Stará korčuľa
@minombreesninguno6492
@minombreesninguno6492 3 жыл бұрын
*Joder qué mareo...* 🤨 *Tú estás mal de la cabeza chaval, cómo se te ocurre grabar un vídeo de este tipo con un frontal...* 🤦🏻‍♂️
@jirihanacek2064
@jirihanacek2064 3 жыл бұрын
Chaotičtější video se vidí málokdy.
@jilekar
@jilekar 4 жыл бұрын
Dobrý den, Vaše příspěvky jsou docela koukatelné, i když pro potenciální kupce Vaše většinou pochvalné informace nic moc. Ale proč všude píšete, že je to POV TEST? Ona je ta zkratka POV asi nějaká současná móda lehce prznící český jazyk - no pokud by se v Čechách nedělo nic horšího. Zkratka POV znamená v češtině již mnoho desítek let většinou "projekt organizace výstavby", což se k Vašim videím nějak nehodí. A pokud snad Vaše POV má původ v angličtině, nedává smysl, proč to vkládáte do českého textu, když to lze napsat česky. Snad si myslíte, že ta zkratka nějak posunuje Vaše příspěvky na vyšší úroveň. Každý jsme nějaký, ale to POV působí poněkud trapně a směšně. Jinak se ale docela rád na příspěvky dívám a většinou dávám palec nahoru, Mějte se hezky:-)
@petrklecak5103
@petrklecak5103 4 жыл бұрын
Dobrý den, zkratka POV je skutečně z anglického termínu "point of view", což by se dalo přeložit jako úhel pohledu (v tomto případě pohled první osoby). U videa je to dnes již celkem běžné označení a divák může při výběru ihned rozlišit styl natáčení. Pokud to vnímáte jako "prznění" českého jazyka, můžete mít na jednu stranu pravdu, ale dnes už se prostě jazyky dost prolínají a na videa nemusí zdaleka koukat jen češi (ano kolikrát lidem nevadí, že pak komentáři většinou nerozumí a stačí jim vizuální obsah). Navíc popisky videí jsou většinou kromě dodatku mezinárodně srozumitelné.
@roadblogcz
@roadblogcz 4 жыл бұрын
Dobrý den, POV není móda, je to pojmenování tohoto stylu natáčení. Nemá to český ekvivalent a POV je zkrátka označení toho, že je video natáčeno z mého pohledu. Český ekvivalent toto označení vlastně nemá, když se řekne POV, tak každý (většina lidí) ví, o co se jedná. Pokud bych vymýšlel nějakou novou zkratku, která bude vycházet z českého pojmenování, nikdo nebude tušit, co znamená. Dříve jsem to do popisku nedával, ale pak jsem měl komentáře, že lidé nevěděli, že to bude POV, že bych to měl někam psát. Tak to tam raději píšu. :-) Sám nemám rád prznění našeho krásného jazyka a snažím se i mluvit tak, abych maximálně využíval česká slova. Někdy to ale úplně nejde. Mockrát děkuji za palce nahoru, toho si moc vážím! Mějte se také hezky!
Survival skills: A great idea with duct tape #survival #lifehacks #camping
00:27
100❤️
00:19
MY💝No War🤝
Рет қаралды 21 МЛН
TEST Citroën Berlingo 1,5 BlueHDI 130
11:40
Hrubis
Рет қаралды 33 М.
Citroen Berlingo 1.5 BlueHDi 130 TEST POV Drive & Walkaround
12:26
Golf 7 Sportsvan 2018 Prezentacja
11:46
Jan S
Рет қаралды 4,9 М.
BERLINGO INITIATION HPL CANTEEN
3:37
MINICAMPER DESIGN
Рет қаралды 633 М.
Citroën Berlingo PureTech 110 Shine | POV Drive by Ubitestet
13:46
Peugeot Rifter XL TEST 2019: Vozenie ako v luxusnej limuzíne
9:21
Michal Karpat - Autožurnál TV
Рет қаралды 99 М.
TEST Citröen SpaceTourer XL 2.0 BlueHDi 180 CZ/SK
22:16
Hrubis
Рет қаралды 30 М.
Менты остановили фуру 😂 #6кадров #смех #юмор
0:48
Смешно и Грустно
Рет қаралды 1,5 МЛН
❗Он Застрял В Машине #shorts
0:22
ORNAUD
Рет қаралды 1,7 МЛН
😳 ВЫЖИВАЮ В ДРИФТ МАШИНЕ
0:39
Настя, это где?
Рет қаралды 2,2 МЛН
дед сломал мотоцикл за 5млн🤯❗️ @Motogochi
0:31
sila_pelmeney💪
Рет қаралды 2,8 МЛН