2018 Subaru Outback 2.5i-S, 4K POV TEST: I drobná modernizace stačí!

  Рет қаралды 45,981

roadblog.cz

roadblog.cz

Күн бұрын

Nejnovější generace Subaru Outback dostala novější EyeSight, přišla o denní svícení v mlhovkách a má jednu novou barvu. Ale to není vše!
Test: www.roadblog.c...
PayPal: goo.gl/qi482L
Facebook: / roadblog.cz
Instagram: / roadblog.cz
Natočeno akční kamerou Sony Action Cam FDR-X3000.

Пікірлер: 126
@roadblogcz
@roadblogcz 6 жыл бұрын
Ve videu jsem to neřekl, ale chtěl bych mockrát poděkovat všem, kteří mi přispěli něco na palivo na PayPal. Vážně si toho moc vážím a vlastně jsem to ani nečekal. Díky! A vám všem za super podporu, za super komentáře a palce nahoru. Fakt mi to moc pomáhá!
@tomasmarek5195
@tomasmarek5195 6 жыл бұрын
Výborná recenze, blížíš se k špičce které jsou na YT k vidění. Ještě stále máš trochu amatérský přístup ( jako kámoš co mi předvádí svoje nové fáro) a to je moc dobře !! Je to takové nestrojené, s malými chybičkami, je to lidské. Právě proto si myslím, že tvoje recenze jsou tak koukatelné. Připadá mi to, že jsi jeden z nás, kteří někdy čučíme na YT a snažíš se nám ukázat takový, řekl bych ryzí přístup ke každému autu. Nesnaž se prosím o dokonalost, to potom sklouzneš ke klišé a začne to být nůďo a nebo naopak je z toho hraná show. Která až někdy zavání kabaretem. Někteří recenzenti mi potom připadají jako prodejci aut a né nezávislí recenzenti . Ještě že na OT nekřížíš nápravy. Nebo neřádíš na uzavřeném okruhu. Kolikrát někdo z nás obyčejných uživatelů aut kříží nápravy až na doraz nebo řádí na okruhu se snahou o maximální drajf . Slíbil jsi ve videu jízdu po dálnici kde by jsi nám ukázal jak chodí systém EyeSight, myslím že nejsem sám koho by to zajímalo. Máš-li to natočené, přilep to někam. Já stále ještě váhám mezi Outbackem a Mazdou 6 (abych se neprováhal až do důchodu cha, cha.) Proto se každá zkušenost nebo ukázka jízdy hodí. Dva výborné vozy, atmosféry, výborně funkční. Jeden má parádní jízdní vlastnosti, druhý nádherný design a i funkčnost. Přeji hodně zdaru a sil do dalších videí. Na každé další se budu těšit Tomáš.
@roadblogcz
@roadblogcz 6 жыл бұрын
Mockrát děkuju za super komentář! Takové komentáře jsou tím, co mě motivuje to dělat. Trošku jsem se lekl toho amatérského přístupu, znělo to jako negativum, ale já jiný holt mít nebudu, nikdy nebudu moderátor, já jsem jen takový vypravěč, který není vidět a jakoby to říkám svému kamarádovi, který v autě není. :-) A já jsem jeden z vás! :-) To zní teda hrozně, ale já na YT koukám, třeba na Rasťa Chvalu snad na každé video, na MARTINAZMARTINA se také rád podívám. Jen už moc nesleduji takové ty show. Ta dálnice mě moc mrzí. Já si to uvědomil až při stříhání - když jsem natáčel, chtěl jsem to udělat, jenže pak jsem natáčel, natáčel... a zapomněl na to. :-( Na dálnici jsem toho najel plno, ale bez kamery. Budu na to ale myslet u dalšího auta, což bude Levorg a tam udělám extra dálniční část. Každopádně pokud by to zatím stačilo slovně, tak tempomat a celkově systém EyeSight je lepší, než systém u Mazdy. EyeSight dokáže rozpoznat velikost objektu před tebou a podle toho se zachovat a hlavně, co je na dálnici k nezaplacení, je předjíždění. Jak má totiž dvě kamery, tak vlastně vidí i do levého pruhu a jakmile dá člověk blinkr, tak on ví, že tam není auto a začne přidávat. Většina adaptivních tempomatů udělá to, že člověk musí najet do pravého pruhu a až pak si uvědomí, že tam není auto a začnou zrychlovat. Každopádně mezi novou Mazdou 6 a Outbackem bych vybíral také dlouho. Ale využiješ světlou výšku a průchodnost terénem? A budeš rád, když tě na silnici budou ostatní zdravit? Tak Subaru. Chceš krásné auto se skvělým motorem a řazením? Tak Mazda. Ale jasně, tak snadné to není. Každopádně novou Mazdu 6 budu také mít, tak to třeba k něčemu pomůže. :-)
@Zahorizonty
@Zahorizonty 6 жыл бұрын
Další perfektní video! Outback je srdcovka...krásně popsané všechny hlavní vlastnosti. :-)
@roadblogcz
@roadblogcz 6 жыл бұрын
Děkuju mockrát za pochvalu!
@michalhanzal1988
@michalhanzal1988 6 жыл бұрын
Super test :-) dlouho jsem hledal takove video ohledne Subaru Outback,za me moc dekuju. Znacka Subaru je moje srdcova zalezitost a uprimne ani nepremyslim o jinych znackach. Subaru je ucelove,funkcni,spolehlive a predevsim si na nic nehraje,nemachruje jako nektere nase stredoevropske automobilky :-) Subaru premysli samo za sebe a tuto logiku uprednostnuji,nemluve o historii teto znacky,ta mluvi sama za sebe ;-) nejen u Outbacku. Preju Vam hodne uspechu a hodne zazitku se znackou Subaru.
@roadblogcz
@roadblogcz 6 жыл бұрын
Mockrát děkuju! Subaru mám také rád, je to značka, která je prostě svá. 😉 Outback je můj nejoblíbenější model od Subaru. Ačkoli BRZ by mi také vůbec nevadilo. 😉
@roumeen9639
@roumeen9639 6 жыл бұрын
Super recenze! Asi nejlepší cz/sk auto channel!
@roadblogcz
@roadblogcz 6 жыл бұрын
Díky moc za pochvalu! Zas tak bych to asi nenapsal, ale potěšilo mě to. :-)
@aurisauris1791
@aurisauris1791 6 жыл бұрын
Ahoj. Auto mám tři týdny (i barvu máme stejnou) a marně přemýšlím o nějakých negativech. Je to mé prvé Subaru a je skvělé. Fakt teď narychlo nevím, co bych o něm řekl negativního. Test jsi udělal moc hezky. Ať se daří.
@roadblogcz
@roadblogcz 6 жыл бұрын
Děkuju za pochvalu! Já také dlouze přemýšlel nad negativy. Tak snad jen roletka v kufru a automatické zapínání dálkových světel. Víc mě toho ale asi nenapadá. 😉 Ať se daří i tobě a užívej super auto!
@bedrock111
@bedrock111 Жыл бұрын
Ahoj este stale mas outbacka? Ake mas dlhodobe pocity? Kupil by si ho znovu?
@paulbalko8139
@paulbalko8139 6 жыл бұрын
Super recenze, krásné autíčko,krásná barva, krásné logo, krásný interiér,Díky bohu že tam není diesel.
@roadblogcz
@roadblogcz 6 жыл бұрын
Mockrát děkuju za pochvalu! Diesel už tam ani být nemůže, motor je už jen jeden. Ale ten je výborný. 😉
@alexandrvitusko1853
@alexandrvitusko1853 5 жыл бұрын
Ahoj, jsem už starší a asi 13. auto v životě a z toho 2. Subaru. Po předchozím Land Cruiseru a RAV4 Hybrid nyní Outback 2019 SE. Před koupí jsem hledal marně negativní recenze. Stručně - žádný trhák asfaltu, motor 3,6 by mně vyhovoval více. Jinak ale absolutní pohoda úplně ve všem. S vozem jsme si ihned sedli. Auto je nevtíravé, klidné možná vzhled až konzervativní, ale perfektně sedí, jede a vše v pozadí bdí. Jako kombi, SUV a rodinné auto je opravdu výtečné. Znalec ví o čem všem mluvím, je toho dost, ale neznalý si ho zkrátka musí zkusit aby pochopil. Alan
@jirkapotel5011
@jirkapotel5011 5 жыл бұрын
Ahoj, jaký jste měl Land Cruiser ? Ja měl Outback, a ted Land Cruiser. A zpět bych už nešel.
@zdenekslepicka6818
@zdenekslepicka6818 6 жыл бұрын
Subaru je srdcovka mám třetí a už nikdy jinak. Měl jsem Imprezu STI 04, Forestera XT 07 a teď mám Imprezu WRX Wagon 05. Příště jdeme do Outbacka 2007 3.0R. Narodilo se nám děcko a Impreza začíná být malá. Je to skvělá značka, která si razí svou cestu, jen škoda, že už se neprodává Outback s plochým šestiválcem a z prodeje zmizí i STI. Jinak děkuji za test, byla to příjemných 25 minut. )
@roadblogcz
@roadblogcz 6 жыл бұрын
Já děkuji za pochvalu! Outback je můj hodně oblíbený model, možná i nejoblíbenější. A ta nová generce je opravdu super. Ony ale byly dobré i ty předchozí. Tak přeji ať dobře pořídíte! :-)
@zdenekslepicka6818
@zdenekslepicka6818 6 жыл бұрын
Díky.
@salava34
@salava34 6 жыл бұрын
Krásné auto, Nádherné videjko, prostě paráda jako vždy. LIKE!!!
@roadblogcz
@roadblogcz 6 жыл бұрын
Mockrát děkuju!
@Pavlus80
@Pavlus80 6 жыл бұрын
Díky za super videa jsem rád za každý nový díl rád sleduju
@roadblogcz
@roadblogcz 6 жыл бұрын
Díky za super komentář a za pochvalu! 😉
@tomek1644
@tomek1644 6 жыл бұрын
Jak si mluvil o tom Superbu, uvítal bych ho do recenze, moc se mi líbí 😊 skvělé video jako vždy, rád se na tvá videa koukám.
@roadblogcz
@roadblogcz 6 жыл бұрын
Děkuju za pochvalu a Superb bude, jen vybírám motorizaci. 😉
@radekduran6254
@radekduran6254 6 жыл бұрын
Paráda, moc pěkně natočené video, Outback se mě taky moc líbí, Opravdu hodně povedené auto. :-)
@roadblogcz
@roadblogcz 6 жыл бұрын
Děkuju za pochvalu! Outback byl vždy mé oblíbené Subaru. Pak jsem tedy poznal BRZ a trochu se to změnilo, pořád ho mám ale moc rád. :-)
@RaverMC1
@RaverMC1 6 жыл бұрын
Tvůj hlas na mě působí tak příjemně, že někdy tvá videa pouze poslouchám :D Video jako vždy v suprové kvalitě!
@roadblogcz
@roadblogcz 6 жыл бұрын
Ty jo, díky moc za pochvalu! Já svůj hlas rád nemám, tak to fakt potěší. 😉
@RaverMC1
@RaverMC1 6 жыл бұрын
roadblog.cz To tak máme všichni :D Ten tvůj ale opravdu působí hrozně pozitivně a určitě nejsem jediný, co si to myslí.
@LukasKnop
@LukasKnop 6 жыл бұрын
Pěkná recenze. Jen škoda té dálnice, že nebyla. Chtěl jsem vidět ten adaptivní tempomat v akci ;-)
@roadblogcz
@roadblogcz 6 жыл бұрын
Děkuju! Já vím, došlo mi to až při stříhání, tak příště! 😉
@yanick76
@yanick76 6 жыл бұрын
Lukáš Knop Jedno video ako funguje adaptívny tempomat v akcii tu už je, len nie je na diaľnici, ale v Prahe :) kzbin.info/www/bejne/aXmzkmmuZamijaM
@emiero
@emiero 5 жыл бұрын
Pekná recenzia!
@roadblogcz
@roadblogcz 5 жыл бұрын
Děkuju!
@MrZebros
@MrZebros 6 жыл бұрын
Já mám legacy 2010 a cestování si užívám podobně jako ty a dospěl jsem k názoru že Subo nejezdí po silnici ale jako po kolejích :) a to i v zimě. Řízení opravdu parada.
@roadblogcz
@roadblogcz 6 жыл бұрын
Cestování se Subaru je prostě něco jiného. :-) Člověk se naopak na zimu těší. :-)
@honzarybka4163
@honzarybka4163 6 жыл бұрын
Super video. Děkuji moc za něj. Na instagramu jsem viděl že bude i Forester takže taky super a těším se. Jen bych se tě rád zeptal jak se sedí v sedačce je pohodlná a má dost bočního vedení v Outbacku? Vím že u tuším forestra minule jsi vcelku nadával na posed. Ta spotřeba mě příjemně překvapila. Díky moc za video. Srdcovka.
@roadblogcz
@roadblogcz 6 жыл бұрын
Děkuju za pochvalu! Ano, Forester bude co nevidět. No dobře, až za chvíli, mám toho nějak moc. :-) Každopádně sedačky - začnu Foresterem, protože si pamatuji, jak jsem z nich byl minule nešťastný, měly špatný sklon a špatnou látku - teď jsem měl ve výbavě kožené a elekricky nastavitelné a je to úplně jiný svět. Jezdil jsem opravdu dlouhé trasy (i s Outbackem) a úplná paráda. U spolujezdce ale není sedačka výškově stavitelná a to jim občas celkem vadí, zvláště u Foresteru, kde sedí hodně vysoko. Jinak ale Outback měl vždy dobré sedačky, patří mezi měkčí, ale ne nepohodlně, boční vedení přední mají dostatečné a při delší jízdě v nich záda nebolí.
@matejblazek5172
@matejblazek5172 Жыл бұрын
To je tak nadherny auto. Muj detsky sen. Nevite jaky ma tento motor v modelu 2018 strik paliva? Primy, neprimy? Nikde jsem necetl o zadnych problemech se zakarbonovanim, redenim oleje benzinem atd, jako napriklad u Skyactivu od Mazdy. A jak je to obecne se spolehlivosti techto outbacku?
@matejblazek5172
@matejblazek5172 Жыл бұрын
Tato generace ma jeste neprimy vstrik paliva. Primy vstrik prisel az s nejnovejsi generaci
@hcvitkovice68
@hcvitkovice68 3 жыл бұрын
Zatím o takovém autu sním. Tak snad se to splní :-)
@michalmaly7794
@michalmaly7794 3 жыл бұрын
Ma nekdo zkusenost z dvoulitrovym dieselem od Subaru na Outbacku - je to podobne vykonne jako 2.5l benzin? Zajima me zejmena dostatek vykony na dalnici okolo 150km / h a predjizdeni na okreskach tj. zrychleni z 80km/h na cca 110km/h
@petrkocandrle3779
@petrkocandrle3779 5 жыл бұрын
Video super. Díky za něj. Aktuálně jezdím v Outbacku 2011 a tenhle facelift mě hodně láká ho vyměnit. Mám jeden dotaz, který možná bude zajímat i ostatní a ve videu jsem to nezaznamenal. Odkud se čte to omezení rychlostí objevující se na displeji mezi budíky? Je to z navigace nebo to čte EyeSight podle značek? Přijde mi, že se to tam objeví i když tam žádná značka nebyl, což mi naznačuje, že navigace, ale možná je to kombinace obojího.
@roadblogcz
@roadblogcz 5 жыл бұрын
Podle mě to bude kombinace. Pokud neví, vezme z navigace, ale jakmile vidí nějakou značku, tak ta dostane přednost. A děkuju za pochvalu! :-)
@petrkocandrle3779
@petrkocandrle3779 5 жыл бұрын
@@roadblogcz Taky by mi to tak dávalo smysl, ale nikde v marketingových materiálech jsem zmínku o tomhle nenašel a řekl bych, že by se tím Subaru pochlubilo. Před faceliftem to nezobrazoval a teď jsem se toho tady všiml. Řekl bych, že je to pro dost lidí docela důležitá funkce. No teď už to bez auta asi nezjistíme. Možná se někdy odhodlám a zjistím sám na testovací jízdě nebo po koupi :-) Díky za odpověď a hodně zdaru v dalších testech.
@roadblogcz
@roadblogcz 5 жыл бұрын
Mockrát děkuju! Každopádně není nic snažšího, než se zeptat přímo v Subaru, protože mají super zastoupení, tak myslím, že se to brzy dozvím. Dám vědět, co jsem zjistil. :-)
@petrkocandrle3779
@petrkocandrle3779 5 жыл бұрын
@@roadblogcz Dneska jsem byl v servisu, tak jsem se rovnou vyptával. Prý to EyeSight nijak nečte, je to bohužel čistě z navigace a zatím neví o tom, že by to nějaký z následujících modelových roků podporovat měl. Ale jednou to snad přijde..
@jakubslavik4549
@jakubslavik4549 6 жыл бұрын
Super videjko, zkusíš vyzkoušet nějaký range rover prosím?
@roadblogcz
@roadblogcz 6 жыл бұрын
Děkuju za pochvalu! No, nevím, jestli mi někdo Range Rover půjčí. Ale mám v plánu se jim ozvat. Co já vím, třeba už pro ně bude Roadblog dost velký a nějaké auto mi půjčí. Minimálně to tedy zkusím domluvit. :-)
@jakubslavik4549
@jakubslavik4549 6 жыл бұрын
Super, těšil bych se aspoň na velar
@dejvcz9473
@dejvcz9473 6 жыл бұрын
No čekal jsem víc změn :/ no ale recenze byla výborná . Upřímě nechápu jak toho dokážeš říct do 25 min. tolik. :D Kam se na tebe hrabe autosalon.
@roadblogcz
@roadblogcz 6 жыл бұрын
No Subaru jde spíš cestou, že dělá méně změn, ale každý rok. 😉 Děkuju za pochvalu! No já se původně chtěl vejít do 10 minut, ale vzdal jsem to. 😀
@vojtechschreier7431
@vojtechschreier7431 6 жыл бұрын
Paráda, zase se mi zlepšil večer 😂 noo převodovka opravdu prošla evoluci má nový software, takže by měla pracovat intuitivněji. Víko kufru taky zrychlili což je dobře. Spotřeba je taková noo normální i s 12 let starou Prézou se dá jezdit za 8 litrů, ale upřímně moje noha je na takové číslo moc těžká takže spíš 10 litrů. 😂 Ale pořád mi vrtá hlavou Fozzy XT. Outbacku není co vytknout, ale chybí mu ta dramatičnost XTčka 🤔 noo škoda, že už se nevyrábí Outback s H6kou a klasickým měnočovým automatem. Rozdělení výkonu pěkně 45 ku 55 ve prospěch zadní nápravy to by se krouhaly zatáčky 😅 ale budu skromný a rád, že Oťas vůbec žije a dováží se sem. Noo budu muset skočit do Subaru na testovací jízdy 😂
@roadblogcz
@roadblogcz 6 жыл бұрын
Jé, to jsem rád, že jsem ti zlepšil večer! 😉 Ta převodovka je hodně poznat a člověk si uvědomí, jak je to důležitá součást, ten projev byl fakt parádní. To víko mi přijde, že zrychlují každý rok. 😀 Jasně, spotřeba je normální, ale prostě velké auto, vysoké, čtyřkolka, automat... jsem zvyklý na devět, tohle mi udělalo radost a jsem rád, že tady neplatí, že čím vyšší euro norma, tím vyšší reálná spotřeba. A Forester XT nebude. Není v novinářské flotile. Hned jsem si o něj říkal, ale nic. Hodně by mě zajímal! Rozhodně zajdi na testovací jízdy, Subaru zrají jak víno. 😉
@vojtechschreier7431
@vojtechschreier7431 6 жыл бұрын
roadblog.cz jj to víko je takový běh na dlouhou trať, každý rok setinka dolů, ještě tak 5-6 let a bude to adekvátní 😂 ano ta spotřeba je opravdu výborná. Sice jsem nikdy nějak extra neřešil, ale na Oťase je to opravdu skvělí výkon 😊 Fozzyho je škoda 😐 ten by za testík stál a co nějakého bazaraka?? 🤔 Nešlo by třeba vymyslet, klidně předfacliftem 😅 a do Subaru zajdu, faceliftovaný Levorg a Outback mi začínají vrtat hlavou 😂 Jo a Aygo bude příště?? 😎 jsem na to dost zvědavý 😁
@roadblogcz
@roadblogcz 6 жыл бұрын
Aygo bude, jen nevím, jestli už jako další auto. Mám tu už slušnou zásobu, tak to postupně vše vydám a i na Aygo se dostane. 😉
@vojtechschreier7431
@vojtechschreier7431 6 жыл бұрын
roadblog.cz super díky 😉
@davida.blazek436
@davida.blazek436 6 жыл бұрын
Skvělá (a kdo zkusil ví že i fakt těžká) práce! Obdiv a gratulace. Potřebuji nové auto na dlouhé služební cesty. Vyzkoušel jsem Levorga, byla to kondenzovaná zábava. Radost z řízení. Nicméně nebude přecejen Outback na sedmi/osmi hodinové řízení pohodlnější? Nejde mi o velikost, jezdím z 90% sám. Jde o to, z čeho vylezu po 7 hodinách méně rozlámaný a lépe naladěný? Hluk? A spotřeba po německé dálnici Levorg vs. Outback? Moc moc děkuji, hodně dalších pěkných videí, David
@roadblogcz
@roadblogcz 6 жыл бұрын
Děkuju za pochvalu! 😉 Já bych zvolil Outback. Ale za chvíli budu mít nový Levorg, tak uvidím, zkusím to více porovnat. Já mám u Outbacku rád ten motor, tu světlou výšku a tu univerzálnost. Řekl bych, že na delší cesty bude pohodlnější Outback, najezdil jsem toho s ním hodně a bylo to super. Levorg mi přijde takový více sportovní, což na cestování může být nevýhoda. Spotřeba je u turbobenzínu vrtkavá, u Outbacku mě fakt překvapila a to jsem se neloudal. Hluk je řekl bych podobný. Ale jak říkám, nového Levorga vyzkouším a uvidím. A vy také uvidíte. 😉
@davida.blazek436
@davida.blazek436 6 жыл бұрын
roadblog.cz :). S tím motorem jste mne překvapil. To byla jediná výtka, kterou jsem na Outback měl. Seděl jsem v něm pravda pár minut. Na přišlápnutí pro předjetí vystřelil do otáček, rozeřval se a dvě tři sekundy trvalo než začal táhnout. Sladění té 2,5 s CVT mi přišlo špatné. Při pomalé jízdě městem to bylo naopak extrémně komfortní. Naproti tomu Levorg reagoval senzačně, vůbec jsem nechápal stížnosti některých testerů na výkon a CVT. U Levorga byly dle mého perfektně sladěny. Jenže co Levorg udělá v Německu při 160 se spotřebou, hlukem a komfortem? Není ten podvozek přecejen moc tvrdý na dálky? Omlouvám se za další otázku, jste ale jeden z mála kdo zkusil oba Subíky a má pro věc cit a nadšení.
@roadblogcz
@roadblogcz 6 жыл бұрын
A byl to aktuální Outback? Ten udělal fakt velký skok v převodovce a ta funguje rychle a fakt dobře. Levorg využívá turbo a ta jízda je zábavnější a celkově taková svižnější. Na dlouhé trasy bych ale vzal Outback. 😉 Pohodlný, velký a se stabilní spotřebou.
@vojtechschreier7431
@vojtechschreier7431 6 жыл бұрын
Se vám do toho tady trošku vložím 😂 sladění CVT a turbomotoru se podařilo na první dobrou, protože kroutící moment je samozřejmě dostupný daleko dřív. Právě proto byla minula generace Outbacku s naftovym motorem a CVT velmi chvalena a to platilo i o XTčku a Levorgu 😉 bohužel Subaru se už od začátku právě pralo se sladěním CVT a atmosférického motoru, kde se zdárné výsledky začaly objevovat až u facliftovaneho Forestera 😉 potom to bylo XV, new XV, Impreza a teď se dočkal i Outback nového naladění 😉 ještě jsem s facliftovanenym Outbackem nejel, ale myslím si, že se jenom potvrdí tvrzení Roadblog.cz a třeba Garáž.TV kde Outback testovali 😂
@roadblogcz
@roadblogcz 6 жыл бұрын
Tohle je prostě super. Já toho o autech a technice zas tak moc nevím, ale je prostě paráda, že tu jsou lidi, kteří ano a můžou odpovědět i na to, na co já třeba neznám tak detailní odpověď. Díky! 👍
@michal7355
@michal7355 6 жыл бұрын
Super! 😁 A nechceš někdy otestovat nissan micra 2016?.
@roadblogcz
@roadblogcz 6 жыл бұрын
Děkuju! Já měl Micru teď nedávno aktuální modelový rok, někde tu bude. :-) 2016 třeba v rámci bazarovek, ale když teď byla jedna nová, tak asi brzy nepůjdu do ojeté.
@jkcz3962
@jkcz3962 6 жыл бұрын
Super video:)
@roadblogcz
@roadblogcz 6 жыл бұрын
Děkuju! 😉
@schmakoin
@schmakoin 6 жыл бұрын
*toto je SUV v pravém slova smyslu
@bambus8252
@bambus8252 6 жыл бұрын
Nechtěl by jak grafiku zadarmo?
@peterkiripolsky6521
@peterkiripolsky6521 6 жыл бұрын
nejako som prehliadol údaj o priemernej spotrebe?. inak fajn video (y) a krasne auto, tiež jeden z mojich adeptov. Aj keď pre mna osobne už dosť veľké rozmery.
@roadblogcz
@roadblogcz 6 жыл бұрын
Děkuju za pochvalu! Průměrná spotřeba byla většinu času nějakých 7,3 l/100 km, později trochu stoupla, když jsem si to začal ještě více užívat. 😉
@hulka1972
@hulka1972 6 жыл бұрын
Dobrý. Zkus udělat video s novým xc90
@roadblogcz
@roadblogcz 6 жыл бұрын
Díky! Rád bych, ale Volvo se nějak zaseklo v komunikaci, tak to budu zkoušet... :-)
@fuckdiscoducks
@fuckdiscoducks 6 жыл бұрын
auto je krásný, ale víc místa vzadu než v superbu tak rozhodně není
@rrcarsss1355
@rrcarsss1355 6 жыл бұрын
Budeš testovať aj Hondu ❤? ;)(
@roadblogcz
@roadblogcz 6 жыл бұрын
Já doufám, že ano! Ale je teď období dovolených a volna a i já občas někam vycestuji, tak zatím nemůžu říct, kdy přijde její čas. Zatím mi auta nepůjčuje, ale minimálně to zkusím. :-)
@adamgaming3762
@adamgaming3762 6 жыл бұрын
*Uděláš prosím recenzi na Ford ka+?*
@roadblogcz
@roadblogcz 6 жыл бұрын
Ford bude, ale zatím ne Ka+, to možná později. 😉
@MegaSteky
@MegaSteky 4 жыл бұрын
Auto krásný , jen to kazí tvoje zadrhávání ....
@roadblogcz
@roadblogcz 4 жыл бұрын
Snažím se to zlepšovat. 😉
@honzis9104
@honzis9104 6 жыл бұрын
Testovali jsme to ... ehm ... při "testovacích jízdách" :D ( 13:20 )
@roadblogcz
@roadblogcz 6 жыл бұрын
Je to trochu nešťastná formulace, ale já nechtěl, aby to vyznělo, že jsem to testoval někde v provozu. :-) Tohle byly testovací jízdy přímo od Subaru, kde se to testovalo a fungovalo to na 100 %. :-)
@honzis9104
@honzis9104 6 жыл бұрын
Děkuji za odpověď, každopádně mě to celkem pobavilo, jinak super video, tak jako vždy :-)
@filipcesek145
@filipcesek145 5 жыл бұрын
škoda že nemá otvor na lyže, to nedomysleli
@stanislavtakac1375
@stanislavtakac1375 6 жыл бұрын
Ako si spomenul Rasta, tak ma hned napadlo ako by on krizil :-)
@roadblogcz
@roadblogcz 6 жыл бұрын
Právě, on kříží, tak já už nemusím. 😀
@yanick76
@yanick76 6 жыл бұрын
Veď aj krížil, aj keď hovoril, že nebude :D kzbin.info/www/bejne/fKnai6mdl9eSnNE A vďaka za skvelé video
@roadblogcz
@roadblogcz 6 жыл бұрын
Děkuju za pochvalu! 😉 Ano, říkal že nebude a stejně dal na konci svou klasickou část. 😉
@Mates20014
@Mates20014 6 жыл бұрын
Auto je to vskutku nádherné... Ale ten nesymetrický kufr! :D
@roadblogcz
@roadblogcz 6 жыл бұрын
Auto je to krásné. Ale v kufru mi spíše vadila ta roletka. 😉
@filipkrkoska3072
@filipkrkoska3072 6 жыл бұрын
Nissan 370Z? Někdy? Třeba?
@roadblogcz
@roadblogcz 6 жыл бұрын
No, ani nevím, jestli je nějaký v novinářské flotile. Ale chtěl bych ho moc vyzkoušet, tak se pokusím nějaký sehnat. 😉
@honziik21_6
@honziik21_6 6 жыл бұрын
Dá se sklopit ten zadní dvousedák?
@roadblogcz
@roadblogcz 6 жыл бұрын
Jasně, já jen pro ukázku sklopil jen jednu část.
@honziik21_6
@honziik21_6 6 жыл бұрын
děkuji za odpověď
@jurajlovich1234
@jurajlovich1234 6 жыл бұрын
Som japanfil, maju top dizajn a techniku :-) A milovnici 1,2L nemeckych kvadrov mozte hejtovat :-D
@janfedak7202
@janfedak7202 6 жыл бұрын
ahoj chtěl bych vědět zda nekdy bude i toyota 86
@roadblogcz
@roadblogcz 6 жыл бұрын
Ahoj! Jsem na seznamu čekatelů. Takže nevím. Je o ní fakt velký zájem. Měl jsem teď Subaru BRZ a chtěl jsem je srovnat, ale nevyšlo to. 😔
@janfedak7202
@janfedak7202 6 жыл бұрын
roadblog.cz dekuji a je to škoda protože me ta toyota hodne zajima a se subaru by to byl hezky souboj
@janjakab1235
@janjakab1235 6 жыл бұрын
Subaru je proste kus dobrého auta, len by ma zaujímalo či tam nedali filter pevných častic tak ako to už robia nemecké črepy,😁
@roadblogcz
@roadblogcz 6 жыл бұрын
O tom jsem se nic nedočetl, tak předpokládám, že nedali. :-)
@dwori
@dwori 6 жыл бұрын
vzhledem k tomu, ze uz je to motor homologovany na Euro6c, tak povinne museli... sam si to rekl v case 8:39 :)
@tomasj.2651
@tomasj.2651 6 жыл бұрын
... bolo povedané, že je upravený motor pre splnenie nových emisných noriem. Neznamená to, že tam hneď musí byť fyzicky osadený GPF filter. Rôzne značky realizujú iné princípy pre splnenie emisných noriem (Napr,. VW pre diesel osadzuje SCR a vstrekovanie močoviny, Mazda nie...)
@dwori
@dwori 6 жыл бұрын
V pripade benzinu doufate v absenci gpf u subaru marne. Benzin bez gpf umi v soucasnosti jen toyota.( a prestoze je jejich majoritnim vlastnikem tak technologie nesdili pokud vim)
@janjakab1235
@janjakab1235 6 жыл бұрын
dwori A ešte mazda
@filipcesek145
@filipcesek145 5 жыл бұрын
Chybí mi jízda v noci :((
@matepet29
@matepet29 6 жыл бұрын
Auto pěkný, opravdu se mi líbí (až na tu roletku kufru), ale dynamika auta je podle mě stěží průměrná a třeba zmíněný Superb za dané peníze nabídne 200kW výkonu a nechal by toto Subaru daleko za sebou....
@stepanzidek1577
@stepanzidek1577 6 жыл бұрын
To je pravda, ale Outback nebylo nikdy pro lidi co uvažují o superbu. Hodně nešťastné přirovnání...
@roadblogcz
@roadblogcz 6 жыл бұрын
Ono to není jen o výkonu. Se Superbem s 2.0 TSI 206 kW jsem jezdil, je to opravdu až nečekaně rychlé auto. Ale mimo silnici ho nechá Outback daleko za sebou. A pro mě má Subaru víc duši, nebo jak to říct, prostě takový ten bonus v tom, že mě další Subaru na cestě pozdraví. To je k nezaplacení. Ale to je jen můj pocit, většina lidí koupí Superba, to je jasné. Ten bych teď mimochodem měl mít také v testu. :-) A dynamika mi v běžném životě i s plně naloženým autem u Outbacku přišla úplně v pohodě.
@MILANR4YNE8
@MILANR4YNE8 6 жыл бұрын
Kdo chce kvalitní, nevšední vůz, škodovku si zkrátka nekoupí a vybere si třeba nové, testované Subaru. Dle profilovky máš Opel Astra, což je hodně podobný příklad koncernu. Bez emocí, bez jídních zážitků, prostě jen průměrné auto, nic víc. Do budoucna si ho nenecháš, projet se s ním jen tak nepůjdeš. Těžko to vysvětlit lidem, kde je ze 70% v oblibě fádní koncern. U japonských značek to tak občas bývá, že se lidé navzájem zdraví a člověka to řízení baví mnohem víc. Z novinek třeba Miata, BRZ/GT86 taky nejsou nejrychlejší sporťáky, ale už teď se dá říct, že jsou to legendy a vyhledávají je nadšenci. Z ochipovaného koncernu (Golf, Superb, Octavia, Passat, Ibiza, Toledo,..) nikdy závoďák nebude, jak si mnozí jedinci naivně myslí. Není to jen o papírovém výkonu, ale hlavně o koncepci, technice a jedinečnosti. Na tu se v poslední době hodně zapomíná.
@honza2755
@honza2755 6 жыл бұрын
MILANR4YNE8 Částečně souhlasím, ale dynamika tohoto subaru je opravdu příšerná i levnější dieslové modely superbu ho překonají...
@laguitarebrux4179
@laguitarebrux4179 6 жыл бұрын
mam na nem 8000km a neni to tak strasny :), jede to pekne... na zavodeni to neni, ale to outback proste nikdy nebyl a byt nema... mel jsem predtim vyborne koncernove auto, ale... tohle proste jede bozsky :) to se neda popsat... sam bych tomu neveril... proste to krasne jede :) nic vic nic min :)... kazda zatacka je radost...
Every parent is like this ❤️💚💚💜💙
00:10
Like Asiya
Рет қаралды 20 МЛН
Watermelon magic box! #shorts by Leisi Crazy
00:20
Leisi Crazy
Рет қаралды 77 МЛН
The Joker wanted to stand at the front, but unexpectedly was beaten up by Officer Rabbit
00:12
Worst flight ever
00:55
Adam W
Рет қаралды 36 МЛН
TEST Subaru Outback 2.5i-S X ES Edition
19:04
Hrubis
Рет қаралды 28 М.
Subaru Outback 2,5i-S  CVT (2018) - TEST - GARÁŽ.TV - Rasťo Chvála
16:58
Rasto Chvala GARAZ.TV
Рет қаралды 214 М.
2017 Subaru Outback Review and Road Test - DETAILED in 4K UHD!
25:45
Auto Buyers Guide | Alex on Autos
Рет қаралды 551 М.
2021 Subaru Outback Field : Tohle se vážně povedlo
32:08
roadblog.cz
Рет қаралды 55 М.
Recenzia: Subaru Legacy 2010 2.5 - Zbohom Subaru krivky
31:25
Boxer Garage
Рет қаралды 3,5 М.
2017 vs 2018 Subaru Outback: what's the difference?
9:52
Groove Subaru
Рет қаралды 277 М.
Proč končí Airbus A380? - David Hecl - [LETECKÝ PODCAST]™
2:20:38
Subaru Outback X 2020 - Startstop.sk - TEST
13:36
Startstop.sk
Рет қаралды 23 М.
Every parent is like this ❤️💚💚💜💙
00:10
Like Asiya
Рет қаралды 20 МЛН