Hulkin Q&A 21 - pyramidisarjat | treenaaminen armeijassa | nootropiinit | TRT

  Рет қаралды 17,758

Hulkki

Hulkki

Күн бұрын

Kysy Hulkilta - analyyttinen bro science Q&A.
► Muscle Challenge PRO alkaa 2.1! www.muscleacademy.fi/Muscle-C...
00:00 Alkulöpinät
00:36 Verta päästä kovassa hack-sarjassa?
02:23 100 kg rautaa v/s 100 kg höyheniä
04:50 Parasympaattisen hermoston aktivointi
09:30 Rauhoittuminen iltatreenin jälkeen
11:08 Treeni ja ravinto rasvaprosentissa 30?
16:27 Kolesteroliarvojen parantaminen
19:11 Pyramidisarjat
24:41 Kaikki sarjat aina failureen?
30:58 Armeijassa lihaksen ja voiman säilyttäminen
35:35 Nootropiinit
39:43 Niveltuotteet
43:16 Testosteronin korvaushoito
47:49 Flunssa ja treenit
50:53 Lämmittely treeniin raksapäivän jälkeen
53:20 Unen riittävä määrä?
55:10 Miksi treenin jälkeen on tärkeää syödä?
57:55 Tankkauspäivän kalorit ja rasvat
1:00:52 Miksi ketolla tulee edelleen pumppi?
1:02:56 Liikejärjestyksen vaihtelu
1:05:34 Metabolinen treeni v/s normitreeni dieetillä
1:07:26 Reversedieettaus tavikselle turhaa?

Пікірлер: 65
@cs16Tactics
@cs16Tactics Жыл бұрын
Voisin ite vastaa tohon Koiviston unikysymykseen (53:21) sen verran, että tosi moni joka väittää olevansa siinä päässä, että "6h on tarpeeksi unta", on lähes poikkeuksetta hyvin väärässä. Ihmisen ominaisuus sopeutua ympäristöön on aika vahva - se näkyy niin voimaharjottelussa kuin missä tahansa muussakin elämän osa-alueessa kuten unessa. PItkään 6h yöunia vedellyt ihminen tottuu siihen tilaan ja pitää sitä normaalina, mutta tässä maailmassa ei ole montaakaan _tervettä_ ihmistä jonka suoritusykyky ei parantuisi lisäämällä 6h yöunista esim. 8h yöuniin. Itsearviointi unen riittävyydestä on toisinaan siis huono mittari. T. Gradun tehnyt uneen liittyen
@cs16Tactics
@cs16Tactics Жыл бұрын
Eli aikalailla summa summarum: Jos nukut
@mufus618
@mufus618 Жыл бұрын
Juuri näin
@Hulkki
@Hulkki Жыл бұрын
Tosiaan "sleep extension" -tutkimuksissa lähes yksikäsitteisesti lisää unta --> paremmat tulokset/suorituskyky. Tuo 6-8 tuntia taisi olla keskimääräinen aikuisten SAAMA unen määrä, kun taas unensaantisuositus taitaa olla 7-9 tuntia eli keskimäärin +1h enemmän unta kuin mitä ihmiset oikeasti saa.
@Antabuskuuri12
@Antabuskuuri12 Жыл бұрын
Joulu muuttui juuri paremmaksi. Hyvää joulua !😊
@Foogler
@Foogler Жыл бұрын
Aijai, pitkästä aikaa laatumateriaalia Hulkilta. Sinänsä treenihommatkaan ei tällä hetkellä niin hurjasti kiinnosts, mutta näitä on vaan mukava kuunnella. Tätä lisää kiitos!
@VarialZzHD
@VarialZzHD Жыл бұрын
Kiitos hyvästä videosta!
@salkkis6949
@salkkis6949 Жыл бұрын
Aina yhtä mielenkiintoista kuunnella Utin viisauksia💪
@pikkuGH
@pikkuGH Жыл бұрын
Utti on legenda, hyvä video
@samukoivisto5494
@samukoivisto5494 Жыл бұрын
Kiitos vastauksista! :)
@Habasalo
@Habasalo Жыл бұрын
Hieno video taas Hulkilta! Näillä vinkeil meininkiä saa pitkäksi aikaa!
@roopelevola4873
@roopelevola4873 Жыл бұрын
Tuohon armeijakysymykseen @30:58 täydentäisin sen verran, että jos vielä vain mahdollista, niin kannattaa miettiä tarkkaan mihin aselajiin pyrkii, jos haluaa maksimoida lihaskasvun tai ylipäätään pystyä treenaamaan jollain tavalla. Kaikenlaiset jääkärihommat kannattaa ainakin kiertää kaukaa ja ehkä pyrkiä ennemmin johonkin it/tykistö/merivoimat/huolto - hommiin.
@baldrick4416
@baldrick4416 Жыл бұрын
Hyvää settiä, pitää varmaan seuraavaks laittaa legendaariset Kos training campit pyörii.
@jokurandompappa
@jokurandompappa Жыл бұрын
On kyllä pakko kommentoida, että ei kyllä ikinä uskois ainakaa näin videon välityksellä Uttia nelikymppiseksi. Fyysisistä ominaisuuksita puhun enkä siitä mitä suusta tulee :D
@Hulkki
@Hulkki Жыл бұрын
Edelleen odottelen, että parta alkaisi kasvaa muuallakin kuin vain suupielen ympärillä. Veikkaisin että pitkäikäisyyteen yms. on todennäköisesti keskivertoa paremmat geenit. Faijakin näyttää aina muita ikätovereitaan 20v nuoremmalta, ja kun pelasi aikanaan ikämiesten maajoukkueessa korista, MM-turnauksissa vastustajajoukkueet vaati aina faijan passin tarkastamista että oikeasti on saman ikäinen kuin muut. 😅
@cozycomfy1819
@cozycomfy1819 Жыл бұрын
@@Hulkki odotan sitä kun hyppäät trt junaan. Haluisin nähdä mitä muuttosta se toisi treeneihin, kroppaan
@laurikarhu
@laurikarhu Жыл бұрын
1:03:00 lähtien puhuit että pienille lihasryhmille ja myös esim rinnan pienemmille liikkeille ei olisi järkeä toteuttaa tuplaprogressiota. Tästä kuulisin mielellään tarkemmat perustelut, sillä omat kokemukset ja valmennettavieni kokemukset näyttää että progression seuranta niissäkin onnistuu, kunhan muistaa että tekniikka ei ohjelman edetessä muutu ja liike tehdään hyvällä tuntumalla. On toki muitakin tapoja, esim. volyymin kasvatus tai RIR:eillä pelaaminen, mutta miksei esim. peck deckissä voisi seurata rintatreenin viimeisenä liikkeenä progressiota toistovälillä 10-15 ja lisäten esim. 1.25kg levypainoja laitteen pakkaan kun maksimitoistomäärä on saavutettu. Se että lopuksi mentäisiin ja pumpattaisiin vaan jotakin ilman mitään nousujohteisuutta viime kertaan, kuulostaa oudolta. Vai onko niin että metaboliittien kertyminen on se ainut tärkeä asia mitä pienet lihasryhmät vaatii ja progressio on silloin sivuseikka?
@ernoeskeli1139
@ernoeskeli1139 Жыл бұрын
Ei millään metaboliittien kertymisellä ole mitään tekemistä lihaskasvun kannalta. Se on vaan sivuilmiö, jos teet pitkän sarjan ns. päätyyn saakka. Mutta muuten olen aivan samoilla linjoilla 👍🏻
@jokurandompappa
@jokurandompappa Жыл бұрын
Diettikysymyksiä: 1. Onko väliä vedetäänkö 2000 kcal päivään aktiviteetilla sali 5 kertaa viikkoon + minimaalista cardiota taikka sitten 2500 kcal päivään reilummalla cardiolla? 500 nosto siis olettaa extra cardion tuoman kulutuksen. Oletetaan, että nälkä ei ole ongelma. 2. Kreatiini aiheuttaa joillain voimatasojen noston, ilmeisesti kertyny neste jonkulaisessa roolissa. Tapahtuuko dietin alussa sama efekti mutta väärinpäin eli voimatasot voivat heti alkuun vähän tipahtaa, koska ylimääräsiä nesteitä voi lähtä pois?
@tuomaskonttajarvi871
@tuomaskonttajarvi871 Жыл бұрын
Keskeisimmät treenivinkit SFR:n optimoimiseen tilanteissa, joissa oma palautumiskapasiteetti on syystä tai toisesta selvästi alentunut (esim. yleiset kuormitustekijät, korkea ikä, etc)? Ts. miten kasvattaa lihasta kestävästi bodauksen kannalta haastavammissa elämäntilanteissa.
@kyostityrni
@kyostityrni Жыл бұрын
Hienoa Utti! Onko mitään 40v kriisiä vielä tullut?
@annil8565
@annil8565 Жыл бұрын
Kiitti Q&A:sta! Kysymys: missä iässä ja miksi kehitys alkaa kehonrennuksessa natikalla sakkaamaan iän vuoksi (vai onko täysin yksilöllistä)? Onko naisilla kehityksen tyssääminen iän vuoksi maltillisempaa koska testotasojen laskeminen ei vaikuta niin paljon kuin miehillä vai onko teoria ihan pielessä?
@terot8341
@terot8341 Жыл бұрын
Maastaveto kysymys: Perinteinen tyyli vai constant tension? Löytyykö omaa kokemusta/mielipidettä? Molempia tullut kokeiltua ja tuo constant hapottaa reiisiä kyllä ihan eri tavalla ja pienemmillä painoilla, joten myös itselle alaselkä ystävällisempi liike.
@Hulkki
@Hulkki Жыл бұрын
En ole koskaan ymmärtänyt sitä vapaapudotustyyliä maastavedossa, jos tarkoituksena on kasvattaa lihasta. Pudottaako kukaan esim. penkissä joka toiston pommina rinnalle, tai kyykyissä pohjaan veltoin jaloin (tai vaikka power rackin raudoille niin ei tapahtuisi loukkaantumisia)? Ei tietenkään, sillä eksentrinen osuus toistoissa on vähintään yhtä tärkeä lihaskasvun kannalta kuin konsentrinen. Mutta koska voimanostajat (jotka treenaavat karkeasti ottaen hermostollist taitoa) tekevät noita vapaapudotusmaveja ilman eksentristä vaihetta, myös muin tavoittein treenaajat ovat jostain syystä omaksuneet tuon vapaapudotustyylin mavessa.
@nicokorkiamaki2991
@nicokorkiamaki2991 Жыл бұрын
Jos haluaa keskittyä kontrolloituun negatiiviseen vaiheeseen nostossa niin suosittelisin tekemään vaan romanialaista maastavetoa. Jos lähtee perinteisellä tyylillä hirveästi jarruttelemaan niin takareidet väsyy vaan turhan paljon ja ei pystytä enää suorittamaan itse nostovaihetta tehokkaasti, vaikka vapaalla pudotuksella jaksaisikin vielä 1-2 toistoa enemmän. Ja voi olla, että tunne alaselälle ystävällisemmästä liikkeestä juurikin johtuu siitä, että et saa rasitettua alaselkää nostotyylistä johtuen riittävästi. Alaselän rasitus / kipeytyminen ei ole sen vakavampaa kuin minkään muunkaan lihasryhmän. Kyykky ja penkki ovat myöskin vähän kehnoja vertauksia, sillä niissä liikkeissä on pakko kontrolloida negatiivista vaihetta ainakin jonkin verran, sillä kontrolli ja tasapaino ovat pakollisia muuttujia liikkeiden suorittamisen kannalta. Näin ei ole maastavedon kohdalla. Kaikki voivat tehdä silti liikkeet miten haluavat ja mielestäni nostelupiireissä pitäisi pikkuhiljaa alkaa päästämään irti ajatuksesta, että tietyt liikkeet tai tekniikat olisivat jotenkin vaarallisempia kuin toiset. Tämä on johtanut siihen, että jopa tavalliset ihmiset pitävät maastavetoa jotenkin todella riskialttiina liikkeenä, joka on suoritettava "oppikirjamaisesti" ja jos näin ei toimita niin loukkaantumisen todennäkösyys on todella suuri. Ja tämä on yksinkertaisesti väärä olettamus.
@terot8341
@terot8341 Жыл бұрын
@@nicokorkiamaki2991 Teen myös RDL:ää mutta se on taas kyykyn kanssa samana päivänä. Ja maven parina taas askel kyykyt joten takareisien väsyminen ensiksi ei juurikaan haittaa. Itsellä tuo selkävaiva ei ole niinkään lihaksissa vaan rangassa, ja lähes kaikki etukumarat jossa tulee vetoa alaspäin aiheuttaa herkästi kipuilua, esim. kulmasoutu tangolla. Tolla continous tension mavella saan pidettyä selän sen verran suorassa ettei tule liikaa rasitusta juurikin tuonne ristiselän alueelle.
@h0ris
@h0ris Жыл бұрын
Kyssäriä. Jos treenaa 1-jakoisella ma, ke ja pe. Salilla on kiva käydä ja viikonloppuna olisi aikaa. Jos käy vielä neljännen kerran, olisiko se parempi pitää ns huoltavana vai tehdä vaikkapa niitä lihaksia jotka ei juuri saa osumaa? Treeninä golden six, pl niskantakaa punnerrus joka korvattu käsipainopunnerruksella.
@azetutu
@azetutu Жыл бұрын
Mielipide yhden raajan treenaamisesta kerrallaan. Olen etenkin rinta ja olkapää liikkeissä huomannut että saa huomattavasti paremman tuntuman kun teen liikkeet yksi raaja kerrallaan. Tämä siis koneissa tehdyissä liikkeissä.
@tapanijaakkola1334
@tapanijaakkola1334 Жыл бұрын
Nähdäänkö Utti vielä masters-kapinoissa?
@Graphichorizon
@Graphichorizon Жыл бұрын
Itelle kävelyn rinnalle tollane laadukkaampi urheilukello oli oiva kaveri antamaan boostia edes lähtemään kävelylle.
@jokuvaan9250
@jokuvaan9250 Жыл бұрын
Käsille sekä taka-ja sivuolkapäille kun ei testatusti tuo painoprogressio järkevästi toimi niin mitkä olisi hyviä tapoja/menetelmiä kasvattaa käsiä. Ettei noiden lihasryhmien treenaaminen menisi vaan siihen että jotkut painot käteen ja pumppailemaan vaan.
@antreyu1136
@antreyu1136 Жыл бұрын
Inttikysymykseen lähtisin niin että antaisin painon tippua sen mitä tippuu ja tulee pois sit semmosena suht nahkean kireenä ja hommaa menetetyt lihat takaisin parissa kuukaudessa 👌🏻 Näin niinku ite 10v sitten intin käyneenä neuvoisin
@ImNotAGuineaPig
@ImNotAGuineaPig Жыл бұрын
Mitä kirjoja olet lukenut viimeiseksi ja mitä kirjoja haluat ylipäätään suositella? Genre vapaa. Kiitos kaikesta jakamastasi tiedosta!
@terot8341
@terot8341 Жыл бұрын
Liikejärjestyksen vaihtelun tärkeys, ihan mielenkiintoinen asia. Ruuhka-aikaan voi olla vaikeaa pystyä tekemään aina samassa järjestyksessä, tai sitten voi tulla pitkät ventta-ajat liikesarjojen välillä. Itse pyrin aina tekemään samassa järjestyksessä, mutta välillä tarvii muuttaa, esim. työntö päivänä joutuu välillä tekemään olkapäät ennen rintaa tms. tai rintalihakset vipuvarressa ennen kp vinopenkkiä vaikka tykkään tehdä nuo toisin päin.
@Hulkki
@Hulkki Жыл бұрын
No mutta tuossa on kyseessä vain käytännön rajoitteet, kysymys koski sitä mikä on optimaalista kehityksen kannalta. Aina ei ole käytännössä mahdollista tehdä asioita täsmälleen optimaalisesti, mutta olisi vähän hölmöä lähteä ihan tietoisesti koko ajan sekoittamaan liikejärjestystä progressiohakuisissa liikkeissä. Kannattaa pitää liikejärjestyksestä kiinni silloin kun se on mahdollista, ja säätää järjestystä jos on esim. saliruuhkan takia pakko. Varmaan puolet ajasta pystyy saamaan ohjelman mukaisessa järjestyksessä progressioliikkeet, jolloin voi ainakin niitä treenejä verrata keskenään.
@koffkoff6999
@koffkoff6999 Жыл бұрын
Itselläni on menossa pitkä dieetti ja ajattelin dieetata itseni tosi kireään kuntoon ihan huvin vuoksi. Dieetti on sinällään ihan simppeliä mutta tuo reversedieetti on vielä hieman hakusessa. Kuinka paljon voi ottaa viikkotasolla painoa takaisin kun lähtee dieetiltä pois?
@Ellenellen89
@Ellenellen89 Жыл бұрын
Kysymys Kenelle erikoistekniikat on tarkoitettu ? Esim. Pyramidisarjat tms.? Aloitelijoille? Kokeneille ?
@raimom3179
@raimom3179 Жыл бұрын
Kysymys: Pystyykö viikon jalkatreenit jakamaan vaikka 3 eri kertaan? Polvet tai (lumpiot) koripalloharrastuksen takia niin kipeät välillä että en pääse edes kehopainokyykystä ylös ilman että käsillä avustaisin. Pienempi kerta volyymi treenissä on auttanut. En tiedä onko siitä lihasten kasvatuksen kannalta vaan mitään hyötyä jakaa jalkatreenit 3 tai jopa 4 osaan viikossa?
@juha4438
@juha4438 Жыл бұрын
Mitä mieltä Utti on erilaisten kylmähoitojen vaikutuksesta lihasten kasvuun? Miten ajoittaisit ne? Onko esim heti jalkatreenin jälkeen jääpussien pidolla polvien päällä vaikutusta lihasten kasvuun, kun olettaisi kylmän kohdistuvan pelkästään polviin, eikä reisilihaksiin.
@MRTatsaa
@MRTatsaa Жыл бұрын
Isoimmat opit bodaukseen ja treenaukseen viimeiseltä 2-3 vuodelta ?
@markolehtonen6640
@markolehtonen6640 Жыл бұрын
TRT: Myös itselleni nosti kolesterolitasoja. Kun miettii yleistä keskustelua ns. "hyvistä" kolesterolitasoista/statiineista (kuinka helposti niitä määrätään), D-vitamiinista (kuinka pihalla esim THL on), ja testoista, fakta on että aika pihalla ihminen on. Jos puhutaan puhtaasti esim 40v+ miehen testotasoista, kuka tietää ettei totuus ole, että optimaalitasot olisi siellä rangen ihan yläpäässä, jopa sen yli? Tähän ei tietenkään pääse edes TRT:lla, vaan pitää alkaa ns. roinaamaan (vaikkei siis puntilla edes kävisi). Mutta kuten sanottu kun katsoo D-vitamiini- ja kolesterolit/statiinit keskustelua, ei ole kauheasti (lue: yhtään) luottoa siihen mitä esim THL suosittaa. Sama pätee isoon osaan lääkäreistä, valitettavasti.
@SuperAmazingAnt
@SuperAmazingAnt Жыл бұрын
Oliko herralla jotain rutiineja tai supplementteja mitkä menee herätessä tai nukkumaanmennessä? Onks kerran viikossa joku venyttely sessio? Ookkos kattellut Physical 100 , siel on muutamia ihan nättejä fysiikoita.
@Ellenellen89
@Ellenellen89 Жыл бұрын
Onko jotain lihas ryhmiä mitä ei kannata tehdä peräkkäisinä päivinä tai samassa treenissä? Esim. Rintapäivän jälkeen olkapäitä seuraavana päivänä tai haukkareiden jlk maastavetoa seuraavana päivänä?
@pinkyellowblue007
@pinkyellowblue007 Жыл бұрын
Tuolla lumihangessa joka päivä pyöräily ei kyllä ainakaan edesauta palautumista, vituttaa kun on perse jumissa koko ajan eikä pysty oikein treenaamaan jalkoja.
@jokurandompappa
@jokurandompappa Жыл бұрын
Mitä käytännössä tapahtuu taikka kuinka paha tilanne jos esim vatsataudin takia syö 0-20 grammaa proteiinia päivän pari aikana? Tämä siis dietillä, muuttuisko tilanne paljon jos plussakaloreilla ennen tautia?
@MRTatsaa
@MRTatsaa Жыл бұрын
Utin anti aging vinkit ? Tänki vois jakaa niin moneen osaan ku mahdollista.
@SuperAmazingAnt
@SuperAmazingAnt Жыл бұрын
Paljon rasvat nyt bulkilla ? Oon joskus ite miettinyt et pitäis josku mitata matalilla rasvoilla ja sit lisätä 50%-100% ja mitata uudestaan 3kk päästä tjsp et onko eroa, mut ei oo niin järjestelmällistä ollut homma lähiaikoina. Tai sitten, että ottais 3kk tjsp jakson vähän vuodessa erilaisella ruokavaliolla muutenkin. Tavallaan tykkään syödä samoja ruokia mut joku tommonen pidempikin rotaatio ois jotain mitä oon miettinyt enkä nyt tarkoita pelkästään dietti vs bulkki. Kananmunista pidin taukoa ja otin ne nyt takas ruokavalioon, tuntuvat nyt jotenkin poikkeuksellisen hyvin sulavilta ja maukkailta tauon jälkeen. Sitä oon kans funtsinut et hyödyntäänkö kroppa hieman tehokkaammin ruokia jos niitä syö järjestelmällisesti vai lisääkö se jotain allergeeneja ja on ärsyttävämpi. Ilmeisesti molemmat on samaan aikaan totta.
@Ellenellen89
@Ellenellen89 Жыл бұрын
Kenelle lämppärit on tarkoitettu? Mitä hyötyä
@SuperAmazingAnt
@SuperAmazingAnt Жыл бұрын
Paljos muuten luulet et jos voisit vuoden harjoitella voimanosto kisoihin niin millasen yhteistuloksen palttirallaa voisit saada?
@mastodon781
@mastodon781 Жыл бұрын
Sen voin sanoa omasta kokemuksesta, liittyen korvaushoitoon, että saman tien huomasin eron voimatasoissa ja pumpeissa. Ja sitä kautta myös lihaskasvuna. Tätä ennen ei mitään kokemusta hormoneista/anabolisista. Joten veikkaan että Utti saisi puristettua korvaushoidosta maximaaliset hyödyt verrattuna itseeni. Käyn säännöllisesti salilla mutten lähellekään ota yhtä tosissaan kuin Utti. Silti puolen vuoden jälkeen eron kyllä huomaan ulkomuodossani.
@jannes9945
@jannes9945 Жыл бұрын
Onko sillä huomattava ero jos syö tukevan aterian 1-2 tuntia ennen salia tai heti salin jälkeen. Itsellä tulee noin 14 tunnin paasto yleensä salin jälkeen.
@nicokorkiamaki2991
@nicokorkiamaki2991 Жыл бұрын
@@sotku53 nyt oli kyllä vähän typerä kommentti
@nicosavolainen213
@nicosavolainen213 Жыл бұрын
Itellä toi failureen treenaamine oli aluks pirun tärkee ja helppo mut ollu tosi vaikee lopettaa sitä ja luottaa et se lihas turpois noinki
@Hulkki
@Hulkki Жыл бұрын
On erittäin hyvä ylipäätään osata treenata failureen, mutta jos kehitystä haluaa optimoida, olisi hyvä opetella myös peruskovien suorien sarjojen (0-3RIR) tekeminen.
@ville240
@ville240 Жыл бұрын
Mitä teet työksesi
@ghettoblaster9876
@ghettoblaster9876 Жыл бұрын
Vinkkejä vähäisen ruokahalun kasvattamiseen?
@chickendealer9313
@chickendealer9313 Жыл бұрын
Kannabis
@chickendealer9313
@chickendealer9313 Жыл бұрын
Ssri
@raimom3179
@raimom3179 Жыл бұрын
Mihin Peter on hävinnyt? Onko hänellä muut projektit menossa?
@sotku53
@sotku53 Жыл бұрын
Aiemmissa videoissa on Utti vastannut mutta muita projekteja.
@anssimyllymaki1624
@anssimyllymaki1624 Жыл бұрын
Olisin kysynyt ihan samaa.
Dynamic #gadgets for math genius! #maths
00:29
FLIP FLOP Hacks
Рет қаралды 17 МЛН
Тяжелые будни жены
00:46
К-Media
Рет қаралды 5 МЛН
когда достали одноклассники!
00:49
БРУНО
Рет қаралды 1,5 МЛН
Miten huumeet kulkevat vankilaan?
13:38
Gogi – Yle Kioski
Рет қаралды 53 М.
PODCAST 96 - Juho Murtonen ja naturaalitreenin perusteet
1:15:09
Pakkismike
Рет қаралды 35 М.
Quiet Night: Deep Sleep Music with Black Screen - Fall Asleep with Ambient Music
3:05:46
6 kk testokorvaushoitoa takana - näin siinä sitten kävi
29:22
Tomi Takamaa
Рет қаралды 31 М.
Hulkin Q&A #19
48:03
Hulkki
Рет қаралды 15 М.
The BEST Home Run Robbery from every year | Part 3
0:58
AP | MLB ⚾️
Рет қаралды 33 МЛН
Почему Неймар боялся Роналду? 😬
0:52
Спортивные Моменты
Рет қаралды 476 М.