Kiitos En kyllä mitenkään käsitä miten noita tilaajia on noin vähän. Luulisi olevan 10 kertanen määrä. Tääkin video sarja on Suomessa ihan huippu perustietoa. Ja jos esimerkiks kysyy jotain, niin miltään kanavalta et saa perustellumpaa vastausta kuin tältä.
@Hulkki3 жыл бұрын
Thanks. Jos tietäisi miten algoritmi tarkalleen toimii, siinä kohtaa ei tarvisisi enää rahasta murehtia :D Veikkaisin, että informatiivinen suomenkielinen bodaussisältö on vain melko pienen porukan juttu. Jos katsojamääriä haluaisi kasvattaa, pitäisi tehdä lähinnä jotain hupisisältöä kuten 10 000 kcal syömispäivävideoita tms.
@henunbody24293 жыл бұрын
@@Hulkki Jos olen oikein ymmärtänyt niin utti on lopettanut cycle dietin ja sen mukana kulkeneet refeed-päivät. Kuitenkin jos ikinä tulee mitään cheattipäiviä tai cheat mealejä niin eikö niitäki vois lykätä tänne? imo sellanen ois erittäin kiinnostavaa matskua ja sellasella vois ehkä olla viihdearvo vähän laajemmallekin katsojakunnalle:D
@teemut67203 жыл бұрын
Ei ihmisiä kiinnosta, kun ei oo pikadieettejä eikä rinta-hauis supersarja mega pudotus ohjelmia tarjota😁
@Jari19733 жыл бұрын
@@teemut6720 Toi on kyllä niin totta.. suurin osa treenivideoista on nykyään erikoissarjoja millä pääsee salilta pois mahdollisimman nopeasti.. tai sitten pikaketodiettejä :).. eiks tän oo tarkotus olla harrastus johon voi jopa käyttää aikaakin?
@Hulkki3 жыл бұрын
@@henunbody2429 Vuosia jo kulunut Cycle Diet -ajoista. Silloin joka viikko oli 12-16000 kcal päivä, ja muistan ihmetelleeni jo tuolloin mitä ihmeellistä siinä 10 000 kalorissa on, että sellainen pitää erikseen tuubiin kuvata? Informaatioarvoltaanhan tuollainen on täysin nollasisältöä.
@toket74426 ай бұрын
Kiitos taas hyvästä videosta, katon tätäkin monetta kertaa, nää Hulkin videot on huippuja 😂
@valtterikivi71643 жыл бұрын
Nää on hyvin tehtyjä videoita, vertaa kehen vaan, Suomesta tai ulkomailta. Seurantaan.
@terot83412 жыл бұрын
Siel on kunnon old school David 14 jalkaprässi. Noilla Davidin laitteilla on joskus 20 vuotta sitten tullut treenattua.
@Budgetcarrot1232 ай бұрын
Mulla ojentajareenissä 3 liikettä, ranskalainen p käsipainoilla, normi ojentajapunnerrus taljassa suoralla kahvalla ja taljassa pään takaa, onko nää ok tai pitäiskö korvata joku liike esim punnerrusliikkeellä? Esim kapea penkki scotissa
@teemut67203 жыл бұрын
Osaatko kertoa, että mikä on ojentajien rooli ylhäältä tulevissa vedoissa? Lähinnä ylätaljoissa / leuanvedoissa.
@uttih3 жыл бұрын
Ojentajan pitkä pää osallistuu olkanivelen ojennukseen (käden alasvienti etukautta) ja "lähennykseen" (käden alasvienti sivukautta), eli ylhäältävetoihin ja pullovereihin käytännössä.
@Fin_flash3 жыл бұрын
Tälläinen bro science teoria tuli mieleen. Voisiko tens-laitteella saada selville huonosti hermottavat lihasryhmät: esim. kun laitan tens-läpyskät hauikseen nii saa laittaa laitteen täysille eikä tunnu missään mutta kun laittaa trapsien yläosaan niin tulee hillittömät "kouristukset". Sattumoisin hauikset vastaa treeniin huonosti ja trapsit paremmin...
@uttih3 жыл бұрын
Hankala sanoa, kun en ole noihin laitteisiin yhtään perehtynyt. Toki tuo anekdoottihavainto kuulostaa ihan järkeenkäyvältä.
@personaltrainer55323 жыл бұрын
Tehokas ojentajaliike on ranskalainen punnerrus juurikin pullover tyylisesti,jolloin saadaan aktivoitua tehokkaasti pitkäpää, useinkin ranskalainen punnerrus tehdään ns. Vajaana eli pitkäpää ei aktivoidu maksimaalisesti.
@uttih3 жыл бұрын
Tosiaan löytyy pari liikettä joissa saadaan yhdistettyä sekä kyynärnivelen että olkanivelen ojennus. Tosin biartikulaarisilla lihaksilla (kahden nivelen ylittävillä, kuten ojentajan pitkä pää tai vaikkapa etureidessä rectus femoris) menee pikemminkin niin päin, että moninivelliikkeissä ne eivät aktivoidu parhaalla mahdollisella tavalla (esim. punnerrusliikkeissä tulee kyynärnivelen ojennus mutta samaan aikaan tehdään olkanivelen koukistusta, joka menee ojentajan pitkän pään toista funktiota vastaan). Jolloin biartikulaaristen lihasten parhaaseen aktivointiin tarvitaan yksinivelliikkeitä (esim. ojentajille mikä tahansa ojennusliike). Molempia funktioita ei kuitenkaan ole pakko tunkea samaan liikkeeseen, vaan ojentajan pitkälle päälle riittää "lukitulla" olkanivelellä tehtävät ojennukset, rectus femorikselle lukitulla lonkkanivelellä tehtävät polvenojennukset (reisiojennus ja esim. sissy squat), jne.
@personaltrainer55323 жыл бұрын
@@uttih Itse olen saanut juurikin mainitsemallani tyylillä olkavarren paksuuteen radikaalin muutoksen ja ojentajan selkeän massanlisäyksen, kun näitä on tahkonut yli 20vuotta niin ylivoimaisesti paras tulos tullut tuolla. Niin itselle kuin valmennettaville. Ja toki anatomiakin on urheiluhierojana jokseenkin tuttua. On toki treenaajia joille ei ole hyvä se mikä muille. Itse kyllä vannon tuon liikkeen nimeen,jossa tanko viedään suht pitkälle alas ja hyvällä kontrollilla ja puhtaalla lihastyöllä tuodaan ns.olennuspisteeseen.
@kl69373 жыл бұрын
Ihan mielenkiinnosta kysyn että jos haluaa kehittää vaikka pallon heittämistä pidemälle niin mitä liikkeitä siihen suosittelisit? Tarkotan yläkroppaa lähinnä
@uttih3 жыл бұрын
Ei ole omaa osaamisaluetta. Menee pikemminkin yleisurheilun ja pesäpallon fysiikkavalmennuksen alle. Liikerata pallonheitossa toki on pitkälti pullovermainen, mutta hyvin oleellinen osa-alue (yhden käden) heittoliikkeessä on keskivartalon nopea kierto vastakkaiseen suuntaan samalla kun heittokäsi tekee itse heittoliikkeen. Ja tukijalan oikeaoppinen käyttö tukevana akselina vaikuttaa heittopituuteen paljon enemmän kuin moni kuvittelisi, eli pelkkään yläkroppaan keskittyminen ei siinä mielessä riitä.
@Ghaulmylvahvai Жыл бұрын
olisiko mahdollista saada vastaavia videoita vastuskuminauhoista?
@Hulkki Жыл бұрын
Eipä oikeastaan eroa funktionaalisen anatomian osalta mitenkään näistä, eli samat liikkeet asettavat kunkin lihaksen joko venytykseen tai huippusupistukseen. Vastuskumeilla erona esim. taljaan on nouseva vastuskäyrä, eli liikkeen venytyspäädyssä on aina pienin vastus ja supistuspäädyssä suurin vastus (poislukien toki näiden pisteiden mahdolliset kulmaerot ankkuripisteeseen nähden). Mutta siis karkeasti ottaen vastuskumeilla saa kuormitettua lihasta nimenomaan huippusupistuksessa, kun taas venytyksen kuormitus jää aina vähän vajaaksi (ellei sitten tee lyhyitä partialseja venytyspäädyssä).
@laatupenkki66623 жыл бұрын
Milloin on viimeinen mahdollisuus liittyä muscle pro valmennukseen?
@Hulkki3 жыл бұрын
Muscle Challenge Pro 1/2022 alkaa 3.1, mutta toki jälkijunassakin voi tulla mukaan jos ei ehdi "reaaliajassa" aloittaa.